![]() |
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: پرکردن فرمهای درخواست پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +---- موضوع: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85) |
RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - M1KE - 20-10-2014 در سیستم آموزشی برخی کشورها اگر واحدهای بیشتری نسبت به حالت معمول بردارید یا مثلا معدلتون خیلی خوب باشه مدرک با Honor یا مثلا با Distinction داده میشه. در سیستم آموزشی ما نظام fail و pass برقرار هست یعنی یا شما حداقل معدل که مثلا 10 یا 12 هست رو برآورده می کنید و یه مدرک Regular بهتون داده میشه یا هم که نمی تونید و در نتیجه بهتون مدرکی داده نمیشه. در واقغ بقیه موارد و اینکه شما چقدر قوی بودین می بایست از روی معدل شما که در ریزنمرات اشاره شده فهمیده بشه. شاید بشه گواهی های شاگرد اول تا سومی که گرفته میشه رو معادل این Honor ها و Distinction ها به حساب آورد. در سوالی هم که دوست مون چند روز پیش پرسیده بودین مثلا اشاره کردین بود که حداقل شرایط لازم برای به دست آوردن چنین عنوان هایی در سیستم آموزشی تون رو توضیح بدین که در همه این موارد به نظرم در حالت عادی شما می بایست Not Applicable بگذارید. اگر شاگرد اول تا سوم بودین شاید بد نباشه در این قسمت به این موضوع اشاره کنید. (20-10-2014, 09:27 PM)'Andre' نوشته: منظور از Honours category چیه؟ همچنین سوالی پرسیده شده که پاسخ Yes و No داره، منظور از این سوال چیه؟ RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 20-10-2014 (20-10-2014, 11:15 PM)'M1KE' نوشته: در سیستم آموزشی برخی کشورها اگر واحدهای بیشتری نسبت به حالت معمول بردارید یا مثلا معدلتون خیلی خوب باشه مدرک با Honor یا مثلا با Distinction داده میشه. در سیستم آموزشی ما نظام fail و pass برقرار هست یعنی یا شما حداقل معدل که مثلا 10 یا 12 هست رو برآورده می کنید و یه مدرک Regular بهتون داده میشه یا هم که نمی تونید و در نتیجه بهتون مدرکی داده نمیشه. در واقغ بقیه موارد و اینکه شما چقدر قوی بودین می بایست از روی معدل شما که در ریزنمرات اشاره شده فهمیده بشه. شاید بشه گواهی های شاگرد اول تا سومی که گرفته میشه رو معادل این Honor ها و Distinction ها به حساب آورد. در مورد ارشد نامه سه نفر برتر ورودی با تاییدات رو دارم و در مورد کارشناسی هر چند شاگرد اول هستم اما نامه ای ندارم. با این اوضاع کدام گزینه رو پیشنهاد می کنید؟
لطفاً در مورد پستهای 197 و 199 نیز نظر خود رو بیان کنید. Mami عزیز توضیحاتی دادن اما اشاره ای کوتاه هم از شما کفایت می کند. RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - M1KE - 21-10-2014 اگر در کارشناسی شاگرد اول بودین به نظرم اگر بتونید یک گواهی هم برای اون تهیه کنید خوبه. در مورد پست 197 به نظر من هم مربوط به فاندهای خارجی هست و باید مبلغ دقیق کمک هزینه ای که اون سازمان یا شخص به شما میده رو براشون بنویسید که بدونند در صورت نیاز دانشگاه باید چه مقدار به شما کمک کنه. منتهی در مورد قسمت اول یک مقدار هم در سایت دانشگاه در مورد انواع فاندها جستجو کنید. فکر کنم مک گیل از طرف دانشجو برای یک سری فاندهای خارج از دانشگاه هم اپلای می کنه که اسمشون رو در سایتش اشاره کرده و در این صورت بهتره اونها رو هم اضافه کنید. در کل شما باید ببینید سوالی که در مورد فاند ازتون می پرسه برای اینه که بفهمه شما چه منابعی رو در اختیار دارید (حالت اول) یا اینکه بفهمه می خواهید برای چه منابعی در نظر گرفته بشین (حالت دوم). طبیعتا اگر منظور حالت اول باشه باید تا حد امکان بگین که چیز خاصی در اختیار ندارین و به فاند دانشگاه نیاز دارین و اگر منظور حالت دوم باشه باید تا جایی که میشه همه گزینه های موجود رو اشاره کنید که برای همه اونها در نظر گرفته بشین. مثلا در مورد دانشگاه آلبرتا مشخصه که منظور حالت اول بوده و میخواد بدونه آیا شما از جای دیگه ای هم تامین میشین یا نه تا در این صورت دانشگاه کمتر به شما کمک کنه ولی در مورد مک گیل اینطور که از شواهد برمیاد منظور حالت دوم هست و داره در مورد گزینه هایی که علاقه دارین براشون در نظر گرفته بشین سوال می کنه که بنابراین می تونید به همه گزینه هایی که پتاسیل کمک دادن رو دارند و دانشگاه میتونه برای اونها اقدام کنه اشاره کنید چه داخلی ها و چه خارجی ها. (20-10-2014, 11:29 PM)'Andre' نوشته: RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Babak - 21-10-2014 (20-10-2014, 09:27 PM)'Andre' نوشته: منظور از Honours category چیه؟ همچنین سوالی پرسیده شده که پاسخ Yes و No داره، منظور از این سوال چیه؟ من همه موارد گفته شده در لیست رو نمیدونم، اما چون خواسته بودید جواب میدم. من با بعضی از موارد مثل Cum Laude در امریکا آشنا شدم. به طور کلی این موارد به دانشجویان ممتاز داده میشه که یا معدلشون بالاتر از حد خاصی بوده یا رتبه خاصی در کلاس خودشون داشتند. عمدتا هم به دانشجویان دوره لیسانس داده میشه و به ندرت به دانشجویان دورههای بالاتر تعلق میگیره. اگر در اینترنت جستجو کنید، معنی اغلب این موارد رو پیدا خواهید کرد.
در مورد سوال آخر، منظور از teritary study تحصیلات بعد از دوره دبیرستان هست، مثل فوق دیپلم و لیسانس و غیره. سوال اینه که آیا شما میخواهید هیچ واحدی رو از دورههای تحصیلی بعد از دبیرستان منتقل کنید یا خیر. RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 24-10-2014 سلام. پس از پرداخت آنلاین (دو روز پیش). صفحه ای برایم در دانشگاه Alberta باز شده که مدارک مورد نیاز به طریق پست درخواست داره و برای همه مدارک نوشته شده Due Date 22 Dec 2014، یعنی یک ماه پس مرحله واریز وجه. منظورشون چیه؟ در مورد همه مدارک هم نوشته شده که باید به صورت مستقیم از دانشگاه و استاد مربوطه ارسال بشه و تا یک ماه دیگه باید تمام مدارک دستشون برسه؟ پستی و یا آنلاین؟ اینطوری که 3 تا رفرنس دارم، دو مقطع تحصیلی و یک سری مدارک خودم و نمره زبان باید 7 تا هزینه پست بدم! دوستان لطفاً راهنمایی کنید. RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 24-10-2014 (24-10-2014, 07:20 PM)'Andre' نوشته: سلام. پس از پرداخت آنلاین (دو روز پیش). صفحه ای برایم در دانشگاه Alberta باز شده که مدارک مورد نیاز به طریق پست درخواست داره و برای همه مدارک نوشته شده Due Date 22 Dec 2014، یعنی یک ماه پس مرحله واریز وجه. منظورشون چیه؟ در مورد همه مدارک هم نوشته شده که باید به صورت مستقیم از دانشگاه و استاد مربوطه ارسال بشه و تا یک ماه دیگه باید تمام مدارک دستشون برسه؟ پستی و یا آنلاین؟ اینطوری که 3 تا رفرنس دارم، دو مقطع تحصیلی و یک سری مدارک خودم و نمره زبان باید 7 تا هزینه پست بدم! دوستان لطفاً راهنمایی کنید. آیا این امکان وجود داره که غیر از نمره زبان، بقیه مدارک رو در پاکت دانشگاه مهر و موم شده دریافت کنم و در قالب یک بسته پست کنم؟ که در واقع میشه دو پاکت مدرک و ریز نمرات و 3 پاکت تا توصیه نامه و همچنین سایر مدارک که باید توسط خودم پر بشه (با توجه به شهرستان واقع شدن دانشگاه هام این مسأله هم مشکلات خاص خودشو داره).
RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 24-10-2014 (24-10-2014, 08:26 PM)'Andre' نوشته: فکر کنم جواب رو پیدا کردم. Should I send all my documents at once? You may send your documents separately or all together in one complete package. If you choose to send all of your documents in one package please remember that each reference letter must be received in a separate envelope that is signed over the seal by the referee who has written it. Please also note that official documents (transcripts and degree certificates) must also received in a separate envelope that has been sealed by the institution from which it was obtained. There should also be a seal/stamp/signature over the seal). Required documents should be sent AFTER you have submitted your online application.
http://www.mathstats.ualberta.ca/Graduate%20Studies/Admissions/Deadlines%20and%20FAQs.aspx RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 25-10-2014 دو سوال راجع به پر کردم فرم های دانشگاه آلبرتا، ابتدا اینکه در فرم مربوط به رفرنس ها ( letrefadmission.pdf) آدرس ( Department Mailing Address) در یک خط جا نمیشود من چند خط اول را در نظر گرفتم که میشه،Chair, Graduate Committee, Department of Mathematical and Statistical Sciences,632 Central Academic Building, آدرس در لینک زیر قابل مشاهده است http://www.mathstats.ualberta.ca/Graduate%20Studies/Contact.aspx دیگر اینکه در فرم CV، قسمت Publications کوتاه است و کفاف نمیدهد. قبلاً جای خونده بودم که صفحه ای جداگانه ضمیمه کنید (نمیتونم پیدا کنم). خیلی مسائل دست و پا گیر داره این دانشگاه. می تونم مدارک پستی خودم رو بهمراه نمره زبان ارسال کنم؟ RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - ice - 25-10-2014 (25-10-2014, 12:23 AM)'Andre' نوشته: دو سوال راجع به پر کردم فرم های دانشگاه آلبرتا، در مورد رفرنس نبايد مشكلي باشه چون توي يك پاكت بزرگتر فرستاديد و به شهر مورد نظر رسيده. در مورد رزومه هم توي همون فرمي كه پيوست كرديد نوشته attach additional sheet if necessary هم براي مقالات و هم چند قسمت ديگه (براي رفرنس نوشته پشت صفحه استفاده بشه) RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد خاصی در فرم - Andre - 25-10-2014 (25-10-2014, 10:40 AM)'ice' نوشته: با تشکر از پاسخ شما. مشکل آدرس در فرم رفرنس رو همانطور که مثال زدم ثبت کردم و در مورد سایر هم در خود فرم ها توضیح داده شده بود که از پشت برگه و یا برگه های اضافی کمک بگیرید. سوال اصلی اینجاست چون در سایت هم مطلبی ذکر نشده، اولاً خود مقاله ها رو هم باید ضمیمه کرد (یعنی اگر کسی مقالاتش بالای 100 صفحه بشه باید همه رو ضمیمه کنه!؟) یا تنها نوشتن Cite آنها در برگه اضافی کافیه. دیگر اینکه، هنوز سوال من در مورد ارسال مدارک به همراه نمره زبان پا برجاست؟ فراموشم شد این نکته رو هم بپرسم، Academic honours طبق معمول شامل حال ما ایرانی ها نمیشه و اگر میشه چه مواردی هست؟ (ما ایرانی ها فقط شاگرد اول تا سوم رو داریم)
|