![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 15-10-2013 در مورد دانشگاه های معروف کبک مثل McGill و Concordia و Polytechinic Montreal و Laval و یک سری دانشگاه دیگه که من نگاه کردم (دست کم در رشته هایی که من نگاه کردم) مجانی نبودند. البته هزینه ها برای مقیم های خود کبک کمتر از خارجی ها هستند ولی باز هم رایگان نیستند. می توانید باز هم جستجو کنید ولی بعید می دانم دانشگاه دیگری هم پیدا شود که کاملا رایگان باشد. RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - roshanak25 - 19-10-2013 سلام دوستان. 2تا سوال داشتم: 1. ریز نمرات غیر رسمی رو چند سال بعد از فارغ التحصیلی هم میشه از دانشگاه دریافت کرد؟ 2. آیا مدرک موقت رو میشه ترجمه کرد و با استفاده از اون اپلای کرد؟ در صفحات قبل گفتین میشه ولی آخه روی مدرک موقت نوشته قابل ترجمه نیست، برا همین پرسیدم. مشکلی پیش نمیاد برا اپلای؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 19-10-2013 (19-10-2013, 02:58 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. 2تا سوال داشتم: دوست عزیز ریز نمرات غیر رسمی رو کی میشه از دانشگاه گرفت؟ همین الان!
ببینید ریز نمرات غیر رسمی یعنی چی یعنی هر وقت دلت خواست میتونی بگیری از دانشگاه اصلا مشکلی نداره حتی بعضی دانشگاهها میری با وارد کردن user و pass کارنامه رو میگیری همون رو غیر رسمی میگن (میدونم کدوم دانشگاهین به خاطر اون گفتم این کار رو هم میتونی بکنی) مدرک موقت به هیچ وجه قابل ترجمه رسمی (تمام مهرها) نیست ولی دانشگاهها اکثرا اون رو نمیخوان البته بعضی هاش حداقل من تو امریکا رو میگم ولی بعد پذیرش باید اصل و ترجمه رو ارایه بدید... البته اگه خیلی واجب باشه میتونی از دانشگاه نامه فارغ التحصیلی بگیری و ترجمه غیر رسمی بکنی و ... و ... ولی اونم باز میدونم دانشگاه شما نمیده! کانادا و اروپا ظاهرا کمی سخت گیرن اونا رو نمیدونم RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - roshanak25 - 20-10-2013 من کارشناسی و ارشدم روزانه هستش (هنوز فارغ التحصیل نشدم بهار 93 فارغ التحصیل میشم). میخوام با عدم کاریابی آزاد کنم هر دو مدرکم رو و خب چون زمان بر هست، تا موقعی که میخوام اپلای کنم (مهر 93) مدرکم آزاد نمیشه. حالا میخواستم بدونم میشه با مدارک دیگه ای غیر از دانشنامه اپلای کرد یا نه؟ اگه میشه اینها چه مدارکی هستن؟ پستهای قبلی رو خوندم ولی بعضی ها گفتن میشه بعضیا گفتن نمیشه قاطی کردم کلا ![]() RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 20-10-2013 دوست عزیز به نظر من شما اول دانشگاه هایی که می خواهید اپلای کنید رو مشخص کنید و بعد شرایط و مدارک لازم برای اپلای کردن رو از سایت دانشگاه چک کنید. اینطوری کاملا مطمئنید که دانشنامه لازمه یا نه و یا مثلا میشه با کارنامه غیررسمی و گواهی موقت هم اپلای کرد یا نه. اگر هم سوالی داشتید می تونید به دانشگاه مربوط ایمیل بزنید و کاملا مطمئن باشید و یا شرایطتون رو توضیح بدید. تا جایی که من می دونم این شرایط برای همه دانشگاه ها یکسان نیست و اگه بخواهید مدرکتون با پول آزاد نکنید اون وقت ممکنه شما مجبور بشید که یه سری از دانشگاه ها رو از لیستتون حذف کنید. اما برای اونایی که میشه با مدارک غیر رسمی اپلای کرد مشکلی نخواهید نداشت چون باید اصل مدارک رو موقع ثبت نام به دانشگاه بدید که تا اون موقع هم می تونید با روش عدم کاریابی مدارکتون آزاد کنید. (20-10-2013, 01:44 AM)'roshanak25' نوشته: من کارشناسی و ارشدم روزانه هستش (هنوز فارغ التحصیل نشدم بهار 93 فارغ التحصیل میشم). میخوام با عدم کاریابی آزاد کنم هر دو مدرکم رو و خب چون زمان بر هست، تا موقعی که میخوام اپلای کنم (مهر 93) مدرکم آزاد نمیشه. حالا میخواستم بدونم میشه با مدارک دیگه ای غیر از دانشنامه اپلای کرد یا نه؟ اگه میشه اینها چه مدارکی هستن؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Torkan - 20-10-2013 (20-10-2013, 01:44 AM)'roshanak25' نوشته: من کارشناسی و ارشدم روزانه هستش (هنوز فارغ التحصیل نشدم بهار 93 فارغ التحصیل میشم). میخوام با عدم کاریابی آزاد کنم هر دو مدرکم رو و خب چون زمان بر هست، تا موقعی که میخوام اپلای کنم (مهر 93) مدرکم آزاد نمیشه. حالا میخواستم بدونم میشه با مدارک دیگه ای غیر از دانشنامه اپلای کرد یا نه؟ اگه میشه اینها چه مدارکی هستن؟ دوست عزیز چون پرسیده بودین یک بار دیگه توضیح میدم اولا خوب اون چیزی که دوستمون گفتن یه اصل هستش...دانشگاه به دانشگاه فرق داره ولی اکثر دانشگاههای امریکا اصلا دانشنامه اولش نمیخوان به هیچ وجه چون خودشون در جریانن...حتی یکی از دانشگاههایی که من پذیرش گرفتم و مدارک اپلودی بود گفتن تا پایان ترم یک تو اون دانشگاه هم میتونی مدارک اصلی رو با پست بفرستن واسه دانشگاه هر چند من با خودم میبرم همون اول... البته دانشگاه استثنا یی هم داریم که تا گفتم من فارغ التحصیل شدم گفتن زود باش بده ببینیم دانشنامه رو زود باش! فکر نکنم دانشنامه زیاد لازمت باشه ولی خوب ریزنمرات فرق داره ریز نمرات رو بعضی ها غیر رسمی قبول دارن حتی اپلودی ها که دیگه راحت میبری با مهر مترجم میشه این کار رو کرد هر چند باز کشور به کشور و دانشگاه فرق داره من خودم تمام مدارک رو ازاد و ترجمه رسمی کردم ولی خوب شرایط شما فرق داره یک توصیه: به فکر این جور چیزا نباشین و اول تمام مدارک رو اماده کنین به وقتش همه چی معلوم میشه! پیروز باشی RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - irazfan - 07-11-2013 سلام. میخواستم یکی از دوستانی که آشنایی دارن راهنمایی کنن که از کدوم دانشگاه های کانادا شانس پذیرش با فاند در مقطع ارشد برام بیشتره. بیشتر راهنمایی بر حسب تجربه و واقعیت مد نظره. چون مطالب وبسایت دانشگاه ها به نظر میاد همیشه واقعی نباشن. نمیدونم بازم: رشته: میکروبیولوژی دانشگاه: آزاد اسلامی - واحد علوم پزشکی تهران معدل کل کارشناسی: 16.15 معدل دو سال آخر کارشناسی: 17.28 نمره آیلتس: 7 سابقه کار آزمایشگاهی و تحقیقاتی: 1 سال کنگره: 1 پوستر / 1 سخنرانی مدرک شرکت در کارگاه های تخصصی: 3 مورد توصیه نامه از اساتید: 3 ( 2 مورد دانشگاه تهران / 1 مورد دانشگاه مازندران ) مقاله: 4 ( سه مورد ISI ، یک مورد داخلی) من 5 دانشگاه برتر کانادا رو پیدا کردم: Univesity of Toronto سه تا دانشگاه دیگه رو هم پیدا کردم:University of British Columbia McGill University University of Montreal McMaster University University of Alberta و آخر سر دیگه حداقل ها هم مطرح هستن (رنک های 200 تا 300 ها ):University of Ottawa University of Victora Queen's University من واقع بین هستم و انتظار ندارم با رزومه ای که گفتم سر از اون 5 تا دانشگاه عالی کانادا در بیارم. به هر حال دانشگاهی هم که ازش اومدم دولتی و معروف نیست (هرچند نسبتا خوب به نظر میاد و شناخته شده تر از بعضی دولتی ها هستش واحد دانشگاهی من) .من بیشتر مد نظرم هست که در دسته دوم و یا سوم لیست دانشگاه های بالا بدونم شانسم چقدر هست با توجه به سابقه تحصیلی و خلاصه روزمه ام.University of Calgary Carleton University Laval University Simon Fraser University University of Waterloo University of Western Ontario Dalhousie University مواردی که بیشتر برام جذاب بود رو قرمز کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Andre - 10-11-2013 حدود 15 ماه سابقه کاری (بدون بیمه) موجوده، که پس از فارغ التحصیلی این کار انجام شده. با یکی از دوستان مجرب صحبت میکردم، ایشون پیشنهاد کردن که نامهای رو از محل کار پیشین دریافت کنید که این شخص به این مدت اینجا فعالبت داشته و همچنین چند ماه که از خدمت بگذره (اگه به گفته ایشون، اون هم سابقه حساب شه) دوره دو ساله مورد نیاز برای آزاد کردن سر میرسه و هزینه ناچیزی رو به جای 7 میلیون باید پرداخت. سوال اینجاست که آیا این راه عملیه، نامه مذکور رو باید خطاب به وزارت علوم نوشته شه؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 10-11-2013 بله مشکلی نیست، گواهی کار در یک شرکت خصوصی حتی بدون بیمه هم قبوله و همینطور مدت زمان سربازی هم از تعهد کم میشه. فکر می کنم نامه باید خطاب به دانشگاه شما باشه چون وزارت علوم فقط مسئول تایید مدارک شما برای ترجمه کردن و ارائه هست. فقط یه سوال: دانشنامه لیسانستون ازاد کردین؟ (10-11-2013, 03:05 PM)'Andre' نوشته: حدود 15 ماه سابقه کاری (بدون بیمه) موجوده، که پس از فارغ التحصیلی این کار انجام شده. با یکی از دوستان مجرب صحبت میکردم، ایشون پیشنهاد کردن که نامهای رو از محل کار پیشین دریافت کنید که این شخص به این مدت اینجا فعالبت داشته و همچنین چند ماه که از خدمت بگذره (اگه به گفته ایشون، اون هم سابقه حساب شه) دوره دو ساله مورد نیاز برای آزاد کردن سر میرسه و هزینه ناچیزی رو به جای 7 میلیون باید پرداخت. سوال اینجاست که آیا این راه عملیه، نامه مذکور رو باید خطاب به وزارت علوم نوشته شه؟ RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - Andre - 10-11-2013 پیام نور بودم، فکر نکنم هزینه ای ببره (مدرک موقتو دارم). اواخر ماه بعد میرم پیگیری می کنم. |