آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - sara-dz - 10-11-2013

سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
1 -آیا کسی از دانشگاه شیراز هست که در حین تحصیل ریز نمره غیر رسمی گرفته باشه و روندش رو بدونه
2 -جریان توی پاکت گذاشتن و مهرو موم شده آیا برای نمرات رسمی هست یا فرق نمیکنه
3-مثلا اگه بخوایم 10 تا دانشگاه اقدام کنیم باید 10 تا ترجمه از دارالترجمه ببریم به دانشگاه پاکت بخریم و اونا مهر کنن و غیره؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Andre - 10-11-2013

(10-11-2013, 03:55 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
1 -آیا کسی از دانشگاه شیراز هست که در حین تحصیل ریز نمره غیر رسمی گرفته باشه و روندش رو بدونه
3-مثلا اگه بخوایم 10 تا دانشگاه اقدام کنیم باید 10 تا ترجمه از دارالترجمه ببریم به دانشگاه پاکت بخریم و اونا مهر کنن و غیره؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین

باید در مورد این موضوع دوستان راهنمایی کنن، اما چیزی که انتظار میره اینه که اول باید مدرکتون رو آزاد کنید که این یعنی قبلش باید فارغ التحصیل بشید. 

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - sara-dz - 10-11-2013

(10-11-2013, 04:01 PM)'Andre' نوشته:
باید در مورد این موضوع دوستان راهنمایی کنن، اما چیزی که انتظار میره اینه که اول باید مدرکتون رو آزاد کنید که این یعنی قبلش باید فارغ التحصیل بشید. 

خوب من که هنوز دفاع نکردم و خیلی کار دارم تا زمان Deadlineاونا هم مدرک ارشد نمیگیرم که بگیرم هم تا آزاد کردنش زمان میبره بنابراین راه قطعا برای کسی هم که دانشجو هست باید باشه. همونطور که گفتم این دانشگاه ها مدرک غیر رسمی هم قبول میکنن پس فعلا زمان ثبت نام مدرک رسمی نمیخوام. وقتی پذیرش گرفتم اون موقع ازاد میکنم مدرک رو

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 10-11-2013

(10-11-2013, 03:55 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
ممنون میشم زود جواب بدین

دوست عزیز از اخر به اول جواب میدم
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
 تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش

(10-11-2013, 06:28 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز از اخر به اول جواب میدم
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
 تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش

مگه غیر پستی هم میشه فرستاد منظورم اینه که به جز این که /انلاین اپلای میکنیم میشه مثلا مدارک رو برای دوستی در امریکا اسکن کنیم و اونا که براشون راحت تره مدارک رو برام پست کنن به همه دانشگاه هایی که میخوام؟؟ یا برای این مورد باید باGrad admission تماس بگیرم ؟؟؟- دوست عزیز این قسمت از صحبتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگاه نکردن همینجوری گذاشتن این یعنی چی ؟؟؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 10-11-2013

(10-11-2013, 07:55 PM)'sara-dz' نوشته:
مگه غیر پستی هم میشه فرستاد منظورم اینه که به جز این که /انلاین اپلای میکنیم میشه مثلا مدارک رو برای دوستی در امریکا اسکن کنیم و اونا که براشون راحت تره مدارک رو برام پست کنن به همه دانشگاه هایی که میخوام؟؟ یا برای این مورد باید باGrad admission تماس بگیرم ؟؟؟- دوست عزیز این قسمت از صحبتتون رو میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگاه نکردن همینجوری گذاشتن این یعنی چی ؟؟؟

دوست عزیز هر دو رو توضیح میدم
اولا اینکه اسکن بدین دوستتون خیر اصلا مفهومی نداره...بعضی دانشگاهها اسکن نمرات رو میگن آپلود کنید به همین راحتی و بعد پذیرش میگن official ش و بیارین (پس پست مفهومش رو از دست داد) آپلود مدارک توسط خود سیستم که بهترین نوع دانشگاه و راحت ترینش همینه...
خودشون کامل توضیح دادن (مثلا بعضی ها نوشتن official is required ) بعضی ها نوشتن حتی مهر وزارت هم باشه (یعنی رسمی باشه)...بعضی ها گفتن رسمی هم نباشه مهم نیست...ولی همشون در نهایت رسمیش رو خواهند خواست...مثلا دانشگاهUNM به من گفت دانشنامه یا پایان تحصیلاتت رو بفرست قبل بررسی مدارک...
شما کامل سایتشون رو بخون بعد اگر شک داشتید از GRAD COORDINATOR بپرسید
سوال دومم اینه که من کاغذ هام رو که رسمی بودن یعنی ترجمه ها دادم و گذاشتن تو پاکت و درش رو بستن مهر و چسب زدن...منظورم این بود که عجیبه اصلا نگاه نکردن به اون کاغذایی که توش میذارم که چی بود چی نبود...رسمی بود یا نبود
بهترین منبع فقط دانشگاه خودتون هست(اگه ریزنمره لاتین میده با پول که خیلی خوبه) همون رو بذارین پاکت و بفرستین اگه دانشگاه غیر رسمی قبول کنه وگرنه فارسی رو ببرین ترجمه غیر رسمی کنن دوباره برگردونین تو پاکت دانشگاه بذارین و فکر نکنم مشکلی باشه هر چند من برای این که کارم رو راحت کنم همه کار ها رو رسمی انجام دادم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - khorshid20 - 11-11-2013

سلام من ارشد فیزیک دارم.می تونم برای فوق لیسانس بورسیه در کانادا اقدام کنم؟باید با لیسانسم اقدام کنم یا ارشدم امتیاز حساب میشه؟آخه معدل لیسانسم 13 بوده.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 11-11-2013

چون معدل کارشناسی شما پایین هست احتمال گرفتن فاند و در کل پذیرش از دانشگاه‌های خوب کانادا قدری پایین هست. برای بالاتر بردن شانس خودتون می‌بایست در زبان نمره خوبی بیاورید (ترجیحا ۷ به بالا در آیلتس آکادمیک) و دیگر مهارت‌های خودتون مثل مقاله و سابقه کار رو هم اشاره کنید. داشتن ارشد شما در صورتی که دارای معدل خوبی باشه و نشون داده باشه که شما بعد از کارشناسی معدلتون بهتر شده به نظرم روی شانس پذیرش گرفتن شما تاثیر مثبت خواهد داشت. در حال حاضر به نظرم می‌بایست بیشتر روی گرفتن نمره زبان خوب وقت بگذارید.
(11-11-2013, 03:55 AM)'khorshid20' نوشته: سلام من ارشد فیزیک دارم.می تونم برای فوق لیسانس بورسیه در کانادا اقدام کنم؟باید با لیسانسم اقدام کنم یا ارشدم امتیاز حساب میشه؟آخه معدل لیسانسم 13 بوده.

شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نادیا حری - 11-11-2013

سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم 
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Unbroken - 11-11-2013

(11-11-2013, 02:54 PM)'نادیا حری' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم 
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام،
به نظر من رزومه خوبی داره، خصوصاً برای کانادا معدلات خیلی خوبه...
شما شانستون خوبه برای پذیرش و فاند گرفتن، از اینجا به بعد مهمترین مواردی که داشتنش لازم و ضروریه دو نمره خیلی مهم و اساسی یعنی TOEFL یا IELTS(یکی از این دو، دانشگاه های کانادا هردو رو قبول دارن) و GRE هستش...
البته شما هدفتون رو مشخص کنید، و ابتدا یه نگاه به رنکینگ و دانشگاه های کانادا بندازید، و با مراجعه به سایت دانشگاه های مورد نظر با حداقل شرایط لازم برای اپلای کردن آشنا بشید، اینکه حداقل نمره TOEFL و GRE برای اپلای کردن چنذه. سپس برای دستیابی به نمره مورد نظر برنامه ریزی مناسب داشته باشید.
جهت آشنایی با نحوه برنامه ریزی و آمادگی برای اپلای کردن قبل از هرچیز اینجا را مطالعه کنید.
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون TOEFL به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون IELTS به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون GRE به اینجا مراجعه کنید.
با یه برنامه ریزی خوب میتونید پذیرش همراه با فاند بگیرید.
موفق باشید.