![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 11-08-2014 (11-08-2014, 08:01 PM)'hesam1393' نوشته: سلام دروود.
به نظرم اگر دنبال اقامتی یا وضعیتی که شما داری بهترین مکان در اروپا المان، فنلاند و سوئد و دانمارک می باشد که فعلاً وضعیت اقامت بعد از اون هم کار و گرفتن شهروندی کمی مهیا تر از سایر است. اما من تعجب میکنم با این رزومه شانست برای امریکا هم خوبه. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - soilman - 12-08-2014 پوزیشن ها خوب باید پیگیر باشید برای اسکاندیناوی نه GRE تاثیر خاصی نداره.معمولا برای آمریکا و بعضی موقعها کانادا (در سایت دانشگاه و دپارتمان قید شده) اینجور چیزها میخان ارتباط رو بهتره شروع کنید اینجا تاپیک اروپاست اگه قصد GRE دارید خوب دانشگاه های آمریکا رو می تونید هم دنبالش باشید کلا کشورهای مختلف رو ارزیابی کنید و چندین کشور رو در نهایت منظور کنید (11-08-2014, 05:47 PM)'kianoosh777' نوشته: RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - soilman - 12-08-2014 خوب دوست عزیز بله امیدی هست. معدل شما نشون میده که نسبتا علاقه به این رشته دارید.لیسانس متفاوت هست ولی می تونید اون رو به عنوان امر مثبتی نشون بدید و خوب کارایی هاشو در معماری نشون بدید (مدارکی چون SOP، Letter of Intent و اینها-بسته به هر دانشگاه متفاوت هست-مهم ترین جایی هست که شما می تونید نشون بدید که به رشته تون علاقه دارید به این دلیل و اون دلیل) در اروپا کشورهای زیادی هست ولی ایتالیا خوب معماری اش معروفه هلند و آلمان و فرانسه و جاهای دیگه هست شما بتونید نمره ی زبان خوبی بگیرید و مقاله هم چاپ کنید می تونید امیدوار باشید.کشور خاصی نیست که براش قضیه متفاوت بودن لیسانس کم رنگ تر باشه.این شما هستید که می تونید اونها رو مجاب کنید همونطور که بالا اشاره شد (11-08-2014, 05:45 PM)'tintila' نوشته: سلام...خسته نباشید....من لیسانس سخت افزار کامپیوترم بامعدل 14.07 و دانشجو ترم3 ارشد معماری با معدل 19.33... هر دو دانشگاه ازاد. دارم مقاله مینویسم وبرای امتحان زبان زبانم خوبه... (11-08-2014, 06:50 PM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر شما RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mahdyk - 20-08-2014 با سلام و عرض خسته نباشید 1-رشته/مقطع : مهندسی مکانیک جامدات / کارشناسی 2-دانشگاه محل تحصیل : دانشکده فنی مهندسی گلپایگان (با همکاری علمی دانشگاه صنعتی شریف) - سراسری 3-معدل کل : 14.70 4-نمره زبان : هنوز امتحان نداده ام ولی فکر کنم در حدود 6 تا 6.5 ایلتس و خواستار شروع یادگیری زبان دیگر 5-تعداد مقالات : -- 6-تعداد توصیه نامه ها : -- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : ( کارشناسی یا کارشناسی ارشد / مهندسی کامپیوتر یا ای تی / فاند نمی خواهم ولی شهریه دانشگاه پایین باشد.
7 - اینجانب 32 ساله و در سال 1383 فارغ التحصیل شده ام و حدود 6 سال سابقه کار در زمینه برنامه نویسی و کامپیوتر دارم با تشکر RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ahmadpashaei - 20-08-2014 به [size=16px]mahdyk [/size] شما اگر پستها و صفحات دیگه این تاپیک رو بخونید خودتون به نتایج خوبی می رسید. در اروپا معمولا شهریه ها خیلی پایینن یا نمی گیرن و برای شما گزینه های مناسبی مثل فنلاند و ایتالیا و آلمان و فرانسه وجود داره.البته اگر می خواهید کارشناسی بخونید بکم فرق داره و دوره انگلیسی خیلی کمتر از تحصیلات تکمیلی هست ولی بازم این سالها زیادتر شدن. همچنین نیازی نیست بگین لیسانس دارین اگرچه گفتنشم چیز مهمی نیست،منظورم اینه که شما برای لیسانس به مدارک کامل دبیرستان نیاز دارید تا پذیرش بگیرین. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mahdyk - 21-08-2014 سلام من بیشتر نگرانیم درباره وقفه ایجاد شده بین تحصیلات قبلیم و الانه. ضمنا سنم 32 سال است . شنیده ام برای المان نباید بیش از 3 سال فاصله تحصیلی افتاده باشد. درست است؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mahdyk - 21-08-2014 من می خواهم کلاس المانی یا ایتالیایی یا یک زبان اروپایی دیگه رو اگه لازم باشد، بصورت فشرده شروع کنم. مهم نیست که حتما انگلیسی باشه . مثلا تو استرالیا یک سری رشته برای فوق هستند که مخصوص کسانی است که لیسانسشون کامپیوتر نیست ولی سابقه کاری تو کامپیوتر دارند و می خواهند تو کامپیوتر ادامه تحصیل بدهند . تو اروپا هم همچین چیزی را داریم؟ از کجا میشه اطلاعات بیشتری کسب کرد RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 21-08-2014 (21-08-2014, 10:46 AM)'mahdyk' نوشته: من می خواهم کلاس المانی یا ایتالیایی یا یک زبان اروپایی دیگه رو اگه لازم باشد، بصورت فشرده شروع کنم. مهم نیست که حتما انگلیسی باشه . مثلا تو استرالیا یک سری رشته برای فوق هستند که مخصوص کسانی است که لیسانسشون کامپیوتر نیست ولی سابقه کاری تو کامپیوتر دارند و می خواهند تو کامپیوتر ادامه تحصیل بدهند . تو اروپا هم همچین چیزی را داریم؟ از کجا میشه اطلاعات بیشتری کسب کرد با توجه به این فاصله که وجود داره دانشگاه مشکلی با پذیرش شما نداره ویزا ممکنه نتونی بگیری.
به هر حال نظر من خوندن زبان المانی یا فرانسویه. چون فعلاً بازار کار خوبی دارن و میتونی حتی شده برای کار هم اقدام کنی. اما تحصیل هم مشکلی نداره. با اون معدل برای المان خیلی شانست بالا نیست. مگر اینکه نمره زبان المانی خوبی اخذ کنی. [برش] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان - s_abolhassani - 23-08-2014 با سلام و عرض ادب ، من کارشناس ارشد ژئوفیزیک - اکتشاف نفت و گاز هستم از دانشگاه تهران با معدل ارشد 18.11 تافل 100 دارم رتبه 3 کنکور ارشد هستم یک مقاله ISI و دو کنفرانس خارجی دارم توصیه نامه از 3 استاد لیسانس مهندسی معدن - اکتشاف از دانشگاه تهران جنوب با معدل دو سال آخر 18.32 آیا شانس پذیرش در مقطع دکتری بصورت فول فاند از دانشگاه های مطرح انگلستان و فرانسه و نروژ در دپارتمان های ژئوفیزیک و نفت را دارم؟
(با توجه به تحریم ایران و فیلد تحصیلی ام = نفت و گاز) RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 24-08-2014 (23-08-2014, 06:59 PM)'s_abolhassani' نوشته: دروود بر شما و ضمن خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید معدل و کارهای پژوهشی مناسبی دارید نمره زبان هم خیلی خوبه. البته با داشتن معدل لیسانس بالا. شانست خیلی زیاد می باشد. در اروپا باید دنبال موقعیت خالی یا استادی بگردی که در زمینه شما فعال باشه و بعد از مکاتبه و گرفتن جواب بهتر میتونی کارت رو پیش ببری از طرفی شما رشته حساسی هم انتخاب کرده ای من شانس شما رو برای پذیرش مثبت میبینم اگر هم با استادی در ارتباط باشی که شانست خیلی بالا خواهد رفت. اما مشکل بر روی ویزاست. تا اونجا که دانشم کمک میکنه نروژ و فرانسه بسیار سخت برای این دسته دوستان ویزا میدن. حالا ممکنه انگلیس ( Heriot-watt , Aberdeen ) بهتر بده چون هم اکنون روابط بهتری با بریتانیا داریم. من خودم دانشگاههای ایتالیا و المان و هلند رو هم بهتون پیشنهاد میکنم اونها روی این موضوعات گیر نیستند و شانست رو افزایش میدی. هر چند در حوزه نفت و گاز المان خیلی دانشگاه زیادی نداره بجز Clathuhal , Bremen , TU Berlin اما در ایتالیا polito , polimi , Bologna و در هلند هم TU Delft , TU eindhovien میشه اشاره کرد. |