آکادمیا کافه
کار در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+----- انجمن: زندگی و کار در سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+----- موضوع: کار در سوئد (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: کار در سوئد - spt - 30-09-2012

(03-08-2012, 12:51 PM)امیرH نوشته: Sad مثل اینکه ما باید سوئدو بیخیال شیم Sad گفتید دوستتون 2ماه آخر؟؟؟؟ یهنی الان از سوئد رفته؟؟؟
الان چه کاری اونجا خوب در آمد داره که تخصوصی باشه؟؟؟؟
اگه برنامه نویسی کامپیوتری و موارد شبیه به اون بلدید الان بهترین راهه برای کار گرفتن،
در کنارش گواهینامه ی رانندگی ماشین های سنگین مثل بیل مکانیکی و غیره هم خیلی خوبه برای راحت کار پیدا کردن.....
بعد از این ها (و البته کار های فنی دیگه مثل لوله کشی و مکانیک اتومبیل و غیره) کارهای مهندسی هم بعضا خوبه....

RE: کار در سوئد - mahi - 09-12-2012

با سلام
من مهندس عمران هستم با چها پنج سال سابقه کار و همسرم هم مهندس کامپیوتره ، ما چطور میتونیم از طریق کار اقامت بگیریم و برای شروع چقدر باید هزینه کنیم مرسی

RE: کار در سوئد - spt - 17-01-2013

(09-12-2012, 10:36 PM)mahi نوشته: با سلام
من مهندس عمران هستم با چها پنج سال سابقه کار و همسرم هم مهندس کامپیوتره ، ما چطور میتونیم از طریق کار اقامت بگیریم و برای شروع چقدر باید هزینه کنیم مرسی
متاسفانه به همین راحتی نمیتونید کار پیدا کنید که بخاید باهاش اقامت بگیرید، مگه اینکه آشنا داشته باشید که استخدامتون کنه که اون هم مراحل قانونی سختی داره...
کلا برای کامپیوتر هم کار بهتر پیدا میشه تا عمران، و اینکه بهترین راه اینه که دانشجویی برید و اونجا دنبال کار بگردید...

موفق باشید Smile

RE: کار در سوئد - saeed_01 - 20-01-2013

من تو ایران کار دکوراسیون داخلی انجام می دم. کار نصب پارکت.،سقف های کاذب و یه سری کار های نجاری انجام میدم . می خوام بدونم بازار این کار ها در سوید چطوره و پیدا کردن کار در اونجا چطوره و در امدش ماهی چطوره. ،؟

RE: کار در سوئد - spt - 28-01-2013

(20-01-2013, 10:56 PM)saeed_01 نوشته: من تو ایران کار دکوراسیون داخلی انجام می دم. کار نصب پارکت.،سقف های کاذب و یه سری کار های نجاری انجام میدم . می خوام بدونم بازار این کار ها در سوید چطوره و پیدا کردن کار در اونجا چطوره و در امدش ماهی چطوره. ،؟
ببینید دوست من، این سوال ها داره زیاد میشه که من فلان کار (معمولا کار فنی) رو بلدم و بازارش چطوره..
برای این کار ها چند تا قانون کلی وجود داره:
1. حتما باید یه گواهینامه ای چیزی داشته باشید از اون کشور که بتونید کار پیدا کنید، هر کاری بخاید توی این جور کشورا کنید (حتا نظافت!!) باید یه گواهینامه ای چیزی براش داشته باشید و دوره اش رو برید ببینید..
2. دونستن زبان اون کشور خیلی خیلی مهمه و کمک میکنه، بدون دونستن زبون باید هنر و تجربتون خیلی خوب باشه و کارتون هم خیلی خاص باشه که کار پیدا کنید.
3. با همه ی این شرایط باز هم به همین راحتی نیست، اولا هر کشوری برای هر کاری (حتی تمیز کاری) سیستم خودش رو داره و دوما ارتباط در این جور کار ها خیلی مهمه..
4. معمولا یه زمانی طول میکشه تا آدم یه جا، جا بیوفته و ارتباط ایجاد کنه و سیستم دستش بیاد، اون زمان رو حتما در نظر بگیرید...

در مورد کار شما باید بگم که کار خیلی خاصی نیست و معمولا افراد خودشون این کار ها رو انجام میدن، مطمئنا راهی هست که بتونید از این راه در آمد داشته باشید اما راحت نیست..

موفق باشید Smile

RE: کار در سوئد - Hamed194 - 18-02-2013

با سلام

بنده کارشناسی ارشد عمران رو تازه تموم کردم. قصد مهاجرت به سوئد از طریق
تخصص رو دارم. می خواستم از درآمد تقریبی مهندسین عمران یه اطلاعاتی داشته
باشم. کلاً برای اینکه بدونم زندگی و رفاه واسه ما در سوئد در چه سطحیه؟

با تشکر

RE: کار در سوئد - spt - 19-02-2013

(18-02-2013, 02:31 AM)Hamed194 نوشته: با سلام

بنده کارشناسی ارشد عمران رو تازه تموم کردم. قصد مهاجرت به سوئد از طریق
تخصص رو دارم. می خواستم از درآمد تقریبی مهندسین عمران یه اطلاعاتی داشته
باشم. کلاً برای اینکه بدونم زندگی و رفاه واسه ما در سوئد در چه سطحیه؟

با تشکر
اگه بتونید کار مرتبط با رشته تون پیدا کنید که حقوقتون خیلی خوبه و حداقل برای ورود به کار ماهی 30000 کرون خواهد بود، که مشکل رفاهی ای نخواهید داشت (یعنی اگه مشکل رفاهی ای باشه به خاطر پول نخواهد بود، به خاطر هوا، غربت، فرهنگ متفاوت و غیره خواهد بود)
اما کار متناسب با رشته پیدا کردن مخصوصا عمران خیلی راحت نیست...

موفق باشید Smile

RE: کار در سوئد - barvos - 10-04-2013

من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم از تهران جنوب . جالبه گواهینامه پایه یک (برای کمپرسی و تریلی و اتوبوس) هم دارم . از طریق سرمایه گذاری اقدام کردم که میخوام در حدود یک میلیون و دویست سیصد هزار کرون بیارم واسه زدن یه رستوران کوچیک یا کافی شاپ یا حتی سوپرمارکت . به نظرتون میتونم با این رقم موفق بشم ؟حتی تو این سالها میتونم تو انباری مغازه زندگی کنم ( تو سال اول ) به نظرتون با گواهینامه یا مدرکم یا پولم میتونم بالاخره موفق بشم ؟ تو یکی دیگه از فرومها گفتم که مدارکم 13 مارچ از طریق سفارت فرستاده شده واسه اداره مهاجرت سوئد . راستی یادم رفت بگم دارم زبان سوئدی رو تو ایران میگذرونم و تا یک ماه دیگه مول1 رو تموم میکنیم . فکر کنم بتونم تا زمانیکه اقامتم بیاد مول 2 رو هم بیشتر از نصف بخونم . لطفا جواب بدین .

اگه کسی هم دوست داره تو ایران این کلاسها رو بگذرونه بگه من آدرس و شماره موسسه رو میدم . اسمش تندرو هستش و تو خیابان فاطمی تهران هستش. تو 5 ترم که هر ترم 10 جلسه یک و نیم ساعته هست مول 2 رو تموم میکنه . هزینه هر ترم 95000 تومان و هر کتاب و سی دی 35000 تومان . البته کتابها کپی هستش . معلمش هم یه آقای حدودا 30 ساله هستش که از 14 سالگی تا 28 سالگی سوئد و تو شهر یوته بری ( گوتنبرگ ) تحصیل کرده .

RE: کار در سوئد - barvos - 10-04-2013

راستی زبان سوئدی رو هم تو ایران دارم میگذرونم و فکر میکنم تا 1 ماه دیگه مول 1 رو تموم میکنیم .

RE: کار در سوئد - P.E - 10-04-2013

(10-04-2013, 12:14 AM)'barvos' نوشته: من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم از تهران جنوب . جالبه گواهینامه پایه یک (برای کمپرسی و تریلی و اتوبوس) هم دارم . از طریق سرمایه گذاری اقدام کردم که میخوام در حدود یک میلیون و دویست سیصد هزار کرون بیارم واسه زدن یه رستوران کوچیک یا کافی شاپ یا حتی سوپرمارکت . به نظرتون میتونم با این رقم موفق بشم ؟حتی تو این سالها میتونم تو انباری مغازه زندگی کنم ( تو سال اول ) به نظرتون با گواهینامه یا مدرکم یا پولم میتونم بالاخره موفق بشم ؟ تو یکی دیگه از فرومها گفتم که مدارکم 13 مارچ از طریق سفارت فرستاده شده واسه اداره مهاجرت سوئد . راستی یادم رفت بگم دارم زبان سوئدی رو تو ایران میگذرونم و تا یک ماه دیگه مول1 رو تموم میکنیم . فکر کنم بتونم تا زمانیکه اقامتم بیاد مول 2 رو هم بیشتر از نصف بخونم . لطفا جواب بدین .
اگه کسی هم دوست داره تو ایران این کلاسها رو بگذرونه بگه من آدرس و شماره موسسه رو میدم . اسمش تندرو هستش و تو خیابان فاطمی تهران هستش. تو 5 ترم که هر ترم 10 جلسه یک و نیم ساعته هست مول 2 رو تموم میکنه . هزینه هر ترم 95000 تومان و هر کتاب و سی دی 35000 تومان . البته کتابها کپی هستش . معلمش هم یه آقای حدودا 30 ساله هستش که از 14 سالگی تا 28 سالگی سوئد و تو شهر یوته بری ( گوتنبرگ ) تحصیل کرده .

سلام،
در مورد سرمایه گذاری من خیلی اطلاعاتم جامع نیست. ولی یادمه یه جا خوندم که یه خانمی از برزیل اومده بود یه رستوران بزنه و ورشکست شده بود خیلی هم شاکی بود از دست سوئدی ها!!
به نظر من اگر بتونید زبان را خیلی خوب یاد بگیرید و البته بتونید وارد سوئد بشید و توی رشته خودتون خوب باشید احتمال کار وجود داره.
از بیرون سوئد که احتمالش خیلی خیلی پایین هست. به هر حال باید بدونید که مدرک تحصیلی در اکثر کشورهای اسکاندیناوی خیلی مزیت حساب نمیشه ولی درعوض سابقه کار و مهارت خیلی مهم هست (و صد در صد ارتباطات!).
در کل فکر کنم اگر بتونید وارد بشید احتمال داره که کاری پیدا کنید. ولی خیلی توقع کار تاپ و مرتبط حداقل در سال های اول نداشته باشید.
پیشنهاد میکنم که حتما یه جستجویی برای نظام مالی سوئد برای کار و کارآفرینان بکیند. چون سوئد نظام مالیاتی پیچیده ای داره  و کار شما هم باید سودهی خوبی داشته باشه اگر نه که اجازه اقامت یا نمیدند یا تمدید نمیکنند.

موفق باشید.