آکادمیا کافه
اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE Subject (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-Subject)
+---- موضوع: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-GRE-Subject-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4

RE: فوق مجدد در ایران یا دکترای خارج؟ - فرید - 04-06-2013

(04-06-2013, 05:48 PM)'zahya' نوشته: پس بنظر شما دوست عزیز:
توصیه نامه از استادهامون دارم پس بدست آوردن نمره خوب در GRE  هم جنرال و هم سابجکت میتوان پذیرش خوبی گرفت. حالا 3سوال دیگه برایم پیش میاید
1- حتی اگر دانشگاهی نمره GRE جزو admission requirement نباشه بازم این نمرات تاثیر خوبی بر ایشان داره یا نه؟
2- هر دوتا آزمونها در ایران برگزار میشه؟ تاریخ شروع به ثبت نامش کی هست؟ چرا توسایت سنجش میریم هیچ اطلاعاتی نمیدهد؟
3-بنظرتون منبع مطالعاتی که تو جزوه پذیرش هست کافیه؟
سپاس در سپاس فراوان

فکر کنم سوالها مجزا در تاپیک مربوطه بپرسید بهتر باشد.
گرفتن نمره خوب کار راحتی نیست. مثلا توی سابجکت شیمی نمره خوب یعنی بالای 90% افراد باشید. ببینید همه چی به رزومه برنمیگرده. نحوه اپلای و مقداری شانس هم دخیل هست. اگر نمرتون خوب شد منطقا جاهایی می فرستید که GRE درخواست کردند.
سوال 2 تو تاپیک مربوطه جواب دادم.

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - tiger - 14-11-2013

سلام دوستان
من رشته ام فیزیکه
معدل فوقم 15.77 و معدل کارشناسی ام 12.67
میخوام در رشته فیزیک پزشکی در کانادا پذیرش بگیرم .می دانم برای پذیرش ielts و gre subject لازم هستش اما نمیدونم که gre general هم برای کانادا لازمه
من که تو سایتاشون چیزی ندیم .میدونم که معدلام تعریفی نیستند اما میتونم با نمرات بالایی در زبان و جی ار ای جبران شون کنم .چه رنکینگ ها و دانشگاههایی را در نظر بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنید .مقاله ندارم اما بعد از ازمونام 4 ماهی رو بهش اختصاص میدم.

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - فرید - 14-11-2013

(14-11-2013, 09:58 AM)'tiger' نوشته: سلام دوستان
من رشته ام فیزیکه
معدل فوقم 15.77 و معدل کارشناسی ام 12.67
میخوام در رشته فیزیک پزشکی در کانادا پذیرش بگیرم .می دانم برای پذیرش ielts و gre subject لازم هستش اما نمیدونم که gre general هم برای کانادا لازمه
من که تو سایتاشون چیزی ندیم .میدونم که معدلام تعریفی نیستند اما میتونم با نمرات بالایی در زبان و جی ار ای جبران شون کنم .چه رنکینگ ها و دانشگاههایی را در نظر بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنید .مقاله ندارم اما بعد از ازمونام 4 ماهی رو بهش اختصاص میدم.

اتفاقا در مورد کانادا جی ار ای سابجکت ضروری نیست من تو رشته خودم فقط یک دانشگاه دیدم که سابجکت اجباری بود و  تعداد محدودی هم جنرال اجباری بودند. داشتن این نمرات امتیاز مثبت هست ولی در اکثر موارد الزامی نیست.

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - soheylsedaghati - 05-12-2013

سلام
من لیسانس مدیریت مالی دارم و برای ارشد الان دارم مهندسی سیستم های اقتصادی رو میخونم ...برای دکتری هم تصمیم دارم که در اقتصاد سنجی اقدام کنم ...با توجه  به اینکه اینکه اکثر دانشگاه های آمریکا و کانادا تو رشته اقتصاد و مقطع دکتری به دروس جبر خطی و معادلات دیفرانسیل و غیره توجه دارند ،به نظرتون خوبه که امتحان gre subject در بخش ریاضی روبدم ؟

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - soheil_gh - 22-01-2014

با عرض سلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم برای ارشد در رشته بیواینفورماتیک می خوام اقدام کنم .
علاوه بر general به gre subject هم نیاز دارم؟
آیا برای دانشگاه های اروپایی هم gre مهم است؟
برای علوم کامپیوتر در سایت http://www.ets.org/gre/subject/about?WT.ac=grehome_gresubject_121017 متن زیر رو نوشته که از سال 2013 نیاز به gre subject نیست.درسته؟
Note: The GRE Computer Science Test was discontinued following the April 2013 administration. Scores will continue to be reportable for five years.

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - blur - 22-01-2014

(22-01-2014, 06:05 PM)'soheil_gh' نوشته: با عرض سلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم برای ارشد در رشته بیواینفورماتیک می خوام اقدام کنم .
علاوه بر general به gre subject هم نیاز دارم؟
آیا برای دانشگاه های اروپایی هم gre مهم است؟
برای علوم کامپیوتر در سایت http://www.ets.org/gre/subject/about?WT.ac=grehome_gresubject_121017 متن زیر رو نوشته که از سال 2013 نیاز به gre subject نیست.درسته؟
Note: The GRE Computer Science Test was discontinued following the April 2013 administration. Scores will continue to be reportable for five years.

درسته سابجکت کامپیوتر دیگه برگزار نمیشه. اگر بخواید برا امریکا اقدام کنید باید جنرال بدین. برا اروپا تعداد کمی دانشگاه هست که GRE میخوان که بهتره جدا در مورد کشور و دانشگاهی که میخواید کسب اطلاع کنید

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - sara_1994 - 02-09-2014

نمره gre general هم علاوه بر subject لازمه؟برای رشته زیست که subject داره منظورمه.
راستش تو دانشگاهایی که من سرچ کردم. معمولا فقط توصیه شده جی آر ای هم تو رزومه باشه اما نگفتن کدومشون.
به نظرم تاثیر مثبتی داره که به توصیه شون عمل کنم اما نمیدونم منظورشون جنراله یا سابجکت یا هردوش!

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - blur - 02-09-2014

(02-09-2014, 10:13 PM)'sara_1994' نوشته: نمره gre general هم علاوه بر subject لازمه؟برای رشته زیست که subject داره منظورمه.
راستش تو دانشگاهایی که من سرچ کردم. معمولا فقط توصیه شده جی آر ای هم تو رزومه باشه اما نگفتن کدومشون.
به نظرم تاثیر مثبتی داره که به توصیه شون عمل کنم اما نمیدونم منظورشون جنراله یا سابجکت یا هردوش!

GRE General ربطی به سابجکت نداره. جنرال ضروریه. سابجکت برا بعضی رشته ها لازمه. می دونم که برا بعضی گرایشات زیست لازمه و برای بعضی نه، گاها هم فقط توصیه میشه. باید به سایت دانشگاه ها مراجعه کنید و دقیقا بررسی کنید که باید سابجکت امتحان بدین یا نه

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - m4r14 - 05-02-2016

من رشته تحصیلیم مهندسی بوده، ولی می خوام برای مدیریت یا اقتصاد اقدام کنم. آیا گرفتن SUBJECT MATH کمکی می کنه؟

RE: اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند - Matinking - 05-02-2016

(05-02-2016, 11:35 AM)m4r14 نوشته: من رشته تحصیلیم مهندسی بوده، ولی می خوام برای مدیریت یا اقتصاد اقدام کنم. آیا گرفتن SUBJECT MATH کمکی می کنه؟

سلام

اگر:

1- دانشگاه مورد نظرتون potentially از اهمیت این نمره در application case صحبت کرده...
2- نمرات ریاضی شما چنگی به دل نمی زنند و رقابتی ارزیابی نمیشن...
3- از اینکه می تونید percentile بالای %90 بیارید اطمینان دارید

"بله"...

براتون آرزوی موفقیت دارم