آکادمیا کافه
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Shihan - 02-01-2015

(02-01-2015, 02:07 PM)'سارا سادات' نوشته: راستی من از بهمن ماه می خوام برم کلاس زبان آلمانی تا شهریور هم بکوب می خونم نمره قابل قبول رو حتما میارم میدونم . بعد من سابقه کار هم دارم . می خوام بدونم سفارت آلمان سابقه کار با بیمه می خواد یا نه ؟؟؟؟؟

شما برای تحصیل بخوای بری اصن نیاز به سابقه بیمه نداری. همون سربرگ شرکت کفایت میکنه. 

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Mohammadhsp97 - 09-01-2015

من ميخوام برم آلمان اونجا يه سال برم كالج بعد برم دانشگاه پزشكى يا دندون پزشكى بخونم. مداركى كه ميخوان اينا هستن :
١- معدل ديپلم و پيش دانشگاهى ( ريز نمراتشون )
٢- يكى هم گواهى قبولى در آزمون سراسرى ( البته سابت خود دانشگاه ها گفته يه مدركى كه به ما نشون بده طرف شايستگى تحصيل در دانشگاه هاى مملكت خودشو داشته باشه )
تو كنكور ٣٠٠٠ آوردم ، آخرين رتبه مجاز ٣٢٢٩٠ هست. من هم مجاز شده بودم همروزانه و هم شبانه. اما فقط دندان پزشكى و پزشكى رو زدم. فكر ميكردم از بين المل ارس قبول ميشم چون سال هاى قبل حتى رتبه ١٢٠٠٠ هم اوجا رفته بود كه با توجه به شرايط امسال نشدم. معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و تو تيزهوشان خوندم. من گواهى رتبمو گرفتم ولى از چند نفر پرسيدم گفتن باسد از يه رشته قبول بشم روزانه يا شبانه كه من ميتونستم بشم اما تو انتخاب رشته نزدم. از طرفى ميرم سايت خود دانشگاه ها ميگن يه گواهى كه به ما نشون بده طرف ميتونه تو مملكت خودش تحصيلات عالى تر داشته باشه. ميخواستم بدونم شانس من براى پذيرش چقدره ؟ البته ميتونم كنكور ٩٤ هم بدم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Shihan - 09-01-2015

(09-01-2015, 03:44 PM)'Mohammadhsp97' نوشته: من ميخوام برم آلمان اونجا يه سال برم كالج بعد برم دانشگاه پزشكى يا دندون پزشكى بخونم. مداركى كه ميخوان اينا هستن :
١- معدل ديپلم و پيش دانشگاهى ( ريز نمراتشون )
٢- يكى هم گواهى قبولى در آزمون سراسرى ( البته سابت خود دانشگاه ها گفته يه مدركى كه به ما نشون بده طرف شايستگى تحصيل در دانشگاه هاى مملكت خودشو داشته باشه )
تو كنكور ٣٠٠٠ آوردم ، آخرين رتبه مجاز ٣٢٢٩٠ هست. من هم مجاز شده بودم همروزانه و هم شبانه. اما فقط دندان پزشكى و پزشكى رو زدم. فكر ميكردم از بين المل ارس قبول ميشم چون سال هاى قبل حتى رتبه ١٢٠٠٠ هم اوجا رفته بود كه با توجه به شرايط امسال نشدم. معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و تو تيزهوشان خوندم. من گواهى رتبمو گرفتم ولى از چند نفر پرسيدم گفتن باسد از يه رشته قبول بشم روزانه يا شبانه كه من ميتونستم بشم اما تو انتخاب رشته نزدم. از طرفى ميرم سايت خود دانشگاه ها ميگن يه گواهى كه به ما نشون بده طرف ميتونه تو مملكت خودش تحصيلات عالى تر داشته باشه. ميخواستم بدونم شانس من براى پذيرش چقدره ؟ البته ميتونم كنكور ٩٤ هم بدم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.

معدلت چنده؟ محموع دیپلم و پیش دانشگاهی؟ باید خیل بالا باشه بالای 17-18
چون معدل برای دوره پزشکی و دانشگاهها خیلی مهمه. ضمن اینکه مدرک حداقل B2 رو باید داشته باشی. با داشتن این موارد مشکلی نداره.

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Mohammadhsp97 - 09-01-2015

معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و معدل پيش دانشگاهيم ١٩. كلاس زبان آلمانى هم ميرم.

معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و معدل پيش دانشگاهيم ١٩. كلاس زبان آلمانى هم ميرم.فقط ميترسم مداركم جور نباشه

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Shihan - 09-01-2015

(09-01-2015, 04:29 PM)'Mohammadhsp97' نوشته: معدل ديپلمم ١٩٠٦٥ هست و معدل پيش دانشگاهيم ١٩. كلاس زبان آلمانى هم ميرم.فقط ميترسم مداركم جور نباشه

خیلی عالی. این که دیگه مشکلی نیست. مدارکت رو براساس نیاز دانشگاهها دست چین کن مشکلی نیست. برو حله. الان رو زبان المانی تمرکز کن.

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - poooooria - 13-01-2015

با سلام . میخواستم بدونم در آلمان هم مشابه انگلستان رشته ای دانشگاهی در خصوص فوتبال و علم آن یا مربیگری فوتبال وجود دارد یا نه ؟ (اگر به زبان آلمانی هم باشه مشکلی نداره ) اگر هست شرایط پذیرش گرفتن و.... را توضیح بدید. با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای المان - Shihan - 13-01-2015

(13-01-2015, 02:05 PM)'poooooria' نوشته: با سلام . میخواستم بدونم در آلمان هم مشابه انگلستان رشته ای دانشگاهی در خصوص فوتبال و علم آن یا مربیگری فوتبال وجود دارد یا نه ؟ (اگر به زبان آلمانی هم باشه مشکلی نداره ) اگر هست شرایط پذیرش گرفتن و.... را توضیح بدید. با تشکر

دروود بر شما
چیزی که شما دقیق دنبالش هستی خیلی خاصه که بشه در دانشگاه تدریس بشه ممکنه اکادمی هایی باشن که با دانشگاه ارتباط علمی - تحقیقاتی داشته باشن. یکی از معروفترین دانشگاههای ورزش در المان دانشگاه علوم ورزش کلن هست. باقی دانشگاههای اینجا موجوده. شما باید در دپارتمانها بدنبال علاقمندی خودت بگردی و ازشون سوال بپرسی. 

[برش] مدارک دبیرستان و کنکور - نسترن پارسا - 09-03-2015

سلام سئوالم خیلی مهم و حیاتیه حتما جواب بدید ممنون
من الان در مقطع پیش دانشگاهی مشغول تحصیلم ولی کنکور ثبت نام نکردم.میخواستم بدونم برای پذیرش گرفتن از دانشگاه المان مدرک زبانb1ومبلغ گفته شده در حسابم و ترجمه ی دیپلمم فقط مورد نیاز هست؟؟یا حتما قبولی در کنکور هم باید باشه؟

RE: مدارک دبیرستان و کنکور - penguinsjr - 09-03-2015

(09-03-2015, 04:49 AM)'نسترن پارسا' نوشته: سلام سئوالم خیلی مهم و حیاتیه حتما جواب بدید ممنون
من الان در مقطع پیش دانشگاهی مشغول تحصیلم ولی کنکور ثبت نام نکردم.میخواستم بدونم برای پذیرش گرفتن از دانشگاه المان مدرک زبانb1ومبلغ گفته شده در حسابم و ترجمه ی دیپلمم فقط مورد نیاز هست؟؟یا حتما قبولی در کنکور هم باید باشه؟

سلام
به طور کلی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه ها قبولی کنکور در هیچ مقطعی شرط نیست...
مگر این که دانشگاهی شرایط خاص خودش رو داشته باشه...