![]() |
کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ (/Thread-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87%D8%9F) صفحات
1
2
|
RE: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - Simon2007 - 27-04-2013 (27-04-2013, 08:24 PM)'armince' نوشته: منم کاملا باهات موافقم سایمون عزیز خواهش ميكنم. تو پروسه ي اپلاي جلو كه ميري حس ميكني كم كم داتراي بلوغ فكري ميشي. ايده آلهات تعديل ميشه و اگر مثلا اولش دور رنكاي تاپ تن ميگردي آخراش كه ميرسي ميبيني اونروزا ديدت به قضيه خيلي خام بوده. خوبه كه زود دست به كار شدي. دقيقا از جايي كه ميشه حساب شده كار كرد. اما ارزش مقاله رو هم من منكر نيستم. ولي بازم با ديد امروزم هيچي رو به اندازه ي GRE موثر نميبينم و معدل. اميد كه موفق باشي و سلامت. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
RE: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - josph92 - 07-10-2013 من میبینم عزیزان دنبال این هستند که ببینن این چیکار کرد فاند گرفت؟اون چیکار کرد فلان شد.بابا جون اینو اونو ول کنین.خودتو عشقه. اگاهانه هدفتو مشخص کن.تمام جوانب حتی ریز ترینشونو در نظر بگیر.با برنامه پیش برو.سخت سخت سخت اما بطور لذت بخش تلاش کن.100%به نتیجه ی مطلوب خودت میرسی.خودتو در یاب . RE: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - Torkan - 07-10-2013 (07-10-2013, 07:43 PM)'josph92' نوشته: من میبینم عزیزان دنبال این هستند که ببینن این چیکار کرد فاند گرفت؟اون چیکار کرد فلان شد.بابا جون اینو اونو ول کنین.خودتو عشقه. اگاهانه هدفتو مشخص کن.تمام جوانب حتی ریز ترینشونو در نظر بگیر.با برنامه پیش برو.سخت سخت سخت اما بطور لذت بخش تلاش کن.100%به نتیجه ی مطلوب خودت میرسی.خودتو در یاب . کاملا حرفتون منطقیه دوست عزیز منتهی این رو هم در نظر بگیرید که استفاده از تجربیات دیگران به خصوص در مورد فاند و ...خیلی مهم هستش هرچند متاسفانه تو ایران اکثر بچه ها نه همشون ها اکثرا اینگونه موارد رو بزرگ نمایی میکنن
درسته یه جورایی خارج از موضوع تاپیک هستش ولی چون بحث فاند هست اینا رو گفتممثلا یکی که 40 درصد فاند گرفته میگه من فول فاند شدم و .... وگرنه میدونم منظور اصلی شما چیه که بله من هم به همان چیزی که گفتید به ذاتش دقت کنید ذاتش اعتقاد دارم RE: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - mahnaz103 - 07-10-2013 (07-10-2013, 07:43 PM)'josph92' نوشته: من میبینم عزیزان دنبال این هستند که ببینن این چیکار کرد فاند گرفت؟اون چیکار کرد فلان شد.بابا جون اینو اونو ول کنین.خودتو عشقه. اگاهانه هدفتو مشخص کن.تمام جوانب حتی ریز ترینشونو در نظر بگیر.با برنامه پیش برو.سخت سخت سخت اما بطور لذت بخش تلاش کن.100%به نتیجه ی مطلوب خودت میرسی.خودتو در یاب . با سلام
خب تا آدم شرایط مختلف رو بررسی نکنه مگه دلش آروم میشه؟؟ شما تا ندونی معدل چند ،مقاله چندتا ،نمره زبان و جی آر ایی مثلا چند باشه احتمال داره کجا پذیرش یا فاند بگیری، چطور مطمئن و با انگیزه ی زیاد تلاش میکنید؟؟؟ ![]() مثلا مثل زمان کنکور،که مثلا میپرسیدیم با چه رتبه ای ،چه رشته ای ،کجا قبول میشه ،خب اینجا هم همینه! من باید از کسایی که پذیرش یا فاند گرفتن بپرسم ببینم نسبت به اونا ضعف رزومه ام چیه تا هرچه زودتر برطرفش کنم دیگه ![]() برای من به شخصه خیلی مفید بوده ،تجربه ی دوستانی که چه پذیرش گرفتن چه فاندگرفتن ![]() ![]() ایشالله همه موفق باشند RE: کسی از برق آمریکا فاند نگرفته؟ - lavender - 10-10-2013 یقیناً دوستان با راهنماییهاشون می تونن بگن احتمال فاند کجا بیشتر یا کمتره و چه چیز هایی تاثیر گذار هست. اما چیزی که هست نمی شه آدم دلش رو خوش کنه و بگه خب فلان دانشگاه مقاله می خواد پس بریم 10 تا مقاله submit کنیم ...یا فلان دانشگاه چون رنکینگش پایینه پس 100% پذیرش می ده. من افرادی رو می شناسم که برای چند نوع دانشگاه به طور همزمان اقدام کردم اما با اینکه رنک دانشگاه پایین بوده یا فاند نداده یا پذیرش... و برعکس کسایی رو می شناسم که هیچ چی شون درست حسابی نبوده اما از دانشگاه های خیلی خیلی خوب پذیرش و فاندگرفتن. بهتره برای هم دیگه نسخه نپیجید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] |