![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - ARNAVAZ - 15-08-2013 (03-02-2013, 03:02 PM)'Negar.Arc' نوشته: سلام
درود + معدلتون خوب هستش. + از محیط کارتون حتما یه ریکامندنشن قوی (غیر از ریکامندنشن های اساتید) بگیرین و بنویسین دقیقاچه مشئولیتها و وظایفی داشتین در شرکت... + همونطور که دوستمون گفتن یا آیلتس یا تافل لازمه + برای GRE هم باید حتما تک تک دانشگاههایی رو که میخواین براش اپلای کنیدو چک کنید ببینید آیا برای رشته دکترای معماری جز الزاماتش هست یا نه >> هر سال قوانین و ریکوایرمنتها تغییر میکنه من اینجا یه لیست از دانشگاههای آمریکا رو میزارم که پیدا کردم، برای اون سالی که من میخواستم اپلای کنم جی آر ای نمیخواست. برای امسال حتما چک کنید چون جدیدا مثل اینکه به جی آر ای حساس دارن میشن و اون دانشگاههای که نمیخواستن به ریوکوایرمنتاشون اضافه کردن Kansas State, Buffalo, Texas A&M, North Dakota, Rice, Nebraska Lincoln, Columbia Texas Austin , Kansas, Utah, uni of Nevada, msso , milwakee , upn state, New Mexico State, موفق باشین RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - فرزانه نیک - 20-08-2013 سلام خسته نباشید مهندسی ITدر دانشگاه پیام نور خوندم زبانم خوبه ولی مدرک IELTSندارم میتونم واسه فوق در یکی دانشگاه های اروپا پذیرش بگیرم البته دانشگاهی که بشه بورس گرفت ممنون RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - soilman - 20-08-2013 درود تمامی پذیرش های فوق در دانشگاه های خارجی بر اساس داشتن مدرک ایلتس است پس تا زبان نداشته باشید نمی تونید اقدام کنید مگر اینکه به زبانی غیر از انگلیسی بخواین تحصیل کنید که اون هم مدارک مربوط به هر زبانی رو میخاد در ضمن اکثرا تحصیل در مقطع فوق فاند یا همون بورس نداره مگر اینکه شرایط بسیار خوبی داشته باشید به اضافه ی شانس نهایت هم بورسی که بگیرید اگر دانشگاه مجانی نباشه هزینه های درسی و اینا شامل میشه و خرج زندگی و اینها رو باید خودتون بپردازید (20-08-2013, 04:54 AM)'فرزانه نیک' نوشته: سلام خسته نباشید [برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Mehdi 6131 - 23-08-2013 سلام، مرسی که وقت میزارید... معدل و رشته : کارشناسی طراحی فضای سبز دانشگاه زابل ( دولتی ) با معدل 17:56 و کارشناسی ارشد شهرسازی دانشگاه یزد ( دولتی )با معدل 16:70 ضمنا کارشناسیم دانشکده کشاورزی بوده و ارشدم دانشکده هنر و معماری مقاله : 1 ISI زبان : بدون مدرک قصد دارم برا دکترا از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرم... چه پیشنهاداتی دارید و چقد شانس دارم ؟ متشکرم. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 23-08-2013 (23-08-2013, 12:58 AM)'Mehdi 6131' نوشته: سلام، مرسی که وقت میزارید... از اونجا که یکی از دوستان نزدیک من شهرسازی خونده و در سالهای اخیر دنبال پذیرش بوده، من تا حدودی در جریان هستم که گرفتن فاند برای رشته شهرسازی چندان کار سادهای نیست. دوست من تونست که از انگلستان پذیرش بدون فاند بگیره، اما از کانادا و امریکا نتونست با این حال که وضعیت خیلی خوبی داشت. بر اساس این تجربه به نظر من شانس پذیرش با فاند شما زیاد نیست، اما احتمالا بدون فاند بتونید پذیرش بگیرید. البته این رو هم نباید فراموش کرد که تجربه من بر اساس یک مورد هست و ممکنه شما خوش شانستر باشید.
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - پریساهاشمی - 13-09-2013 سلام من بیست و نه ساله فارغ التحصیل دندانپزشکی ازدانشگاه ازاد خوراسگان در سال هشتاد وهشت و دارای پروانه مطب هستم و خواستار دستیار دندانپزشکی در کشورهای خارج از ایران میباشم آیا امکان پذیرش در یکی از دانشگاههای معتبر دارم از آنجایی که من قصد برگشت به ایران بعداز فارغ التحصیلی ندارم خواهشمندم کشورهای دارای امکان اشتغال بعدازالتحصیل با موقعیت شغلی مناسب معرفی نمایید.و آیا امکان گرفتن بورس با توجه و آیلتس 7برای من وجود دارد.باتشکر RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - m3hrdad - 13-09-2013 سلام من ترم 5 کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر با معدل 16.81(تا ترم پیش) هستم... البته کمبود معدلم بخاطر ترمای اول و درسای غیر تخصصیه ترم 1: 15.8 ترم 2: 15.67 ترم 3: 16.62 ترم 4: 19.06 کلاس زبان اینا اصلا نرفتم ولی همه کتابای تخصصیو زبون اصلی خوندم گرایش سیالاتم احتمالا برم وضعیت مالیم هم خوب نیست به نظرتون برای کنکور ارشد بخونم یا زبان بخونم که برم تافل و ایلتس امتحان بدم؟ شانس پذیرش از امریکا دارم؟ ممنون RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 13-09-2013 (13-09-2013, 07:39 PM)'m3hrdad' نوشته: سلام دوست همرشته ای من ببینید شانس ندارم مفهومی نداره چرا که نه؟ اول هدفت رو مشخص کن اگه این مملکت با الگوها و اون ایده هایی که در ذهن داری نمیخوره حتما سعی کن ارشد رو بری(حتی با نمرات بالای زبان و یا مقاله) حتی میتونی مستقیم دکترا اقدام کنی اولین کار بالا بردن معدل هست و نگه داشتن اون دوم تافل و جی ار ای خیلی مهمه واسه امریکا حتما در نظر داشته باش...gre خیلی خیلی مهمه اگه مقاله به درسات صدمه نمیزنه اونم در نظر بگیر وگرنه زیاد مهم نیس(مقاله داخلی و ...به درد نمیخوره) اگه حتی یه مقاله خارجی و کنفرانس معتبر بدی خیلی خوبه وگرنه مهم هم نیست پس معدل جی ار ای تافل و بعد ها sop و رکام (توصیه نامه)سعی کن از همین حالا به فکر توصیه نامه از اساتید باشید بااحترام RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - m3hrdad - 13-09-2013 با تشکر از شما دوست خوبم[img]images/smilies/wink.gif[/img] والا توصیه نامه رو الانم از دو تا از اساتید فکر کنم بتونم بگیرم(9 واحد با هرکدوم برداشتم و نمره برتر کلاسشون بودم و رو مخشونم) معدلم رو هم تا اون موقع بالای 17 میکشم احتمالا دغدغه اصلیم خوندن یا نخوندن برای زبانه خوب خرج رفتن کلا خیلی زیاده و فاند هم حتما باید بگیرم زبان خوندن هم احتمالا رو معدلم تاثیر میزاره اصلا معلوم نیس خرجش جور بشه یا نه ینی یه جورایی ریسکه برام بازم ممنون RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 13-09-2013 دوست من شما اینجور که مصمم هستید من که جای شما باشم اقدام میکنم من یه راهکار میدم برای شما و البته برای هر کسی اگه بخواین یک ترم مرخصی بگیرین تو بهمن تا مهر یا حتی ابان سال بعد قشنگ زبان بخونین برین امتحانا رو بدین بعد با خیال اسوده دو ترم یا یک ترم باقی مانده رو ادامه بدین اینجوری به درستون هم میرسین به راحتی در هر حال این نظر من بااحترام |