آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nader - 12-03-2016

(12-03-2016, 06:24 PM)pouya999 نوشته: ممنونم از لطفتون و وقتیکه اینجا برای راهنمایی ما میگذارید.
بله موافقم بنده نقطه ضعفم معدل کارشناسیه.
با توجه به اینکه گرایش بنده  Construction engineering & management  هست و دکترای مدیریتی مهندسی عمران هست آیا برای آزمون زبان باید فقط GMAT رو شرکت کنم؟ چه نمره ای باید برای پوشش معدل کارشناسی کسب کنم؟ 
بر اساس تجربیاتتون اگر با 1 مقاله و این نمرات و قبولی آزمون زبان بخوام فاند و پذیرش بگیرم کجارو باید نشونه بگیرم؟
البته زبانم خوبه و برای سنجش رفتم TOLIMO و نمره م 560 شد.

اگه هذقت آمریکا هستش یا کانادا خیلی بیشتر باید تلاش کنی
نمره بالای GRE بگیری
سابجکت امتحان بدی برای پوشش معدل کارشناسیت
نمره  ها هم هر چه بالاتر باشه بهتره چون بحث بحثه رقابته
گاهی اوقات به خاطر ۲ نمره زبان پایین تر از دیگری اون رو به شما ترجیح میدن
اما متعاقبا هم گفتم که ارتباط با استار هم خیلی مهمه

من در مورد کدوم دانشگاه تو آمریکا یا کانادا یا زاه هایی زیادی (حتی فاند مشروط) که هست چیزی نمیگم
اما من فکر میکنم قطعا تو اروپا شانس خیلی بالاتر خواهد بود

موفق باشید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam.m - 13-03-2016

سلام
من سابقه کار به طور جدی ندارم ولی یکی از اقوام یک شرکت خصوصی دارد که من از این طریق می توانم ریکامی از مدیر شرکت و همچینین سابقه ای  در رزومه ام در این زمینه ذکر کنم. چند نکته در این مورد وجود دارد، یک اینکه فعالیت شرکت مرتبط با رشته من نیست (رشته تحصیلی من اقتصاد و فعالیت شرکت در حوزه صنعت و مرتبط با رشته مکانیک است)، کاری که به صورت اندک در آن جا انجام دادم کار دفتری بوده است ولی می توانم به صورتی ریکام رو بگیرم که یک مشاور اقتصادی بودم و یا به صورتی رشته خودم رودر آنجا پررنگ نشان بدهم، به نظر شما آیا این روش درست است و نتیجه می دهد؟ چون هدف هم داشتن چند ریکام خوب و همینطور رزومه خوب است. و نکته دوم اینکه اعتبار شرکت و مدیر عامل شرکت چقدر مهم است؟ سابقه تاسیس شرکت و تعداد پرسنل آن هم اهمیت دارد؟ به عنوان مثال شرکتی با ده یا پانزده سال فعالیت و به طور متوسط ده تا بیست نفر پرسنل مناسب است؟
گرفتن ریکام در زمینه شغلی نیاز به ارائه مدارکی مبنی برای کار کردن در آنجا وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی دوستان

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 13-03-2016

(13-03-2016, 01:42 AM)maryam.m نوشته: سلام
من سابقه کار به طور جدی ندارم ولی یکی از اقوام یک شرکت خصوصی دارد که من از این طریق می توانم ریکامی از مدیر شرکت و همچینین سابقه ای  در رزومه ام در این زمینه ذکر کنم. چند نکته در این مورد وجود دارد، یک اینکه فعالیت شرکت مرتبط با رشته من نیست (رشته تحصیلی من اقتصاد و فعالیت شرکت در حوزه صنعت و مرتبط با رشته مکانیک است)، کاری که به صورت اندک در آن جا انجام دادم کار دفتری بوده است ولی می توانم به صورتی ریکام رو بگیرم که یک مشاور اقتصادی بودم و یا به صورتی رشته خودم رودر آنجا پررنگ نشان بدهم، به نظر شما آیا این روش درست است و نتیجه می دهد؟ چون هدف هم داشتن چند ریکام خوب و همینطور رزومه خوب است. و نکته دوم اینکه اعتبار شرکت و مدیر عامل شرکت چقدر مهم است؟ سابقه تاسیس شرکت و تعداد پرسنل آن هم اهمیت دارد؟ به عنوان مثال شرکتی با ده یا پانزده سال فعالیت و به طور متوسط ده تا بیست نفر پرسنل مناسب است؟
گرفتن ریکام در زمینه شغلی نیاز به ارائه مدارکی مبنی برای کار کردن در آنجا وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی دوستان

سلام

- اگر LoR موثر نوشته بشه، این روش نتیجه خواهد داد...

- اعتبار و سابقه شرکت مهم نیست... چون شرکت های ایرانی به کل موجودیت های گمنامی در مقابل انواع خارجی به حساب میان...

- کافیه LoR در سربرگ و با مهر و امضا شرکت باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - talvary - 15-03-2016

سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته آمار در مقطع کارشناسی با معدل متاسفانه پایین ۱۲٫۲۶از دانشگاه غیر انتفاعی می باشم . همچنین در در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی صنایع -مدیریت سیستم بهره وری از دانشگاه آزاد با معدل ۱۸٫۵۶ فارغ التحصیل شدم (نمره ی پایان نامه 20) (موضوع پایان نامه مدلسازی زنجیره تامین). دارای آیلتس ۷ . دارای ۲ مقاله isi. دارای ۴مقاله همایشی بین المللی و یک سخنرانی می باشم(داخلی) . در آزمون gre ، ریاضی :۸۰۰ ، وربال :۴۵۰، رایتینگ : ۴ بدست آورده ام . قصد من پذیرش دکترا در رشته مهندسی صنایع است .بنظرتون جایی شانس دارم؟ البته با بورس تحصیلی .هزینه زندگی رو می تونم اکی کنم ولی تحصیل سنگینه برام . میشه ی کمکی کنید ممنون. یکم نا امید و گیجم
خیلی خیلی ممنون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nader - 15-03-2016

(15-03-2016, 12:18 PM)talvary نوشته: سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته آمار در مقطع کارشناسی با معدل متاسفانه پایین ۱۲٫۲۶از دانشگاه غیر انتفاعی می باشم . همچنین در در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی صنایع -مدیریت سیستم بهره وری از دانشگاه آزاد با معدل ۱۸٫۵۶ فارغ التحصیل شدم (نمره ی پایان نامه 20) (موضوع پایان نامه مدلسازی زنجیره تامین). دارای آیلتس ۷ . دارای ۲ مقاله isi. دارای ۴مقاله همایشی بین المللی و یک سخنرانی می باشم(داخلی) . در آزمون gre ، ریاضی :۸۰۰ ، وربال :۴۵۰، رایتینگ : ۴ بدست آورده ام . قصد من پذیرش دکترا در رشته مهندسی صنایع است .بنظرتون جایی شانس دارم؟ البته با بورس تحصیلی .هزینه زندگی رو می تونم اکی کنم ولی تحصیل سنگینه برام . میشه ی کمکی کنید ممنون. یکم نا امید و گیجم
خیلی خیلی ممنون

درود
دوست عزیز به نظر من شانستو برای اروپا در نظر بگیر
هم معدل لیسانس خیلی پایینه هم دانشگاهی که بودی چندان قانع کننده دیست برای این معدل و ترازی نداره
اگر چه مقاله و GRE میتونه پوشش بده اون معدل لیسانس رو
اما برای جاهایی مثل آلمان اقدام کن که هزینه تحصیل هم رایگانه تقزیبا
بیشتر متمرکز باش روی اروپا و اسکاندیناوی
ارتباط با استادم مهمه خیلی برای پذیرش حداقل
شایدم بتونی از جاهایی فاند مشروط بگیری
نهایتش اگه هم نشد برای ارشد مجدد اقدام کن
موفق باشید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fjamali - 22-03-2016

با سلام و تبریک سال نو

- لیسانس مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 16.48
- فوق لیسانس همین رشته از دانشگاه صنعتی سجاد با معدل 18.38
- زمینه کاری پردازش تصاویر و ویدئو و داده
- ربان در حد خوبی هستم، میتونم نمرات خوبی بگیرم. ولی هنوز آزمونی شرکت نکردم
- 1 مقاله انگلیسی داخلی با ایندکس ieee و 1 مقاله فارسی مال کنفرانس انجمن کامپیوتر دارم.
- در دو دوره لیسانس و ارشد جزو دانشجویان ممتاز دوره بودم.
- نمره پروژه کارشناسی 20
- نمره پایان نامه ارشد 19.5

ممنون میشم اگه در مورد شانسم برای گرفتن فول فاند از دانشگاه معتبر وازرت علوم بفرمایید.

با تشکر Smile

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mahsash899 - 05-04-2016

سلام
من رشته م شیمی تجزیه هست ارشد دانشگاه تهران بودم کارشناسی خواجه نصیر
معدل ارشدم 18 هست و 4 تا مقاله ی ISI دارم
میخواستم برای دانشگاه SFU برای دکترا اپلای کنم که ددلاین نداره ولی هیچ کدوم از اساتید جواب میل ندادنSad
میشه راهنمایی کنین

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 05-04-2016

(05-04-2016, 11:54 AM)mahsash899 نوشته: سلام
من رشته م شیمی تجزیه هست ارشد دانشگاه تهران بودم کارشناسی خواجه نصیر
معدل ارشدم 18 هست و 4 تا مقاله ی ISI دارم
میخواستم برای دانشگاه SFU برای دکترا اپلای کنم که ددلاین نداره ولی هیچ کدوم از اساتید جواب میل ندادنSad
میشه راهنمایی کنین

سلام

جواب ندادن استاد دو دلیل می تونه داشته باشه:

1- در زمان تماس شما اصلا position نداره...
2- به هر دلیل شما رو نمی پسنده (معدل پایین، مقالات کم یا غیر مرتبط، پیش زمینه مطالعاتی نامناسب یا ...)

در برقراری ارتباط با اساتید نباید به یک دانشگاه و یک دپارتمان بسنده کنید...
باید برای اساتید زیادی ایمیل بفرستید و با این کار شانس بالقوه جواب گرفتنتون رو افزایش بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fjamali - 05-04-2016

سلام
لیسانس مهندسی برق الکترونیک با معدل 16.5
فوق لیسانس با معدل 18.5
یک مقاله انگلیسی داخلی با ایندکس ieee و 1 مقاله فارسی از کنفرانس انجمن کامپیوتر
در دو دوره لیسانس و ارشد جزو دانشجویان ممتاز دوره بودم.

ممنون میشم اگه در مورد شانسم برای گرفتن فول فاند راهنمایی کنین.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 05-04-2016

(05-04-2016, 01:02 PM)fjamali نوشته: سلام
لیسانس مهندسی برق الکترونیک با معدل 16.5
فوق لیسانس با معدل 18.5
یک مقاله انگلیسی داخلی با ایندکس ieee و 1 مقاله فارسی از کنفرانس انجمن کامپیوتر
در دو دوره لیسانس و ارشد جزو دانشجویان ممتاز دوره بودم.

ممنون میشم اگه در مورد شانسم برای گرفتن فول فاند راهنمایی کنین.

کشور مورد نظرتون؟
نمره زبان یا حدقل سطح زبانتون؟
آزمون GRE دادین؟