![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 01-12-2014 (01-12-2014, 06:35 PM)'zeinab20' نوشته: سلام من ۹آذر انصراف دادم و برای انصرافی هزینه هم ندادم و همون روز هم مدارکم رو پس دادن و ی برگه بهم دادن که رئیس دانشگاه امضا کرده و مهر زده یعنی دیگه برای ثبتنام کنکور امسال مشکلی ندارم؟ترم سوم کتابداری روزانه بودم و انتخاب واحد نکردم اگر امسال روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟شنیدم فقط اونایی باید شهریه بدن که مدرک دانشگاهی گرفته باشن درسته آیا? سلام. شما به موقع انصراف دادین و دیگه محرومیت ندارین ولی باید اون برگه رو داشته باشید و برای ثبت نام سال آینده تحویل دانشگاه بعدی بدین. اگر روزانه قبول بشین مثل همه افراد دیگه رایگان درس می خونید.
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - خانم معلم - 02-12-2014 ممنون ازدوستی که به سوالات من جواب میدن من رفتم دانشگاه آزادپرسیدم درست جواب شماروبهم دادن!امامیخواستم بدونم من بلافاصله بعدازفارغ تحصیلی میتونم دوباره کنکوربدم وازماموریت تحصیلی استفاده کنم ورسته های دکتری بخونم؟؟؟؟؟؟اینقدرکلافه شدم ازاین محدودیت ها دیگه واقعانمیدونم چی بگم خسته شدم دیگه RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - abbaskhan - 02-12-2014 سلام، خسته نباشید دوستان، خیلی خوشحال شدم این فرومو پیدا کردم من یه دو هفته ای میشه به سازمان سنجش پیام می دم هر بار یک چیزی میگه دوستان خواهشن اگه جواب مطمئن دارید کمکم کنید من فارغ التحصیل شبانه برق دولتی هستم، تاکید می کنم شبانه، حالا اگه بخوام رشته پزشکی روزانه دولتی بخونم، آیا باید شهریه پرداخت کنم؟ سازمان سنجش گفت بله باید پرداخت کنید، گفتم من شبانه بودما، پول لیسانسمو کامل دادم، رایگان نبوده برا من، گفت باید پرداخت کنید، دوستان کسی موثق اطلاع داره که چجوریاس؟ اونوقت تفاوت من با کسی که رایگان و روزانه خونده چیه؟ من که اصلا رایگان تحصیل نکردم، اینجا سایت خود سنجشم گفته روزانه ها، ولی پاسخگوی سنجش میگه شما هم باید پرداخت کنید. http://www.sanjesh.org/Print.aspx?id=1367 خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 02-12-2014 (02-12-2014, 01:24 PM)'abbaskhan' نوشته: سلام، خسته نباشید دوستان، خیلی خوشحال شدم این فرومو پیدا کردم سلام. خوش آمدین
سازمان سنجش متاسفانه در این مورد داره پاسخهای ضد و نقیضی میده ولی بهتره حضورا برید سازمان سنجش و حضوری سوال کنید از کارشناسان سالن درب پشتی. با پرس و جویی که من قبلا کردم حدسم اینه که شما صداشو در نیارید اینام نمی فهمن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی حتما بپرسید RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - abbaskhan - 02-12-2014 (02-12-2014, 08:54 PM)'ahmadpashaei' نوشته: خیلی ممنون بابت جواب، شهریش کمم نیست، 2 ملیون تومنه، منی که قبلنم شبانه خوندم که دیگه نباید شهریه بدم، عجیبه
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - raha65 - 17-12-2014 سلام من دوره کارشناسى رو شبانه بودم سال 88 فارغ التحصيل شدم بعد سال 90 دوره روزانه کارشناسى ارشد قبول شدم الانم ١ ساله ارشدم تموم شده حالا ميخوام دندانپرشکى شرکت کنم اول اينکه دوره روزانه مي تونم شرکت کنم؟ و سوال بعد اينکه سن من مشکلى در مجوز نظام پزشکى براى کار ايجاد نميکنه؟ با توجه به اينکه متولد 65 هستم ممنون از سايت خوبتون ميشه خواهش کنم سريعتر پاسخ بديد متشکرم RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Mehran28 - 18-12-2014 سلام از نظر سنی مه سن زیادی نداری و فکر نکنم مشکلی ایجاد شه.اگر خدمت رفته باشی سنت منهای مدت خدمتی که انجام دادی میشه و فکر نکنم سنتون اونقدری زیاد باشه که بخواین نگرانش شی. برای شرکت دوباره در آزمون ارشد تا اونجایی که من می دونم برای هر فرد یک رشته 1بار سهمیه استفاده از کمکهای دولتی رو داره برای بار بعدی باید شبانه شرکت کنی یعنی شهریه بدی! ولی برای کسایی می خوان به کل تغییر گرایش بدن فکر نکنم که این موضوع صدق کنه! برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم به سایت سازمان سنجش برید دفترچه آزمون رو مطالعه کنید اونجا کامل تبصرهاش رو هم توضیح داده بازم اگه اطلاعات دقیقتر خواستی، می تونی تو همون سایت سنجش قسمت ارتباطاتش یه حساب کاربری بسازی و سوالت روبپرسی کمتر از 24 ساعت جوابت رو میدن توصیه می کنم برای اطلاعات دقیق درباره این مباحث به سایتی که زیر آدرسش رو میزارم بری، کامل به بحث کنکور و این مباحث اونجا پرداخته شده. موفق باشی. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - kiarash.g - 18-12-2014 سلام من دانشجوی دانشگاه آزاد ، رشته برق ، ورودی سال 91 هستم. میخوام انصراف بدم و تو کنکور سال 94 "منحصرا زبان " شرکت کنم. آیا میشه این کارو کرد؟ از نظر نظام وظیفه مشکلی برام پیش نمیاد؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 18-12-2014 (18-12-2014, 03:58 AM)'kiarash.g' نوشته: سلام سلام.نه مشکلی پیش نمیاد و بعد از انصراف معافیت دارید.بازم از آموزش بپرسید
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - behzad1207 - 18-12-2014 با سلام من میخواستم بدانم کسی که 130 واحد پاس کرده و الان میخواهد انصراف بدهد و در کنکور شرکت کند، چه کار باید بکند؟ (آیا باید پولی پرداخت کند؟ چون من خواندم جایی که اگر در دانشگاهی قبول شود، دیگر نیاز به پرداخت پول ندارد. و این که من می خواستم در دانشگاه علوم قضایی شرکت کنم و اگر انصراف ندهم نمی توانم و حتی یک سال هم نمی توانم صبر کنم. لطفا هر چی میدونید به من بگید) |