آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - chrisredfield - 03-10-2013

(03-10-2013, 07:52 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز تصمیم فوری بگیرید که میخواید برید یا بمونید (اولین قدم) بررسی شرایط هستش
اولا اینو بدونید جی ار ای فقط واسه امریکا لازم و واجبه ...
معمولا واسه ارشد فاند کمه البته نه اینکه نشه ها میشه ولی باید خیلی توپ باشه رزومه
بالای 16 نه بالای 17 سعی کن باشه رقابت سنگین هستش (شما در نظر بگیر سایر کشورها رو...و شاگرد ای عجیب غریب چین و هند رو!!)
بله شانس دارید ولی ببینید زیاد روی مقاله مانور ندید مهمترین کار معدل حتی 0.01 بالاتر هستش بعد جی ارای که خیلی مهمه اگه امریکا میخوای و بعد تافل خوب و اگه شد تازه نوبته مقالس (منظورم اینا واسه یه نفر لیسانس هستش که میخوا دبره فوق یا مستقیم دکترا) و سایر موارد که الان شما ترم 3 هستی نیاز به دونستنش نیست
در ضمن سعی کن با استادات رابطه خوب برقرار کنی واسه توصیه نامه مشکل پیدا نکنی
در ضمن به فکر مستقیم دکترا هم میتونی باشی
در کل حتی غیرممکن هم ممکنه

مرسی از راهنماییتون
اینکه میگید زودتر تصمیممو بگیرم لازمش اینه که بدونم اگر معدلمو به حدود 17 برسونم و آزمون زبان و جی آر ای ررو هم خوب بگذرونم اونوقت میتونم مطمئن باشم که حتما یه دانشگاه با سطح خوب قبولم اگر اینطور نیست تلاشمو بزارم واسه ارشد 
پس بی زحمت بگید با این کارهایی که گفتید میشه گفت به طور قطع یه دانشگاه خوب واسه ارشد با فاند قبول میشم؟
ولی در کل من حتی درس خوندن در یه دانشگاه متوسط در خارج از کشورو به تلاش واسه کنکور ارشد ترجیح میدم پس خواهشا
کارهایی رو که با انجامشون میشه مطمئن شد بدون شک تو یه دانشگاه سطح متوسط به بالا واسه ارشد قبول میشم چه کارایی هستن هر کاری بگین تو این 2.5 سال باقی مونده انجام میدم معدلمو همونطور که گفتین به 17 میرسونم مدرک زبان و جی آر ای هم با نمره خوب میگیرم مقاله هم روش کار میکنم اگر بازم کاری لازمه بگید که انجام بدم خیلی لطف میکنید اگر بازم راهنماییم کنید

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 03-10-2013

(03-10-2013, 01:24 PM)'chrisredfield' نوشته:
مرسی از راهنماییتون
اینکه میگید زودتر تصمیممو بگیرم لازمش اینه که بدونم اگر معدلمو به حدود 17 برسونم و آزمون زبان و جی آر ای ررو هم خوب بگذرونم اونوقت میتونم مطمئن باشم که حتما یه دانشگاه با سطح خوب قبولم اگر اینطور نیست تلاشمو بزارم واسه ارشد 
پس بی زحمت بگید با این کارهایی که گفتید میشه گفت به طور قطع یه دانشگاه خوب واسه ارشد با فاند قبول میشم؟
ولی در کل من حتی درس خوندن در یه دانشگاه متوسط در خارج از کشورو به تلاش واسه کنکور ارشد ترجیح میدم پس خواهشا
کارهایی رو که با انجامشون میشه مطمئن شد بدون شک تو یه دانشگاه سطح متوسط به بالا واسه ارشد قبول میشم چه کارایی هستن هر کاری بگین تو این 2.5 سال باقی مونده انجام میدم معدلمو همونطور که گفتین به 17 میرسونم مدرک زبان و جی آر ای هم با نمره خوب میگیرم مقاله هم روش کار میکنم اگر بازم کاری لازمه بگید که انجام بدم خیلی لطف میکنید اگر بازم راهنماییم کنید

دوست عزیز صد در صد
من خودم اون زمون به زودی شما تصمیم نگرفته بودم!
منظورم اینه که من ترم 6 بودم که تازه فهمیدم بابام اینجا موندن اصلا مفهوم نداره ...بریم اصل مطلب منحرف نشیم
ببینید کلا در حین درس خوندن تو دانشگاه همین که بتونید نمرات بالایی کسب کنید و نرم افزار یاد بگیرید خیلی هستش...زبان رو بیشتر تو تابستون تمرکز کنید
اگه قصدتون امریکاست قدم به قدم پیش برید:
1- معدل
2- جی ار ای
3 - تافل
4- مقاله (مهمه ولی نه به اندازه معدل به نظر من اگه دیدین ضربه میزنه به نمره رها کنید فعلا مقاله رو) و در ضمن تا ترم 5 و 6 اصلا به فکر مقاله نباشید
منظورم مقاله معتبر هستش یا نه کنفرانس های داخلی یا مقاله های داخلی که به درد خودشون میخوره فقط!
بله حتما میتونین حتی مستقیم دکترا هم برین بدون مقاله! به نتایج پذیرش دوستان هم سر بزنی همه چی واضحه
جی ار ای شدید وقت بذار از ترم 5 یا 6 به بعد
به فکر توصیه نامه هم باش از اساتید (منظورم رابطه هستش) البته رابطه مفید نه از اون رابطه های ابکی و ...که خودتون میدونید
پ.ن:به فکر ارشد یا مستقیم دکترا در خارج باش به خصوص امریکای کبیر

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - samira_s - 20-10-2013

با سلام
شانس پذیرش دکترا با فاند با شرایط من برای کجاست؟
لیسانس نرم افزار دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل14.22
فوق لیسانس فناوری اطلاعات و مدیریت دانشگاه امیرکبیر(به شیوه مجازی-مدرکش موردتایید و مهر وموم وزارت علوم هست) با معدل 16.37
بیش از 8 سال سابقه کار و فعالیت مرتبط در سازمانهای معتبر دارم.
فعلا آیلتس جنرال با overall 6 دارم که البته دسامبر تاریخش میگذره. به شدت مشغول خوندن زبان هستم و مطمئنم بالای 6.5 میارم تا حداکثر 4 ماه دیگه.
مقاله ندارم ولی دارم روی برخی عناوین تخصصی کار میکنم و فکر نمی کنم مشکلی برام داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - M1KE - 20-10-2013

معدل کارشناسی شما کمی پایین هست و بیشتر دانشگاه هایی که رتبه ممتاز هستند معدل بالای 15 می خواهند. البته سابقه کار شما برای مقطع دکترا در بیشتر موارد یک نقطه مثبت تلقی می شود. با توجه به اینکه معدل کارشناسی ارشد شما خوب هست من اگر جای شما باشم برای رتبه های حدود 300 تا 700 جهانی وقت می گذارم. اینکه به چه کشورهایی می خواهید بروید دیگر به خودتان بستگی دارد. همین طور برای گرفتن پذیرش آیلتس آکادمیک بگیرید. آیلتس جنرال بیشتر برای کارهای مهاجرتی است. برای رتبه های که گفتم تقریبا آیلتس آکادمیک 6.5 احتیاج دارید با این حال بهتر هست برای اینکه شانس خودتون را افزایش بدین نمره 7.0 بیاورید و در هیچ کدام از مهارت ها کمتر از 6.5 نباشید.

(20-10-2013, 12:47 PM)'samira_s' نوشته: با سلام
فوق لیسانس فناوری اطلاعات و مدیریت دانشگاه امیرکبیر(به شیوه مجازی-مدرکش موردتایید و مهر وموم وزارت علوم هست) با معدل 16.37
فعلا آیلتس جنرال با overall 6 دارم که البته دسامبر تاریخش میگذره. به شدت مشغول خوندن زبان هستم و مطمئنم بالای 6.5 میارم تا حداکثر 4 ماه دیگه.
مقاله ندارم ولی دارم روی برخی عناوین تخصصی کار میکنم و فکر نمی کنم مشکلی برام داشته باشه.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - eliroz - 20-10-2013

(20-10-2013, 12:47 PM)'samira_s' نوشته: با سلام

سلام دوست عزیز
بهتره که رو زبان کار کنید و 6.5 تا 7 بیارید. 
کانادا خیلی معدل براشون مهمه! 
به نظرم اروپا رو به خاطر اینکه میگید سابقه کار 8 ساله دارید و همچنین روی عناوین تخصصی کار میکنید، بهتره تو انتخاب هاتون قرار بدین. بیشتر دکترا در اروپا به صورت RESEARCH هست و شما اگه پروپوزال خوبی داشته باشین و همچنین با یک استاد در ارتباط باشین، میتونید فاند بگیرید. 
واسه آمریکا هم شانس تون 50 ؛ 50 هست باید نمره زبان بالائی داشته باشین و در کنارش نمره جی ار ای بالای 315 (به قول آقا بابک).
بازم اینجا دوستای باتجربه تر از بنده هستن که میتونن هر دومون  راهنمائی کنن. 
من در حد سواد و تجربه ام گفتم Smile 
موفق باشی 

[برش] رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - th_maghsoodi - 26-10-2013

واسه DBA چطور فاند میدن؟ کدوم دانشگاه ها؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Ehsan_gh - 27-10-2013

با سلام
من دانشجوی ترم 6 کامپیوتر تو دانشگاه دولتی هستم و معدلم هم 14.5 هست . هیچ مقاله و تحقیقی هم مدارم . 1 - اگر ممکن هست بگید بورس و فاند چیه و چه فرقی داره !؟؟؟! 2 - من میخوام تو یه کشور یا انگلیسی زبان مثل کانادا و انگلیس و ... پذیرش بگیرم یا تو ترکیه . چون خودم ترک زبان هستم ترکیه برام تو اولویت قرار داره و نزدیک هم هست (ساکن ارومیه ام) . 3 - باید درسم تموم شه که برا پذیرش اقدام کنم یا از الان هم میتونم ؟ 4 - باید سربازی برم یا با گذاشتن ودیعه هم میشه برا درس خوندن رفت ؟ 5- من وضع زبانم خوبه و از کانون زبان مدرک دارم ( تموم کردم) ولی تافل و .. ندارم ولی گرفتن مدرک زبان ترکی یا انگلیسی برام راحت هست 6 - من میخوام توری پذیرش بگیرم از همون نوعی که دانشگاه یه کمک هزینه و حقوق میده Smile ! 7 - کلا هیچی از گرفتن پذیرش نمیدونم و اینکه چطوری درخواست بفرستم و... پس تو رو خدا کامل راهنمایی کنید ؛ خدا اجرتون بده ... با سپاس

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 27-10-2013

(27-10-2013, 12:06 PM)'Ehsan_gh' نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم 6 کامپیوتر تو دانشگاه دولتی هستم و معدلم هم 14.5 هست . هیچ مقاله و تحقیقی هم مدارم . 1 - اگر ممکن هست بگید بورس و فاند چیه و چه فرقی داره !؟؟؟! 2 - من میخوام تو یه کشور یا انگلیسی زبان مثل کانادا و انگلیس و ... پذیرش بگیرم یا تو ترکیه . چون خودم ترک زبان هستم ترکیه برام تو اولویت قرار داره و نزدیک هم هست (ساکن ارومیه ام) . 3 - باید درسم تموم شه که برا پذیرش اقدام کنم یا از الان هم میتونم ؟ 4 - باید سربازی برم یا با گذاشتن ودیعه هم میشه برا درس خوندن رفت ؟ 5- من وضع زبانم خوبه و از کانون زبان مدرک دارم ( تموم کردم) ولی تافل و .. ندارم ولی گرفتن مدرک زبان ترکی یا انگلیسی برام راحت هست 6 - من میخوام توری پذیرش بگیرم از همون نوعی که دانشگاه یه کمک هزینه و حقوق میده Smile ! 7 - کلا هیچی از گرفتن پذیرش نمیدونم و اینکه چطوری درخواست بفرستم و... پس تو رو خدا کامل راهنمایی کنید ؛ خدا اجرتون بده ... با سپاس

سلام همزبان عزیزSmile
دوست عزیز سوالات شما کلی و متنوع هستش
من یه پیشنهاد میکنم براتون
یک مقدار وقت بذارید تو این سایت خوب موارد زیر رو مطالعه کنید ابتدا انواع فاند ها رو مفهومش رو متوجه بشید بهتره
نحوه اپلای واسه کشورهای مختلف متفاوته بهتره به کظور مورد نظرتون مراجعه کنید تو فروم
جواب دادن اینکه شانس پذیرش دارین یا نه متاسفانه فقط با معدل سخته و اصلا غیر ممکنه
شما سوالاتتون رو جز به جز کنید و تو قسمتهای زیر بپرسید تا دوستان جواب بدن...
برای مثال تحصیل در ترکیه:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87
انواع فاند و بورس
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9_%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C
خروج از کشور:
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D9%88_%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC_%D8%A7%D8%B2_%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
فقط این رو بگم مشکلی نیس فقط باید مثیقه بذارید اگه سربازی ندارید که ظاهرا 15 میلیون هستش اگه قانون تغییر نکرده باشه...
من یه توصیه هم بکنم براتون: بورس به کسانی تعلق میگیره که نمرات بالا و زبان و سایر موارد رزومه قوی داشته باشن فارغ حالا از کشورش
کلا هم مقاله واسه لیسانسیا زیاد رول بازی نمیکنه
پ.ن: شما ابتدا تمام موارد رو مطالعه و سوالاتتون رو ریز به ریز کرده و بپرسید
پیروز باشی

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - aaarrrmmmaaannn - 27-10-2013

سلام دوستان. ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.
*لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت با معدل 13:30
*فوق لیسانس مدیریت بازرگانی شاخه مدیریت بیمه از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16
*مقطع مورد نظر برای پذیرش: دکتری مدیریت (شاخه اش فرق نداره)
*یک مقاله در ژورنال بین المللی، دو مقاله داخلی از پایان نامه، و یک مقاله ISI که به همین زودیا کارشو تموم میکنم ایشالا. مشغول تألیف یک کتاب در زمینه بازاریابی هم هستم
*زبانم هم خیلی خوبه و میتونم حداقل نمرات مورد قبول رو بیارم چه تو IELTS چه TOEFL و احتمالاً  GMAT و GRE ولی هنوز اقدام نکردم
*سابقه کار هم یک سال کنترل کیفیت در یک شرکت تولیدی و دو سال تدریس زبان انگلیسی و اقتصاد و ریاضی و دروس مربوطه کنکور ارشد مدیریت رو در موسسات کنکور دارم. همچنین TA درس زبان تخصصی مهندسی صنایع تو دوره لیسانسم بودم به مدت 2 سال. همکاری پژوهشی هم با چند شرکت بیمه در زمینه آمار داشتم
*میخوام اول برای پذیرش دانشگاههای امریکا و کانادا و دوم کشورهای اروپایی پذیرش با فول فاند (حتماً تمامی هزینه ها و حداقل قسمت زیادی از اون رو پوشش بده) اقدام کنم. لطفاً راهنماییم کنین که برای چه دانشگاههایی و با چه رنکهایی  و چگونه اقدام کنم شانسم بیشتره

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 28-10-2013

(27-10-2013, 11:15 PM)'aaarrrmmmaaannn' نوشته: سلام دوستان. ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.
*لیسانس مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت با معدل 13:30
*فوق لیسانس مدیریت بازرگانی شاخه مدیریت بیمه از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16
*مقطع مورد نظر برای پذیرش: دکتری مدیریت (شاخه اش فرق نداره)
*یک مقاله در ژورنال بین المللی، دو مقاله داخلی از پایان نامه، و یک مقاله ISI که به همین زودیا کارشو تموم میکنم ایشالا. مشغول تألیف یک کتاب در زمینه بازاریابی هم هستم
*زبانم هم خیلی خوبه و میتونم حداقل نمرات مورد قبول رو بیارم چه تو IELTS چه TOEFL و احتمالاً  GMAT و GRE ولی هنوز اقدام نکردم
*سابقه کار هم یک سال کنترل کیفیت در یک شرکت تولیدی و دو سال تدریس زبان انگلیسی و اقتصاد و ریاضی و دروس مربوطه کنکور ارشد مدیریت رو در موسسات کنکور دارم. همچنین TA درس زبان تخصصی مهندسی صنایع تو دوره لیسانسم بودم به مدت 2 سال. همکاری پژوهشی هم با چند شرکت بیمه در زمینه آمار داشتم
*میخوام اول برای پذیرش دانشگاههای امریکا و کانادا و دوم کشورهای اروپایی پذیرش با فول فاند (حتماً تمامی هزینه ها و حداقل قسمت زیادی از اون رو پوشش بده) اقدام کنم. لطفاً راهنماییم کنین که برای چه دانشگاههایی و با چه رنکهایی  و چگونه اقدام کنم شانسم بیشتره

سلام دوست عزیز

شما میخواید در Business School ادامه تحصیل بدین، رقابت برای Business School خیلی زیاده. من بهتون توصیه میکنم که امتحان GMAT ّبدین مگر اینکه در گرایشی بخواید ادامه تحصیل بدین که ذکر کرده باشه GRE رو ترجیح میده. 
نمره بالا در امتحان GMAT خیلی تاثیر داره. به خصوص برای شما که معدل کارشناسیتون پایین شده خیلی مهمه که حتما نمره تون بالا بشه. 
سعی کنید حتما مقاله تون رو زودتر تموم بکنین. 
سابقه کاریتون رو در رزومتون میتونین ذکر کنین. راستش اگر مرتبط نباشه به گرایشی که میخواید در اون پذیرش بگیرین نمیدونم که چقدر تاثیر داره. 
در هر صورت الان کاری که از دست شما بر میاد تموم کردن هرچه زودتر مقاله و دادن امتحانات زبان هست. با توجه به اینکه الان ددلاین ها داره میرسه فکر نمیکنم شما برای امسال دیگه بتونین اقدام کنین و احتمالا برای سال بعد اقدام خواهید کرد (مگر برای استرالیا که ددلاین های متفاوتی داره) در این صورت هنوز وقت دارین برای اینکه امتحانات رو بدین و مقاله رو چاپ کنین. 
چون معدل کارشناسی شما پایین هست شاید یک کم این مسئله کار رو برای کانادا و استرالیا مشکل کنه تا آمریکا. از طرف دیگه در آمریکا انتخاب های بیشتری دارین. 
ولی تا شما امتحانات رو ندین و از مقالتون مطمئن نشین نمیشه گفت شانستون برای چه رنکی و کجا دقیقا بیشتره، چون اونا خیلی موثرن. مثلا برای استرالیا مقاله خیلی مهمه برای گرفتن فاند.