آکادمیا کافه
تماس حضوری با استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: تماس حضوری با استادها (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 01-10-2015

(01-10-2015, 07:45 PM)mcqueen نوشته: سلام.
یکی از دوستان من توی یکی از دانشگاههای کانادا درس میخونه. یک استادی اونجا هست که زمینه کاریش و غیره مناسب من هست. میشه به دوستم بگم رزومه منو ببره واسه استاده؟ اصلا باید بره به استاده چی بگه؟؟
من برای دکتری computer science میخوام اپلای کنم.

ممنون.

اگر زمینه کاری ایشون نامناسب هست. بعید میدونم بخواد شما رو انتخاب کنه و مراجعه دوستتون تنها در غالب تحویل رزومه پرینت شده شما خواهد بود. اگر استاد دیگری پیدا کنید که زمینه کاری نزدیک تری داشته باشه، شانس بهتری خواهید داشت.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mcqueen - 02-10-2015

(01-10-2015, 08:14 PM)Andre نوشته: اگر زمینه کاری ایشون نامناسب هست. بعید میدونم بخواد شما رو انتخاب کنه و مراجعه دوستتون تنها در غالب تحویل رزومه پرینت شده شما خواهد بود. اگر استاد دیگری پیدا کنید که زمینه کاری نزدیک تری داشته باشه، شانس بهتری خواهید داشت.

سلام و تشکر بابت پاسخ.
فکر کنم اشتباه متوجه شدید. من عرض کردم که زمینه کاریشون مشابه من "هست".

خب رزومه منو ببره بهشون چی بگه؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 02-10-2015

(02-10-2015, 02:43 AM)mcqueen نوشته: سلام و تشکر بابت پاسخ.
فکر کنم اشتباه متوجه شدید. من عرض کردم که زمینه کاریشون مشابه من "هست".

خب رزومه منو ببره بهشون چی بگه؟

درسته. اگر قراره ایشون بره و صحبت کنه. بهتره که قبل از ایشون خود شما ایمیل بزنید و منتظر پاسخ باشید. ممکنه اصلاً نیاز نباشه که ایشون مراجعه کنند. اگر شرایط به صورتی پیشرفت که جواب خوبی نگرفتید ایشون هم میتونه بره و شرایط شما رو به اطلاع ایشون برسونه.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mcqueen - 02-10-2015

(02-10-2015, 08:29 AM)Andre نوشته: درسته. اگر قراره ایشون بره و صحبت کنه. بهتره که قبل از ایشون خود شما ایمیل بزنید و منتظر پاسخ باشید. ممکنه اصلاً نیاز نباشه که ایشون مراجعه کنند. اگر شرایط به صورتی پیشرفت که جواب خوبی نگرفتید ایشون هم میتونه بره و شرایط شما رو به اطلاع ایشون برسونه.

من 10 روز پیش بهشون ایمیل دادم و هنوز جواب ندادن.
میشه بگید دوستم دقیقا باید چی بگه؟
رزومم رو پرینت کنه و بگه فلانی علاقه داره با شما کار کنه، ایمیل هم زده ولی شما سرتون شلوغ بوده نتونستید جواب بدید. اینم رزومش.
؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Andre - 02-10-2015

(02-10-2015, 07:23 PM)mcqueen نوشته: من 10 روز پیش بهشون ایمیل دادم و هنوز جواب ندادن.
میشه بگید دوستم دقیقا باید چی بگه؟
رزومم رو پرینت کنه و بگه فلانی علاقه داره با شما کار کنه، ایمیل هم زده ولی شما سرتون شلوغ بوده نتونستید جواب بدید.  اینم رزومش.
؟

اینکه چطور با ایشون صحبت کنه کاملاً به شناخت دوستتون از استاد مورد نظر برمیگرده و دیگر اینکه استاد مورد نظر چه خلق و خویی دارن. چیزی که به نظر صحیح میاد اینه که در مراجعه از شما بپرسن و آیا اینکه ایمیل شما رو دریافت کردن و اگر مایل بودن رزومه شما رو به ایشون تحویل بدن یا اینکه ایمیل کنن.

RE: تماس حضوری با استادها - hamidkh@n - 20-10-2015

من چجوری میتونم با اساتید ارتباط برقرار کنم ؟

RE: تماس حضوری با استادها - nasim1234 - 20-10-2015

(20-10-2015, 05:25 PM)hamidkh@n نوشته: من چجوری میتونم با اساتید ارتباط برقرار کنم ؟

سوالتون رو خیلی کلی پرسیدید.
اگر در ایران هستید تنها راهی که دارید ایمیل زدن به اساتید هست. در صورتی که کنفرانسی شرکت کردید خارج از ایران اونجا هم میتونید باهاشون صحبت کنید.

RE: تماس حضوری با استادها - roshanak25 - 11-03-2016

سلام دوستان.
سوالم این بود که حضور در کنفرانس و یا مراجعه حضوری به دانشگاه مورد نظر چقدر میتونه در فرایند پذیرش و فاند تاثیر داشته باشه؟
من تابستان آینده احتمالا حدود یک یا دو ماه در چند تا از کشورهای اروپا حضور خواهم داشت. میخواستم ببینم چطور میتونم از این فرصت نهایت استفاده رو ببرم؟ غیر از اینکه از قبل به اساتید مورد نظر ایمیل بزنم، چه توصیه های دیگه ای دارید؟

RE: تماس حضوری با استادها - Torkan - 11-03-2016

(11-03-2016, 01:19 AM)roshanak25 نوشته: سلام دوستان.
سوالم این بود که حضور در کنفرانس و یا مراجعه حضوری به دانشگاه مورد نظر چقدر میتونه در فرایند پذیرش و فاند تاثیر داشته باشه؟
من تابستان آینده احتمالا حدود یک یا دو ماه در چند تا از کشورهای اروپا حضور خواهم داشت. میخواستم ببینم چطور میتونم از این فرصت نهایت استفاده رو ببرم؟ غیر از اینکه از قبل به اساتید مورد نظر ایمیل بزنم، چه توصیه های دیگه ای دارید؟

درود

آنچه که مسلمه خیلی میتونه تاثیر داشته باشه. حضور در کنفرانسها و دیدن افراد و استاداها و دانشجوهای مختلف خیلی میتونه مثبت باشه به شرط اینکه نهایت بهره رو ببرید ازش. کشورهای اروپایی خوراک اینجور چیزا هستن و با استفاده از این موقعیت ها میتونید فول فاند خودتون رو پیدا کنید!
توصیه من اینه قبل از رفتن اساتیدی رو که اونجا حضور دارن شناسایی کنید و صد البته دانشجوها. خیلی مهمه با دانشجوهای اساتید ارتباط برقرار کرده و اطلاعات بگیرید ازشون! حتما موضوعی رو که اساتید کار کردن  ومقالاتشون رو با خودتون ببرید! خوب بقیش عین همه جا به میزان مخ زدن شما بستگی داره!

بااحترام،
ترکان

RE: تماس حضوری با استادها - roshanak25 - 11-03-2016

(11-03-2016, 01:27 AM)Torkan نوشته: درود

آنچه که مسلمه خیلی میتونه تاثیر داشته باشه. حضور در کنفرانسها و دیدن افراد و استاداها و دانشجوهای مختلف خیلی میتونه مثبت باشه به شرط اینکه نهایت بهره رو ببرید ازش. کشورهای اروپایی خوراک اینجور چیزا هستن و با استفاده از این موقعیت ها میتونید فول فاند خودتون رو پیدا کنید!
توصیه من اینه قبل از رفتن اساتیدی رو که اونجا حضور دارن شناسایی کنید و صد البته دانشجوها. خیلی مهمه با دانشجوهای اساتید ارتباط برقرار کرده و اطلاعات بگیرید ازشون! حتما موضوعی رو که اساتید کار کردن  ومقالاتشون رو با خودتون ببرید! خوب بقیش عین همه جا به میزان مخ زدن شما بستگی داره!

بااحترام،
ترکان

ممنونم ترکان جان. خوشحالم که باز تو رو اینجا میبینم Smile
در مورد خودم چه چیزهایی داشته باشم همراهم؟ مثلا خلاصه مقالات یا پایان نامه میتونه مفید باشه؟ اصلا وقت میذارن یعنی من برم باهاشون صحبت کنم؟