آکادمیا کافه
تحصیل در کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: تحصیل در کره جنوبی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

[برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - atefehanvari - 21-02-2016

سلام ، کسی در مورد کارشناسی ارشد تصویرسازی در دانشگاه های کره جنوبی اطلاعاتی داره ، من تازه میخوام اقدام کنم ، باید چیکار کنم ، میشه راهنماییم کنید .معدل کارشناسیم هم ۱۹.۴۳ شده

RE: [برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - Shihan - 22-02-2016

(21-02-2016, 12:59 PM)atefehanvari نوشته: سلام ، کسی در مورد کارشناسی ارشد تصویرسازی در دانشگاه های کره جنوبی اطلاعاتی داره ، من تازه میخوام اقدام کنم ، باید چیکار کنم ، میشه راهنماییم کنید .معدل کارشناسیم هم ۱۹.۴۳ شده

بیشتر دوره های هنر و طراحی به زبان کره ای برگزار میشه تا زمانی که مدرک نداشته باشید یا ازمون TOPIK رو شرکت نکرده باشید سخت میشه نظری داد. در اینجا به جستجو رشته/دانشگاه خود بپردازید.

RE: تحصیل در کره جنوبی - mammadi - 25-10-2016

سلام
وقت بخیر
من کارشناسی ارشد مدیریت مالی با معدل 18 هستم.
1-چه رشته ای و کدوم شهر از کره رو میتونم برای دکترا انتخاب کنم؟و بورسیه بگیرم؟
2-مدرک زبان مورد نظر دانشگاهاشون چی هست؟(رشته ای که بعد از اتمام بتونم اونجا کار کنم)

3-آیا میتونم همراه داشته باشم (متاهلم)؟
4-همراه من میتونه اونجا کارکنه؟ (کارشناسی هوشبری هستن)

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 25-10-2016

(25-10-2016, 11:38 AM)mammadi نوشته: سلام
وقت بخیر
من کارشناسی ارشد مدیریت مالی با معدل 18 هستم.
1-چه رشته ای و کدوم شهر از کره رو میتونم برای دکترا انتخاب کنم؟و بورسیه بگیرم؟
2-مدرک زبان مورد نظر دانشگاهاشون چی هست؟(رشته ای که بعد از اتمام بتونم اونجا کار کنم)

3-آیا میتونم همراه داشته باشم (متاهلم)؟
4-همراه من میتونه اونجا کارکنه؟ (کارشناسی هوشبری هستن)

1- شانس بورس برای این رشته ها بدون رزومه قوی، خیلی بالا نیست مانند معدل لیسانس و فوق بالا و نمره زبان بالا، مدرک gmat یا مقالات پژوهشی.
2- تافل یا ایلتس
3- بله
4- با داشتن سابقه کار و دانش زبان کره ای ممکنه هر چند باید دید مدرک پزشکی ایران رو قبول دارن یا خیر.

RE: تحصیل در کره جنوبی - kimiaghr - 10-11-2016

سلام من پزشک عمومی هستم میخوام واسه تخصص واسه کره اقدام کنم 
ایلتس 6 دارم و زبان کره ایی هم کمی یاد دارم 
کسی هست اینجا که بدونه چطور و از کجا اقدام کنم؟

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 12-11-2016

(10-11-2016, 11:55 PM)kimiaghr نوشته: سلام من پزشک عمومی هستم میخوام واسه تخصص واسه کره اقدام کنم 
ایلتس 6 دارم و زبان کره ایی هم کمی یاد دارم 
کسی هست اینجا که بدونه چطور و از کجا اقدام کنم؟

دانشکده پزشکی کره جنوبی سرفصلهای ایران رو خیلی سخت قبول داره یعنی ممکنه برخی رو ازتون نپذیره. بهتره در انتخاب کشور دقت کنید ضمن اینکه ممکنه بهتون پیشنهاد کنن از ابتدا تحصیل کنید که اون هم در 90% با زبان کره ای پیشنهاد میشه. بنابراین دقت کنید که دچار مشکل نشید. در خصوص اپلای هم بهتره به وب سایت دانشگاه مراجعه کنبد و از مسئول بخش اینجا سوال بپرسید.

RE: تحصیل در کره جنوبی - بهاار - 27-02-2017

سلام...من کارشناسی معماری تو دانشگاه دولتی با معدل۱۷ خوندم....یه مقاله داخلی دارم....بعد امسال دارم واسه معماری ارشد میخونم...یه سوال!اگه رتبه خوبی بیارم مثلا زیر صد تو بورسیه گرفتم تاثیر داره؟؟یا یه دانشگاهه خوب قبول شم بعد اقدام کنم تاثیر داره ایا؟زبانم بد نیست ولی مدرک ندارم هنو ....

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 28-02-2017

(27-02-2017, 11:55 PM)بهاار نوشته: سلام...من کارشناسی معماری تو دانشگاه دولتی با معدل۱۷ خوندم....یه مقاله داخلی دارم....بعد امسال دارم واسه معماری ارشد میخونم...یه سوال!اگه رتبه خوبی بیارم مثلا زیر صد تو بورسیه گرفتم تاثیر داره؟؟یا یه دانشگاهه خوب قبول شم بعد اقدام کنم تاثیر داره ایا؟زبانم بد نیست ولی مدرک ندارم هنو ....

بله میتونید اقدام کنید. با توجه به رزومه فعلی شما و با داشتن نمره زبان بالا شانستون همچنان بالاست. اما مسلماً کشورهای نظیر کره جنوبی این موارد (داشتن سابقه خوب در ورزش یا داشتن رتبه خوب در کنکور ) را مورد ستایش قرار میده و شانست رو بالا خواهد داشت.

RE: تحصیل در کره جنوبی - gsa - 25-04-2017

سلام وقتتون بخیر
من کارشناسی ارشد هوافضا باGPA : A  و مدرک ایلس5 دارم. برای دکتری میتونم اقدام کنم؟
اصلا کره هوافضا میگیره؟
و اینکه من دوتا خواهر دارم یکیشون ارشد نرم افزار با GPA : A و ایلس6 داره و اون یکی دکترای محیط زیست داره میخونه فعلاGPA : A و ایلس5 و برادرم کارشناسی عمران با GPA : B و ایلس 4 داره پدرم هم لیسانس عمران و مادرم فوق دیپلم کودک یاری . میخواستم بدونم  با چنین شرایطی ( بیش از سه نفر تحصیلات عالیه درخانواده) امکان درخواست اقامت هست؟

RE: تحصیل در کره جنوبی - aidinzk - 07-05-2017

با سلام خدمت دوستان عزیز
من کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد هستم معدل 12 ، چندین مقالبه داخلی ، خارجی و isi کار کردم و رزومه کاری خوبی در حوزه مارکتینگ دارم.
بسیار علاقه مند به تحصیل در حوزه مارکتینگ ، mba در کره جنوبی هستم.
1.میخواستم بدونم برای دریافت بورسیه با توجه به معدل پایین مقطع کارشناسی شانی دارم؟
2.ممنون میشم دانشگاهی مد ظنظرتون هست به شرایط من نزدیک باهش معرفی کنید.
3.آیلس و جی مت هم آیا هر دو لازمه؟(هرچند قطعا بستگی به دانشگاهی که معرفی میکنید داره.)
با تشکر از اینکه منو همراهی میکنید.