آکادمیا کافه
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+---- موضوع: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Simon2007 - 23-01-2015

(23-01-2015, 02:36 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از سوالات اپلیکیش فرمی که من پر کردم این بود که آیا توانایی آکدمیک شما با معدلتان سنجیده میشود؟
من در پاسخ بله زدم. امکانش هست دوباره به بخش ادمیشن ایمیل بزنم و بگم می خوام جواب یکی از سوالات را تغییر بدهم؟

سلام
چی جایگزینش میخواهید بکنید که ارزش دار تر باشه؟مقاله داشتید. اختراع یا کاری که نشون بده معدل توانمندی شما رو به غلط نشون میده؟ 

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - فرید - 23-01-2015

(23-01-2015, 02:36 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از سوالات اپلیکیش فرمی که من پر کردم این بود که آیا توانایی آکدمیک شما با معدلتان سنجیده میشود؟
من در پاسخ بله زدم. امکانش هست دوباره به بخش ادمیشن ایمیل بزنم و بگم می خوام جواب یکی از سوالات را تغییر بدهم؟

سلام
با همون ایمیلی که اپلای کردی ایمیل بزن و مشخصات کاملت بده. مطمئن باش که می تونند عوض بکنند. حالا اگر خواستند تغییر می دهند نخواهند هم بهتون می گویند. البته موضوع مهمی هم نیست که بخواهید خیلی دنبال عوض کردنش باشید. مشخص کسی که معدلش پایین میزنه نه و کسی که بالاست می زنه بله. 

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - atefeh_J - 23-01-2015

(23-01-2015, 06:50 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
چی جایگزینش میخواهید بکنید که ارزش دار تر باشه؟مقاله داشتید. اختراع یا کاری که نشون بده معدل توانمندی شما رو به غلط نشون میده؟ 

بله مقاله دارم و سابقه پژوهشی ام دارم. بیشتر نگران معدل لیسانسم هستم.

(23-01-2015, 07:52 PM)'فرید' نوشته:
سلام
با همون ایمیلی که اپلای کردی ایمیل بزن و مشخصات کاملت بده. مطمئن باش که می تونند عوض بکنند. حالا اگر خواستند تغییر می دهند نخواهند هم بهتون می گویند. البته موضوع مهمی هم نیست که بخواهید خیلی دنبال عوض کردنش باشید. مشخص کسی که معدلش پایین میزنه نه و کسی که بالاست می زنه بله.

ممنونم. من موقع پر کردن اپلیکیشن اصلا حواسم نبود که می تونم معدل لیسانسم را توجیه کنم بعد سابمیت کردن متوجه شدم. اگه موضوع مهمی نیست و تاثیر زیادی نداره که خب می تونم بیخیال بشم

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Simon2007 - 24-01-2015

(23-01-2015, 07:54 PM)'atefeh_J' نوشته:
 بله مقاله دارم و سابقه پژوهشی ام دارم. بیشتر نگران معدل لیسانسم هستم.
ممنونم. من موقع پر کردن اپلیکیشن اصلا حواسم نبود که می تونم معدل لیسانسم را توجیه کنم بعد سابمیت کردن متوجه شدم. اگه موضوع مهمی نیست و تاثیر زیادی نداره که خب می تونم بیخیال بشم

سلام
سوالاتی که به اینصورت پرسیده میشن خیلی تاثیر گذار نیستند. اگر نامه انگیزش دارید اون رو به خوبی بنویسید که این ضعف پوشش داده شه. حقیقتش اینه که معدل لیسانس از ارکان اصلی پذیرش هست اما اینطور نیست که نشه جبرانش کرد. مخصوصا میتونید به همون مقاله اشاره کنید که اگر من توانمند نبودم مقاله ایی پابلیش نمیشد.
موفق باشید

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - butterfly - 25-01-2015

تو فرمی که دارم پر می کنم اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خواسته شده، با توجه به اینکه هنوز پاسپورتم آماده نیست من گزینه ID card انتخاب کردم. برای هر نوع مدرک شناسایی چهار تا فیلد با عنوان های Issue date، Expiry Date، Place of Issue، Issuing Authority  باید پر بشن. 
به نظرتون اطلاعات شناسنامه رو وارد کنم یا کارت ملی؟ مشکلم اینه که شناسنامه که تاریخ انقضا روش نداره و برای کارت ملی تاریخ صدور روش نخورده. Issuing Authrity باید چی بنویسم؟

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - M1KE - 25-01-2015

این اطلاعات در اصل برای گذرنامه هستند ولی اگر آماده نیست فعلا چاره ای نیست که با همین کارت ملی ثبت نام کنید. کارت های قدیمی دارای اعتبار 10 ساله بودند و اگر کارت ملی بین سال های 80 تا 83 صادر شده باشه اونها رو تا پایان سال 94 تمدید کردن. اگر غیر از این هست می تونید علی الحساب تاریخ انقضا رو 10 سال بعد از تاریخ صدور بزنید.

محل صدور رو بهتره Iran، و نهاد صادر کننده رو هم Government of Iran بنویسید (هر چند خیلی جزئی اش سازمان ثبت احول ایران میشه ولی منظور این هست که بدونند مدارک شناسایی شما توسط چه کشوری صادر شده برای مقاصد ویزا).

بعد از صدور گذرنامه می تونید درخواست به روز سازی اطلاعات رو بدین.

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - ahmadpashaei - 25-01-2015

(25-01-2015, 01:29 PM)'butterfly' نوشته: تو فرمی که دارم پر می کنم اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خواسته شده، با توجه به اینکه هنوز پاسپورتم آماده نیست من گزینه ID card انتخاب کردم. برای هر نوع مدرک شناسایی چهار تا فیلد با عنوان های Issue date، Expiry Date، Place of Issue، Issuing Authority  باید پر بشن. 
به نظرتون اطلاعات شناسنامه رو وارد کنم یا کارت ملی؟ مشکلم اینه که شناسنامه که تاریخ انقضا روش نداره و برای کارت ملی تاریخ صدور روش نخورده. Issuing Authrity باید چی بنویسم؟

علاوه بر توضیحات M1KE عزیز بد نیست ارگان صادر کننده رو اینجوری بنویسید: 
حالا اگر جا بود و لازم بود میتونی  اسم سازمانم بنویسی که بعد از خط فاصله آوردم
Issuing Authority: I.R.Iran, Ministry of Interior -National Organization for Civil Registration
Place of Issue: Tehran
تاریخهام که پشت کارت نوشته شده و احیانا اگر خواستین میتونید از این لینک به میلادی تبدیل کنید.

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - atefeh_J - 20-02-2015

با سلام
دانشگاه کارلتون از آن دسته دانشگاه هاست که قبل از ورود و پر کردن اپلیکیشن فرم، یک فرم باید پر کنید که ریز نمراتی که بدرد رشته مورد نظرتان را می خورد و به اضافه نمره جی آر ای و نمره آیلتس را باید پر کنید. بر حسب نمرات و نمره های زبان در خواست شما بررسی می شود و اگر ریکویارمنت ها را داشتید آن وقت به شما یوزر و پسورد برای پر کردن اپلیکیشن فرم می دهند.
 due to funding restrictions, we can take very few international students (seriously like one per year), and therefore we put very high requirements at the pre-screen stage to avoid wasting applicants' time and money.
 به نظر من اگه همه دانشکاه ها همین جالت بودند بسیار عالی می شد چون به قول خودشان در وقت و هزینه درخواست کننده ها صرفه جویی می شد که واقعا دو نکته بسیار مهم در فرایند پذیرش است.

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - faeze23 - 22-02-2015

سلام دوستان
وقت همگی بخیر و شادی
برای آپلود کردن مدارک تمام فیلدها رو باید در یک زمان پرکنیم و کل مدارک آپلود کنیم یا میشه پروفایل ایجاد کرد و بعضی مدارک رو بعدا آپلود کرد؟؟
برای پلی تکنیک میلان میخوام اپلای کنمیکی از مدارکم چندروز دیگه اماده میشه خواستم ببینم میشه اون رو بعدا آپلود کنم؟؟
با سپاس از همه 

RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - Glee - 22-02-2015

(22-02-2015, 12:16 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
وقت همگی بخیر و شادی
برای آپلود کردن مدارک تمام فیلدها رو باید در یک زمان پرکنیم و کل مدارک آپلود کنیم یا میشه پروفایل ایجاد کرد و بعضی مدارک رو بعدا آپلود کرد؟؟
برای پلی تکنیک میلان میخوام اپلای کنمیکی از مدارکم چندروز دیگه اماده میشه خواستم ببینم میشه اون رو بعدا آپلود کنم؟؟
با سپاس از همه 

سلام
به صورت خاص در مورد میلان نمیدونم. ولی برای دانشگاههای مختلف ممکنه هر یک از این دو حالت صادق باشه. معمولا در صفحه ی Log in (یا FAQ و Application process) این توضیحات داده میشه!!! اکثرا هم به این حالت هستن که شما میتونید تا جایی که پر کردید رو ذخیره کنید و بعد دوباره به اپلیکیشنتون رجوع کنید تا زمان سابمیت نهایی.
میتونید به صورت امتحانی وارد پروفایل اپلیکیشنتون بشید و ببینید که گزینه  Save(& continue رو داره یا نه فقط گزینه Submit داره!
راه نهایی هم اینکه از خود کوردینیتور بپرسید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]