آکادمیا کافه
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ (/Thread-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F)

[جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - A.K.Emami - 17-09-2012

سلام به همه عزیزان
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و از صمیم قلب خیلی خوشحال شدم
انجمن خیلی ی ی ی ی ی خوبیه
ممنون از بزرگواران

من دانشجوی ترم 5 شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین هستم
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که چطور میتونم برای ارشد اقدام کنم ؟؟؟؟
AkeshavarzE@yahoo.com
خواهشا نگید زوده ها ... میدونم که زود نیست

خواهانم تو کشورهای اروپایی مثل ایتالیا، آلمان، فرانسه و یا آمریکا و تو گرایش طراحی شهری مشغول به تحشیل شم .

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن و دوستان هم رشته ای بیشتر .....

با سپاس فراوان از همه

RE: [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 17-09-2012

(17-09-2012, 03:41 PM)A.K.Emami نوشته: سلام به همه عزیزان
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و از صمیم قلب خیلی خوشحال شدم
انجمن خیلی ی ی ی ی ی خوبیه
ممنون از بزرگواران
من دانشجوی ترم 5 شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین هستم
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که چطور میتونم برای ارشد اقدام کنم ؟؟؟؟
AkeshavarzE@yahoo.com
خواهشا نگید زوده ها ... میدونم که زود نیست
خواهانم تو کشورهای اروپایی مثل ایتالیا، آلمان، فرانسه و یا آمریکا و تو گرایش طراحی شهری مشغول به تحشیل شم .

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن و دوستان هم رشته ای بیشتر .....

با سپاس فراوان از همه
سلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین
گرفتن پذیرش یک فرآیند وقت گیره و هرچقدر زودتر شروع کنید فرصت بیشتری خواهید داشت. بنابراین من نمیگم که براتون زوده. اول از همه باید شما اطلاعات خودتون رو افزایش بدین. همین تاپیک رو مطالعه کنین. همچنین سایر تاپیک های انجمن راهنمای گرفتن پذیرش.
برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه تحصیلی فاکتورهای مختلفی میتونه تاثیر گذار باشه(برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند)
شما سعی کنین الان که زمان دارین معدلتون رو بالا ببرین. همزمان شروع به خوندن زبان کنین. بستگی داره که به چه زبانی مایل به ادامه تحصیل هستین. برای مثال ممکنه که بخواین در اروپا به زبان آلمانی و یا فرانسه ادامه تحصیل بدین. در غیر اینصورت همون زبان انگلیسی رو روش کار کنید. شما باید امتحان تافل /آیلتس بدین. بنابراین اگر اول سطح زبانتون بالا نیست زبانتون رو قوی کنین بعد هم میتونین به طور اختصاصی برای این امتحان ها بخونین.
شما باید بگردین دنبال دانشگاه هایی که رشته مورد نظر شما رو ارائه میدن. این دانشگاه ها مسلما دارای رنک های مختلفی خواهند بود. هر دانشگاهی برای متقاضیانش یک سری مینیمم داره. این مینیمم ها ممکنه برای هر رشته و دپارتمان متفاوت باشه. باید در سایت دانشگاه رشته خودتون رو پیدا کنین و بعد ببینین چه شرایطی برای اپلای گذاشته و آیا شرایط شما از مینیمم های مورد نظر دانشگاه بالاتر هست یا نه. مثلا حداقل معدل مورد نظر اونها رو دارین یا خیر.
بعد باید یک سری دانشگاه رو که شرایطش برای شما مناسبه انتخاب کنین و برای اپلای اقدام کنین.
دقت کنین که برای کارشناسی ارشد در کانادا و آمریکا شانس گرفتن کمک هزینه تحصیلی (فاند) کمه. شما میتونین برای بعضی دانشگاه های اروپایی که شهریه کمی دارن اقدام کنین (مراجعه کنین به انجمن اروپا)
در مورد زمان مناسب برای اقدام هم مراجعه کنید به زمان های مهم، برفرض اگر شما پاییز 2014 بخواین تحصیلتون رو در یک کشور خارجی شروع کنید باید در اوایل پاییز 2013 برای گرفتن پذیرش اقدام کنین. بنابراین باید مدارکتون در اون زمان آماده باشه و دانشگاه های مورد نظر رو هم انتخاب کرده باشین.
البته من هم رشته شما نیستم و شاید سایر دوستانی که هم رشته شما باشن بتونن اطلاعات بیشتری بدن.
موفق باشین.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - raha_p - 19-09-2012

(16-09-2012, 08:32 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیز
معدل ارشد شما خوبه ولی خوب معدل لیسانستون متوسطه. نمره زبان شما از مینیمم بعضی دانشگاه ها بالاتر و از مینمم بعضی پایین تره. معمولا به این صورته که مینمم دانشگاه ها آمریکا برای زبان از کانادا پایین تر هست. بنابراین حتما سایت دانشگاه رو چک کنید. اگر میخواین دوباره امتحان بدین که باید نمره بالاتر بیارین و داشتن نمره بالا هم یک عامل موثر هست.
داشتن مقاله ژورنالی درگرفتن فاند موثره ولی نمیشه گفت تنها عامله. با توجه به اینکه شما دو تا مقاله کنفرانسی دارین شانس فاند هم دارین. ولی خوب داشتن مقاله ژورنالی شانس رو بیشتر میکنه. اگر برای آمریکا میخواین اپلای کنین حتما باید در امتحان GRE شرکت کنین و به نظر من اگر یک نمره بالا بیارین برای دانشگاه های متوسط در رشته خودتون شانس فاند و پذیرش خواهید داشت.
برای کانادا در دانشگاه های متوسطش سعی کنین استاد پیدا کنین. چون بدون استاد پذیرش از کانادا تا اونجا که من تجربه و اطلاع دارم به خصوص در مورد رشته های فنی تقریبا ممکن نیست.
اروپا هم که بحث متفاوتی داره. در اروپا دکتری یک شغل محسوب میشه و فرد درواقع به استخدام دانشگاه در میاد و حقوق دریافت میکنه. باید به دنبال پوزیشن های دکتری باشین که دانشگاه های اروپا اعلام میکنن. رقابت برای این پوزیشن ها خیلی بالاست و ارتباط پیشینه تحقیقاتی و کاری فرد با پوزیشن و موضوع اون در به دست آوردنش بسیار موثره. بنابراین حتما اگر قصد رفتن به اروپا رو دارین برای پوزیشن های مختلف اقدام کنین که شانس داشته باشین.
بحث کار و اقامت متفاوت از موضوع تاپیک هست و براش تاپیک های جداگانه وجود داره. ولی به طور خلاصه فارغ التحصیل شدن از دانشگاهی که معروف باشه و داشتن استاد راهنمای خوب هردو در پیدا کردن کار موثر هستن.

خیلی ممنون از جوابتون. می شه بگین دانشگاه متوسط یعنی چه بازه ای از رنک. چون اکثرا می کن دانشگاه خوب , دانشگاه متوسط, .. و حرفی از رنک گفته نمی شه. ممنون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 19-09-2012

بله حق با شماست Smile
شما دو تا رنکینگ برای دانشگاه میتونین در نظر بگیرین یکی رنک کلی و یکی رنک رشته. بحث بر سر اینکه کدوم مهمتره خیلی هست.
مثلا اگر رنک کلی در آمریکا رو درنظر بگیریم، همیشه گفته میشه که تاپ 10 یعنی ده تای اول پذیرش ازش خیلی سخته و باید رزومه خیلی خوب باشه. از 10 به پایین تا حدود 30 40 هم دانشگاه های خیلی خوب و بعد از اون تا 100 هم خوب. از 100 به بعد هم متوسط.
این نظر منه. در ضمن اینکه نوشتم یک دانشگاه متوسط منظورم در بین دانشگاه های آمریکایی هست. وگرنه که سطح اون دانشگاه ها هم خیلی بالاست. Smile
یک روش خوبه اینه که برای انتخاب دانشگاه رزومه خودتون رو با سایر افرادی که قبلا از اون دانشگاه پذیرش گرفتن مقایسه کنین.

[جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - phd - 22-09-2012

سلام عضو جدید اینجا هستم میخواستم یه مقدار به بنده روحیه ( انگیزه ) بدید .. من کاردانی برق قدرتم رو از آموزشکده های فنی و حرفه ای با معدل 13.5 گرفتم و کارشناسی هم غیرانتفاعی بودم که با معدل 15.5 فارغ التحصیل شدم الان تازه دانشجوی ارشد یک از دانشگاه های دولتی تهران ( شما ضعیفترینش رو در نظر بگیرید البته نه دانشگاههایی مثل شاهد و مالک و از این دست که دارای شرایطند ها ) هستم.میشه با این وضعیت به فاند در دانشگاه های امریکا و یا کانادا امیدی داشت .. واسه زبان و مقاله هم اقدام نکردم نه به این معنی که تا الان زبان نخونده باشما یه چیزایی میدونم .. میشه بفرمایید مفیدترین کاری که میشه کرد چیه ؟ .. خودم نظرم اینه که فعلاً رو معدل در ترمهای اول تمرکز کنم بعد سراغ زبان و این لابه لا اگر کسی رو پیدا کردم کمک کنه حتماً روی مقاله وقت بذارم .. البته یه چی یادم رفت بگم من سربازی نرفتم نمیدونم بایستی باهاش چیکار کرد ؟! .. نمیدونم میشه در حین خدمت رو زبان وقت گذاشت اگه جای خدمتم مناسب باشه‌؟!! .. و سوال آخر اینکه بابت آزاد کردن مدارک با توجه با اینکه من کاردانی شبانه و کارشناسی غیرانتفاعی و ارشد روزانه ام چه مقدار باید هزینه بپردازم ؟ .......... امیدوارم کسی باشه راهنمایی کنه.ممنون

RE: [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 22-09-2012

(22-09-2012, 08:01 PM)phd نوشته: سلام عضو جدید اینجا هستم میخواستم یه مقدار به بنده روحیه ( انگیزه ) بدید .. من کاردانی برق قدرتم رو از آموزشکده های فنی و حرفه ای با معدل 13.5 گرفتم و کارشناسی هم غیرانتفاعی بودم که با معدل 15.5 فارغ التحصیل شدم الان تازه دانشجوی ارشد یک از دانشگاه های دولتی تهران ( شما ضعیفترینش رو در نظر بگیرید البته نه دانشگاههایی مثل شاهد و مالک و از این دست که دارای شرایطند ها ) هستم.میشه با این وضعیت به فاند در دانشگاه های امریکا و یا کانادا امیدی داشت .. واسه زبان و مقاله هم اقدام نکردم نه به این معنی که تا الان زبان نخونده باشما یه چیزایی میدونم .. میشه بفرمایید مفیدترین کاری که میشه کرد چیه ؟ .. خودم نظرم اینه که فعلاً رو معدل در ترمهای اول تمرکز کنم بعد سراغ زبان و این لابه لا اگر کسی رو پیدا کردم کمک کنه حتماً روی مقاله وقت بذارم .. البته یه چی یادم رفت بگم من سربازی نرفتم نمیدونم بایستی باهاش چیکار کرد ؟! .. نمیدونم میشه در حین خدمت رو زبان وقت گذاشت اگه جای خدمتم مناسب باشه‌؟!! .. و سوال آخر اینکه بابت آزاد کردن مدارک با توجه با اینکه من کاردانی شبانه و کارشناسی غیرانتفاعی و ارشد روزانه ام چه مقدار باید هزینه بپردازم ؟ .......... امیدوارم کسی باشه راهنمایی کنه.ممنون
درود و به فروم خوش اومدین دوست عزیز
در مورد شرایطتون خوب امید داشتن و امید دادن خیلی خوب هست، ولی برای گرفتن پذیرش و فاند باید واقع بین هم بود. معدل های شما پایین هست. از دانشگاه های معروف هم فارغ التحصیل نشدین. مقاله هم فعلا ندارین. اما نمیشه گفت که شما نباید برای پذیرش اقدام کنین، شما هم میتونین ولی باید تلاش بیشتری کنین. همونطور که خودتون هم اشاره کردین سعی کنین که معدل رو بالا نگه دارین در ارشد (بالای 17 و حتی بیشتر)، همزمان روی زبانتون کار کنین. شما برای گرفتن پذیرش باید در آزمون های زبان (تافل /آیلتس) شرکت کنین. باید سعی کنین نمره بالایی در این آزمون ها بیارین. برای آمریکا باید در آزمون GRE شرکت کنین. نمره بالا در این آزمون به خصوص برای شما میتونین خیلی تعیین کننده باشه. حتما باید از پایان نامه ارشدتون مقاله دربیارین (با استاد راهنما معمولا این کار انجام میگیره). با فرض نمرات بالا در آزمون های زبان، نمره بالا در آزمون GRE، معدل بالای ارشد، و داشتن مقاله میتونین امیدوار باشین که از دانشگاه های متوسط آمریکا پذیرش با فاند بگیرین. برای کانادا هم که همین طور. بهتر هست به سراغ دانشگاه های تاپ نرین. در مورد اینکه چه فاکتورهایی بر گرفتن پذیرش و فاند تاثیر میگذاره مراجعه کنین به این تاپیک .

برای اینکه پاسخ مناسبی برای سایر سوالاتون پیدا کنین بهتر هست که در تاپیک های مرتبط مطرح کنین تا دوستان با تجربه بتونن پاسخ شما رو بدن.
بنابراین برای اطلاعات بیشتر و پرسیدن سوالات در مورد سربازی به انجمن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور مراجعه کنید. با خوندن تاپیک های موجود در اونجا جواب بسیاری از سوالات رو خواهید گرفت. در مورد نوشتن مقاله هم میتونین به انجمن مقاله مراجعه کنید. در مورد تقویت زبان میتونین به تاپیک شروع از پایه مراجعه کنید. برای پرسش هاتون در زمینه آزاد سازی مدارک به انجمن کارنامه و مدارک تحصیلی مراجعه بفرمایید (به صورت خلاصه برای غیر انتفاعی و شبانه که فرد پول پرداخت کرده میتونه درخواست بده و مدرک رو دریافت کنه، در مورد روزانه به انجمنی که اشاره کردم مراجعه بفرمایید).
موفق باشین

[جداشده] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - phd - 22-09-2012

خیلی ممنون از پاسختون .برا دانشگاه های دیگه نظرتون چیه ؟ میدونم که چون نه نمره ی زبان و نه مقاله ام مشخص نیست کاره سختیه اینکه کجا شانس بیشتری وجود داره ..اما من یه مقداری مرددم مثلا استرالیا یا سوئیس دانشگاههای خوب انگلیسی زبان دیگر کشورها میشه بهشون فکر کرد؟؟!! .. کلاً با شرایطی که براتون توضیح دادم کدوم کشورها پیشنهادتونه ؟؟ .. کشورهای فوق فاند دارن؟؟؟ .. پس مقاله رو باید تا ترم آخر صبر کنم تا با ارائه ی پایان نامه بتونم با کمک استاد مقاله بدم زودتر نمیشه با شرایط مقاله دادن آشنا شد البته اون تاپیک مربوط رو چند صفحه اش رو خوندم اما ..
راستی من ارشد رو کنترل میخونم شرایط پذیرش برا کسایی که تغییر گرایش میدن شنیدم سخت تره آیا همینطوره ؟ .. اگر پایان نامه رو برای کسر خدمت ببرم به سمت سیستم های نظامی ... تو نحوه ی پذیرش گرفتن تأثیر میذاره ؟؟؟

همونطور که گفتین باید رو معدل تمرکز کرد ( البته اون هم با این استادایی که ما داریم واقعاً سخته ) .. واسه زبان موسسه ی معتبر تو تهران سراغ دارین؟؟
ممنون.

RE: [جداشده] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - m.ost - 22-09-2012

(22-09-2012, 09:37 PM)phd نوشته: خیلی ممنون از پاسختون .برا دانشگاه های دیگه نظرتون چیه ؟ میدونم که چون نه نمره ی زبان و نه مقاله ام مشخص نیست کاره سختیه اینکه کجا شانس بیشتری وجود داره ..اما من یه مقداری مرددم مثلا استرالیا یا سوئیس دانشگاههای خوب انگلیسی زبان دیگر کشورها میشه بهشون فکر کرد؟؟!! .. کلاً با شرایطی که براتون توضیح دادم کدوم کشورها پیشنهادتونه ؟؟ .. کشورهای فوق فاند دارن؟؟؟ .. پس مقاله رو باید تا ترم آخر صبر کنم تا با ارائه ی پایان نامه بتونم با کمک استاد مقاله بدم زودتر نمیشه با شرایط مقاله دادن آشنا شد البته اون تاپیک مربوط رو چند صفحه اش رو خوندم اما ..
راستی من ارشد رو کنترل میخونم شرایط پذیرش برا کسایی که تغییر گرایش میدن شنیدم سخت تره آیا همینطوره ؟ .. اگر پایان نامه رو برای کسر خدمت ببرم به سمت سیستم های نظامی ... تو نحوه ی پذیرش گرفتن تأثیر میذاره ؟؟؟

همونطور که گفتین باید رو معدل تمرکز کرد ( البته اون هم با این استادایی که ما داریم واقعاً سخته ) .. واسه زبان موسسه ی معتبر تو تهران سراغ دارین؟؟
ممنون.
دانشگاه های استرالیا معمولا معدل بالایی میخوان و معدل کارشناسی شما هم بالا نیست. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به انجمن تحصیل در استرالیا
در ضمن برای پذیرش و فاند از استرالیا حتما باید مقاله ژورنالی داشته باشین. سوییس هم دانشگاه های مختلفی داره. برای دانشگاه های اروپایی شما اگر میخواین برای دکترا اقدام کنین باید به دنبال پوزیشن های خالی باشین که اعلام میشه، منتهی رقابت برای این پوزیشن ها خیلی زیاده، در ضمن باید سابقه پژوهشی و کاری شما با پروژه مربوط به پوزیشن مرتبط باشه. در اروپا دکترا درواقع شغل محسوب میشه و شما حقوق دریافت میکنین. بنابراین مفهوم فاند یک کم متفاوته در کشورهای اروپایی.
انجمن کشورهای اروپایی رو مطالعه کنید. به خصوص تاپیک های مربوط به تحصیل.
در مورد تغییر گرایش چیز غیر معمولی نیست ولی باید دلایل کافی داشته باشین که میتونین در SOP توضیح بدین.
من پیشنهاد میدم شما اول کارهایی که گفتم انجام بدین بعد با توجه به شرایطتتون تصمیم بگیرن کجا برین. ولی کلا اگر نمرات خوبی در آزمون های زبان و نمره بالایی در امتحان GRE بیارین و مقاله هم داشته باشین برای دانشگاه های متوسط آمریکا و کانادا اقدام کنین.

من پیشنهاد میکنم شما همه تاپیک های فروم رو به دقت بخونین. برای موسسه زبان هم اگر انجمن انگلیسی رو ملاحظه بفرمایید یک تاپیک وجود داره. اگر انجمن سربازی رو هم ملاحظه بفرمایید یک تاپیک کسر خدمت هست. سوالاتتون در این زمینه رو اونجا مطرح بفرمایید.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - princekurdish71 - 22-09-2012

سلام من تازه عضو شدم و با توجه به مباحثی که در تاپیک های قبلی مطرح کرده بودید ,با توجه به رزومم راهنمایین کنید,

1. تالیف 7 جلد کتاب به زبان فارسی(2 تا تنهایی 5 تا با استاد)

2. 5مقاله isi یکی چاپ شده مابقی فاینال ریوایس

3. 10 کنفرانس و همایش (3 کنفرانس بین المللی داخل 1 کنفراس بین المللی خارج 3 کنفراس ملی شریف 3 همایش ملی)

4. 1 سال سابقه ta

5. 6 ماه سابقه ra

7.معدل لیسانس 15.05

8.ایلتس 6.5

رشته مهندسی نفت

سوال:

1.ایا برای امریکا وکانادا شانسی دارم؟با توجه به شرایط سیاسی پیش امده

2.می تونم فول فاند از لیسانس به دکتری از استرالیا بگیرم؟

با تشکر

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 23-09-2012

(22-09-2012, 11:33 PM)princekurdish71 نوشته: سلام من تازه عضو شدم و با توجه به مباحثی که در تاپیک های قبلی مطرح کرده بودید ,با توجه به رزومم راهنمایین کنید,

1. تالیف 7 جلد کتاب به زبان فارسی(2 تا تنهایی 5 تا با استاد)

2. 5مقاله isi یکی چاپ شده مابقی فاینال ریوایس

3. 10 کنفرانس و همایش (3 کنفرانس بین المللی داخل 1 کنفراس بین المللی خارج 3 کنفراس ملی شریف 3 همایش ملی)

4. 1 سال سابقه ta

5. 6 ماه سابقه ra

7.معدل لیسانس 15.05

8.ایلتس 6.5

رشته مهندسی نفت

سوال:

1.ایا برای امریکا وکانادا شانسی دارم؟با توجه به شرایط سیاسی پیش امده

2.می تونم فول فاند از لیسانس به دکتری از استرالیا بگیرم؟

با تشکر
به فروم خوش اومدین دوست عزیز
نقطه قوت رزومه شما مقالاتتون هست. چون معمولا در دوره کارشناسی افراد این تعداد مقاله رو ندارن. در مورد نمره زبانتون دانشگاه های کانادا اکثرا مینیممی که تعیین میکنن 7 هست. ولی دانشگاه های آمریکا برای رشته های مهندسی مینیمم 6.5 دارن. من بهتون پیشنهاد میدم که دوباره امتحان بدین و نمره بالاتری بیارین.
به نظر من اگر نمره خوبی در امتحان GRE بیارین برای پذیرش مستقیم به دکترا از دانشگاه های آمریکا شانس خوبی خواهید داشت. میتونین هم چند تا دانشگاه خوب رو در نظر بگیرید و هم دو سه تا متوسط برای افزایش شانستون. (معمولا پذیرش از تاپ 10 خیلی سخته. دانشگاه های رنک 20 به بعد رو امتحان کنین.) با توجه به اینکه مقاله دارین با اساتید مکاتبه کنین.
در مورد شرایط ویزا بحث متفاوته. بنابراین بهتر هست که هم برای کانادا اقدام کنین هم آمریکا و هم اروپا و استرالیا. میتونین برای ارشد دانشگاه های اروپایی هم که شهریه کمی دارن اقدام کنین.
در مورد استرالیا و پذیرش مستقیم من مطمئن نیستم. میتونین به انجمن تحصیل در استرالیا مراجعه بفرمایید و دوستان با تجربه راهنمایی میکنن.