![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 12-01-2014 (12-01-2014, 06:05 PM)'wwwwww' نوشته: سلام. این اولین پستیه که اینجا مینویسم. امیدوارم بتونم یه راهنماییه خوب از شما عزیزان بگیرم چون حقیقتا خیلی سر درگمم. دوست عزیز سلام اول از همه این رو بگم که هر کسی یه تعریفی از رنک نسبتا خوب داره ولی خوب من حدس میزنم منظور شما از بین 100 دانشگاه برتر امریکاست. همونطور که اشاره کردین معدل لیسانستون کمه متاسفانه و حتی ارشد هم یکم پایینه و ممکنه مینیموم دانشگاههای خوب و نسبتا خوب هم معمولا بالاتره ولی این دلیل نباشه که معدلتون از مینیموم پایین تر باشه ریچکت بشین ولی بایذ سایر موارد رزومتون قوبپی باشه. ولی خوب اون مقاله ها به خصوص اگه سومی هم چاپ بشه و خودتون جزو نویسندگان اصلی باشین و یا نویسنده اصلی حالا با استاد یا بی استاد میتونه تا حدی معدل رو پوشش بده. ایلتس هم که 8 دارین خیلی خوبه. حتما روی gre کار کنین تا نمره ای بالاتر از 315 یا حتی 320 بگیرین که اون وقت میتونین پذیرش بگیرین. gre اینجا میتونه نقشش رو واسه شما بازی کنه و در ضمن زیاد به اینکه زبانتون خوب هست هم تکیه نکنین و به فکر امتحان و خوندن باشین که جی ار ای قربانی زیاد داده! حتما روی قسمت وربال کار کنید هر چند قسمت کوانت واسه رشته های فنی مهمتره ولی شما باید معدل رو جبران کنی. یه گریزی هم به اساتید بزن شاید با توجه به مقاله ها بتونی استاد هم پیدا کنی که شانست کمی بالاتر نه زیاد میره چون تو امریکا تصمیم با کمیته پذیرشه همونطور که کلا سیاست های کلان رو هم تو ایالات متحده نه یه فرد بلکه کمیته تعیین میکنه. در نهایت جدا از پذیرش مساله فاند هم به شانس و تعداد اپلیکنت و دانشگاه مورد نظر از نظر اقتصادی بستگی داره. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 12-01-2014 در مورد ویزا همین طوره و گاهی ممکنه به دلایل مختلف به نفر دوم ویزا ندهند و در واقع یکی از بزرگترین مشکلات تحصیل در آمریکا همین نامعلوم بودن وضعیت ویزا، بررسی امنیتی و گاه طولانی بودن اون هست. ولی تا جایی که من دیدم معمولا پروسه کلیرنس خانم ها به دلیل نداشتن سربازی یک مقدار کوتاه تر هست و خیلی سخت گیری نمیشه و از این نظر اگر خودتون بتونید ویزا بگیرید احتمال اینکه همسرتون هم ویزا بگیرند زیاد هست. به هر حال بعد از رفتن شما هم ایشون می تونند دوباره برای ویزای F2 اقدام کنند. در مورد سختی دادن مقاله هم به هر حال همه این شرایط رو استادان گرایش خود شما هم بهش واقف هستند و طبیعتا در چنین شرایطی حتی مقاله های کم هم می تونه یک نقطه قوت خیلی مثبت تلقی بشه. (12-01-2014, 12:18 PM)'shm1369' نوشته: بسیار ممنون از این که جواب دادید، معدل کارشناسی تاثیرگذار هست ولی اگر در ادامه پیشرفت تحصیلی چشمگیری داشته باشید و توانمندی های دیگه شما خیلی خوب باشه این نقص تا حد زیادی پوشش داده میشه. ولی به هر حال به نظرم بیشتر برای دانشگاه های وقت بگذارید که حداقل معدل لیسانس اونها به معدل شما نزدیک باشه چون بیشتر دانشگاه ها به دلیل تقاضاهای زیاد دو سیستم بررسی پرونده دارند اولی حداقل های دانشگاه (مغدل، زبان و غیره) رو چک می کنه و افرادی که در اون هستند ممکنه دید علمی خیلی خوبی از رشته شما نداشته باشند و دومی که کمیسیون تخصصی اون دپارتمان خاص هست و پرونده های کامل و دارای حداقل شرایط رو بررسی می کنند تا پذیرش و فاند بدهند. از این نظر شاید اگر برای دانشگاه هایی که حداقل معدل کارشناسی شون خیلی بالا باشه اقدام کنید در اون مرحله اول پرونده از غربال شون عبور نکنه. البته در مواردی که استاد راهنما یک موردی رو مشروط کنند (معمولا نمره زبان کم) پرونده از این مرحله اول و تا حد زیادی هم مرحله دوم عبور می کنه ولی مشکلش پیدا کردن چنین استادی هست. یعنی شما اگر می خواهید شانس تون برای گرفتن پذیرش در چنین دانشگاه هایی که معدل لیسانس شون قدری بیشتر از شماست بیشتر بشه به نظرم می بایست نظر مثبت یکی از اساتید اون دانشگاه به دیگر توانمندی هاتون رو جلب کنید که وقتی تشکیل پرونده دادید ایشون یک مقدار توصیه شما رو بکنند. نمره آیلتس بالای شما هم دست کم راه رو برای گرفتن فاند به خصوص به صورت TA باز می کنه. از این نظر به نظرم بیشتر روی طیفی از دانشگاه ها بین 100 تا 500 وقت بگذارید. اگر بتونید نظر مثبت استادهای دانشگاه های نزدیک به 100 رو به خودتون جلب کنید شانس تون برای اونها زیاد میشه ولی در شرایط عادی طبیعی هست که در رتبه های بالاتر شانس تون بیشتر میشه. (12-01-2014, 06:05 PM)'wwwwww' نوشته: سلام. این اولین پستیه که اینجا مینویسم. امیدوارم بتونم یه راهنماییه خوب از شما عزیزان بگیرم چون حقیقتا خیلی سر درگمم. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - 1moslem - 14-01-2014 سلام، من رشتم نرم افزاره، لیسانسم از دانشگاه ازاد شیراز 16.56 و ارشد دانشگاه آزاد قزوین با معدل 15.33. نمره ielts:6.5 و یک مقاله. من میخوام برا دکترا از المان پذیرش بدون فاند بگیرم، چقد شانس دارم؟ پیشاپیش مرسی... RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - *Sky* - 14-01-2014 سلام در رابطه با اهميت دانشگاهي كه از اون فارغ التحصيل شديم سوالي داشتم: اگه كسي بخواد ارشد رو در دانشگاه آزاد بخونه، تفاوتي بين ارزش مدرك از دانشگاه هاي آزاد هست؟ به طور مثال، بين دانشگاه آزاد علوم تحقيقات تهران با آزاد شيراز يا دانشگاه آزاد شهرستان ها، تفاوتي از لحاظ ارزش مدرك هست؟ به اين خاطر اين سوال رو پرسيدم چون در بعضي از دانشگاه هاي آزاد شهرستان كه خيلي ناشناخته هستند، به راحتي مي توان معدل خيلي خوبي كسب كرد! آيا دانشگاهي كه اونجا اپلاي مي كنيم، تفاوتي بين دانشگاه هاي آزاد ما قائل مي شوند يا اينه فرقي براي اونها نمي كنه؟ سپاس RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - فرید - 14-01-2014 (14-01-2014, 09:22 AM)'*Sky*' نوشته: سلام کلا به این مدل سوالها کسی نمیتونه قطعی جواب بده که چه به صورت. هر کشوری هم شرایط خاص خودش داره. مثلا توی اروپا حتی دانشگاه شریف را هم خیلی ها نمی شناسند چه برسه به اینکه تفاوت قائل بشوند بین واحدهای مختلف دانشگاه ازاد. هر جایی هم که ایرانی ها زیاد اپلای کنند شناختشون بیشتر مثلا کانادا یا در مورد رشته هایی که ایرانی ها خیلی زیاد اپلای می کنند. واقعیتش اینه که ممکن بین واحدهای تهران با شهرهای کوچک تفاوت بزارند ولی دانشگاه های شهرستان زیاد فرقی با هم ندارند.
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - wwwwww - 17-01-2014 (12-01-2014, 08:14 PM)'M1KE' نوشته: معدل کارشناسی تاثیرگذار هست ولی اگر در ادامه پیشرفت تحصیلی چشمگیری داشته باشید و توانمندی های دیگه شما خیلی خوب باشه این نقص تا حد زیادی پوشش داده میشه. ولی به هر حال به نظرم بیشتر برای دانشگاه های وقت بگذارید که حداقل معدل لیسانس اونها به معدل شما نزدیک باشه چون بیشتر دانشگاه ها به دلیل تقاضاهای زیاد دو سیستم بررسی پرونده دارند اولی حداقل های دانشگاه (مغدل، زبان و غیره) رو چک می کنه و افرادی که در اون هستند ممکنه دید علمی خیلی خوبی از رشته شما نداشته باشند و دومی که کمیسیون تخصصی اون دپارتمان خاص هست و پرونده های کامل و دارای حداقل شرایط رو بررسی می کنند تا پذیرش و فاند بدهند. مرسی به خاطر راهنماییتون و وقتی که میزارین. یه سوال دیگه در مورد فاند دارم. چیا تو گرفتن فاند موثرن؟
از خیلیا شنیدم که همش به شانسه (12-01-2014, 08:07 PM)'Charming' نوشته: مرسی به خاطر راهنماییتون و وقتی که میزارین. یه سوال دیگه در مورد فاند دارم. چیا تو گرفتن فاند موثرن؟
از خیلیا شنیدم که همش به شانسه RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 17-01-2014 اگر فردی چشم بسته از خیابون رد بشه احتمال تصادف کردن یا نکردنش شانسی هست ولی فردی که نگاه کنه و با برنامه ریزی عبور کنه احتمالش خیلی کمتر میشه و دیگه نمیشه اسمش رو شانس گذاشت. تحصیل از سه مرحله تشکیل شده: پذیرش، گرفتن کمک هزینه و گرفتن ویزا. قسمت اول تا حد زیادی به وقت گذاشتن برای دانشگاه ها و رتبه هایی داره که متناسب با توانمندی ها و مهارت های شما باشند. قسمت دوم تا حد زیادی به سوابق پژوهشی شما و نمره های زبان شما و پیدا کردن موقعیت هایی که روی موضوع های مشابه شما کار می کنند بستگی داره. قسمت سوم تا حد زیادی از دست شما خارج هست و میشه گفت شانسی هست. به ویژه در مورد کشورهایی مثل کانادا و آمریکا که کلیرنس های طولانی و نامعلومی دارند. سعی کنید سوابق پژوهشی خودتون رو بهبود بدین و نمره زبان خوبی بگیرید و با استادهایی در ارتباط باشید که در زمینه شما کار کرده اند به این شکل از حالت کاملا شانسی به حالت نسبتا شانسی و برنامه ریزی شده تبدیل میشه. (17-01-2014, 02:09 AM)'wwwwww' نوشته: RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - deadxxxqueen - 17-01-2014 (27-10-2013, 12:21 PM)'Charming' نوشته: ببخشيد من واضح متوجه نشدم/وثيقه مگه فقط واسه پسرا هستش؟
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 17-01-2014 (17-01-2014, 04:02 PM)'deadxxxqueen' نوشته: سلام مگه دخترا هم سرباز میرن؟! ![]() سربازی فقط واسه پسرهاست و اگه بخواید بدون اینکه مساله سربازی رو حل کنید به خارج از کشور برید باید وثیقه بذارید. شما به قسمت وثیقه برید تا همه چی رو متوجه بشین بااحترام. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - aram_leg - 19-02-2014 سلام خدمت همه دوستان: دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه. شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم واسه آیلتس میخونم. مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5، بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم. خیلی دوست دارم برم استرالیا، با این شرایط میتونم بورس بگیرم؟ به نظرتون پاییز 93 میتونم اقدام کنم؟ آیا تو این 8ماه میتونم آیلتسمو بگیرم چون زبانم اصلا خوب نیست؟ واسه رشته من بهترین دانشگاه استرالیا کدومه؟ واسه دانشگاه های گروه هشت میتونم اقدام کنم؟ اصلا به نظرتون بورس کدوم دانشگاه رو میتونم بگیرم؟ اگه کسی هم رشته خودم هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ از دوستان دیگر هم که راهنمایی می کنند سپاس گزارم. ببخشید من زیاد حرف زدم و سوال کردم. ممنون از همتون. |