آکادمیا کافه
درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: روادید کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - m.ost - 09-01-2014

(08-01-2014, 11:38 PM)'giga' نوشته: سلام برای اخذ ویزا برای کانادا آیا میشه به صورت آنلاین اقدام کرد یا باید بریم کشور دیگه ؟ اگه باید بریم کشور دیگه آیا میشه همون موقع رفتن به دانشگاهی که پذیرش را از اونجا گرفتیم برای ویزا اقدام کنیم یا باید چند ماه قبل برای ویزا به سفارت کانادا در کشور ثالث ( مثلا ترکیه ) مراجعه کنیم؟ چون با توجه هزینه ها دو بار سفر کردن هزینه اضافی رو تحمیل می کند.

سلام 

من متوجه سوالتون نشدم. منظورتون از اینکه نوشتین "آیا میشه همون موقع رفتن به دانشگاهی که پذیرش را از اونجا گرفتیم برای ویزا اقدام کنیم" آیا این هست که برین کانادا و اونجا ویزا بگیرین؟ یا مثلا سر راه رفتن به کانادا برای ویزا اقدام کنین؟ 

همونطور که امین عزیز در بالا توضیح دادن شما به صورت آنلاین میتونین برای گرفتن ویزای کانادا اقدام کنین. با اینحال زمان صدور ویزا رو هم باید در نظر بگیرین و چند ماهی قبل از اینکه بخواین برین اقدام بفرمایید. 
موفق باشین. 

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - giga - 10-01-2014

یعنی میشه بدون مراجعه به سفارت کانادا در ترکیه به صورت آنلاین برای ویزا اقدام  وفقط هنگام رفتن به کانادا بریم ترکیه و از سفارت ویزامون رو بگیریم و بریم ؟ به طور متوسط چند ماه قبل باید برای ویزا اقدام کرد ؟ آیا اوکی شدن ویزا رو به صورت آنلاین بهمون اطلاع میدن؟

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - H_kiani - 08-08-2014

سلام دوستان ، 

من مدارکم تقریبا آماده هست و می‌خوام برای ویزا اقدام کنم. برای دوره PGD. 
می‌خواستم ببینم از کدوم راه اقدام کنم بهتر و سریع تر هست ؟؟

۱- انلاین ؟!
۲- تحویل مدارک به صورت دسی در ترکیه ؟

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - مهمان - 04-12-2015

باسلام
اگر فامیل داشته باشی وبخواهد شما رو دعوت به کانادا کند و برای شما اقامت بگیرد راهش چیست

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - M1KE - 04-12-2015

فقط برای آشنایان درجه یک مثل والدین، همسر و فرزندان میشه از روش خانوادگی و به صورت مستقیم اقدام کرد. در بقیه موارد فرد خودش می بایست از روش های دیگری مثل کارکنان ماهر یا دانشجویی اقدام کنه که در برخی از اونها داشتن آشنا ممکنه امتیاز فرد یا شانس وی را برای قبولی افزایش بده.

(04-12-2015, 10:19 AM)مهمان نوشته: باسلام
اگر فامیل داشته باشی وبخواهد شما رو دعوت به کانادا کند و برای شما اقامت بگیرد راهش چیست

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - anis - 01-02-2016

سلام من شنیدم اگه فاند ندن گرفتن ویزا با ریسک همراه است ... خواستم بدونم چکار کنم که حتما ویزا بدن ..اگه پرینت حساب بانکی بالا در 6 اخیر یا سند مالکیت ببنین اوکی یا نه

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Matinking - 01-02-2016

(01-02-2016, 12:05 PM)anis نوشته: سلام من شنیدم اگه فاند ندن گرفتن ویزا با ریسک همراه است ... خواستم بدونم چکار کنم که حتما ویزا بدن ..اگه پرینت حساب بانکی بالا در 6 اخیر یا سند مالکیت ببنین اوکی یا نه

سلام

اگر نسخه general ی برای "حتما ویزا گرفتن" وجود داشت، یک manual تهیه می کردن و به شما می دادن تا مدارکتون رو بر اون اساس تهیه کنید... یک کامپیوتر رو هم program می کردند و می گذاشتند جای officer (!) تا تعیین کنه مدارک شما کامل هست یا نه و تمام!...

شما حتی با پرینت یک سال و چندین سند هم نمی تونید از این جهت مطمئن بشید... تنها کاری که از دستتون برمیاد صرفا best effort برمبنای تجربیات افراد قبلی از خودتون هست.. اینکه officer متقاعد بشه یا نه خیلی غیرخطی تر از اون هست که بشه گفت راه حتما ویزا گرفتن چی هست...

توصیه من این هست که من باب caseتون، در کنار bank statement، روی social tie ها هم به شدت کار کنید... محتملا این دو عامل در کنار هم می تونن شما رو به سرمنزل مقصود برسونند...

براتون آرزوی موفقت دارم

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - kingover - 23-02-2016

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده به تازگی از یک دانشگاه کانادایی ادمیشن گرفتم و الان قصد دارم که برای ویزا اقدام کنم.
اما از آنجایی که هنوز فارغ التحصیل نشده ام ( یک ترم دیگه مونده) سوال بنده اینه که برای اقدام آنلاین نیازی به نامه فارغ التحصیلی هست و یا ریزنمره رسمی ترجمه شده تا ترم جاری کفایت میکنه ؟

با تشکر

RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Matinking - 24-02-2016

(23-02-2016, 07:01 PM)kingover نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید
بنده به تازگی از یک دانشگاه کانادایی ادمیشن گرفتم و الان قصد دارم که برای ویزا اقدام کنم.
اما از آنجایی که هنوز فارغ التحصیل نشده ام ( یک ترم دیگه مونده) سوال بنده اینه که برای اقدام آنلاین نیازی به نامه فارغ التحصیلی هست و یا ریزنمره رسمی ترجمه شده تا ترم جاری کفایت میکنه ؟

با تشکر

سلام

مگه بدون ریزنمرات اصلی اصلا دانشگاه برای شما admission letter صادر کرده؟!
submit کردن visa application با ریزنمرات ناقص ریسک هست...
بعید نیست که officer تا ریزنمرات نهایی دستش نرسه کار خاصی صورت نده...

براتون آرزوی موفقیت دارم

Apply Online after Refused - samane.s - 27-06-2016

سلام

من اپلی‌ انلاین انجام دادم برای ویزا توریستی ک دعوتنامه داشتم اما ریجکت شدم. سوالی‌ ک الان دارم و کسائی ک شرایط یکسان با من داشتن اگه اطلاعاتی دارند در این زمینه ممنون میشم جواب بدن

من الان می‌خوام دوباره اپلی‌ انلاین انجام بدم
و تو ابتدای کارم ک نمیدونم چیکار کنم مهم ترینش اینه ک
۱. 
باید با همون یوزر و پاس قبلی‌ ک رفوسد شدم بازم وارد بشم و اپلی‌ کنم
 یا باید دوباره یوزر پاس جدید و پروفایل جدید درست کنم
و بعد مدارکمو آپلود کنم

۲.
مدارکی ک باید ترجمه بشن و آپلود بشن مهره دارالترجمه کافی‌ داشته باشن

یا باید مهره دادگستری هم داشته باشن

۳.
من می‌تونم از مدارک قبلیم ک حدوداً ۵-۶ ماه از ترجمشون گذشته استفاده کنم مجددا یا نه
باید دوباره ترجمه بشوند مثل شناسنامه و سند ازدواج