![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 01-02-2015 (01-02-2015, 11:48 AM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان سلام
دوست خوب در مورد رزومه پژوهشی شما بنظر با توجه به رشته شما پرتفولیو بدی ندارید پیشنهاد می کنم دانشگاه های ایتالیا و اسپانیا را جستجو کنید که بیشتر احتمال فاند گرفتن را دارید اما در مورد دانشگاه های رایگان دانشگاه های فرانسه - المان - استونی - فنلاند و نروژ را بدقت بررسی کنید بهر حال بنظر می رسد شاید در ایران ادامه تحصیل بدهید با توجه به نت ورک شما موفقتر خواهید بود تا هم زندگی بهتر و هم تحصیلات راحتتری را داشته باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 01-02-2015 (01-02-2015, 11:56 AM)'saaaaam' نوشته: ممنون از راهنمایی تون. یک پورتفولیو تهیه کردم از نمونه کارهام که تایید اساتیدم هم رو گرفتم رو اون زمینه.
در مورد نت ورک دقیقا متوجه منظورتون نشدم ... ولی کلا من قصد مهاجرت دارم تمام اون پروژه های پژوهشی هم با هزینه شخصی بوده و تنها چیزی که نصیبم شد یک البوم پر از تقدیرنامه است که هیچ جا اهمیتی بهش نمیدن متاسفانه [img]images/smilies/sad.gif[/img] ترجیحا میخوام کشوری رو انتخاب کنم که شرایط زندگی خوبی داشته باشه. برای کانادا دارم اقدام میکنم ولی با توجه به شرایط و زمان اعتبار مدرک ایلتس میخوام برای چندجای دیگر همزمان اقدام کنم. در مورد پورتفولیو برای کانادا گفته بود هرکاری که نشون دهنده خلاقیت و فعالیته بزارید و من نمونه کارهای عکاسی یا طراحی المانهای شهری رو گذاشتم ولی برای چند دانشگاه دیگه چک کردم فقط نمونه کار مهندسی خواستند. در مورد پورتفولیو اسپانیا ایتالیا اطلاعی دارید؟؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mah shad - 05-02-2015 سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال فک کنم با معدل حدود ۱۵ فارغالتحصیل بشم ، و تا ساله دیگه میتونم آیلتسِ ۶.۵ و بگیرم مدارک برنامه نویسی با نمرات خوب از مجتمع فنی دارم و الان هم به عنوان برنامه نویس اندروید توی یه شرکت IT معتبر مشغول به کارم. میخواستم رهنماییم کنید که اگه بخوام برا کارشناسی ارشد apply کنم، چه کشورهایی برا من مناسبه، که بتونم پذیرش بگیرم و در صورت امکان بورس تحصیلی... اول سوئد مد نظرم بود ولی بعد فهمیدم هزینه زندگی توی سوئد بالاست و بورس تحصیلی هم تعلق نمیگیره RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 05-02-2015 (05-02-2015, 01:48 PM)'mah shad' نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال سلام
گزینه مناسب برای شما بنظرم فنلاند هست که هم دانشگاه های رایگان دارد و هم در شهرهای بزرگی مثل هلسینکی و تامپره و تورکو احتمال کار پیدا کردن هست معدل شما چندان بالا نیست که بشه به بورس بطور جدی فکر کرد بهتره در دانشگاهی رایگان تحصیل را شروع کنید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 05-02-2015 (05-02-2015, 01:48 PM)'mah shad' نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال با سلام
به فروم خوش امدید . برای اروپا پیشنهاد من فنلاند هست . چون واسه رشته های کامپیوتر فنلاند واسه خودش قطبه و خیلی امکانتش خوبه . اگر مدرک زبان دارید و مدرک دم دست اماده باشه - پیشنهاد میکنم زود اقدام کنین چون فقط برخی دانشگاه ها ددلاینشون چن روز باقی مونده . . دوم به المان فکر کنین گرچه ویزاش یکم سخت تر از فنلانده . در مورد بورس خیلی سخته مگر اینکه برین اونجا و از خودتون خودی نشون بدین و مجاب کنین به شما بورس بدن همچنین هزینه تحصیل در المان و فنلاند رایگانه . البته میتونین در شهرهای بزرگ فنلاند کار دانشجویی پیدا کنین و هزینه زندگیتون را تامین کنین ولی کات 3 - 4 شهر فنلاند کار دانشجویی پیدا میشه . با تشکر RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 05-02-2015 (05-02-2015, 01:48 PM)mah shad نوشته: سلام، من دانشجوی نرم افزار در مقطع کارشناسی هستم، دانشگاه تهران شمال دوست عزیز شما رزومه کاری تون خوبه ولی سابقه علمی پژوهشی ندارید مثلا مقاله یا ... که حتما باید روش کار کنید باز هم من در زمینه اروپا اطلاعات زیادی ندارم دوستان راهنمایی کنند. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - sepinaz - 05-02-2015 (05-02-2015, 04:12 PM)'faeze23' نوشته: دوست عزیز شما رزومه کاری تون خوبه ولی سابقه علمی پژوهشی ندارید مثلا مقاله یا ... که حتما باید روش کار کنید درسته ولی ایشون میخوان برای ارشد اپلای کنن که نیاز به رزومه ی پژوهشی آنچنان قوی نداره
درسته رزومه ی پژوهشی یک امتیاز مثبت هست به هر حال ولی برای دوره ی ارشد جز ملزومات نیست دوست عزیز حالا که دانشجوی لیسانس هستید میتونید با دانشجویان ارشد همکاری کنید و قسمتی از کارهای عملی پروژه شون رو انجام بدید تا اسمتون رو به عنوان نفر چندم در مقالشون بنویسن RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - juvefans - 20-02-2015 سلام من دانشجوی ارشد "برق قدرت" دانشگاه تهران هستم . معدل بالای 17 نزدیک 18 احتمالا بشه . مقاله هم احتمالش هست تا پایان دوره بدم ، باید پایان نامه رو کار کنم تا بتونم مقاله بدم . خواستم بدونم از اروپا چه کشوری رو با توجه به معیار های زیر پیشنهاد میدین ؟ 1-امکان دریافت کمک هزینه ای که شهریه ( درصورت وجود ) رو پوشش بده 2-امکان اقامت و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار ساده باشه تا بتونم برای اقامت دائم اقدام کنم . 3-شرایط شغلی برای رشته برق مناسب باشه . 4-ترجیح میدم آلمان نباشه ( ولی اگه واقعا خوب باشه میرم) ، و بیشترین علاقه من ایتالیا بود که میگن کار نیست و ... نظرات شما خیلی میتونه به من کمک کنه . ممنونم RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 21-02-2015 (20-02-2015, 10:35 PM)'juvefans' نوشته: سلامسلام بر شما.معدل ارشدت مناسبه، اما از معدل لیسانس صحبتی نکردی، ضمن اینکه نمره زبان هم داشته باشی شانست رو بالا میبره. کلا تو اروپا رشته قدرت خیلی زیاد ارائه نشده چند دانشگاهی در آلمان، هلند، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و اروپای شرق.پاسخ سؤ ال شما:۱- اگر رزومه خوبی داشته باشی و اون مورد بالا که عرض کردم میشه امیدوار بود۲- واسه برخی کشورهای اروپایی هنوز اجرا میشه که بستگی به کشورش داره و بازار کار این رشته۳- مسلما مناسب هست ، اما خوب واسه کار حتما زبان کشور مزبور و سابقه کار مهمه۴- این مورد رو دقیق نمیشه اشاره کرد ممکن تا ۳ سال دیگه ایتالیا وضعش خوب بشه. به هر حال جائی که اقدام میکنی باید از هر جنبه بسنجی. آزاد اندیش باشی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - juvefans - 21-02-2015 (21-02-2015, 03:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام بر شما.معدل ارشدت مناسبه، اما از معدل لیسانس صحبتی نکردی، ضمن اینکه نمره زبان هم داشته باشی شانست رو بالا میبره. کلا تو اروپا رشته قدرت خیلی زیاد ارائه نشده چند دانشگاهی در آلمان، هلند، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و اروپای شرق.پاسخ سؤ ال شما:۱- اگر رزومه خوبی داشته باشی و اون مورد بالا که عرض کردم میشه امیدوار بود۲- واسه برخی کشورهای اروپایی هنوز اجرا میشه که بستگی به کشورش داره و بازار کار این رشته۳- مسلما مناسب هست ، اما خوب واسه کار حتما زبان کشور مزبور و سابقه کار مهمه۴- این مورد رو دقیق نمیشه اشاره کرد ممکن تا ۳ سال دیگه ایتالیا وضعش خوب بشه. به هر حال جائی که اقدام میکنی باید از هر جنبه بسنجی. آزاد اندیش باشی ممنونم از راهنماییتون
معدل کارشناسی 15.5 بودم .نمره زبان انگلیسی فعلا ندارم ولی دوره گذورندم فقط برای آزمون اقدام نکردم . 1-به نظرتون با این توضیحات اگر شما بودید کدام کشور رو انتخاب میکردید ؟ 2-اینکه چند وقت مهلت پیدا کردن کار بعد از تحصیل دارم و.. ، این اطلاعات رو از کدام منابع رسمی میتونم پیدا کنم ؟ |