آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 11-05-2016

منعی برای اقدام ندارین ولی شانس گرفتن ویزای غیرمهاجرتی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره نزدیک به صفره و بهتره بگذارید همون پرونده مهاجرتی به سرانجام برسه. شما برای تحصیلی هم به هر حال یک سالی رو باید پیگیر کارهای پذیرش و ویزا باشین و به سرعت قابل انجام نیست.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Medusa - 16-05-2016

من حدود ٧ ماه پيش اينترنتي با يك آقاي امريكايي اشنا شدم. با اينكه تقريبا از ماه دوم قصد مسافرت و حضوري ديدن همديگه رو داشتيم به خاطر شرايط بد روحي من بعد از فوت يكي از عزيزانم، رابطه امون فقط از طريق چت ادامه داشت تا اينكه ٢ ماه پيش بليط ها رو خريديم و بالاخره ماه پيش همديگه رو ديديم. ١٢ روز با هم بوديم( توي يك هتل ولي اتاق هاي جدا و كنار هم) و قرار شد رابطه امون رو جدي كنيم ولي سخته از راه دور. بالاخره تصميم گرفتيم كه من برم پيش ايشون. با يك وكيل مشورت كرديم و بهترين و سريع ترين راه رو (بين ويزاي توريستي، ازدواج، تحصيل و..) همون ويزاي نامزدي اعلام كردن. گفتن با ٢٠٠٠ دلار تا ٨-٩ ماه بعد از شروع پروسه به نتيجه مي رسيم. ما قراره كل تابستون رو توي تركيه با هم باشيم. حلقه نامزدي بده و يك جا زندگي كنيم. بعد از ٣ ماه هم برمي گرديم كشور خودمون و ٢ ماه بعدش همين كار رو تكرار مي كنيم تا زمان بيشتري تا درست شدن ويزاي من با هم باشيم.
از همين روزها يعني قبل از رفتن به تركيه پر كردن فرم ها رو كم كم شروع مي كنيم و قبل از رفتن به تركيه درخواست ويزاي نامزدي رو مي ديم چون ميخوايم زودتر كارمون درست شه و مدت كمتري دور از هم باشيم. اينم بگم هم عكس دوتايي ٦-٧ تايي داريم و هم بليط ها و پرينت بوكينگ هتل سري قبل رو. اونجا هم دوستان من و ايشون ميتونن به رابطهء ما شهادت بدن كه فكر نكنم رسما اثري داشته باشه. + هر شب هم ٣-٤ ساعت واتس اپ حرف مي زنيم كه ريز تماس رو نشون ميده. تلفني حرف نزديم هيچ وقت و زنگ زدن از طريق واتس اپ رو فقط بعد از ديدن همديگه شروع كرديم. قبلش تكست بود فقط كه متنش قابل پرينته.
حالا سوال من اينه كه امكان داره با ما موافقت نشه و ألكي پول وكيل رو هم بديم؟ اينكه ميخوايم پروسه رو قبل از سفر بعدي شروع كنيم به ضررمون نيست؟ يه نگراني ديگه هم كه دارم در مورد عكس هامونه كه متاسفانه بعضي هاش با لباس تكراريه، روزها و جاهاي مختلف البته. اون موقع به فكر ويزا نبوديم جنبه يادگاري داشتن. فكر نكنن ميخوايم سرشون كلاه بذاريم. ديگه اينكه ايراني بودنِ من باعث دير راه افتادن يا مخالفت با ويزاي من نميشه؟ نگرانم كه چون وكيل امريكاييست اطلاع درستي در مورد ويزا به ايراني ها نداشته باشه.

سوال آخرم هم اينه كه اگه كارمون درست شد و من رفتم و قبل از إتمام نود روز هم ازدواج كردم و درخواست پي آر دادم و موافقت شد، مي تونم هر از گاهي براي ديدن مادرم به ايران بيام؟ منظورم قبل از گرفتن سيتيزنشيپ هست.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Parham_Pedram - 28-05-2016

سلام

من 2 سال هست که گرین کارت آمریکا دارم طی آخرین سفرم به ایران با دختری آشنا شدم و تصمیم به ازدواج گرفتیم می خواستم بپرسم من با گرین کارت میتونم اقدام به این کار بکنم یا باید صبر کنم تا سیتیزن بشم؟!

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 28-05-2016

@Parham_Pedram

اگر ازدواج کنید مشکلی نداره می تونید از راه ویزای ازدواج اقدام کنید. تاپیک مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج رو نگاه کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 28-05-2016

@Medusa

در صورت وجود عکس های مشترک، تکمیل مدارک کلی و اینکه شرایط کلی دو نفر به هم بخوره، به ندرت مشکلی پیش میاد. در 8-7 ماه اول که منتظر گرفتن گرین کارت هستین یه مقدار مسافرت رفتن مشکله ولی بعد از گرفتن اون میتونید سالی تا چند ماه مسافرت داشته باشید. تاپیک های مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج و همین طور اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا رو نگاه کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Medusa - 03-06-2016

(28-05-2016, 08:24 AM)M1KE نوشته: @Medusa

در صورت وجود عکس های مشترک، تکمیل مدارک کلی و اینکه شرایط کلی دو نفر به هم بخوره، به ندرت مشکلی پیش میاد. در 8-7 ماه اول که منتظر گرفتن گرین کارت هستین یه مقدار مسافرت رفتن مشکله ولی بعد از گرفتن اون میتونید سالی تا چند ماه مسافرت داشته باشید. تاپیک های مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج و همین طور اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا رو نگاه کنید.

مرسي
من يه سوال ديگه هم داشتم در مورد انتخاب سفارت.
به من گفته شده كه ارمنستان از تركيه سريعتر كارها رو راه ميندازه چون متقاضي كمتر داره. درسته؟
بعدش من اگه ارمنستان رو انتخاب كنم كارت واكسن بين المللي ايران رو قبول مي كنن؟ توي وب سايتشون فقط قيمت ها و ادرس دكترهاشون براي آزمايش هاي پزشكي هست، همين. برخلاف تركيه كه به جز ادرس و هزينه ها، گفته هيچ مدرك پزشكي و واكسيناسيوني از ايران قبول نمي كنن.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 04-06-2016

در مورد ویزاهای توریستی و دانشجویی تا حدی درسته ولی در مورد مهاجرتی ها فکر نمی کنم به اون صورت تفاوتی داشته باشند. از نظر وقت دهی که بر اساس ظرفیت های از پیش تعیین شده ست و از نظر کلیرنس هم برای مهاجرتی ها یک سری موارد عمومی بررسی میشه. شخصا تغییر سفارت رو برای پرونده های مهاجرتی پیشنهاد نمی کنم چون تفاوت چندانی نداره.

اطلاع ندارم قبول می کنند یا خیر. ولی قاعدتا می بایست کلیات واکسن هایی که پاستور تایید کرده رو قبول داشته باشن و اینطور نیست که همه رو از اول بزنند. ممکنه یکی دو تا از واکسن ها رو ازتون بخوان همراه آزمایش ها بزنید. در آنکارا هم اینطور که سال های قبل دیدم یک یا دو واکسن رو ممکنه همونجا بزنید (هزینه اش در مقایسه با ایران بیشتره). بنابراین داشتن کارت ضرری نداره.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - ahmadpashaei - 04-06-2016

(03-06-2016, 06:14 PM)Medusa نوشته: مرسي
من يه سوال ديگه هم داشتم در مورد انتخاب سفارت.
به من گفته شده كه ارمنستان از تركيه سريعتر كارها رو راه ميندازه چون متقاضي كمتر داره. درسته؟
بعدش من اگه ارمنستان رو انتخاب كنم كارت واكسن بين المللي ايران رو قبول مي كنن؟ توي وب سايتشون فقط قيمت ها و ادرس دكترهاشون براي آزمايش هاي پزشكي هست، همين. برخلاف تركيه كه به جز ادرس و هزينه ها، گفته هيچ مدرك پزشكي و واكسيناسيوني از ايران قبول نمي كنن.

وقتی به این نتیجه رسیدین که برای ویزا و مصاحبه اقدام کنید قبلش باید باید مدارکتون رو دقیق آماده کنید. در ضمن از نظر مدیکال طبعا پزشک ارمنستان که دو تا هستن (انوش و کریستی) بسیار مناسبتر و منصف تر هستن و کارت زرد بین المللی ایران رو کاملا قبول دارن و هیچی بهتون تزریق نمی کنن. اما شما دفترچه واکسن اگر دارید ببرید انستیتو پاستور (اگر تهرانی هستین) و کارت زرد بگیرین(البته باید چند واکسن بزنید؛ مثلا اگر سه دوره هپاتیت شما تکمیل نشده باشه مجددا باید طی 6 ماه بزنید که مهمترینه به خاطر زمانش. ارمنستان پزشکش بهتر و هزینه کلی کمتری از ترکیه داره. در ضمن شما وقتی ویزا بگیرین و اولین ورود رو داشته باشین خود ویزا+مهر ورود شما تا یکسال حکم گرین کارت داره ولی به هر حال از فردای ورود برید دنبال کارای مهاجرتی در عرض کمتر از 1 هفته SSN میاد و بعد برای گواهینامه اقدام کنید و حدود 1 ماه یا کمی بیش و کم گرین کارت میگیرین. بعدش دو حالت دارید:
1- اگر بخواین فقط گرین کارتتون رو حفظ کنید که میتونید بیشتر از یکبار خروج داشته باشین یا میتونید سالی بیش از 6 ماه خارج باشین ولی 2- اگر بخواین سیتیزن بشین که اولا فقط سالی یکبار نهایتا میتونید خارج بشین و هیچ خروجی نباید به شش ماه برسه وگرنه در طی اون دوره 5 ساله دیگه سیتیزن نمیشین.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - اشکان x - 21-06-2016

درود
یک خانم آمریکایی گفت که چون سالها قبل برای ویزای نامزدی به یک شهروند غیر آمریکایی اقدام کرده  و  آمده آمریکا و با او ازدواج کرده و شوهرش سرانجام بعد از داشتن شرایط ,  موفق به گرفتن گرین کارت و اقامت آمریکا شده و بعد از مدتی طلاق گرفتند.این خانم گفت که دیگر نمیتواند درخواست بار دوم و حتا دفعات بعدتر ویزای نامزدی بدهد چون پرونده و اطلاعات او در اداره مهاجرت است.آیا حرف ایشون درست آست؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 21-06-2016

تا یه مدت تعهد اسپانسری به جای خودش باقی هست و با طلاق دادن این مسوولیت از بین نمیره. جدای از این قضیه، به هر حال سابقه اون شهروند پیش اداره مهاجرت خراب میشه و در دفعات بعد سخت گیری بیشتری در مورد پرونده ایشون میشه و حتی ممکنه یکی دو سال اول بررسی کنند که اصلا با هم زندگی می کنند یا صرفا با هدف گرفتن اقامت بوده که در صورت اثبات میتونه جریمه هایی در پی داشته باشه. بنابراین مهمه که هر دو طرف دارای سابقه خوبی بوده باشن و در تصمیمشون هم به اصطلاح صداقت داشته باشند.