آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - marjan_f - 08-12-2014

ممنون از پاسختون. من اگر از سفارت ايتاليا اقدام كنم مي تونم ورودم به اسپانيا باشه؟ چون من شنيدم كه از هر كشوري ويزا بگيري بايد از همون كشور وارد محدوده شينگن بشي. من ديگه ايتاليا نمي خوام برم.يكي از اقوام نزديك براي ادامه تحصيل اسپانيا رفتن و ما بيشتر مي خوايم اونها رو ببينيم و در عين حال خيلي هم دوست داشتيم كه اسپانيا بريم. البته اونها به خاطر ويزاي دانشجويي كه دارن و تازه هم رفتن بعيد مي دونم بتونن براي كسي دعوت نامه بفرستن.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 08-12-2014

(08-12-2014, 10:54 AM)'marjan_f' نوشته: ممنون از پاسختون. من اگر از سفارت ايتاليا اقدام كنم مي تونم ورودم به اسپانيا باشه؟ چون من شنيدم كه از هر كشوري ويزا بگيري بايد از همون كشور وارد محدوده شينگن بشي. من ديگه ايتاليا نمي خوام برم.يكي از اقوام نزديك براي ادامه تحصيل اسپانيا رفتن و ما بيشتر مي خوايم اونها رو ببينيم و در عين حال خيلي هم دوست داشتيم كه اسپانيا بريم. البته اونها به خاطر ويزاي دانشجويي كه دارن و تازه هم رفتن بعيد مي دونم بتونن براي كسي دعوت نامه بفرستن.

خیر. اینطور نیست شما برای ویزای شینگن از طریق ایتالیا انجام میدید و برای سفر به ایتالیا و سپس به اسپانیا سفر میکنید.
ضمن اینکه در خصوص بازدید بهتره که دعوتنامه ارسال بشه به هر حال ربطی به تازه وارد شدنش نداره بدون دعوتنامه باز کمی دردسر میشه. به هر حال باید این نکته رو در نظر بگیرد که مدارکتون باید خیلی بیش از کافی باشه. اون هم بدلیل حساسیت این بخش از سفارته.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - libra20023000 - 16-03-2015

سلام دوستان
[align=right]من امروز مصاحبه داشتم در سفارت. آقايي كه با من مصاحبه كرد نه مدارك تحصيليم رو گرفت و نه رزرواسيون هتل رو. فقط پرسيد كه ليسانس و فوق ليسانسم رو از كدوم دانشگاه ها گرفتم. آيا كسي تجربه اي در اين زمينه داره؟ چرا مدارك تحصيليم رو نگرفت؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 19-03-2015

(16-03-2015, 12:30 PM)'libra20023000' نوشته:
سلام دوستان

من امروز مصاحبه داشتم در سفارت. آقايي كه با من مصاحبه كرد نه مدارك تحصيليم رو گرفت و نه رزرواسيون هتل رو. فقط پرسيد كه ليسانس و فوق ليسانسم رو از كدوم دانشگاه ها گرفتم. آيا كسي تجربه اي در اين زمينه داره؟ چرا مدارك تحصيليم رو نگرفت؟

افیسر سفارت اسپانیا خیلی گیرن ، اگرم ازت نگرفت مطمئن باش جای نگرانی نبوده والا بهت میگفت نقص مدرک داری.
برگه هتل و رزرو باید بعد از تایید ویزات برای اون تحویل سفارت بدی.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - ms66 - 24-07-2015

سلام

من دانشجوی دکتری هستم و می خواستم برای کنفرانس به اسپانیا برم. وقت سفارت ۲۷ آگسته و کنفرانس ۲۷ سپتامبر. چندتا سوال داشتم:
۱- تو این یک ماه جواب ویزا می یاد حتما؟
۲- نامه تمکن مالی حدودا چقدر باید باشه؟ (حداقل چقدر باشه؟) و اینکه اگه دو تا صورت حساب بانکی برای دو تا حساب مختلف باشه که مشکلی نداره؟
۳- برای ویزا دادن برای کنفرانس؛ رشته تحصیلی اهمیت داره؟
۴- دانشجوی دکتری بودن تاثیری تو ویزا دادن داره؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 24-07-2015

(24-07-2015, 06:11 PM)ms66 نوشته: سلام

من دانشجوی دکتری هستم و می خواستم برای کنفرانس به اسپانیا برم. وقت سفارت ۲۷ آگسته و کنفرانس ۲۷ سپتامبر. چندتا سوال داشتم:
۱- تو این یک ماه جواب ویزا می یاد حتما؟
۲- نامه تمکن مالی حدودا چقدر باید باشه؟ (حداقل چقدر باشه؟) و اینکه اگه دو تا صورت  حساب بانکی برای دو تا حساب مختلف باشه که مشکلی نداره؟
۳- برای ویزا دادن برای کنفرانس؛ رشته تحصیلی اهمیت داره؟
۴- دانشجوی دکتری بودن تاثیری تو ویزا دادن داره؟

1- بله
2- باید بیشتر از مقداری باشه که برای یه سفر یک ماهه به اسپانیا نیاز داری
3- خیلی نه
4- بله

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - ms66 - 24-07-2015

مرسی بابت پاسخ سریعتون. و یک سوال دیگه:
کنفرانس ۳ روزه. من می خوام برای ۱۰ روز تقاضای ویزا کنم (از یک روز قبل کنفرانس تا ۶ روز بعدش). به نظرتون ویزا می دن برای این ۱۰ روز؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - ForeverBlue - 24-07-2015

(24-07-2015, 07:49 PM)ms66 نوشته: مرسی بابت پاسخ سریعتون. و یک سوال دیگه:
کنفرانس ۳ روزه. من می خوام برای ۱۰ روز تقاضای ویزا کنم (از یک روز قبل کنفرانس تا ۶ روز بعدش). به نظرتون ویزا می دن برای این ۱۰ روز؟

بله امکان پذیر هست چون فرض میکنند به هر حال باید برنامه پرواز و هتل و ... خود را نیز تنظیم کنید. بهتر است از 3 روز قبل تا 3 روز بعد درخواست کنید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - dogahe - 27-07-2015

با سلام
من برای فرصت مطالعاتی دوره شش ماهه برای اسپانیا اقدام کردم.
یکی از مدارکی که برای گرفتن ویزا لازمه, فرم مربوط به رزرو هتل هست. از دوستان کسی اطلاع داره که چطور میشه با پرداخت پول اندک هتل رزرو کرد؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 30-07-2015

(27-07-2015, 05:15 PM)dogahe نوشته: با سلام
من برای فرصت مطالعاتی دوره شش ماهه برای اسپانیا اقدام کردم.
یکی از مدارکی که برای گرفتن ویزا لازمه, فرم مربوط به رزرو هتل هست. از دوستان کسی اطلاع داره که چطور میشه با پرداخت پول اندک هتل رزرو کرد؟

پول اندک منظورت چیه؟!! دیگه وقتی باید رزور کنی مقدار پولی باید ارائه کنی، از وب سایت booking.com یا از اژانسهای مسافرتی میتونه اطلاع دقیقتر بگیری.