آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - ariaie - 16-11-2012

(15-11-2012, 05:30 PM)rulany نوشته: سلام
اگر استادی که میخواهیم ازش توصیه نامه بگیریم از یه دانشگاه دیگه ای باشه حتما باید سربرگی که توش توصیه نامه رو مینویسه برای دانشگاه خودمون باشه؟ یا اینکه میتونه سربرگ و پاکت دانشگاه خودش بنویسه؟
(15-11-2012, 05:43 PM)amirhossein.gh نوشته: فک کنم بهتره تو سربرگ و پاکت دانشگاه خود استاده باشه
ضمن ابراز ارادت
سربرگ و پاکتی که یک نامه توش قرار میگیره معرفی کننده ارگانی هست که این نامه تحت وابستگیش صادر شده => معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه!چون یه فرد بدون داشتن اجازه از نام یه موسسه دیگه ای استفاده میکنه.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - Babak - 20-11-2012

من هم با نظر ariaie عزیز کاملا موافقم. مرسوم همینه که استاد در سربرگ دانشگاه خودش توصیه‌نامه رو بنویسه.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - maryam4312 - 03-01-2013

درود
توصیه نامه ها باید تا قبل از ددلاین پر بشن؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - MaMi - 03-01-2013

(03-01-2013, 10:37 PM)maryam4312 نوشته: درود
توصیه نامه ها باید تا قبل از ددلاین پر بشن؟
درود. در مورد توصیه نامه ها، معمولا دانشگاه انعطاف کمتری از خودشون نشون میدهند، مخصوصا اگر الکترونیکی باشه و باید قبل از ددلاین، پر شده باشند.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - GordAfarid - 14-05-2013

(16-11-2012, 03:09 AM)'ariaie' نوشته: ضمن ابراز ارادت
سربرگ و پاکتی که یک نامه توش قرار میگیره معرفی کننده ارگانی هست که این نامه تحت وابستگیش صادر شده => معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه!چون یه فرد بدون داشتن اجازه از نام یه موسسه دیگه ای استفاده میکنه.

سلام
منظورتون اینه که حتی اگر استادمربوطه استاد موقت دانشگاه ما یا استاد پروازی باشه هم باید تو سربرگ و پاکت دانشگاه اصلی خودش نامه قرار داده بشه؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - spt - 15-05-2013

(14-05-2013, 08:55 PM)'GordAfarid' نوشته:
سلام
منظورتون اینه که حتی اگر استادمربوطه استاد موقت دانشگاه ما یا استاد پروازی باشه هم باید تو سربرگ و پاکت دانشگاه اصلی خودش نامه قرار داده بشه؟

ببینید دوست من اگه شخصی استاد یه دانشگاه باشه حتی پروازی و یا موقت به سربرگ و ایمیل اون دانشگاه دسترسی داره...
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه...  فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!!   اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن...    اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید   Smile

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - GordAfarid - 24-05-2013

(15-05-2013, 11:23 AM)'spt' نوشته:
ببینید دوست من اگه شخصی استاد یه دانشگاه باشه حتی پروازی و یا موقت به سربرگ و ایمیل اون دانشگاه دسترسی داره...
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه...  فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!!   اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن...    اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید   Smile

موضوع موردنظر من داخل سربرگ  نوشتن نبود،توی سربرگ کدوم دانشگاه در مورد استاد پروازی یا موقت؟یعنی اگر استاد مربوطه استاد دانشگاه تهران باشه و به طور موقت یا پروازی برای چند واحد درسی در یکی از دانشگاه های شهرستان هم برود نامه مربوطه باید توی سربزگ دانشگاه تهران باشه یا دانشگاه نام برده درشهرستان؟
براساس این جمله " 
معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه! "     این سوال برام مطرح شد

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - MaMi - 24-05-2013

(24-05-2013, 09:06 AM)'GordAfarid' نوشته:
موضوع موردنظر من داخل سربرگ  نوشتن نبود،توی سربرگ کدوم دانشگاه در مورد استاد پروازی یا موقت؟یعنی اگر استاد مربوطه استاد دانشگاه تهران باشه و به طور موقت یا پروازی برای چند واحد درسی در یکی از دانشگاه های شهرستان هم برود نامه مربوطه باید توی سربزگ دانشگاه تهران باشه یا دانشگاه نام برده درشهرستان؟
براساس این جمله " 
معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه! "     این سوال برام مطرح شد

اگر استادی که میخواهید از ایشون توصیه نامه بگیرید، به عنوان مثال در دانشگاه A استاد هستند و شما در دانشگاه B تحصیل میکنید، باید در سربرگ دانشگاه A از ایشون توصیه نامه بگیرید، یعنی در مورد شما، ایشون باید در سربرگ دانشگاه تهران برای شما توصیه نامه بنویسند.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - kamari - 24-05-2013

از استادای دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه گرفت؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - MaMi - 24-05-2013

(24-05-2013, 09:49 AM)'kamari' نوشته: از استادای دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه گرفت؟

بله دوست من، از اساتید دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه دریافت کرد ولی چون معمولا دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد، با اساتید کارهای پژوهشی انجام دادند، بنظر من، تاثیر توصیه نامه قوی از یک استاد دوره کارشناسی ارشد خیلی بیشتر از توصیه نامه قوی از یک استاد کارشناسی است، مخصوصا اگر این اساتید، اساتید راهنما و مشاوره شما بوده باشند.