![]() |
اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3) +----- انجمن: زندگی در سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3) +----- موضوع: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3) صفحات
1
2
|
RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - soilman - 10-07-2013 ویزاهای کاری معمولا دیگه کم کم 2 ساله میدن و بعضی جاها هم شنیدم بیشتر هم میشه در مورد سوئد مثلا شنیدم که بار اول 2-3 ساله هست و دفعه ی بعد دوره ی بیشتری خواهد بود...بستگی به پرونده طرف داره معمولا (10-07-2013, 09:25 PM)'Shahrouz' نوشته: درود RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - ForeverBlue - 11-07-2013 (10-07-2013, 10:01 PM)'soilman' نوشته: ویزاهای کاری معمولا دیگه کم کم 2 ساله میدن و بعضی جاها هم شنیدم بیشتر هم میشه فرمایش سویلمن عزیز درست است.
در مورد سوئد این نکته را هم اضافه کنم که اگر اقامت کاری به عنوان کارآفرین بخواهید (یعنی ادعا کنید که میخواهید شرکتی تاسیس کنید و در آن یک business راه اندازی کنید و ....) در صورت پذیرفتن business plan & market research & .... به شما اقامت دو ساله میدهند اما باید در پایان دو سال به سود آوری رسیده باشید. چیزی که در سوییس برای کشورهای به قول خودشان ثالت (یعنی غیر اروپا و اتحادیه اروپا) به شکل زیر است: نقل قول: برای سوییس میتوانید این سایت را ببینید.
متاسفانه سوییس هم مانند سوئد کشور ثوتمندی است و نیازی به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ندارد [img]images/smilies/sad.gif[/img] RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - spt - 11-07-2013 توی فنلاند اول یک ساله میدن، و این یک ساله دادن ممکنه تا 4 بار هم ادامه پیدا کنه.. بعدش 4 ساله میدن... آما شهروز جان در جوابت باید بگم که فنلاند حداقل اینطوریه که شما قراردادت تموم میشه تا موقعی که ویزا داری میتونی بمونی و ویزات هم طبیعتا کاریه دیگه... یعنی مثلا اگه تا سپتامبر 2015 ویزای کاری داری ولی ژانویه 2013 قراردادت تموم شده بازم ویزات سر جاش هست... چاکرم ![]() RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - arash.at - 30-07-2014 کشور سوئیس یکی از مدارکی که واسه دادن ویزای تحصیلی میخواد اینه که تعهد بدید بعد از پایان تحصیلات خاک سوئیس رو ترک کنید . ( منبع : اسپید آروین ) ، پس اقامت پس از پایان تحصیلات در سوئیس وجود نخواهد داشت . RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - parsley - 06-04-2017 آیا آخرین پست این تاپیک تایید می شود؟ مجموعا اطلاعات ارائه شده تا حدودی مبهم و حتی ضد و نقیض بودند.. دوستان مقیم یا مطلع اطلاعات به روزی در اینباره دارند؟ تحصیل حتی دکتری و همراه با ریسرچ و مالیات هیچکدوم تاثیری در این مورد ندارند؟ RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - Shihan - 06-04-2017 (06-04-2017, 03:49 PM)parsley نوشته: آیا آخرین پست این تاپیک تایید می شود؟ مجموعا اطلاعات ارائه شده تا حدودی مبهم و حتی ضد و نقیض بودند.. من تا اونجایی که یکی از دوستانم در دانشگاه ETH تحصیل میکنن، قرار بر اینه که دانشگاه بعد از فارغ التحصیل فرصت 6 ماهه میدهند و میتونید شغل پیدا کنید. RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - parsley - 06-04-2017 البته من بیشتر منظورم این بود که آیا مدت زمان تحصیل در دوره دکتری جزء مدت زمان قانونی موردنیاز جهت اخذ اقامت در سوئیس محسوب می شود؟ و بطور کلی اصلا چنین قانونی در سوئیس وجود دارد یا اونطور که سه پست بالاتر دوستمون گفته بود اصلا چنین قانونی (اقامت بعد از تحصیل) در سوئیس موجود نیست؟ RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - Torkan - 06-04-2017 (06-04-2017, 10:44 PM)parsley نوشته: البته من بیشتر منظورم این بود که آیا مدت زمان تحصیل در دوره دکتری جزء مدت زمان قانونی موردنیاز جهت اخذ اقامت در سوئیس محسوب می شود؟ و بطور کلی اصلا چنین قانونی در سوئیس وجود دارد یا اونطور که سه پست بالاتر دوستمون گفته بود اصلا چنین قانونی (اقامت بعد از تحصیل) در سوئیس موجود نیست؟ دوست عزیز معمولا گفته های متناقض در فروم ها هست و معمولا کسی که خودش این راه رو رفته و تموم کرده در فرومها حضوری نداره! اگر قوانین تغییر خاصی نداشته باشه بله اون هم جزو اقامت محسوب میشه. منتهی اقامت سوییس خیلی طول میکشه شاید تا حداقل 10 سال! اگر هم برای شهروندی بخواید اقدام کنید 12 سال رو دست کم در نظر بگیرید منظورم از راه تحصیل بود البته حالا ازدواج و سرمایه گزاری و ... بحثش جداست. توصیه دارم همواره چنین سوالاتی رو از سایت خود سفارت بپرسید تا دقیق جوابتون رو بگیرید. مثلا اینجا بااحترام، ترکان RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - parsley - 08-04-2017 پیشنهاد شما ارزشمنده، اما در حال حاضر من قصدم داشتن یک برآورد کلی از شرایط کشورهاست این بود که از اطلاعات سایت کمک گرفتم. قطعا درباره یک کشور خاص و برای کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد شما بهترین کار هست. RE: اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئیس - automotive - 09-04-2017 (08-04-2017, 10:01 PM)parsley نوشته: پیشنهاد شما ارزشمنده، اما در حال حاضر من قصدم داشتن یک برآورد کلی از شرایط کشورهاست این بود که از اطلاعات سایت کمک گرفتم. قطعا درباره یک کشور خاص و برای کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد شما بهترین کار هست. درود بر شما بدلیل پرسشهای متوالی شما در زمینهی مهاجرت، تصمیم گرفته بودم تا از هدف شما در ارتباط با این پرسشها مطلع شوم، بلکه بتوانم شما را راهنمایی کنم. به جز یک سری کشورهای خاص (همانند سوئیس، عربستان و ...)، بیشتر کشورهای دنیا، الالخصوص کشورهای اروپایی قانون مشخصی در ارتباط با شهروندی دارند. تا آنجا که اطلاع دارم، بلا استثنا، شما باید 5 سال در خاک یک کشور حضور داشته باشید (مخصوصا اروپا، منظور اقامت معمولی است، نه اقامت از طریق ازدواج و ...، اقامتی که پس از ادامهی تحصیل و کار و حضور در خاک آن کشور به وجود میآید)، و بعد از 5 سال در آزمون شهروندی شرکت کنید. اگر قصد شما ادامه تحصیل و بعد کسب اقامت است، به جز کشورهای خاص اعلام شده، تقریبا اهمیتی ندارد که مقصد شما کجاست، قانون همان 5 سال حضور در خاک و پرداخت مالیات است، بدیهی است که پس از فارغالتحصیل شدن، در تمام کشورها به شما یک بازهی زمانی (فرجه) میدهند، تا کار رسمی پیدا کنید و حداقل درآمد داشته باشید و مالیات پرداخت کنید. در ارتباط با ایالاتمتحده هم قانون 5 سال حضور در خاک است، اما در حال حاضر که ویزایی در کار نیست، بحث در ارتباط با این کشور هم منتفی است. پی نوشت: اگر تخصص و سرمایه دارید، کانادا بسیار مناسب است، زمان کمتری میبرد و اصولا از ایران شما کارهای مهاجرتی خود را انجام میدهید و 2 تا 3 سال بعد (به شرط مهیا کردن شرایط و به حدنصاب رسیدن امتیاز شما) میتوانید به کانادا مهاجرت کنید. |