آکادمیا کافه
معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%AE%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)

صفحات 1 2 3

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - fatima204 - 26-05-2015

سلام تو سایت یکی از دانشگاه های کانادا برای اپلیکنت های ایرانی اینو زده این یعنی چی؟
  • When transcripts are received, your application will be reviewed and a grade point average calculated.
  • Transcript legends are used whenever possible.
  • و اینکه منظور از معدل به طور کلی مجموع دروس اختصاصی و عمومیه؟

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - Samane98 - 15-06-2018

سلام دوستان یک سوال داشتم من میخوام بدونم که ریز نمرات مهم ترتد یا معدل کل برای دانشگاه من الان دوتا از درسام ترم 4 .11شدم میخوام بدونم اگه به استاد بگویم که من رو بندازه بهتره که ترم بعد اون درسا رو پاس کنم یا بذارم همین نمره باشه خواهش میکنم یکی جوابی بهم بده که تو اینده پشیمون نشم و من اصلا غمم نیست که ترمای بعد اون درسا رو پاس کنم ممنون میشم یکی جواب منو بده??? ورودی 95 هم هستم

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - automotive - 15-06-2018

(26-05-2015, 08:27 PM)fatima204 نوشته: سلام تو سایت یکی از دانشگاه های کانادا برای اپلیکنت های ایرانی اینو زده این یعنی چی؟
  • When transcripts are received, your application will be reviewed and a grade point average calculated.
  • Transcript legends are used whenever possible.
  • و اینکه منظور از معدل به طور کلی مجموع دروس اختصاصی و عمومیه؟

سلام
اول نوشته که ریز نمرات شما که دریافت شد، درخواست شما بررسی میشود و معدل شما محاسبه خواهد شد.
بله معدل تمامی دروس مد نظر است.

(15-06-2018, 02:37 AM)Samane98 نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم من میخوام بدونم که ریز نمرات مهم ترتد یا معدل کل برای دانشگاه من الان دوتا از درسام ترم 4 .11شدم میخوام بدونم اگه به استاد بگویم که من رو بندازه بهتره که ترم بعد اون درسا رو پاس کنم یا بذارم همین نمره باشه خواهش میکنم یکی جوابی بهم بده که تو اینده پشیمون نشم و من اصلا غمم نیست که ترمای بعد اون درسا رو پاس کنم ممنون میشم یکی جواب منو بده??? ورودی 95 هم هستم

سلام
معمولا به طور کلی و تا آنجا که من اطلاع دارم هر دانشجو برای اپلای میتواند 2 درس (فارغ از تعداد واحد) را زیر 10 شود. برخی میگویند که بعضی سیستم ها نمرات زیر 10 را در معدل ذکر نمیکنند اما برخی دیگر میگویند که ذکر میکنند.
تا آنجا که من اطلاع دارم تمامی نمرات ذکر میشود.
چه ضمانتی وجود دارد که ترم بعد بهتر شوید؟
اصلا شما اگر 20 هم بشوید با معدل این دو، نمره نهایی و موثر در معدل شما 15.5 خواهد بود.
به این طرف موضوع هم نگاه کنید و اینکه سقف نمرات زیر 10 را پر کرده اید و اولین نمره زیر 10 شما مشکلاتی را برای اپلای به وجود خواهد آورد.
شاید معدل ترم بعد را بسیار بالاتر ببرید بهتر باشد.

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - مهمان - 19-09-2018

سلام خسته نباشیدجمعیت؛من شوهرم آلمان زندگی میکنه منم میخام باگرفتن ویزای تحصیلی ب آلمان برم ؛شوهرم لزم خاسته ریز نمرات دیپلم دپیش دانشگاهیمو واسش بفرستم؛ حالا میخاستم بدونم من که معدل کلم ۱۴ و ۱۵ هست ومعدل کتبیم ۱۰ هست آیا امکان قبولیم هست یاخیر؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - automotive - 21-09-2018

(19-09-2018, 06:32 PM) نوشته: سلام خسته نباشیدجمعیت؛من شوهرم آلمان زندگی میکنه منم میخام باگرفتن ویزای تحصیلی ب آلمان برم ؛شوهرم لزم خاسته ریز نمرات دیپلم دپیش دانشگاهیمو واسش بفرستم؛ حالا میخاستم بدونم من که معدل کلم ۱۴ و ۱۵ هست ومعدل کتبیم ۱۰ هست آیا امکان قبولیم هست یاخیر؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام
حداقل معدل برای تحصیل در آلمان مشاهده نکرده ام اما مطلب مهمتر این است که یک سری مدارک را داشته باشید، در لینک اول که روی عبارت database در متن زیر کلیک کنید، بعد باید روی لینکی که عنوان شده برای 80 کشور نیازمندیهای پذیرش وجود دارد کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشود از بین کشورها ایران را انتخاب کنید.
با انتخاب نوع آموزش و پیش زمینه ی آموزشی میتوانید امکان ادامه تحصیل را مشاهده کنید، من برای دوره ی 4 ساله و فقط با داشتن مدرک دیپلم جست و جو کردم امکان ادامه تحصیل نبود.
گزینه های زیادی داشته اما معمولا قبولی در کنکور ایران شرط است و یا شاید حتی مجبور شودی در آن امتحانی که در ادامه ی همین پاراگراف پایین آمده است شرکت کنید.
توضیحات کامل است، با دقت مطالعه کنید.

For prospective undergraduate students, a high-school diploma, school-leaving certificate or university entrance exam result is usually sufficient, and the DAAD has a database of information on admission requirements for selected countries. Students with qualifications from outside Europe may have to sit the Feststellungsprüfung entrance examination after attending a preparatory Studienkolleg, although high-achieving students may be able to bypass this.

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - setayesh amini - 03-04-2023

سلام دوستان، من الان میخوام برای دکتری اقدام کنم. برای معدل کارشناسیم باید GPA نمرات دو سال آخر رو به عنوان معدل کارشناسیم ذکر کنم؟

RE: معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است. - M1KE - 03-04-2023

دانشگاه به دانشگاه فرق می کنه. باید در قسمتی که اشاره کرده GPA را وارد کنید ببینید تعریف شون چی هست. برخی بر اساس کل دوره کارشناسی می خوان برخی هم بر اساس دو سال آخر و برخی هم ممکنه بر اساس دروس تخصصی یا چیزی مانند این. ولی غالبا معدل کل منظورشون هست.