![]() |
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: پست مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9) +---- موضوع: ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-DHL) |
RE: شركت DHL - Pejman - 14-12-2011 نه امیر حسین جان. ایشون گفته تا وارد سیستم کنیم چند روز طول می کشه. اگه تا هفته بعد تو سیستم نیومده بود ایمیل بزن. نگران نباش. مشکلی نیست. RE: شركت DHL - Pejman - 17-12-2011 دوستان اینکه می گن از DHL به ایران دیگه پست نمی شه و شامل تحریم شده درسته؟ RE: شركت DHL - ice - 18-12-2011 (17-12-2011, 06:47 PM)Pejman نوشته: دوستان اینکه می گن از DHL به ایران دیگه پست نمی شه و شامل تحریم شده درسته؟پژمان جان فکر می کنم اگر تحریم باشه تحریمش مثل TNT باشه و با شرکت واسط کار کنه. چون هم ایران آیلتس هنوز از این پست استفاده می کنه و هم خود سایت DHL هنوز آدرس دفاتر ایران را در سایتش داره. RE: شركت DHL - m.ost - 26-12-2011 سلام من چند روز قبل رفتم مدارکم رو از طریق DHL پست کنم. به همتون توصیه میکنم که حتما وقتی کاغذی که کد پیگیری رو روش نوشته بهتون میده حتما آدرس روش رو چک کنید که اشتباه ننوشته باشه. ماموری که آدرس های منو نوشت 3 چهار تا عدد و کد رو اشتباه نوشته بود و اگه همون جا چک نکرده بودم معلوم نبود چی میشد! RE: شركت DHL - Mike - 27-12-2011 (18-12-2011, 11:44 AM)ice نوشته: پژمان جان فکر می کنم اگر تحریم باشه تحریمش مثل TNT باشه و با شرکت واسط کار کنه. چون هم ایران آیلتس هنوز از این پست استفاده می کنه و هم خود سایت DHL هنوز آدرس دفاتر ایران را در سایتش داره. من چند وقت پیش ۱ بسته از ایران دریافت کردم که البته از ایران با TNT فرستاده شده بود! حدس میزنید بسته چطوری اومده بودش؟ بله، DHL رسوندش! البته نه از ایران، اومده بود دوبی بعدش از اونجا با DHL اومده بود اینجا! RE: شركت DHL - Behnoosh - 27-12-2011 (27-12-2011, 01:48 AM)Mike نوشته: من چند وقت پیش ۱ بسته از ایران دریافت کردم که البته از ایران با TNT فرستاده شده بود! حدس میزنید بسته چطوری اومده بودش؟جناب Mike این مسئله امری رایج نه تنها در صنعت پست بلکه در تمامی صنایع است. تا کنون نام بیمه اتکایی به گوشتان خورده است؟ شما یک بیمه از بیمه ایران می خرید ولی در واقع بیمه ایران خودش را پیش بیمه دیگری مثل بیمه قدس بیمه کرده است و در واقع اگر شما از بیمه خود استفاده نمایید 80% بیمه را بیمه قدس و 20% را بیمه ایران پرداخت می نماید.تازه خود بیمه قدس هم خود را باز جای دیگری بیمه نموده است.این کار کاملا رایج است. درباره صنعت پست هم همینطور است.شرکت های پستی هر کدام یک مسیر خاص را کار می نمایند و روی آن مسیر مزیت نسبی پیدا می نمایند به این معنی که آن مسیر(مثلا دبی به امریکا) را با هزینه کمتری ارسال می نمایند.بعد با همدیگر در ارسال بسته ها همکاری می نمایند.مثلا TNT بعضی مسیر های اروپایی را برای DHL حمل می نماید و DHL مسیر های به سمت امریکا را. با این روش هر دو شرکت (و شرکت های دیگری که در این صنعت مشغول هستند) سود می نمایند. مرسی RE: شركت DHL - Mike - 27-12-2011 (27-12-2011, 04:12 AM)Behnoosh نوشته: جناب Mike شما داریم مساله کارگزار را مطرح میکنید! هیولایی مثل TNT احتیاجی نداره از رقیب سر سخته خودش به نامه DHL کمک بگیر! تنها سیستم لجستیک شرکت TNT برا نجات دادن آمریکا در جنگ افغانستان کافی هستش. مساله من چیز دیگری هستش. من پارسال که اپلی میکردم پست TNT به من گفت که داستان در دبی چی هستش. اما من امسال که دیدم DHL این کارو کرده فهمیدم داستان چی هستش! در واقع TPG در ایران اصلا ربطی به TNT نداره! همون DHL هستش که فقط شکلشو عوض کردند! چرا؟ چون TNT هلندی هستش و هلند هم از کشورهایی هستش که سریعاً ایران رو تحریم کردند! RE: شركت DHL - Behnoosh - 27-12-2011 متوجه منظور شما شدم. هرچند کارمندان TPG ادعا می کنند وابسته به TNT هستند.به هر حال هر دو نظر ادعا یا فرضیه است و اینکه در بخشی از کار از یکی از دو شرکت استفاده شود برای اثبات ادعا کافی نمی باشد. ------------------------------------------- بحث اینکه DHL و TNT با هم همکاری نمی نمایند رو نمی پذیرم چراکه عظیم ترین شرکت ها هم برای به دست آوردن سود با هم همکاری و گاها تبانی می نمایند.طبق متد گیم تئوری این روش بیش از رقابت به آنها سود می رساند. به هر حال این بحث خارج از حوصله این تاپیک است.اگر مایل بودید جای دیگری بحث را ادامه خواهیم داد مرسی RE: شركت DHL - Pejman - 30-01-2012 دوستان کسی می دونه چرا برای مدارک دانشگاهی شامل ریز نمره و رزومه و توصیه نامه و اینها که هیچ چیز عجیب یا خطرناکی توش نیست، باید تا چند روز کلیرنس در آمریکا با پست DHL طول بکشه؟ RE: شركت DHL - Saeid - 30-01-2012 اگر زیاد طول کشیده حتما با دفترشون تماس بگیرین....البته اگه "ترک" میکنید و نشون میده که هنوز تو مرحله کلیر هستش....احتمالا سایتشون دیر آپدیت میشه و مشکل داره....تماس بگیرین بهتره (30-01-2012, 07:28 PM)Pejman نوشته: دوستان کسی می دونه چرا برای مدارک دانشگاهی شامل ریز نمره و رزومه و توصیه نامه و اینها که هیچ چیز عجیب یا خطرناکی توش نیست، باید تا چند روز کلیرنس در آمریکا با پست DHL طول بکشه؟ |