آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Torkan - 11-11-2013

(11-11-2013, 02:54 PM)'نادیا حری' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم 
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط دوست عزیز دقت کنید در ادامه صحبت دوستمون کانادا خیلی از رشته هاش جی ار ای نمیخواد...این مورد بسیار مهمه
مقاله داخلی زیاد به درد نمیخوره و سعی کن isi بدی
باز از سایت دانشگاه چک کنید
من با رشته شما اشنا نیستم ولی همون طور که دوستمون گفتن رزومتون واسه کانادا خوبه زبان بالا بیارید کارتون بهتر جلو میره

آهان یه مورد بسیار مهم واسه کانادا: سعی کنید حتما supervisor قبل رفتن و اپلای مشخص کنید یعنی با اساتید صحبت کنید و ایمیل بزنید تا برتون دارن (اگه فاند خیلی مهمه)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - siavash_2210 - 12-11-2013

سلام دوستان من میخواستم واسه لیسانس به فوق،، یا لیسانس به دکترا،، apply کنم (کانادا یا آمریکا-به صورت بورس (فاند) البته)
میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید:
1.من دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرمانشاه هستم.2 ترمم مونده یعنی
2.معدلمم تا به اینجا 15.06 هستش
3.میخواستم ببینم با این دانشگاهی که هستم شانسی برای apply کردن دارم یا نه
4.چه کارایی لازمه انجام بدم
5.تو قسمت توصیه نامه تو یه تاپیک خوندم که باید استاد بین المللی باشه استادای ما بین الشهری هم نیستن [عکس: 109.gif] باید چیکار کنم ؟!
پیشاپیش ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - mahnaz103 - 12-11-2013

(12-11-2013, 10:17 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام دوستان من میخواستم واسه لیسانس به فوق،، یا لیسانس به دکترا،، apply کنم (کانادا یا آمریکا-به صورت بورس (فاند) البته)
میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید:
1.من دانشجوی سال آخر مهندسی عمران دانشگاه آزاد کرمانشاه هستم.2 ترمم مونده یعنی
2.معدلمم تا به اینجا 15.06 هستش
3.میخواستم ببینم با این دانشگاهی که هستم شانسی برای apply کردن دارم یا نه
4.چه کارایی لازمه انجام بدم
5.تو قسمت توصیه نامه تو یه تاپیک خوندم که باید استاد بین المللی باشه استادای ما بین الشهری هم نیستن [عکس: 109.gif] باید چیکار کنم ؟!
پیشاپیش ممنون

سلام 
من موارد کلی رو خدمتتون عرض میکنم ، انشالله سایر دوستان توضیحات بیشتر خواهند داد 

1- معدل لیسانس خیلی مهمه هرچه بالاتر بهتر! شما دو ترم فرصت دارید معدلتون رو بکشید بالا .حتماااااااااااااااااااااا قدرشو بدونید و تلاش کنید
2- نمره زبان هم که حتما میدونید چقد مهمه ، پس برای نمره ی خوب تلاش کنید ، مثلا 7 برای آیلتس ! خیلی از دانشگاه ها مینیمم رو 6.5 میزارن اما شما نباید به مینیمم ها اکتفا کنید .چون رقابت بالاست و باید خیلی از مینیمم بالاتر بود تا موفق شد ( هر دانشگاهی اغلب مینیمم هارو در سایتش قرار میده که شما باید به سایت دانشگاه ها سر بزنید )
3- از دانشجوی لیسانس توقع مقاله ندارن اما داشتن مقاله خارجی مخصوصا ژورنال ها حداقل یه دونه باعث میشه رزومه تون قوی تر بشه و به چشم استاد بیاد 
4- اغلب برای دانشجویان مستر ، فاند تعلق نمیگیره...اکثر فاندها برای دانشجویان دکتری هستش 
5- امکان پذیرش از لیسانس به دکتری هم وجود داره و غیر ممکن نیست ...باید با اساتید موردنظرتون مکاتبه کنید 
6- برای کانادا معدل خیلی مهمه و برای امریکا نمره ی جی آر ایی خیلی تعیین کننده س 

توصیه پایانی:
اول معدلتون رو بالا ببرید و درکنارش سعی کنید زبانتون رو خیلی خوب تقویت کنید تا به موقع هم معدلتون اوکی شده باشه هم زبان انگلیستون و درکنار یه مقاله بدید که دیگه عالی میشه 

انشالله موفق باشید Smile

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - k24 - 13-11-2013

درود به دوستان
سعی داشتم جواب سوالامو از توی دل این 17 صفحه و سوال های دوستان دربیارم تا سوال تکراری نپرسم ولی اینقدر بحث ها متنوع میشه که من یکی گیج میزنم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من الآن دانشجوی ترم 9 کارشناسی هستم و بهمن ماه امسال فارغ التحصیل میشم. سربازی هم دارم. برای اینکه بعد از فارغ التحصیلی با مشکل کمبود وقت مواجه نشم هزینه ی خرید ریزنمراتم را تا پایان ترم 8 به سازمان امور دانشجویان واریز کردم تا با این ریز نمرات درخواست پذیرش کنم. یکی از شرکت های اعزام دانشجو به من گفت که به دانشگاه مقصد اعلام میکنی که زمان ثبت نام ریز نمرات کامل رو میبری.
توی این تاپیک من دیدم که دوستان نوشتن برای اینکه ریزنمرات مهر وزارت علوم بخوره باید وضعیت سربازی مشخص باشه(یکی از اون سه مورد) حالا منی که الآن دانشجویم و دانشگاه میخواد ریزنمراتم رو بده چی؟ اصلا به من برگ سبز بدون غیبت میدن یا میگن چون هنوز دانشجویی مهر وزارت علوم رو نمیزنیم؟(به عبارتی ریزنمرات غیر رسمی میدن؟)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - sara-dz - 16-11-2013

من هنوز دانشجوی ارشدم و دفاع نکردم رفتم دانشگاه شیراز برای گرفتن ریز نمره غیر رسمی میگه ما یه همچین چیزی نداریم و باید همین االان تصفیه کنی و هزینه آموزش رایگانت میشه 6 میلیون ، میگم من که دانشجو هستم چرا باید این مبلغ بدم بعد فارغ التصیلی معقوله اما نه الان بادادن ریز نمره انگلیسی کار من رو راه بندازید میگن نه نمیشه این طرح توی دانشگاه ما اجرایی نشده . دارم کلافه میشم

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - ice - 16-11-2013

(16-11-2013, 03:48 AM)'sara-dz' نوشته: من هنوز دانشجوی ارشدم و دفاع نکردم رفتم دانشگاه شیراز برای گرفتن ریز نمره غیر رسمی میگه ما یه همچین چیزی نداریم و باید همین االان تصفیه کنی و هزینه آموزش رایگانت میشه 6 میلیون ، میگم من که دانشجو هستم چرا باید این مبلغ بدم بعد فارغ التصیلی معقوله اما نه الان بادادن ریز نمره انگلیسی کار من رو راه بندازید میگن نه نمیشه این طرح توی دانشگاه ما اجرایی نشده . دارم کلافه میشم

تعداد دانشگاه هایی که این طرح رو اجرا می کنند محدود هست. باز خوب قبول کردند چنین کاری در دانشگاه های دیگه انجام میشه، بعضی دانشگاه ها این رو هم نمی پذیرند. احتمالا خودتون کارنامه دارید، اگر دانشگاه مقصد نمرات غیر رسمی رو موقتا می پذیره همون رو ترجمه کرده و فعلا بفرستید.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - sara-dz - 16-11-2013

باز هم سوال : من توی یکی از پست های همین جا این جملات رو دیدم :اکثر دانشگاه ها در قبال مبلغ کمی هر تعداد از ریزنمره رسمی رو که بخواید بهتون میدن تا بتونید با اون اپلای کنید و بعدا اگه نیاز داشتید برای خرید مدرکتون اقدام کنین
حتی بعضی دانشگاه ها ریز نمره رو به صورت انگلیسی هم بهتون میدن
اگر دانشگاه شما اینکارو نکرد، با تماس با وزارت علوم میتونید پیگیری کنین که اونا مسئولین دانشگاهتونو مجاب کنن.
اگه امکانش باشه من چه طور و با چه قسمتی از وزارت علوم تماس بگیرم ؟؟ آیا کسی شماره تماسی داره؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - گلچهره - 17-11-2013

سلام
من ارشد ژنتیک و اصلاح دام دارم با معدل 18.21 از دانشگاه منابع طبیعی گرگان، معدل کارشناسیم16.63 از همون دانشگاه، سه تا مقاله چاپ شده در ژورنال های خارجی دارم دو تاشون ISI و دو تا فارسی. هنوز آیلتس امتحان ندادم (باید 7 بیارم)، می خوام برای ارشد ژنتیک پزشکی پذیرش بگیرم. چقدر شانس دارم؟
باتشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - گلچهره - 17-11-2013

ببخشید یادم رفت اینارو بپرسم! برای ارشد هم اول باید یه استاد پیدا کنیم یا مستقیما از طریق خود دانشگاه باید اقدام کنیم؟ مدرک ارشدم در نظر گرفته میشه یا لیسانس؟شانس گرفتن بورسیه هم دارم؟
خیلی ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 17-11-2013

معدل‌هاتون که خیلی خوبه و تقریبا حداقل‌های همه دانشگاه‌های کانادا رو برآورده می کنه. با توجه به اینکه مقاله ISI هم دارید اگر بتونید نمره خوبی در زبان بگیرید (ترجیحا ۷) در اون صورت به نظرم شانس خیلی بالایی خواهید داشت.

در برخی از رشته ها و دانشگاه‌های کانادا دیدم که شرط داشتن یک supervisor رو هم مطرح کردند و گفتند که اگر استادی حاضر نباشه که استاد راهنمای شما بشه در اونصورت پذیرش شما حالت مشروط خواهد داشت. بنابراین طبیعی هست که در مرحله اول وبسایت اون دانشگاه خاص رو برای رشته خودتون ببینید که به این موضوع اشاره کردند یا خیر و در صورتی که اشاره کرده بودند با یکی از استادانی که در زمینه کاری شما کار می کنند تماس بگیرید تا یک تایید اولیه‌ای ازشون داشته باشید.

در مورد این نوع دانشگاه‌ها معمولا در یک بخشی از فرآیند ثبت‌نام آنلاین می‌پرسند که آیا استاد خاصی مدنظرتان هست یا اینکه با استاد خاصی قبلا صحبت کرده‌اید؟ که در اون قسمت می‌تونید اسم استادی که به شما تایید اولیه داده رو بنویسید.

طبیعی هست که برای مقطع ارشد داشتن کارشناسی اجباری هست و دومی حالت اختیاری داشته. ولی از اونجایی که گذروندن این ارشد خودش نوعی سابقه پژوهشی هست در صورتی که در اون خوب درخشیده باشید (که در مورد شما به نظر می رسه اینطور بوده) به نظرم تاثیر مثبتی خواهد داشت. چون نشون می ده شما با الفبای انجام پژوهش و مقاله یا پایان نامه نویسی آشنایی دارید و قدری جلوتر از دانشجویان مشابهی هستید که فقط کارشناسی دارند.
(17-11-2013, 04:03 PM)'گلچهره' نوشته: سلام
من ارشد ژنتیک و اصلاح دام دارم با معدل 18.21 از دانشگاه منابع طبیعی گرگان، معدل کارشناسیم16.63 از همون دانشگاه، سه تا مقاله چاپ شده در ژورنال های خارجی دارم دو تاشون ISI و دو تا فارسی. هنوز آیلتس امتحان ندادم (باید 7 بیارم)، می خوام برای ارشد ژنتیک پزشکی پذیرش بگیرم. چقدر شانس دارم؟
ببخشید یادم رفت اینارو بپرسم! برای ارشد هم اول باید یه استاد پیدا کنیم یا مستقیما از طریق خود دانشگاه باید اقدام کنیم؟ مدرک ارشدم در نظر گرفته میشه یا لیسانس؟شانس گرفتن بورسیه هم دارم؟
خیلی ممنون