آکادمیا کافه
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - pama - 19-05-2014

(19-05-2014, 06:02 PM)'farez' نوشته: ممنون از جوابتون Smile
یه سوال دیگه: پروسه خریدن مدرک چقدر طول میکشه؟

دوست من؛ شما با مراجعه به دانشگاه محل تحصیل خودتون، از مبلغی که برای آزاد کردن مدرکتون بر اساس سال ورود و تعداد ترمهایی که تحصیل کردید، (با توجه به این جدول) مطلع میشید، و یا اینکه اگر سال ورود شما خارج از محدوده ی این جدول بود، مسئول آموزش و یا کارشناس فارغ التحصیلان دانشگاه شما براتون رقم مورد نظر رو محاسبه میکنن و شما بعد از پرداخت اون مبلغ رسید بانکی رو به دانشگاه میبرید، حالا مدرک شما آزاد شده و بعد از 25 تا 30 روز میتونید دانشنامه رو دریافت کنید.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - hhajipour - 03-06-2014

سلام
برای آزاد سازی مدرک کارشناسی آیا امکان این وجود داره که با قرار وثیقه مدرک رو آزاد کنیم؟ یعنی به جای اینکه مبلغ رو پرداخت کنیم سند جایی رو به عنوان وثیقه ارایه بدیم؟ تا اونجا که متوجه شدم برای رشته هایی مثل پزشکی که زیر نظر وزارت بهداشت هست میشه.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - parinaz amn - 08-06-2014

سلام من برای آزاد کردن مدرک کاردانی(ورودی 88) تماس گرفتم دانشگاه ولی میگن هنوز مدرکتون نیومده! میشه راهنمایی کنید،من باید چکار کنم؟ برای آزاد کردن مدرک کارشناسی باید کاردانی آزاد بشه.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 08-06-2014

(08-06-2014, 03:55 PM)'parinaz amn' نوشته: سلام من برای آزاد کردن مدرک کاردانی(ورودی 88) تماس گرفتم دانشگاه ولی میگن هنوز مدرکتون نیومده! میشه راهنمایی کنید،من باید چکار کنم؟ برای آزاد کردن مدرک کارشناسی باید کاردانی آزاد بشه.

سلام و خوش آمدین به این سایت
کدوم دانشگاه درس خوندین؟کاش اسمش رو می گفتین.همیشه گواهینامه موقت و کار صدورش رو خود دانشکده انجام میده و بعد از دو ماه آماده میشه ولی برای صدور دانشنامه که الان شما هم بهش نیاز دارید باید خودتون یک درخواست کتبی به همراه کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 عکس و فرم صدور دانشنامه رو پر کنید و همه رو بدین به مرکز یا دانشکده محل تحصیل. حالا بازم اگر از دانشگاه خارجی پذیرش دارید و عجله برای صدور دانشنامه دارید باید فرمی که وجود داره برای صدور پیش از موعد به قول ما[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]و خارج از نوبت به قول اونها رو پر کنید و به همراه کپی دعوتنامه یا نامه پذیرشتون بذارید روی همون مدارک و تحویلشون بدین. اینکه تا حالا دانشنامه شما صادر نشده میتونه همین باشه ولی اینایی که گفتم 100% برای همه دانشگاه ها نیست و ممکنه الان خیلی ها اینو بخونن و بگن نه برای ما خود به خود صادر شد. ولی باید بگم برای من هر دو حالتش پیش اومده.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - parinaz amn - 09-06-2014

(08-06-2014, 10:15 PM)ahmadpashaei نوشته:
سلام و خوش آمدین به این سایت
کدوم دانشگاه درس خوندین؟کاش اسمش رو می گفتین.همیشه گواهینامه موقت و کار صدورش رو خود دانشکده انجام میده و بعد از دو ماه آماده میشه ولی برای صدور دانشنامه که الان شما هم بهش نیاز دارید باید خودتون یک درخواست کتبی به همراه کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 عکس و فرم صدور دانشنامه رو پر کنید و همه رو بدین به مرکز یا دانشکده محل تحصیل. حالا بازم اگر از دانشگاه خارجی پذیرش دارید و عجله برای صدور دانشنامه دارید باید فرمی که وجود داره برای صدور پیش از موعد به قول ما[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]و خارج از نوبت به قول اونها رو پر کنید و به همراه کپی دعوتنامه یا نامه پذیرشتون بذارید روی همون مدارک و تحویلشون بدین. اینکه تا حالا دانشنامه شما صادر نشده میتونه همین باشه ولی اینایی که گفتم 100% برای همه دانشگاه ها نیست و ممکنه الان خیلی ها اینو بخونن و بگن نه برای ما خود به خود صادر شد. ولی باید بگم برای من هر دو حالتش پیش اومده.

سلام احمد جان،ممنون از پاسختون. من در دانشگاه فنی و حرفه ای در کرمان کاردانی رو گذروندم و بیشتر فکر میکنم کم کاری خود دانشگاه هست که این اتفاق میوفته،چون به من گفتن که مدارک ورودی 78 تازگی مدارکشون آماده شده!!! من میخوام بدونم اگر بخوام مدرکم رو بخرم این پروسه سریعتر میشه؟ خودم میتونم مدارکم رو ببرم و تاییدیه بگیرم؟ این رو هم بگم که من هنوز اول راه هستم و دارم مدارکم رو جمع میکنم برای پذیرش گرفتن?

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 09-06-2014

(09-06-2014, 08:28 AM)'parinaz amn' نوشته: سلام احمد جان،ممنون از پاسختون. من در دانشگاه فنی و حرفه ای در کرمان کاردانی رو گذروندم و بیشتر فکر میکنم کم کاری خود دانشگاه هست که این اتفاق میوفته،چون به من گفتن که مدارک ورودی 78 تازگی مدارکشون آماده شده!!! من میخوام بدونم اگر بخوام مدرکم رو بخرم این پروسه سریعتر میشه؟ خودم میتونم مدارکم رو ببرم و تاییدیه بگیرم؟ این رو هم بگم که من هنوز اول راه هستم و دارم مدارکم رو جمع میکنم برای پذیرش گرفتن?

سلام.برای شما همون روشی که گفتم باید انجام بشه و ظاهرا در آموزشکده شما کارمندای بی مسئولیت و البته ناشی وجود دارند. چاره ای نیست و باید خودتون برید دنبالش.از رییس دانشکده یا آموزشکده شروع کنید که باهاتون همکاری کنن.دیدن مسئولین چنین دانشگاه هایی کار ساده ای هست،اینجوری شاید کارتون زودتر راه بیفته. نهایتا متذکر میشم که روال صدور دانشنامه اینجوریه که اول باید گواهی موقت صادر بشه و از تاریخ صدورش حداقل 6ماه بگذره،بعدش اون فرم ها .... تحویل آموزشکده داده میشه و بصورت نرمال ظرف دو ماه دانشنامه صادر میشه و میتونید برید بگیرید حالا شهرستان شاید کمی بیشتر بشه ولی نهایتا باید در سه چهار ماه دانشنامه رو بگیرید و وارد مرحله تایید وزارت علوم و ... بشید.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - farez - 14-06-2014

سلام
من جهت کاهش قیمت خرید مدرک کارشناسیم، برای گرفتن نامه ای که نشون بده من با همین درصدها اگر منطقه یک هم بودم همین رشته و دانشگاه قبول می شدم،رفتم سازمان سنجش، گفتن باید بری نامه استعلام از دانشگاه بگیری بیاری بدی به ما
کسی میدونه راست گفتن یا منو فرستادن دنبال نخود سیاه و بروکراسی اداریشون؟
کلا اگه کسی از شما دوستان از این روش قیمت مدرکش رو کاهش داده لطف کنه به من بگه چطوریه و چیکار کنم؟
خیلی ممنون

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mahyarelc - 15-06-2014

(14-06-2014, 01:16 PM)'farez' نوشته: سلام
من جهت کاهش قیمت خرید مدرک کارشناسیم، برای گرفتن نامه ای که نشون بده من با همین درصدها اگر منطقه یک هم بودم همین رشته و دانشگاه قبول می شدم،رفتم سازمان سنجش، گفتن باید بری نامه استعلام از دانشگاه بگیری بیاری بدی به ما
کلا اگه کسی از شما دوستان از این روش قیمت مدرکش رو کاهش داده لطف کنه به من بگه چطوریه و چیکار کنم؟
خیلی ممنون

درود
اطلاعات من قدیمی هست (۳-۴ سال پیش) ولی یادمه یکی از دوستانم همچین کاری کرده بود تا هزینه آزاد سازی مدرک رو کاهش بده. متاسفانه اصلا از جزئیات اطلاع ندارم.
امیدوارم بقیه دوستان اطلاعات بیشتر داشته باشن تا بتونن کمکتون کنن

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 15-06-2014

خیلی ممنون

در راستای صحبت های دوستمون، بله این کار شدنی است و حق طبیعی شماست. قانون عوض نشده منتهی چیزی که عوض شده و بیشتر به چشم میاد عدم اجرای قانون توسط کسایی هست که خودشون قانون رو نوشتن. مثلا اینکه سال 89 ورودی هاش 8تومن تقریبا باید بدن واسه ازاد کردن. حالا منطقه 2 باشه میشه 16 تومن فکر کنم. حالا شما نامه بیار که از منطقه 1 قبول میشدی. به فرض آوردی ایا این ها حاضرن قید 8 میلیون رو بزنن!
در هر حال شما حتما دنبال این مساله باشید. تقاضا از سنجش. گرفتن نامه با مهر رسمی و تاییدیه به دانشگاه. با اونا وارد مذاکره شوید!!زیر بار نرفتن مستقیم وزارت علوم.

بااحترام

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Brooman - 16-06-2014

خیلی ممنون

من انجام دادم. باید اول برید آموزش دانشگاه بگید نامه بزنه به سازمان سنجش که بررسی کنه شما بدون سهمیه همون دانشگاه قبول میشدید یا نه برای تسریع بگید به این شماره  021-88922253 فکس کنن نامه رو جای اینکه با پست بفرستن. سازمان تو سه روز تا یه هفته بررسی میکنه جواب رو یا اتوماسیون میکنه (اگه دانشگاتون وصل باشه) یا پست میکنه به آموزش. جواب رو از آموزش میگیرید...