آکادمیا کافه
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) (/Thread-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - sara-dz - 31-12-2014

دوستان من ماه آگوست مصاحبه داشتم سفارت ارمنستان و نفر اول برای مصاحبه بودم با باجه 11
ایشون در کل 3 تا سوال از من پرسیدن اول این که با چی به اینجا اومدی ؟سفر خوبی داشتی ؟
گفت CV  و SOP رو بده و بعدش پرسید:تو یک کارشناسی ارشد داری برای چی میخوای ارشد دیگه ای بگیری؟ بهش گفتم استادم بهم قول کار داده، به این رشته علاقه دارم و توی ایران امکان ادامه این رشته رو نداشتم
بعد پرسید اسپانسر مالی کیه؟ که من راستش رو گفتم و چون طرفم توی آمریکا بود همین مشکل ساز شد و درجا گفت متاسفم نمیتونم بهت ویزا بدم.
در کل اون روزی که من سفارت بودم وضعیت بدی داشت ویزا دادن ها یک دختر و پسری بودن که تازه ازدواج کرده بودن پسره رشته اش مکانیک بود و خانم هوافضا اما خانمش f2 بود میگفتن که برای بار سوم هست ریجکت میشیم بار اول رفته بودن ارمنستان بار دوم دبی و بار سوم ارمنستان همش هم طی 10 روز و به قول خودشون اینقدر این بار سوم حالشون بد شد که ار پروازشون جا موندن ومن توی پرواز خودمون دیدم و ازشون سوال پرسیدم. دختره میگفت احتمالا مشکل اینجاست که فوق لیسانس هوافضاس و اینا میترسن بره یک رشته حساس بخونه این طور که میگفتن همه کارای دانشگاه هم کرده بود با ی استاد هم هماهنگ شده بود که وقتی برسه آمریکا به واسطه ویزای شوهرش بره ثبت نام دانشگاه کنه.
مثلا این بار سومی ازشون پرسیده بود که شما فکر میکنید چی عوض شده که  همکارهای من ویزاتون ندادن حالا من باید بدم؟ گفته بودن اون موقع RP نداشتیم و گفتیم شاید شما فک میکنید ما قراره رشته حساس بخونیم که بعد افسر در جواب گفته بود رشته حساس یعنی چی؟؟ یا به پسره گفته بود خانمت توی مصاحبه های قبلی کمکت کرده که بر اساس حرف خانومه میگفت 1 کلمه یادش رفته بود من بهش گفتم improve
یک آقای دیگه هم بودن که بعد من رفتن همون باجه 11 اونم ریجکت شد ارشد مالزی میخوند و فاند نداشت.
از توریستی ها هم ی خانواده 3 نفره دیدم که خانمه میخواست بره عروسی خواهرش و به هیچکدوم ندادن(ضمنا اینا کلی هم ویزای شینگن داشتن)
باز مورد توریستی بود که ی خانواده بودن ی مادر بزرگ و ی خانم و آقای میانسال و ی دختر خانم جوون که ازشون پرسیدم گرفتی گفت به اون 3 تا دادن به من ندادن دختر خانمه میخواست بره پیش عموش بهش گفته بودن هیچ دلیلی نداری برگردی.
باز یک مادر و دختر هم بودن که توریستی بودن و نگرفتن
اما ی آقایی توریستی گرفت که کارخونه دار توی ایران بود و بدون همسر و خانواده داشت می رفت
و بر اساس گفته های دوستان اون روز باجه 11 همه رو رد کرد و کسایی هم که گرفتن از اون یکی باجه بود که الان شمارش یادم نیست .
راستی ی دانشجویی هم گرفت که یک دختر خانم که از دیپلم به کارشناسی داشت میرفت بود. شرایطش رو اصلا نمیدونم

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - Ashley-167 - 25-04-2015

سلام
من دیروز از ارمنستان برگشتم و وقت مصاحبه برای ویزای توریستی آمریکا رو داشتم ولی متاسفانه ریجکت شدم.
من نه ساله که متاهلم ولی بچه ندارم. کار خوبی در ایران دارم. و پدر و مادرم هم سه ساله پیش از طریق لاتری رقتند آمریکا
سوال هایی که آفیسر از من پرسید:
1. چند ساله که ازدواج کردی؟  نه سال
2. بچه نداری؟ نه
3. کجا کار می کنی؟ یه سازمان خارجی
4. اسپلش رو بگو؟  ...
5. همسرت کجا کار می کنه؟ یه جای دولتی  
6. واسه چی می خوای بری آمریکا؟ دیدن پدر و مادر و یه گردش
7. پدر و مادرت از چه طریقی رفتند و چند وقته که ندیدی شون؟ از طریق لاتری و یک ساله که ندیدمشون
8. پدر و مادرت اونجا چی کا می کنند؟ پدرم کالج میره و مادرم خانه داره
9. چه مدت قراره آمریکا بمونی؟ سه هفته و شاید کمتر، چون قراره تابستون برم فرانسه چون بورس فرهنگی دارم واسه بازدید از پاریس
10. بورس چی؟ بورس فرهنگی
11. تا حالا آمریکا رفتی؟ نه 

متاسفم نمی تونم به شما ویزا بدم چون سفر خارجی نداشتین!
ولی دوباره اقدام کنین
من در جواب: . ولی من قراره تابستون برم پاریس
باشه دوباره اقدام کن!

من کاملا شوکه شدم. چون اصلا نمی دونم چرا با همچین دلیلی باید من رو رد کنن.
فعلا که دپرسم و اصلا نمی دونم دلم می خواد دوباره اقدام کنم با نه
اگر کسی نظری داره بگه

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - Babak - 28-04-2015

(25-04-2015, 01:33 PM)'Ashley-167' نوشته: سلام
من دیروز از ارمنستان برگشتم و وقت مصاحبه برای ویزای توریستی آمریکا رو داشتم ولی متاسفانه ریجکت شدم.
من نه ساله که متاهلم ولی بچه ندارم. کار خوبی در ایران دارم. و پدر و مادرم هم سه ساله پیش از طریق لاتری رقتند من کاملا شوکه شدم. چون اصلا نمی دونم چرا با همچین دلیلی باید من رو رد کنن.
...
فعلا که دپرسم و اصلا نمی دونم دلم می خواد دوباره اقدام کنم با نه
اگر کسی نظری داره بگه

راستش کارهای سفارت و دلایلی که افراد رو رد می‌کنند یا ویزا می‌دند منطق و حساب و کتاب دقیقی نداره و هیچ تضمینی نیست که بعد از سفر خارجی به شما ویزا بدند ولی در عین حال شانسش هم وجود داره و ممکنه بتونید ویزا بگیرید.
حدس من اینه که به این خاطر به شما ویزا نداده که فکر کردند شاید شما بخواهید برید و پیش پدر و مادرتون بمونید و برنگردید. سفر خارجی داشتن یک مقدار این نگرانی رو برطرف می‌کنه که شما نمی‌خواهید به هر قیمتی که شده پاتون رو به یک کشور غربی برسونید و موندگار بشید. به همین خاطر معمولا سفر به کشورهای غربی جنبه مثبت داره و می‌تونید دوباره بعد از سفر شانس‌تون رو آزمایش کنید.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - Ashley-167 - 28-04-2015

(28-04-2015, 11:36 AM)'Babak' نوشته:
راستش کارهای سفارت و دلایلی که افراد رو رد می‌کنند یا ویزا می‌دند منطق و حساب و کتاب دقیقی نداره و هیچ تضمینی نیست که بعد از سفر خارجی به شما ویزا بدند ولی در عین حال شانسش هم وجود داره و ممکنه بتونید ویزا بگیرید.
حدس من اینه که به این خاطر به شما ویزا نداده که فکر کردند شاید شما بخواهید برید و پیش پدر و مادرتون بمونید و برنگردید. سفر خارجی داشتن یک مقدار این نگرانی رو برطرف می‌کنه که شما نمی‌خواهید به هر قیمتی که شده پاتون رو به یک کشور غربی برسونید و موندگار بشید. به همین خاطر معمولا سفر به کشورهای غربی جنبه مثبت داره و می‌تونید دوباره بعد از سفر شانس‌تون رو آزمایش کنید.

ممنونم از پاسخ تون. من آگوست فرانسه هستم و پدرم ازم خواست که از سفارت همونجا اقدام کنم و دوباره واسه رفتن به ایروان هزینه نکنم. می خوام بدونم این کار مشکل ساز نمیشه با توجه به این که یک بار ویزام از ارمنستان رد شده؟ و کسی اطلاعاتی داره چقدر زودتر باید از سفارت آمریکا در فرانسه وقت بگیرم؟

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - Babak - 29-04-2015

(28-04-2015, 11:53 AM)'Ashley-167' نوشته:
ممنونم از پاسخ تون. من آگوست فرانسه هستم و پدرم ازم خواست که از سفارت همونجا اقدام کنم و دوباره واسه رفتن به ایروان هزینه نکنم. می خوام بدونم این کار مشکل ساز نمیشه با توجه به این که یک بار ویزام از ارمنستان رد شده؟ و کسی اطلاعاتی داره چقدر زودتر باید از سفارت آمریکا در فرانسه وقت بگیرم؟
من در مورد این که چقدر باید زودتر از سفارت امریکا در فرانسه وقت بگیرید اطلاعاتی ندارم، اما این که بتونید از سفارت امریکا در کشورهای اروپایی ویزا بگیرید خیلی شانسیه. موارد نسبتا زیادی بوده که این سفارت‌ها به ایرانی‌ها گفته‌اند که باید به کشورهای همسایه ایران مراجعه کنند و مواردی هم بوده که بدون مشکل ویزا گرفته‌اند. سایت سفارت امریکا در فرانسه رو هم چک کنید و ببینید که در این مورد مقررات خاصی نداشته باشند. گاهی در سایت سفارت نوشته شده که چه افرادی می‌تونند از اون سفارت اقدام کنند و چه افرادی نمی‌تونند.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - farrokhkia - 28-06-2015

سلام به همگی،
این اولین پست من در این انجمن هستش و امیدوارم تا جایی که امکانش هست بتونم برای دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارم مفید واقع شم. برای شروع کار از تجربه خودم در ارمنستان می گم.

شرایط و ویژگی های پروندم:
من 29 سال دارم و با خانومم برای ویزای F1 و F2 اقدام کرده بودیم،
لیسانسم مهندسی معدن از دانشگاه ایران
فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه ترکیه
دارای سابقه کار معماری از سال 2007
وضعیت اشتغال فعلیم هم تو گروه معماری ای که خودم اداره می کنم فعالیت دارم و واسه شرکت های معماری پروژه می بندیم.
پذیرش فوق لیسانس از دانشگاه New Mexico تو رشته معماری با اسیستنت شیپ و 2/3 فاند.
دارای یک ریجکتی از آنکارا (بعدا که تو موضوع آنکارا نوشتم لینکشو اینجا خواهم گذاشت)

روز مصاحبه (قبل مصاحبه):
وقت مصاحبه ما ساعت 1:30 ظهر 9 جون بود. چون قبلا تجربه سفارت رفتن و داشتیم تصمیم گرفتیم زیاد دیر نکنیم و طوری تنظیم کردیم که ساعت 12 اونجا باشیم. ولی تا رسیدیم از دم در ما رو روندن و گفتن 1:10 دقیقه اینا اینجا باشین نه زودتر! ماهم رفتیم یکم بالاتر یه تپه بود که مجسمه داشت، زیر سایه یکی از درختا نشستیم تا ساعت 1 شد و صف کم کم شروع به تشکیل شدن کرد. تو صف یکی بود که خیلی ادعا داشت و همش سعی می کرد درست و غلط دخترهایی که اونجا بودن و راهنمایی کنه. منم دفعه پیش سعی می کردم تو آنکارا با همه ارتباط برقرار کنم ولی هرچقدر کیس بیشتر استرس بیشتر (حداقل واسه من) واسه همین من و خانومم سعی می کردیم بیشتر با هم صحبت کنیم تا بقیه.
حوالی ساعت 1:20 بود که نگهبان ازمون خواست با ترتیب صف بریم تو. مرحله اول یکی بود که پاسپورت هارو با لیستی که تو دستش بود چک می کرد و میفرستاد دم در ورودی (یه پیر مرده هم کنارمون ایستاده بود که فکر کنم داشت چک امنیتی اولیه رو انجام می داد چون همه رو با نگاهش زیر و رو می کرد!) اون نگهبان هم بعد خط زدن اسممون از رو لیست میفرستادمون به سمت در ورودی. اونجا هم یه نگهبانه بود که وقتی از داخل صدامون می کردن تکی یا گروهی میفرستادمون تو. راستی اینجا برخلاف آنکارا به لوازم الکترونیکی گیر نمی دادن و فقط می گفتن خواموششون کنیم.(تو آنکارا به پوشه پارچه ای من گیر دادن و گفتن تمام مدارک و خالی کنم و اونو بدم بیرون که منم دادم به ایران ایر دم در سفارت)
داخل ساختمون بازرسی بدنی همون روال بازرسی بدنی متداول تو فرودگاه بود و بعدش وارد حیاط سفارت می شدیم. اینجا بود که من و خانومم از تعجب دهنمون باز مونده بود (بر اساس تجربه آنکارا انتظار همچین فضای سبزی رو نداشتیم، یک حیاط کاملا زیبا با معماری منظر قابل توجه برخلاف آنکارا که بیشتر شبیه زندان بود تا سفارت!!) بعد از گذر از اون فضای با صفا به یک فضای با صفای داخلی دیگه رسیدیم که شماره ها رو بهمون می دادن. شماره ای که به ما دادن هم، عدد شانسمون یعنی 7 بود.
بعد گرفتن شماره رفتیم و نشستیم تا صدامون کنن. اول باجه های 7-8-9 صدامون می کردن و مدارکمون رو تحویل می گرفتن. اینجا هم باز بر خلاف آنکارا شرایط کاملا فرق می کرد. من که تجربه جفتشون رو دارم می گم سفارت ایروان تو دریافت مدارک خیلی منظمتر کار می کرد. چون فکر کنم شخصی که اونجا مدارک و تحویل می گرفت یه 5 دقیقه ای وقت صرف می کرد تا تمام مدارک به درد بخور رو از مصاحبه شونده بگیره. بر خلاف آنکارا که یه پوشه داده بودن دستمون و مدارکی که روش نوشته بودن (نه کمتر نه بیشتر) و ازمون خواسته بودن بزاریم توش. ولی اینجا امکان اینو داشتیم تا با اون شخص تحویل گیرنده مدارک دیالوگ داشته باشیم تا اگه لازم بود ایشون نظر بده. راستی هم I20 خودتون هم همراهتون رو با اسم خودتون پرکینن، تاریخ بزنین و امضا کنین. من چون شک داشتم که مال خانومم و کی باید امضا کنه امضا نکردم ولی شما همرو خودتون امضا و اسم و تاریخ بزنین. (تو آنکارا اینم ازمون نخواستن!!)
بعد چند دقیقه یه مرد جوان از باجه 4 یکی یکی صدامون می کرد واسه انگشت نگاری ( واسه راحتی کار تو این مرحله مدارکتون رو بزارین سرجاتون بمونه و فقط خودتون برین تا اونجا اذیت نشین.

و اما مصاحبه، یعنی حیاتی ترین مرحله از پروسه دریافت ویزا. تو آنکارا صندلی ها رو پشت به باجه های مصاحبه و روبه دیوار بد ریخت چیده بودن ولی اینجا فضا کاملا آرامش بخش با نورپردازی مناسب بود و باجه هارو با یه پارتیشن از سالن جدا کرده بودند چیزی که تو آنکارا به شدت نیازش احساس می شد (از دید معماری و روانشناسی توصیف می کنم). در کل یکی از عواملی که بر استرس مصاحبه اضافه می کرد فال گوش ایستادن یه عده آدم نا ملاحضه به مصاحبه شماست که تو آنکارا واقعا افتضاح بود. شما دارین مصاحبه می شین و دقیقا نیم متر از شما عقب تر یکی نشسته طوری خودشو خم کرده تا ببینه شما چی دارین صحبت می کنین که کم مونده صدلیش بشکنه و ولو شه رو زمین! ولی در ایروان قضیه کاملا تخصصی و اصولی مدنظر گرفته شده بود. حتی باجه 11 که محل اون افیسر جدی که همه ازش وحشت داشتند بود تو یک اتاق با دیوار جداگانه بود.
در کل مصاحبه تو 2 باجه برگزار می شد؛ 6 و 11. و تا جایی که من فهمیدم هر کدوم به ترتیب میومدن پیش کسی که اسر انگشتارو می گرفت (باجه 4) و یه عده پرونده ورمی داشتن و می رفتن سر باجه خودشون. مثلا افیسر جدی میانسال اول اومد و تا 4 اومد پرونده هارو گرفت و رفت سر جاش و یعد افیسر جوونه اومد و 5 و ورداشت و بعد افیسر میانساله 6-7 و ورداشت و بعد افیسر جوونه 8-9-10 (اگه اشتباه نکنم) پشت سر هم صدا کرد. منظورم اینه که ترتیب صدا کردن افیسر ها اصلا انتخابی نیست و کاملا تصادفی هستش.
ما که شماره 7 بودیم اولین نفر یه دختر خانوم جوان که شمارشون 2 بود صدا کردن که متاسفانه ریجکت شدن (ما چون با کسی ارتباطی نداشتیم فقط نتایجی که از اتاق بیرون میومدن اعلام می شد رو اینجا می نویسم و از پرونده هاشون اصلا خبری ندارم. بعد ایشون همون آقای اعتماد به نفس رفت تو که متاسفانه ایشون هم ریجکت شد. بعد ایشون یه پسر جوون کت و شلواری رفت تو که کلیرینس شد و 2 نفره دیگه که من دیگه حواسم نبود و فقط منتظر بودیم که شماره ما رو اعلام کنن.

مصاحبه:
مصاحبه ما با اون آقای میانسالی بود که همه ازش ترس و واهمه دارن. ولی ما که چیزی واسه از دست دادن نداشتیم. ذاتا یکبار ریجکت شده بودیم و اگه اینبارم ریجکت می شدیم قرار بود به فکر ادامه زندگی تو ترکیه یا انگلیس باشیم یعنی کاملا بدون استرس وارد اتاق شدیم (باجه 11). بعد سلام و احوال پرسی یه راست ازم پرسید:

انگار یک دفعه ریجکت شدی! چرا؟

** بله 

** I was so nervous in the last interview and I think I didnt have a good chance to express myself. By the way I didnt bring any document which would proof my social tie to Iran as no one told me to bring such documents. Now I have some precious documents such as job offer from XX university which would proof my deep intention to come back and have my life in Iran.

اینجا بود که نامه دعوت به اشتغال از جانب مدیرگروه معماری دانشگاه XX رو بهش نشون دادم و به دقت خوندش و شروع کرد به تایپ کردن. یهو تایپ کردنشون قطع کرد و ازم پرسید که لیسانسم و کجا و کی گرفتم.

** my case is somehow complicated. Would you please let me to describe my situation to you?

اینجا بود که با تعجب نگاهی به من کرد و اجازه داد تا توضیح بدم.

** Regardless of my talent and area of interest which is architecture, due to my low grades in bachelor entrance exam I have been forced to choose to study mining engineering in XX in Iran. after graduation in 2009 I have decided to continue my higher education in architecture. Thus I went to Turkey to continue my master program in architecture. but none of the universities in Turkey accepted me as a master student in architecture. So I had to choose the most relevant one which was construction engineering and management in YY university in Turkey. in 2013 after graduation I went back to Iran. Unfortunately that degree wasn't enough to pursue me a legitimate permission to work in architectural and building construction filed. And Iran's engineering associations asked me a degree in architecture to issue a licence for me! now that I won a admission in architecture, I'm here to make my dreams become true.

باز شروع کرد به تایپ کردن و پرسید که در حال حاضر چیکار می کنم.

** I'm running my own architectural group which name is XX. we do architectural designs and visualizations for private customers and other architectural companies in Turkey and Iran who trust us regardless of our non-related degrees.

can I have your CV?

اینجا بود که CV رو گذاشتم لای نمونه کارام و دادم دستش. به محض اینکه گرفت شروع کردن به ورق زدن من که یادم نمیاد ولی خانومم بعدا بهم گفت که 3 بار اون 20 صفحه رو با تعجب زیر و رو کرد، منم که تو اون حین مشغول توضیح دادن بودم که معماری تنها ضمینه ای که من توش استعداد دارم و الان که مدرکی ندارم اکثر سود و بقیه که حق امضا دارن می برن و از این حرفا.

بعد شروع کرد به بررسی I20 هامون و پرسید که کی خرجتتون رو می ده.

** The University of New Mexico offered me an assistantship, in-state tuition and health care fees which would cover most of my expenses. For the remaining part my father and me going to support. My father is a business man and I have some savings. I'm sure these would cover the rest of expenses.

what about the next year? how do you plan to prepare yourself for the next year's expenses?

**Sir, I'm a good student. The school told me that if I keep in good studies they gonna renew my financial aids. However my father is fully supporting my goals. He promised me to do whatever it take to help me get this degree and make my dreams come true.

بعد دوباره شروع کرد به تایپ کردن و از خانومم شروع به سوال پرسیدن کرد به فارسی کرد. که چیکار می کنه و چند ساله ازدواج کردیم. اونم جواب داد که با خواهرش تو کاری که می کنه شریکه و 5 ساله ازدواج کردیم. بعد رو کرد به من و پرسید که بچه چی. منم گفتم که فعلا سنمون کمه و قصد بچه دار شدن رو نداریم. تعجب کرد و پرسید که مگه چند سالمونه ما هم گفتیم که 29 و بعد خندید و شروع کرد به تایپ کردن. یک دقیقه ای مدام تایپ می کرد! منم چون نمی خواستم ریسک کنم اصلا حرفی نزدم. بعد که کارش تموم شد گفت که از نطر من پروندت مشکلی نداره ولی باید پروسه خودش رو طی کنه و من برات یه میل میفرستم و منتظر ایمیل من باش. بعدش اضافه کرد که ایندفعه لازم نیست 2 تایی بیاین خودت هم می تونی بیای. فقط ممکنه که بگم دوباره بیای که منم گفتم که از نظر من مشکلی نداره و هر موقع بگین میام. بعد یه تبسمی زد و گفت تمام سعیمو می کنم تا رمضان آماده شه! (منم چون نمی دونستم رمضان کی شروع می شه و کی تموم می شه واسه اینکه ضایع نشم گفتم باشه منتظر می مونم) بعد بدون اینکه هیچ برگی بهمون بده تمام مدارک از جمله CV SOP Portfolio و ریزنمرات و ترجمه مدرک ازدواجمون و کارت کفالت من و گرفت و پیش خودش نگه داشت. بعد بسیار صمیمانه ازمون خداحافظی کرد. ما هم ازش تشکر کردیم و خوشحال و خندان زدیم بیرون. 

حالا شاید بگین که کلیرینس که دیگه خوشحالی نداره. ولی باور کنین بقدری باهامون خوش رفتاری کرد که اینبار اگه ویزا هم نگیریم بازم خیالم راحته چون حداقل یک ربع تمام به حرفای من و خانومم گوش داد و اجازه داد که من کیسمو شفاف سازی کنم. نه اینکه بیاد مثل اون خانوم بوری که تو آنکارا بود بعد 1 دقیقه مصاحبه بدون حتی یک کلمه صحبت کردن با خانومم ما رو ریجکت کنه.

بهرحال امیدتون رو از دست ندین و سنجیده و با تمرین و تکرار از قبل خودتون رو برای روز مصاحبه و سوالاش آماده کنین.
با آرزوی موفقیت برای همه شما.

تو پیوست هم سوال و جوابهایی که برای خودم آماده کرده بودم رو به اشتراک میذارم. فقط لطفا هنگام استفاده دقت کنین که عین همین جوابارو نگین تا باعث شک آفیسر و پیچیده شدن پروندتون نشه!

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - farrokhkia - 04-07-2015

سلام مجدد به همگی
من ۲ جولای دوباره برای مصاحبه به ایروان دعوت شدم. و چون نمی خواستم کیسم پیچیده تر شه به درخواستشون جواب مثبت دادم و رفتم. 
روز مصاحبه مجدد اکثرا واسه ویزای مهاجرتی اومده بودن و عده ای هم برای توریستی. بغیر از خودم کس دیگه ای دانشجویی نبود. بعد ۱ ساعت معطلی و اینکه چند بار شمارم صدا شد و رفتم گفتن که کیس شما فرق می کنه و اومدم نشستم سر جام تا بلاخره از باجه ۱۱ (مجددا) صدام کردن.
آفیسر همون مرد میانسال دفعه پیش بود و همه مدارک من رو جلوش گذاشته بود (دفعه پیش کلی مدارک از جمله نمونه کارام CV ریزنمرات ترجمه کارت کفالت و بنک استیتمنت و جاب آفر). به محظ اینکه وارد اتاق شدم تبسمی زد و گفت بیا بشین و شروع کرد به معذرت خواهی که چرا دوباره دعوت شد. منم در کمال بیخیالی گفتم که مهم نیست و پرسیدم که این قضیه ربطی به اون خرابی ها داره یا نه گفت تا حد زیادی آره و من یکم خیالم راحت شد. 
همونطور که نمونه کارام جلوش بود تو بعضی هاشون مکث می کرد و راجب نحوه کارم ازم سوال می کرد. اینکه مثلا پروسه کار چه شکلی و چیا انجام می دی طی کار. منم از سیر تا پیاز هر پروژه رو واسش توضیح می دادم. حتی راجل اینکه با مهندس ها اجرایی چه شکلی هماهنگ می شی و این حرفا ... خلاصه سرتون رو درد نیارم هر چیز تخصصی مربوط به کار بود ازم پرسید. بعد شروع کرد به پرسیدن اینکه با این مدرک چیا تو زندگیم عوض می شه و منم کامل بهش توضیح دادم که علت تغییر رشته و مستر مجددم و که قانع شد. بعد CV و گذاشت جلوش و شروع کرد به خوندن سابقه کارام و از اون بالا شروع کرد به اینکه چه پروژه هایی انجام دادیم و همکارام کیا بودن و تو گروه فعلیم چند نفر کار می کنن و وقتی من رفتم تکلیفش چی می شه و از این حرفا خلاصه. بعد اینا I20 و گرفت و شروع کرد به بررسیش اینجا بود که رفتیم تو خط سیاست. ازم سوال کرد که چرا اینهمه ایرانی داره می ره UNM؟ نکنه آقا می خواد از اونجا بهمون حمله کنه! منم زدم زیر خنده و گفتم احتمالا بعیدم نیست! تو ادامه گفتم که من اصلا انتظار این حرفتون رو نداشتم و تو کل گروه معماری فقط یه نفر ایرانی میشناسم. بعد از دیدگاهم به سیاست های ایران ازم پرسید و منم نظر شخصیم و بهش توضیح دادم. بعد دوباره زد تو خط شخصی و ازم پرسید که چرا بچه ندارین و اینهمه سال (۵ سال) صبر کردین! منم گفتم دلیل خودمون رو واسش گفتم که دوباره قانع شد. بعد شروع کرد به پرسیدن راجب خانومم که چیکارا می کنه و اومد اونجا چیکار می خود بکنه؟ منم گفتم که کار فعلیش چیه و می خواد اومد اونجا هم زبانش و تقویت کنه هم کشور زیباتون رو بگرده. راستی این وسط دوباره زد تو خط نمونه کارام و به یکی از ویلاهایی که طراحی کرده بودم اشاره کرد و گفت از این خیلی خوشم اومده. منم به شوخی گفتم اگه بخواین یکی رایگان واسطون طراحی می کنم. خندید و گفت اینکارو بکنی اخراجم می کنن. 
بعد شروع کرد به نگاه کردن به مانیتورش و خیلی با دقت ازم خواست تمام شرکت هایی که از الان تا اولیش واسش بشمارم. منم چون نمی خواستم رزومم شلوغ بشه شرکت های ترکیه رو توش اشاره نکرده بودم و چون احتمال می دادم که داره از Linkedin چک می کنه با خونسردی گفتم شرکت هایی که واسشون Freelance کار کردم رو هم می خواین که گفت آره همشو بشمر منم اونایی که ننوشته بودم رو بعنون Freelance شمردم.
بعد ازم پرسید که آرومتر شدی الان؟ چون دفعه پیش که علت ریجکتم رو پرسیده بود گفته بودم که شدیدا استرس داشتم تو انکارا واسه همون سوالارو اشتباه جواب دادم. تو جواب سوالش بهش گفتم که علت استرسم تو آنکارا جوی بود که تو سفارت اونجا ایجاد کرده بودین. بهش گفتم اونجا همه جا سیم خواردار زدین و اتاق انتظارش حتی یه پنجره هم نداره و مصاحبه ها تو همون سالن انجام می شه و هیچ کابینی توی کار نیست که اینجا شرایط اصلا اینشکلی نیست و شما جو کاملا آرومی ایجاد کردین تو ایروان. پرسید مصاحبه کننده قبلی آقا بود یا خانوم منم گفتم یه خانوم و سریع پرسید که خوشگل بود منم زدم زیر خنده و گفتم آره. بعد گفت شما ایرانی ها خیلی استرس دارین و من همین هفته به ۴-۵ نفر خواستم ویزا بدم ولی بقدری هل شدن وقتی منو دیدن که دستمو کاملا بستن. گفت ما هممون انسانیم و قصد اذیت کردن شما هارو ندارم. منم تو جواب بهش گفتم که شرایط و جامعه ای که شما توش بزرگ شدین با مال ما خیلی فرق می کنه. بهش گفتم استرس بخش جدایی ناپذیر زندگی ما ایرانی هاست از جنگ ۸ سالش گرفته تا شرایط سیاسی جامعمون با این اوصاف بایدم وقتی میایم اینجا واسه چیزی که حقمونه کلی هل می شیم و به تته پته میافتیم. با ابراز تاسف حرفامو تایید کرد و شروع کرد به تایپ کردن. 
ازم پرسید چند روز ارمنستانی منم گفتم که بلیط برگشتم رو واسه یه هفته بعد گرفتم (با اینکه ۴ روز دیگه پروازم بود ولی چون منظورش رو متوجه شدم خواستم بهش قدرت مانور بدم.) بعد پاسپورت خانومم رو ازم گرفت (راستی تو میل بهم گفته بودن که ایندفعه لازم نیست خانومت رو با خودت بیاری ما هم واسه اینکه هزینمون کمتر شه تصمیم گرفتیم که من تنهایی بیام.) و شروع کرد به زنگ زدن به یکی و ازش پرسید که سه شنبه ویزا می دیم یا نه؟ اونم تایید کرد و واسه ۱ دقیقه از اتاق رفت بیرون. بعد که اومد یه برگه سفید رنگ لای پاسپورتا بود و به من گفت متاسفم نمی تونم بهتون ویزا بدم!!! WTF چی شد آخه؟ بعد دوباره زد زیره خنده و گفت شوخی کردم !!! خلاصه یه اتیکت قرمز رنگ داد دستم و گفت ۳ شنبه ۴:۳۰ بیا پاساتون رو بگیر. اخر سر هم یه تمدید و تجدیدی ازم کرد و گفت باعث افتخار بود که باهات آشنا شدم. هندونه ها که رفت زیر بغلم منم شروع کردم به تمجید از اون. آخر سرم ازش پرسیدم مولتی که سینگل؟ گفت احتمال زیاد مولتی ولی از اینجا نمی تونم به یقین چیزی بگم.
خلاصه این بود نتیجه مصاحبه مجدد ما در ارمنستان خوش یمن. به امید موفقیت همه شما عزیزان.

[برش] ایروان (ارمنستان) - کلیرنس ویزاهای تحصیلی در سال ٢٠١۵ - shervinmolka - 13-08-2015

سلام  :

من برای مصاحبه میخوام برم ارمنستان ، البته آبان ماه
من مشکلم زبان هستش اونجا حتما باید انگلیسی صحبت کنم
یا فارسی هم میتونم صحبت کنم؟

با تشکر

RE: ایروان (ارمنستان) - کلیرنس ویزاهای تحصیلی در سال ٢٠١۵ - Torkan - 13-08-2015

(13-08-2015, 09:49 PM)shervinmolka نوشته: سلام  :

من برای مصاحبه میخوام برم ارمنستان ، البته آبان ماه
من مشکلم زبان هستش اونجا حتما باید انگلیسی صحبت کنم
یا فارسی هم میتونم صحبت کنم؟

با تشکر

آیا دانشجویی میخواید برید یا توریستی؟
اگر توریستی باشه مشکلی نیست و افسرها در تمام کشورها بهتر از خود شما زبانتون رو بلدن!

بااحترام،
ترکان

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - shervinmolka - 14-08-2015

از طریق دانشجویی میخوام برم ،مشکلی پیش میاد؟