آکادمیا کافه
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+---- موضوع: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - faeze23 - 26-02-2015

سلام بر همه دوستان
رو سایت دانشگاه میلان برای توصیه نامه نوشته
A letter written by a current or former professor on your university letterhead with an original stamp. Please note that there is no specific format required for the recommendation letter, but it must contain the contacts of the professor. We advise you to ask a professor who knows you well to write it, to be personal and to show that he knows you are applying to Politecnico di Milano.
این یعنی توصیه نامه رو باز کنم و سیل نباسه همینطوری اپلود کنم؟؟چکار کنم؟؟!!
کسی اطلاعی در این زمینه داره؟ عجیب نیست این موضوع؟؟

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - saaaaam - 27-02-2015

(26-02-2015, 07:50 PM)'faeze23' نوشته: سلام بر همه دوستان
رو سایت دانشگاه میلان برای توصیه نامه نوشته
A letter written by a current or former professor on your university letterhead with an original stamp. Please note that there is no specific format required for the recommendation letter, but it must contain the contacts of the professor. We advise you to ask a professor who knows you well to write it, to be personal and to show that he knows you are applying to Politecnico di Milano.
این یعنی توصیه نامه رو باز کنم و سیل نباسه همینطوری اپلود کنم؟؟چکار کنم؟؟!!
کسی اطلاعی در این زمینه داره؟ عجیب نیست این موضوع؟؟

سلام
این یعنی روی سر برگ دانشگاه خودتان استاد توصیه نامه را بنویسند و مهر و امضا کرده و با ذکر مشخصات تماس از قبیل شماره تماس و ایمیل اکادمیک در پاکت دانشگاه گذاشته و مهر و موم شده برای دانشگاه بفرستید نباید باز باشد

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - faeze23 - 27-02-2015

(27-02-2015, 11:39 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام
این یعنی روی سر برگ دانشگاه خودتان استاد توصیه نامه را بنویسند و مهر و امضا کرده و با ذکر مشخصات تماس از قبیل شماره تماس و ایمیل اکادمیک در پاکت دانشگاه گذاشته و مهر و موم شده برای دانشگاه بفرستید نباید باز باشد

ممنون از پاسخ تون. این قسمتش رو میدونم ولی تو قسمت مدارک ارسالی نوشته توصیه نامه رو اپلود کنید 
این قسمتش برام عجیبه که پرسیزم یعنی اول با پاکت اپلود کنم مهر و موم شده بعد بفرستم؟؟ این نونشته:
Academic transcriptDetailed study programmes/course descriptions University qualificationCurriculum Vitae (Résumé)Letter of recommendationLetter of motivationLanguage certificate UPLOAD these documents in PDF on your profile in the “Documents upload” section. 

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - atefeh_J - 27-02-2015

نقل قول:
(27-02-2015, 12:25 PM)'faeze23' نوشته:
ممنون از پاسخ تون. این قسمتش رو میدونم ولی تو قسمت مدارک ارسالی نوشته توصیه نامه رو اپلود کنید 
این قسمتش برام عجیبه که پرسیزم یعنی اول با پاکت اپلود کنم مهر و موم شده بعد بفرستم؟؟ این نونشته:
Academic transcriptDetailed study programmes/course descriptions University qualificationCurriculum Vitae (Résumé)Letter of recommendationLetter of motivationLanguage certificate UPLOAD these documents in PDF on your profile in the “Documents upload” section. 

با سلام
برای بعضی از دانشگاه ها حتما لازم نیست مهر و موم شده باشه همین طور که گفتند براشون آپلود کنید اضلا مشکلی پیش نمیاد بعد از آپلود کردن اگه گفتن پست کنید ، می تونید مهر و موم شده هم برایشان پست کتید

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - مهمان - 14-10-2015

سلام دوستان.امیدوارم که سوالمو جای درستی مطرح کزده باشم.
سوالم در مورد پر کردن قسمت application fee
هست.
من اصلا نمیدونم چجوری باید اون قسمتو پر کنم.
یعنی وقتی به اونجا رسیدم مراحل رو ول کنم بعد
برم کجا؟؟؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید، عجله دارم.
ممنون

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - Andre - 14-10-2015

(14-10-2015, 09:22 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان.امیدوارم که سوالمو جای درستی مطرح کزده باشم.
سوالم در مورد پر کردن قسمت application fee
هست.
من اصلا نمیدونم چجوری باید اون قسمتو پر کنم.
یعنی وقتی به اونجا رسیدم مراحل رو ول کنم بعد
برم کجا؟؟؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید، عجله دارم.
ممنون

برای پرداخت اپلیکشن فی باید از شرکتهایی که در این زمینه فعالیت دارند کمک بگیرید. برای اطلاع از تجربه دوستانمون در کمک گرفتن از این شرکتها این تاپیک رو ببینید. اگر همچنان سوالی در مورد پرداخت اپلیکیشن فی دارید، بهتره که در این تاپیک مطرح کنید.

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - مهمان - 15-10-2015

سلام دوستان.ممکنه بگید این یعنی چی؟
یه قسمت تو فرمهاست.
U.s.social security number
کد ملی نیست چون یه رقم کد ملی توش جا نمیشه.
گفته باید تو این فرمت باشه:
Xxx-xx-xxxx
دوستان اگه جواب بدید ممنون میشم.
در حال فرم پر کردن هستم که به اشکال برخوردم

دوستان یه سوال دیگه.
تو یه قسمت فرم اینو نوشته:
If you are not us citizen and have been granted us permanent resident Alien, Refugee, or Ashlee status, please check the appropriate box and complete the additional question below:
Us permanent resident
Refugee
Political Asylee
None of these
من کدومو باید تیک بزنم؟؟
ممنون.

ببخشید اون Ashlee نیست، Asyleeهست.

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - MaMi - 15-10-2015

(15-10-2015, 12:19 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان.ممکنه بگید این یعنی چی؟
یه قسمت تو فرمهاست.
U.s.social security number
کد ملی نیست چون یه رقم کد ملی توش جا نمیشه.
گفته باید تو این فرمت باشه:
Xxx-xx-xxxx
دوستان اگه جواب بدید ممنون میشم.
در حال فرم پر کردن هستم که به اشکال برخوردم

Social Security Number مختص کسانی ست که در امریکا کار میکنند و از اونجا که شما، هنوز در امریکا مشغول به کار نشدید (حتی به عنوان دانشجو) بنابراین این بخش از فرم، مختص شما نیست و میتونید این قسمت رو خالی بگذارید

(15-10-2015, 12:37 AM)مهمان نوشته: دوستان یه سوال دیگه.
تو یه قسمت فرم اینو نوشته:
If you are not us citizen and have been granted us permanent resident Alien, Refugee, or Ashlee status, please check the appropriate box and complete the additional question below:
Us permanent resident
Refugee
Political Asylee
None of these
من کدومو باید تیک بزنم؟؟
ممنون.

اگر شما شهروند امریکا نیستید و یا اقامت دائم امریکا رو از طریق روش هایی که ذکر کرده (پناهندگی، پناهجویی و ...) کسب نکردید، نیازی به پر کردن این بخش ندارید.