![]() |
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا (/Thread-%D8%A7%D9%88%D8%B6%D8%A7%D8%B9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - soheildif - 16-06-2017 (25-05-2017, 01:35 PM)soheildif نوشته: سلام خدمت بابک جان و دیگر دوستان، سلام دوستان من حدود 1 ماه پیش این سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب نداده :-( اگر جواب بدید ممنون میشم. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - soheildif - 16-06-2017 (15-06-2017, 01:20 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام از ما میشه بپرسم بازاره کاره FPGA چه مشکلی داره ؟ اتفاقا خیلی هم بازاره کار داغی داره. من خودم FPGA کار می کنم. شرکت های Intel (که الان Altera رفته جزوش) Cadance Synapsys Xillnix Nvidia و 100 ها شرکت دیگه تو سیلیکون ولی قلب صنعت دنیا به FPGA کار و زبان Verilog VHDL نیاز دارند که بسیاری از ایرانی ها الان در همین شرکت ها با حقوق بالا FPGA کار می کنند. RE: کار دکترای کامپیوتر در امریکا - Babak - 20-06-2017 (16-06-2017, 01:11 PM)azam_moradi66 نوشته: با سلام کاملا معمول و متداول هست که دکترای کامپیوتر در صنعت کار کنه. خود من یک نمونهاش هستم و در شرکتهایی که کار کردم تعداد دکتراهای کامپیوتر در بین همکاران نسبتا زیاد بوده و هست. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 20-06-2017 (25-05-2017, 01:35 PM)soheildif نوشته: سلام خدمت بابک جان و دیگر دوستان، ۱. دانشگاه USC خیلی اوقات پذیرش بدون فاند میده و به خصوص برای مستر این موضوع متداوله. شما ممکنه بعد از یکی دو ترم بتونید استادی پیدا کنید که ازش RA بگیرید یا از دانشکده TA بگیرید. در این صورت هزینههاتون به مراتب کاهش پیدا خواهد کرد. ضمن این که بعد از فارغالتحصیلی احتمال این که کار با حقوق بالای ۱۰۰ هزار دلار در سال پیدا کنید زیاده. ۲. در مورد پیدا کردن کار، رنک دانشگاه و غیره به گرفتن مصاحبه کاری کمک میکنه، اما در مصاحبهها باید خوب ظاهر بشید و نشون بدید که کار رو بلدید. با فرض بلد بودن کار، پیدا کردن کار کاملا ممکنه. خیلی از موقعیتهای کاری در سیلیکون ولی هستند و شاید مثل خیلی از کامپیوتریهای دیگه بعد از فارغالتحصیلی بخواهید در سیلیکون ولی کار کنید. شهروندی امریکا جز ملزومات بسیاری از کارها نیست و کار برای غیرشهروندان زیاد پیدا میشه. ۳. ویزای دانشجویی شما مهم نیست. شما بعد از فارغالتحصیلی میتونید از OPT استفاده کنید و در امریکا بمونید و کار کنید و همزمان برای ویزای کار هم اقدام کنید. بعد از گرفتن ویزای کار هم که دیگه میتونید بمونید و کار کنید و برای گرین کارت اقدام کنید. ۴. برای شما که گرین کارت و سابقه اعتباری در امریکا ندارید، بسیار مشکله. ممکنه بتونید جایی پیدا کنید که ازش کمک هزینه بگیرید، اما اگر هم پیدا بشه، احتمالا کل این مبلغ حدود سالی ۶۰ هزار دلار رو به شما نخواهد داد. بهترین راه گرفتن RA یا TA از دانشگاهه. به همین خاطر خیلی از اوقات توصیه میشه که به جای پذیرش مستر، پذیرش دکترا بگیرید چون احتمال گرفتن فاند با پذیرش دکترا خیلی بیشتره. RE: کار دکترای کامپیوتر در امریکا - ahmadpashaei - 20-06-2017 (16-06-2017, 01:11 PM)azam_moradi66 نوشته: با سلام سلام . خوش اومدین به این سایت. حتما تمام صفحات قبل رو مطالعه کنید چون خیلی از سوالات فعلی و آینده شما پرسیده شده و تازه خیلی سوالایی که به ذهن شما نیومده هم احتمالا پاسخ داده شده. در جوابتون: خب بله قطعا به عنوان دکترای کامپیوتر میتونید در صنعت آمریکا کار پیدا کنید چون اونجا پر از شرکت های تحقیقاتی یا تجاری بزرگ هست که بخش تحقیقات بسیار پیشرفته ای دارن و از این نظر شباهت چندانی به ایران نداره. کار تدریس و هیات علمی شدن در آمریکا کار بسیار سخت و در بسیاری موارد نشدنی هست چون کلا سطح هیات علمی دانشگاه های آمریکا بسیار بالاست و معمولا در بهترین دانشگاه های آمریکا و رتبه های زیر 20 درس خوندن و کارهای برجسته ای رو با استادهای برجسته دنیا در پایان نامه و مقالاتشون انجام دادن. کار در صنعت محتمل تر است نمومنه اش مدیر محترم همین وبسایت ![]() RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - ahmadpashaei - 20-06-2017 (16-06-2017, 03:13 PM)soheildif نوشته: میشه بپرسم بازاره کاره FPGA چه مشکلی داره ؟ اتفاقا خیلی هم بازاره کار داغی داره. من خودم FPGA کار می کنم. شرکت های Intel (که الان Altera رفته جزوش) Cadance Synapsys Xillnix Nvidia و 100 ها شرکت دیگه تو سیلیکون ولی قلب صنعت دنیا به FPGA کار و زبان Verilog VHDL نیاز دارند که بسیاری از ایرانی ها الان در همین شرکت ها با حقوق بالا FPGA کار می کنند.سلام. تبریک می گم و امیدوارم موفق باشید بازار کار FPGA هیچ مشکلی نداره ولی من عرض کردم من خوشم نمیاد و راستش اصلا سمتشم نرفتم چون باهاش ارتباط برقرار نکردم هیچوقت(خب من کنترلی هستم ![]() RE: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - MaMi - 21-06-2017 در مورد کار آکادمیک برای بچه های دکتری کامپیوتر، من یک نکته ای رو اشاره کنم (با توجه به دوستان خودم و بچه های ایرانی که دور و بر خودم میبینم)، میتونم بگم کار آکادمیک برای بچه های کامپیوتر، باز هم به مراتب بیشتر از سایر رشته هاست، شما با مراجعه به سایت www.higheredjobs.com و یه بررسی کوچیک، متوجه تفاوت زیاد پوزیشن های موجود برای رشته کامپیوتر و سایر رشته ها میشید. چیزی که من بین بعضی از دوستان خودم دیدم اینه که کار آکادمیک در بخشی از دوستان، به دلیل اینکه راه سریعتری به گرین کارت میتونه باشه (نسبت به کار صنعتی) گاهی جذابیت بیشتری هم داره، علی الخصوص بعد از ریاست جمهوری ترامپ!
برای پوزیشن tenure track (که هدف غائی کارهای آکادمیکه!) لزوما نباید از دانشگاه تاپ 20 بود یا مقاله های بسیار زیاد داشت! اگر نتورک درست داشته باشید و برای شروع، به دانشگاه ها/کالج های معمولی و متوسط هم راضی باشید، خیلی راحت میشه پوزیشن آکادمیک پیدا کرد (در رشته کامپیوتر).
RE: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - مهسا ایزدی - 26-06-2017 با سلام خدمت دوستان همسر من گرین کارت امریکارو گرفتن. و قراره که هردو ما به امریکا مهاجرت کنیم. رشته همسرم فوق لیسانس برق و رشته خودم فوق لیسانس زمین شناسی هستش. به نظر شما برای ما پیدا کردن کار در اونجا امکان پذیر هست؟ حداقل حقوقی که میشه در اورد چند هست؟ چه ایالت هایی برای پیدا کردن کار مرتبط با رشته هامون بهتره؟ چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟ RE: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - Babak - 26-06-2017 (26-06-2017, 10:27 AM)مهسا ایزدی نوشته: با سلام خدمت دوستان بله، برای هر دو امکان کار پیدا کردن هست، برای رشته برق موقعیتها بیشتر از رشته زمینشناسی هست و احتمالا همسر شما راحتتر بتونند کار پیدا کنند. توجه داشته باشید که کار پیدا کردن فقط به رشته شما بستگی نداره. میزان تسلط شما به مطالب و کارهای رشتهتون و تسلط شما به ریان انگلیسی از جمله فاکتورهای مهم تاثیرگذار در پیدا کردن اولین کارتون هست. حقوق بسته به ایالت و شرکت و رشته متفاوته و تجربه کاری متفاوته و نمیشه عدد خاصی گفت. برای رشته برق کالیفورنیا، ایالت واشنگتن و تگزاس از جمله ایالتهایی هستند که موقعیتهای بیشتری توشون هست. RE: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - مهسا ایزدی - 26-06-2017 ممنون از راهنماییتون. کدوم ایالت هزینه کمتری برای زندگی میخواد؟ ما چون هردومون تازه فارغ التحصیل شدیم و زیاد سابقه کاری نداریم، چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟ و در طول این مدت چقد با خودمون ببریم که بتونیم اونجا زندگی کنیم؟ |