![]() |
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - ronin1987 - 06-01-2015 (06-01-2015, 10:12 PM)'Mr-Voltage' نوشته: Selection results will be published by 30th April 2015. The results will be sent to the applicants both via email and mail. The becoming student must accept the offered study place 31st July 2015 at the latest
[align=-webkit-auto]ببخشید این اخرین سوالمه چون نمی دونم دقیقا کجا باید پرسید اگه نا مربوط بود پستهای منو پاک کنید از اینجا.متن بالا دقیقا اون چیزیه که اینها نوشتن.نظر شما چیه؟ RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 07-01-2015 (06-01-2015, 11:27 PM)'ronin1987' نوشته: نه خواهش میکنم. ببین این جمله دقیقاً داره میگه لیست نتایج انتخابی تا انتهای اپریل ارائه میشه و در نهایت دانشجویان نهایی باید در خصوص اینکه این پذیرش رو قبول دارن یا نه رو تا انتهای جولای خبر بدن.
RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - ali70 - 11-01-2015 با عرض سلام لطفا با توجه به رزومه ای که در زیر خدمتتان عرض میکنم اگه میشه بفرمایید که برای کدام یک از دانشگاههای خوب آلمان در رشته برق قدرت به زبان انگلیسی در مقطع ارشد شانس پذیرش و بورسیه کامل را دارم؟(بورسیه خیلی واسم مهمه) رزومه 1.لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد(شهرستان)معدل 16.20-- معدل کاردانی 15.80 2. یک مقاله آی اس آی 3.تالیف یک عنوان کتاب در ایران با استادم به زبان فارسی 4.تالیف یک عنوان کتاب از پایان نامه کارشناسی در انتشارات کشور آلمان به زبان انگلیسی 5.گواهی حضور در المپیاد مخترعین جهان و کسب تندیس مخترعین برتر 6.سه مقاله در نشریه کشور فرانسه با نمایه اسکوپوس 7.سه مقاله داخلی با نمایه علمی ترویجی 8.دو مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی در ایران 9.توانایی کار با نرم افزار دیگسایلنت 10.مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم 11. پانزده ماه سابقه کار کاملا مرتبط با رشته در قرارگاه خاتم RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Mehran28 - 11-01-2015 (11-01-2015, 10:44 PM)'ali70' نوشته: با عرض سلام سلام رزومه خوبی دارید، ولی درباره فاند در مقطع ارشد احتمال دریافت کمه بیشتر بستگی به کار پژوهشی داره و رقبای دیگت! ولی شانس پذیرش بدون فاند بالایی دارید.
درباره گزینه 11 ممکنه در روند ویزا مشکل براتون درست کنه و ویزا بهتون ندند حتی اگه فاند بگیرید! اکثر افرادی که سابقه کار با سپاه رو دارند سعی می کنند کارشون رو به نهاد دیگه ای در رزومه ربط بدند، مثلا عنوان می کنند سابقه 15 ماه کار پژوهشی روی فلان موضوع برای یه شرکت! RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - vazheh - 17-01-2015 سلام دوستان من كارشناسي مهندسي كامپيوتر از دانشگاه پيام نور با معدل 13.41 دارم.آيلتس 6 ام دارم كه اگه لازم باشه بهترش رو هم ميتونم بگيرم و مدرك b1 آلماني هم ايشالله تا خرداد ميگيرم . مقاله و كار تحقيقاتي ندارم فكر ميكنيد با اين شرايط و معدل شانسي براي گرفتن پذيرش دارم يا نه؟بنظرتون به گرفتن فاند كه اصلا ميتونم فكر كنم؟! ممنون RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 17-01-2015 (17-01-2015, 11:09 AM)'vazheh' نوشته: سلام دوستان من كارشناسي مهندسي كامپيوتر از دانشگاه پيام نور با معدل 13.41 دارم.آيلتس 6 ام دارم كه اگه لازم باشه بهترش رو هم ميتونم بگيرم و مدرك b1 آلماني هم ايشالله تا خرداد ميگيرم . مقاله و كار تحقيقاتي ندارم فكر ميكنيد با اين شرايط و معدل شانسي براي گرفتن پذيرش دارم يا نه؟بنظرتون به گرفتن فاند كه اصلا ميتونم فكر كنم؟! ممنون دروود بر شما.
شانس بورس برای کشور المان در مقطع ارشد نزدیک به صفره!!! بنابراین همین که پذیرش بگیرید خیلی برد کردید. با داشتن مدرک b1 شانس پذیرش داری. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - farhad-gs - 19-01-2015 سلام.من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم.معدلم فعلا 16 و خورده ای.به انگلیسی تسلط کامل دارم و دارم آلمانی هم یاد می گیرم.اهل تحقیق هم هستم و تا به حال مجری یک مقاله در مورد رشته ی خودم بودم.آیا برای من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های متوسط به بالای آلمان برای ارشد یا دکترای مستقیم وجود داره؟و اینکه تحصیل در این دانشگاه ها خرج زیادی داره؟اگر زبانم خوب باشه میتونم در حین تحصیل کار کنم و خرج دانشگامو در بیارم؟ RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - Shihan - 19-01-2015 (19-01-2015, 05:33 PM)'farhad-gs' نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم.معدلم فعلا 16 و خورده ای.به انگلیسی تسلط کامل دارم و دارم آلمانی هم یاد می گیرم.اهل تحقیق هم هستم و تا به حال مجری یک مقاله در مورد رشته ی خودم بودم.آیا برای من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های متوسط به بالای آلمان برای ارشد یا دکترای مستقیم وجود داره؟و اینکه تحصیل در این دانشگاه ها خرج زیادی داره؟اگر زبانم خوب باشه میتونم در حین تحصیل کار کنم و خرج دانشگامو در بیارم؟ دروود بر شما.
شما باید مدرک زبان المانی حداقل تا سطح B2 داشته باشید برای رشته های مرتبط پزشکی. در غیر این صورت با مدرک انگلیسی هم میشه برای غیر پزشکی اقدام کرد. تحصیل در دانشگاههای المان اون هم در بخش پزشکی به المانی و رایگان می باشد. اجازه کار دارید اما برای رشته پزشکی چون درس زیاد داری حداقل سال اول خیلی فشرده است و باید متمرکز بشی. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - sha-p - 19-01-2015 سلام ... من لیسانس ادبیات فرانسه دارم از دانشگاه تهران و فوق لیسانس آموزش زبان فارسی دارم از دانشگاه پیام نور. مقصودم اینه که پذیرش تحصیلی بگیرم تا بتونم برم آلمان. گوته ثبت نام کردم تا بتونم زبان آلمانی هم بخونم اما هنوز نوبتم نشده. ولی هیچ ایده ای راجع به هیچ رشته ای ندارم. راستش من همه عمرم در زمینه ورزش کار کردم. سالهاست که مربی شنا و ناجی هستم. نمی دونم کسی می تونه منو راهنمایی کنه یا نه. RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس از دانشگاههای المان - aryanebneyamini - 25-01-2015 با سلام من دانشجوی مهندسی شیمی گرایش بایوتکنولوژی از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14.5 می باشم.ایلتس 5.5 دارم اخر اسفند امتحان میدم واسه 6.5 می خواستم ببیمم کدوم دانشگاه المان هست که بیشتر احتمال قبولی دارم.دانشگاه گوتنیگن تا الان ردم کرده. مرسی |