آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - giga - 06-12-2013

دانشگاه ما خودش کارنامه لاتین غیر رسمی میده نیازی به ترجمه نیست . همون رو بفرستم کافیه ؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 06-12-2013

(06-12-2013, 10:37 PM)'giga' نوشته: دانشگاه ما خودش کارنامه لاتین غیر رسمی میده نیازی به ترجمه نیست . همون رو بفرستم کافیه ؟

اگه دانشگاه مقصد میگه official باید تو پاکت دانشگاه بذارین..
وگرنه که خوب تو هر پاکتی بذارین کافیه
بازم میگم دانشگاه مقصد مهمه

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - proxima - 07-12-2013

نقل قول:
من در مورد دانشگاه های غیرانتفاعی بصورت خاص اطلاعی ندارم ولی قاعدتا شما بعد از اتمام درستون و تسویه حساب کامل با دانشگاه می تونید برا دانشنامه اقدام کنید و درخواست بدین که براتون صادر شه و بعدش تاییدشو از وزارت علوم بگیرین و بدین برای ترجمه. موفق باشید
اخه رفتم دانشگاه گفت که باید کارت پایان خدمت داشته باشی.ولی من  الان مشمول هستم و معافیت تحصیلی گرفتم و می خوام اگه که قبول شدم با گذاشتن وثیقه خارج شم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Elias.Saber - 12-12-2013

سلام
من کارشناسی فناوری اطلاعات از علم و صنعت (مجازی) با معدل ۱۳.۲ دارم و آیلتس ۷
شانس من برای گرفتن پذیرش برای ارشد چطوره؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 12-12-2013

معدل کارشناسی تون یه مقدار پایین هست و این شانس تون رو برای دانشگاه های ممتاز کم می کنه. نمره زبانتون اگر که از نوع آکادمیک باشه کفایت می کنه ولی با توجه به اینکه روی معدل امکان مانور ندارید شاید بهتر باشه بقیه مهارت ها مثل مقاله و همین نمره زبان رو در صورت امکان بهبود بدین. ممکنه برخی از دانشگاه ها هم GRE بخواهند که در ملزومات دوره موردنظر در سایتشون اشاره شده و در اینصورت اگر در GRE هم نمره حدود 310 به بالا بیارین می تونه شانس تون رو بیشتر کنه. در کل برای اینکه شانستون بیشتر باشه به نظرم بهتر هست که بیشتر روی رتبه های 300 تا 1000 بیشتر وقت بگذارید. بسته به اینکه چقدر امکان صرف زمان و هزینه داشته باشید می تونید تعداد دانشگاه بیشتری رو در این محدوده در نظر بگیرید. طبیعی هست که هر چه به سمت رتبه های بالاتر بروید شانس پذیرش گرفتنتون هم بیشتر خواهد شد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - elec59 - 17-12-2013

سلام من دانشجوی سال آخر کارشناسی تهران مرکزم رشته الکترونیک با معدل حدودا 16.5.واسه سال بعد میخوام اپلای کنم هنوز آزمون زبان ندادم ولی با فرض آوردن حداقل نمره  واسه پذیرش و داشتن 2 تا ریکام  از استادای دانشگاه واسه دانشگاه های  کانادا(ubc,torento,mcgill) یا متوسط آمریکا شانسی واسه پذیرش به صورت فول فاند دارم  در مقطع ارشد، به خصوص ubc کانادا درباره دانشگاه های تاپ استرالیا چطور؟
 من 3 تا مدرک هم از مجتمع فنی تهران دارم  در رابطه با رشتم هستش (برنامه نویسی میکروها و avr)می خواستم ببینم تاثیری تو گرفتن پذیرش دارن یا نه ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - hamedjafari - 30-12-2013

سلام دوستان لطفا بمن کمک کنید.
بنده دانشجوی کارشناسی روان شناسی هستم.هدفم اینه برای کارشناسی ارشد پذیرش بشم.
دو یا سه مقاله isi داشته باشم و مدرک ایلتس و همچنین معدل بالای هجده چقدر احتمال پذیرشم هست؟؟
مدرک جی ار ای زبان برای دوره کارشناسی ارشد و پذیرش من که لازم نیست؟؟ مقاله چقد شانس منا افزایش میده؟
لطفا راهنماییم کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - ahmadpashaei - 30-12-2013

(30-12-2013, 03:45 PM)'hamedjafari' نوشته:  سلام دوستان لطفا بمن کمک کنید.
دو یا سه مقاله isi داشته باشم و مدرک ایلتس و همچنین معدل بالای هجده چقدر احتمال پذیرشم هست؟؟
مدرک جی ار ای زبان برای دوره کارشناسی ارشد و پذیرش من که لازم نیست؟؟ مقاله چقد شانس منا افزایش میده؟
لطفا راهنماییم کنید

سلام به شما و خوش آمدین
راستش در رشته های شما نمره زبان انگلیسی هم (تافل یا آیلتس) بیشتر از بقیه رشته ها مهم هست و دلیلشم می تونید درک کنید. چون باید مشکل natives رو حل کنید و به درد دلهاشون گوش بدین،پس کار بسیار سختی دارید. در مورد موارد قرمز شده هم خوب خیلی خوبه و شانس شما رو خیلی بالا می بره ولی کار بسیار سختیه و باید دید میتونید در مقطع کارشناسی همچین کارهایی رو باهم انجام بدین که ایشالا انجام میدین[img]images/smilies/smile.gif[/img]برای کانادا اگر فاندم بخواین خوب gre خوب میتونه شانستون افزایش قابل توجهی بده.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - yousi - 30-12-2013

(30-12-2013, 03:45 PM)'hamedjafari' نوشته:  سلام دوستان لطفا بمن کمک کنید.
لطفا راهنماییم کنید

سلام دوست من
صحبت های لازم رو دوست عزیزمون گفت فقط حواست باشه علاوه بر TOEFL نمره GRE خوب مخصوصا Verbal برای رشته های شما خیلی لازمه که اونم مستلزم دانش زبان خیلی بالا است پس باید جسابی وقت بگذاری  ارزش مقاله در رشته های شما رو نمیدونم ولی 100 درصد بی تاثیر نیس. اگر اون معدلی هم که گفتی بتونی بیازی که دیگه کارت جل شده است. ولی باید بگم یک پای admission  و  fund  شانسه.
موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - jam - 03-01-2014

سلام
من سال اخر کارشناسی هوافضای امیرکبیرم
معدلم 16/25و یه مقاله اکسپت شده دارم(کنفرانس بین المللی داخل ایران که خیلی معتبره).تافلم هم 93 شده.(وقتی میل زدم نمره زبان و مقاله نداشتم)
میخاستم ببینم چقدر و تو کدوم دانشگاه های کانادا شانس فاند گرفتن برای مکانیک، کنترل یا مکاترونیک دارم.
استاد ها بهم جواب ندادن و نمیدونم که اپلای کنم یا نه.
چه زمانی بعد از تعطیلات خوبه به استادها دوباره میل بزنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید بویژه اینکه deadlineها نزدیکن!
با تشکر