آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- انجمن: تحصیل در سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - mehdi_kh - 02-12-2011

سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش و فاند داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - spt - 05-12-2011

(02-12-2011, 02:09 PM)mehdi_kh نوشته: سلام به همه عزیزان
لطفا منو هم راهنمایی کنید.مرسی دارین شدید
آیا با این شرایطی که من دارم امید به پذیرش و فاند داشته باشم:
1-لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 14/17
2-فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش شناسایی وانتخاب مواد از دانشگاه باهنر کرمون با معدل 17/60
3-زمینه فعالیت توی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی
3-4تا مقاله داخلی
4-1مقالهISI چاپ شده در سال 2011 با impact factor:2.135 توی زمینه نانو تکنولوژی و مغناطیس
5-1 مقاله دیگه هم فرستادم واسه یه ژورنالی با impact factor:1.875که این مقاله هم revise خورده
6-یه چکیده هم فرستادم واسه یه کنفرانس تو هاوایی آمریکا که اونم به صورت پوستر پذیرفته شد( کنفرانس نانو تکنولوژی).
7-عضو ستاد نانو ریاست جمهوری (تونستم ازشون به خاطر پایان نامم و مقاله هام پولم بگیرم)
8-زبانم بدک نیست،دارم میخونم واسه تافل چون تا حالا امتحان ندادم
9-الانم بدبختانه سربازم ولی خوشبختانه چیزیش نمونده که تموم شه
10-مرسی دارین شدید
با اجازه از آقا محسن Smile
دوست من مهدی جان!
خسته نباشی و ایشالا هر چه زود تر خدمتت تموم میشه و میری واسه ادامه تحصیل...
با توجه به شرایطت باید بگم به طور کلی اوضاعت بد نیست، حالا نمیدونم هدف خاصی داری توی آلمان یا خیلی کشورش برات مهم نیست...
ببین نکته های خوب اینه که مقاله ی چاپ شده داری و با توجه به این هایی که نوشتی نشون میده (به استادا) که بلدی کار تحقیقاتی انجام بدی و این خیلی خوبه..
معدلت خیلی خوب نیست اما خیلی هم بد نیست...
اینکه درگیر پروژه های واقعی هم توی رشتت بودی خیلی خوبه...

اما نکته های منفی اینه که روی نانو کار کردی که یه مقدار متاسفانه حساسیت روش وجود داره و خیلی راحت به ایرانی ها پذیرش نمیدن...
به نظر من یا باید رشته ی مورد نظرت رو از نانو تغییر بدی و سابقه کاری مربوط بهش رو تا یه حدی مطرح نکنی... البته این نظر منه...

به طور کلی بخام بگم شانست خوبه و اگه تلاش بکنی حتما حتما موفق میشی... Smile

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - nader - 08-05-2012

با سلام.اگه میشه راهنمایی بفرمایید منو

رشته برق قدرت

کاردانی دانشگاه آزاد نجف آباد معدل15 و خورده ای

کارشناسی دانشگاه آزادخمینی شهر معدل 15

زبان آلمانی b1 البته در حال خوندن

تافل هم امتحان بدم 80 میارم احتمالا

سربازی نرفتم هنوز اما سال دیگه باید برم

شما چه پیشنهادی به من واسه گرفتن پذیرش یا فاند دارید؟آیا مدارک دیگه هم لازمه داشته باشم؟چه مدارکی؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - ahmadpashaei - 09-05-2012

منم یک سوال دارم:
برای مستر یا دکترای مستقیم به زبان انگلیسی اصلا آلمانی ها پذیرش با فاند میدن؟حالا هرجوریش باشه.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - m0h3n - 10-05-2012

(08-05-2012, 08:12 PM)nader نوشته: با سلام.اگه میشه راهنمایی بفرمایید منو
رشته برق قدرت
کاردانی دانشگاه آزاد نجف آباد معدل15 و خورده ای
کارشناسی دانشگاه آزادخمینی شهر معدل 15
زبان آلمانی b1 البته در حال خوندن
تافل هم امتحان بدم 80 میارم احتمالا
سربازی نرفتم هنوز اما سال دیگه باید برم
شما چه پیشنهادی به من واسه گرفتن پذیرش یا فاند دارید؟آیا مدارک دیگه هم لازمه داشته باشم؟چه مدارکی؟

معدلتون تا حدودی خوب هست. اینکه سطح B1 رو دارید خیلی خوبه و حتما ادامه بدید.
برای گرفتن پذیرش غیر از موارد فوق اگر سابقه کار و یا مدرک معتبر تخصصی دارید مفید خواهند بود.
در خصوص فاند برای مستر خیلی حساب نکنید.

موفق باشید

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - nader - 10-05-2012

سلام مجدد

آقا محسن منظورتون از مدارک تخصصی مثل ICDL هستش مثلا؟

آیا مدارک workshop در رشته خودم هم تاثیر داره؟که البته دارم تا حدودی.

و اینکه من واسه master میتونم با هزینه 20 میلیون کارمو اونجا تموم کنم؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - rulany - 12-05-2012

نادر جان در مورد سوال اولت اطلاعی ندارم.اما اینکه بشه با 20 میلیون تمخومش کنی بستگی به شهری که میری داره.بستگی به دانشگاهی که میری داره که ایا رایگان یا پولیه و بازم بستگی به این داره که ارزی که استفاده میکنی ازاد باشه یا دولتی. در نهایت فکر کنم در شهرههای کوچیک المان با این هزینه حالا شاید یه خورده بالاتر به شرط رایگان بودن دانشگاه میشه جمع و جورش کرد

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - m0h3n - 12-05-2012

@nader

هر مدرکی که بشه اسمش رو گذاشت مدرک تخصصی (موردی از شما رو نشون بده که در اکثر افراد نیست)
اون مبلغ به خیلی چیزها بستگی داره ولی میشه گفت در شرایط نرمال اوکی هست.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - nader - 13-05-2012

با سلام

مرسی که راهنمایی کردید منو فقط اینکه من اونجا در کنار درس کار هم بکنم چقد میشه رو پولش حساب کرد؟یعنی چقد واسم میفته؟

و در واقع اینکه اگه 20 ملیون داشته باشم کار هم بکنم میتونم تامین باشم یا نه؟حالا شهرو دانشگاهو همه چیزو نرمال فرض کنید.

و اینکه واسه رشته من برق قدرت کدوم شهر یا دانشگاه میتونه مناسب باشه با شرایطی که قبلا اعلام کردم؟

با سپاس فراوان ونهایت لطفی که به من دارید

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های آلمان - rulany - 19-05-2012

(13-05-2012, 11:47 AM)nader نوشته: با سلام

مرسی که راهنمایی کردید منو فقط اینکه من اونجا در کنار درس کار هم بکنم چقد میشه رو پولش حساب کرد؟یعنی چقد واسم میفته؟

و در واقع اینکه اگه 20 ملیون داشته باشم کار هم بکنم میتونم تامین باشم یا نه؟حالا شهرو دانشگاهو همه چیزو نرمال فرض کنید.

و اینکه واسه رشته من برق قدرت کدوم شهر یا دانشگاه میتونه مناسب باشه با شرایطی که قبلا اعلام کردم؟

با سپاس فراوان ونهایت لطفی که به من دارید

ببين كلا المان 4تا دانشگاه قدرت رو انگليسي ارائهميدن.دقت كن گفتم دانشگاه ها!! چند تاعلمي كاربردي هم ارائه ميدن به انگليسي قدرت رو.
TU Munchen
TU brandenburg
RWTH Aachen
Tu Darmstadt
اين 4 تا دانشگاه هستند كه برق رو به انگليسي ارائه ميدن و از اين 4 تا هم فقط مونيخ ترمي 500يورو شهريه داره و بقيه شهريه ندارند.
فكر كنم تو دانشگاه هاي دومي و چهارمي بشه با همون 20 ميليون ژوشش داد. در مورد كار دانشجويي هم محسن بهتر ميتونه كمكت كنه