آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mahyarelc - 21-12-2013

(21-12-2013, 01:33 AM)'mozhmozh' نوشته: ~~سلام.من دانشجوی ترم آخر مهندسی برقم با معدل افتضاح حدود13 از دانشگاه صنعتی شاهرود.مدرک زبان هم ندارم.با این شرایط افتضاح امکانش هس که بتونم برای ارشدMBAپذیرش بگیرم؟؟

متاسفانه فقط با یک معدل نمیشه نظر داد
معدل شما که همونطور که میدونید پایینه، ضمنا میخواین تغییر رشته هم بدید، رزومه و اطلاعاتی مرتبط با MBA دارین که بشه روش مانور داد؟
برای امریکا و کانادا که به نظرم متاسفانه شانسی ندارید
کلا یکم شرایط برای پذیرش شما سخته ولی شاید بعضی دانشگاههای انگلستان شانس داشته باشید. البته با شرط اینکه نمره زبان بسیار خوبی بگیرید و رزومه خودتون رو تقویت کنید. تا اونجا که یادمه قبلا برای MBA انگلستان زبان آیلتس حدود 7.5 میخواست. با توجه به معدل و تغییر رشته و اهمیت زبان در این رشته، حتی نمره بالاتر هم میتونه کمک کنه به رزومه
خوبی یک سری از دانشگاههای انگلستان اینه که میتونید مدارکتون رو آنلاین آپلود کنید و به شما جواب میدن
شاید برای کشوری مثل مالزی یا بقیه دانشگاههای پولی اروپا هم شانس داشته باشید که امیدوارم دوستان با تجربه بیشتر کمکتون کنند.
درهرصورت سعی کنید رزومتون رو تقویت کنید و حداقل اطلاعات مورد نظر  MBA رو بدست بیارید

گرفتن پذیرش در دانشگاههای خارج از کشور - armini - 31-12-2013

سلام دوستان
من 24سالمه دیپلمم ریاضیه ولی پیش دانشگاهی نگرفتم بعد کنکور فنی دادم و رشته کامپیوتر خوندم کاردانیم دولتی بودم،ولی کارشناسی غیر انتفاعی هستم،آیا میتونم واسه ارشد توی دانشگاههای خارج از کشور پذیرش بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟؟؟؟اگه آره لطفا راهنماییم کنید چه دانشگاههایی میتونم برم و اگرم نه بگین چه راهی برای ادامه تحصیل در خارج دارم؟؟؟؟/

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mohsen67 - 31-12-2013

(31-12-2013, 03:01 PM)'armini' نوشته: سلام دوستان
من 24سالمه دیپلمم ریاضیه ولی پیش دانشگاهی نگرفتم بعد کنکور فنی دادم و رشته کامپیوتر خوندم کاردانیم دولتی بودم،ولی کارشناسی غیر انتفاعی هستم،آیا میتونم واسه ارشد توی دانشگاههای خارج از کشور پذیرش بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟؟؟؟اگه آره لطفا راهنماییم کنید چه دانشگاههایی میتونم برم و اگرم نه بگین چه راهی برای ادامه تحصیل در خارج دارم؟؟؟؟/

درود، بدون گفتن معدل خیلی سخته راهنمایی کردن . حداقل معدل و وضعیت زبانتان را باید مشخص کنید

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - armini - 31-12-2013

معدل کاردانیم 16 شده و کارشناسیم فک کنم 16 یا 17 میشه
سوالی که ذهن منو درگیر خودش کرده اینه که دانشجویان رشته های فنی و حرفه و کاردانش میتونن بعد از کارشناسی توی خارج ادامه تحصیل بدن؟؟؟؟دانش گاه دولتی یا غیر  انتفاعی باشه مهمه یا نه؟؟؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mohsen67 - 31-12-2013

بله امکان ادامه تحصیل وجود دارد. معدل شما حداقل اکثر دانشگاه ها را دارد . از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شدن مهم هست اما تعیین کننده نیست . برای ارشد تا میتوانید معدل کارشناسیتان را بالا ببرید و روی زبان وقت زیادی بگذارید. برای گرفتن فاند، داشتن مقاله میتونه مفید باشد. 

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - armini - 31-12-2013

(31-12-2013, 04:45 PM)'mohsen67' نوشته: بله امکان ادامه تحصیل وجود دارد. معدل شما حداقل اکثر دانشگاه ها را دارد . از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شدن مهم هست اما تعیین کننده نیست . برای ارشد تا میتوانید معدل کارشناسیتان را بالا ببرید و روی زبان وقت زیادی بگذارید. برای گرفتن فاند، داشتن مقاله میتونه مفید باشد. 

مدارک اضافه بر دانشگاه از قبیل مدارک دوره های مایکروسافت و سیسکو هم تاثیری داره؟؟؟؟

برای تحصیلات تکمیلی خیر . 

منظور از فاند چیه؟همون کمک هزینه تحصیلیه یا چیز دیگس؟در کل الان من باید برای رفتن به خارج چه مراحلی رو طی کنم؟؟؟؟

http://www.academiacafe.com/pf/showthread.php?tid=1026

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 31-12-2013

(31-12-2013, 04:52 PM)'armini' نوشته:
مدارک اضافه بر دانشگاه از قبیل مدارک دوره های مایکروسافت و سیسکو هم تاثیری داره؟؟؟؟

دوست عزیز به نظر من اگه امکانش رو دارین حیفه بدین ترجمه کنن و با سایر مدارک بفرستین
بعضی کشورها و یا دانشگاهها به این جور موارد اهمیت میدن حیفه قبلا هم گفتم 1 درصد هم مفید باشه خوبه.
در ضمن تو روزمه هم بنویسین

(31-12-2013, 05:33 PM)'armini' نوشته: منظور از فاند چیه؟همون کمک هزینه تحصیلیه یا چیز دیگس؟در کل الان من باید برای رفتن به خارج چه مراحلی رو طی کنم؟؟؟؟

علاوه بر لینکی که دوستمون دادن من توصیه میکنم قطعا جزوه سایت رو بخونین.
فاند هم همون کمک هزینس نگران نباشین!
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4
لینکهای سمت راستی اون صفحه رو یک به یک بخونین همه چی دستتون میاد.