آکادمیا کافه
ویزای تحصیلی اتریش - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)
+----- انجمن: روادید اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)
+----- موضوع: ویزای تحصیلی اتریش (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: ویزای تحصیلی اتریش - panni - 23-05-2013

سلام می خواستم ازتون بخوام منو راهنمایی کنید من پذیرش از دانشگاه وین رادارم و باید مدارکم را برای گرفتن ویزای دانشجویی به سفارت اتریش در ایران تحویل بدم. شما می دونید که اگر فامیلی داشته باشم توی آلمان در حال کارکردن باشه  می تونه منو برای اتریش ساپورت مالی کنه؟ این کار رو چه جوری می تونه انجام بده  و چه مدراکی لازمه بفرسته.

RE: ویزای تحصیلی اتریش - Shihan - 23-05-2013

(23-05-2013, 06:48 PM)'panni' نوشته: سلام می خواستم ازتون بخوام منو راهنمایی کنید من پذیرش از دانشگاه وین رادارم و باید مدارکم را برای گرفتن ویزای دانشجویی به سفارت اتریش در ایران تحویل بدم. شما می دونید که اگر فامیلی داشته باشم توی آلمان در حال کارکردن باشه  می تونه منو برای اتریش ساپورت مالی کنه؟ این کار رو چه جوری می تونه انجام بده  و چه مدراکی لازمه بفرسته.

دروود.
خیر تا اونجا که میدونم شرایط دریافت ویزا و قوانین هر کشوری منوط به همان کشور می باشد و ربطی به کشور دوم نداره! به نظرم بهتره به دنبال ساپورت مالی در ایران باشید و اون مقدار 10000 یورو رو نشان دهید. خیلی سیستم ویزای دانشجویی اتریش سخت نیست!

RE: ویزای تحصیلی اتریش - sara moghaddam - 19-08-2013

سلام. یکی از دوستانم قراره برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت (6 ماه) بره اتریش (شهر گراز). الان دعوتنامه و پاسپورتو گرفته. از وزارت علوم هم قراره فاند بگیره و نامه فاند وزارت علومشم آمادست. میخواد بدونه که چطور میتونه از سفارت وقت بگیره چون هیچ وقتی باز نیست تو سایت سفارت اتریش. دوم اینکه چه مدارکی رو باید ببره برای گرفتن ویزا.

با تشکر

RE: ویزای تحصیلی اتریش - Shihan - 19-08-2013

(19-08-2013, 11:02 PM)'sara moghaddam' نوشته: سلام. یکی از دوستانم قراره برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت (6 ماه) بره اتریش (شهر گراز). الان دعوتنامه و پاسپورتو گرفته. از وزارت علوم هم قراره فاند بگیره و نامه فاند وزارت علومشم آمادست. میخواد بدونه که چطور میتونه از سفارت وقت بگیره چون هیچ وقتی باز نیست تو سایت سفارت اتریش. دوم اینکه چه مدارکی رو باید ببره برای گرفتن ویزا.
با تشکر

من تا اونجا که میدونم باید از طریق اینترنت وقت بگیری و اگر جا نداره که باید منتظر بمونید و یا اینکه تماس تلفنی بگیری و درخواست تاریخ اضطراری بدی. ضمناً در زیر ادرس و شماره تماس رو قرار دادم.

سفارت اتریش در تهران:
تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8، کد پستی 1979633755 
دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک 8-6
تلفن بخش ویزا (یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت 08.00 الی 09.00 و 13.30 الی 15.30، به وقت محلی): 22750046 – 21 – 0098
تلفن دیگر امور:  22750040 – 21 - 0098
فاکس:              22705262 – 21 - 0098
 پست الکترونیکی: teheran-ob@bmeia.gv.at

RE: ویزای تحصیلی اتریش - behnam666 - 31-08-2013

سلام. خسته نباشید

من پذیرش گرفتم از دانشگاه اتریش با یکی از این موسسه ها که دانشجو میفرستن صحبت کردم گفتن برای تضمین این که ویزا رو 100% بدن وکیل بگیرید 1000 euro میخواستم بدونم آیا لازمه؟ یعنی ممکن هست که ویزا ندن اصلا خودم که اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمای کنید

یه سوال دیگه هم داشتم این که دانشجو در اتریش میتونه خونه و ماشین بخره؟ و به کشور های دیگه به راحتی مسافرت کنه یا نه مرسی

RE: ویزای تحصیلی اتریش - Shihan - 31-08-2013

(31-08-2013, 01:53 AM)'behnam666' نوشته: سلام. خسته نباشید
من پذیرش گرفتم از دانشگاه اتریش با یکی از این موسسه ها که دانشجو میفرستن صحبت کردم گفتن برای تضمین این که ویزا رو 100% بدن وکیل بگیرید 1000 euro میخواستم بدونم آیا لازمه؟ یعنی ممکن هست که ویزا ندن اصلا خودم که اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمای کنید
یه سوال دیگه هم داشتم این که دانشجو در اتریش میتونه خونه و ماشین بخره؟ و به کشور های دیگه به راحتی مسافرت کنه یا نه مرسی

دوست عزیز.
اصلاً اینکارو انجام نده، من به جرات میگم که مدارکت کامل باشه ویزای دانشجوییت 99% صادر میشه درواقع اتریش از جمله کشورهای اروپاست که ویزای دانشجویی ریجکت نداره. به نظرم مدارکت رو در این فروم توضیح داده شده رو جور کن و اون 1000 یورو هم برای خودت نگه دار.
- بله. شما با گرفتن ویزای شنگن به راحتی پس از 3 ماه حضور در اتریش میتونی سفر کنی.

RE: ویزای تحصیلی اتریش - spt - 05-09-2013

(31-08-2013, 01:53 AM)'behnam666' نوشته: سلام. خسته نباشید

چون ممکنه شک داشته باشی منم گفته های جناب ولتاژ رو کاملا تایید میکنم...  
واقعا نیازی به وکیل نداری برای ویزای دانشجویی...
و بله میتونی ماشین و خونه بخری اگه پولش رو بدی و نه سه ماه که پس از ورودت به اتریش میتونی هر جایی توی حوضه شینگن سفر کنی...
پول مفت نده به اون جماعت مفت خور...    Smile

RE: ویزای تحصیلی اتریش - محمد-85 - 05-06-2015

سلام
تا به حال کسی رو سراغ داشتین که از دانشگاهی تو اتریش پذیرش گرفته باشه ولی سفارت بهش ویزا نداده باشه؟

RE: ویزای تحصیلی اتریش - Shihan - 07-06-2015

(05-06-2015, 09:21 AM)'محمد-85' نوشته: سلام
تا به حال کسی رو سراغ داشتین که از دانشگاهی تو اتریش پذیرش گرفته باشه ولی سفارت بهش ویزا نداده باشه؟

خیر، من خیلی نشنیدم کسی ریجکت بشه مگر اینکه دیگه مدرکت ناقص باشه. سفارت سختگیری نیست.

ویزای فرصت مطالعاتی اتریش - افشار - 29-07-2015

باسلام
من میخوام ویزای فرصت مطالعاتی از سفارت اتریش بگیرم اما مدارک مورد نیازشو نمیدونم. آیا میتونید منو راهنمایی کنید؟
اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم چون یکشنبه باید برم سفارت
با سپاس