![]() |
آینده شغلی رشته مکاترونیک - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +---- انجمن: مهندسی رباتیک، مکاترونیک و بایومدیکال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%85%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84) +---- موضوع: آینده شغلی رشته مکاترونیک (/Thread-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%BA%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9) صفحات
1
2
|
RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - robotics - 04-09-2015 (04-09-2015, 12:09 AM)nasim1234 نوشته: من نمیدونم اطلاعات شما مال چند سال پیشه. به هر حال تو دفترچه زده علوم فنون و گفته محل تحصیل کرج. حالا اسم و اینها مهم نیست پردیس هستش و این رو میدونیم به لینک زیر مراجعه کنید http://fnst.ut.ac.ir/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7 آدرس پستی دانشکده: مجموعه شماره1: حوزه ریاست و معاونت علمی: تهرام- انتهای خیابان کارگر شمالی- بعد از پل حکیم- دانشکده علوم و فنون نوین مجموعه شماره2: حوزه معاونت اجرایی: تهران- خیابان کارگر شمالی- جنب پردیس فنی- دانشکده علوم و فنون نوین تلفن: 3 الي 88618431 (21) 98+ زنگ بزن یا حضوری برو خیابان کاگر شمالی در تهران دانشکده علوم فنون سال 1390 از دانشکده فنی جدا شد لینک دفترچه امسال http://www6.sanjesh.org/download/arshad94book/3FanniMohandesi.pdf صفحه ۱۶ را نگاه کن کد 18750 مربوط به پردیس علوم فنون (روزانه) است کد 18765 مربوط به پردیس علوم فنون (شبانه) است کد 18776 مربوط به پردیس البرز (پولی) است کد 18777 مربوط به پردیس خودگردان کیش (پولی) است من چیزی به نام پردیس علوم فنون در کرج نمی بینم توی رشته مکاترونیک (از کنکور برق) اولین دانشگاهی که پر می شود علوم فنون است بعد امیرکبیر بعد ... توی رشته مکاترونیک (از کنکور مکانیک) اولین دانشگاهی که پر می شود شریف است بعد علوم فنون است بعد امیرکبیر بعد ... کسی که رتبه علوم فنون آورده یعنی حداقل نصف پیشنیاز ها را بلد است. اگر بلد نبود نمی توانست رتبه عالی بیاورد اما پردیس البرز پولی است و معمولا کسانی که جای دیگر قبول نمی شوند می روند RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - nasim1234 - 04-09-2015 (04-09-2015, 04:12 AM)robotics نوشته: به لینک زیر مراجعه کنید بله به من گفته بود علوم فنون. پس علوم فنون تو تهرانه! مرسی ![]() RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - ٍElementric - 19-04-2016 با سلام و عرض خسته نباشید من متولد 1377هستم و در رشته الکترو تکنیک تحصیل میکنم به من پیشنهاد شده در رشته مکاترونیک همراه با یک دانشجوی کارشناسی مکاترونیک در المپیاد شرکت کنم همچنین من اطلاعات برنامه نویسی PLC دارم اما دچار سردرگمی شدم و نگرانم که در زمان المپیاد جلوی دست و پای هم تیمی خودم باشم و دقیقا نمیدونم در این رشته با توجه به رشته تخصصی خودم میتونم مفید باشم یا نه؟؟ و البته شرکت در رشته المپیاد رشته های تاسیسات الکتریکی و کنترل صنعتی هم پیشنهاد شده و من دقیقا نمیدونم که توی کدوم شرکت کنم خودم بیشتر علاقه دارم مکاترونیک شرکت کنم اما نمیدونم میتونم مفید باشم یانه؟؟ بنظر شما یک تکنسین کنترل صنعتی میتونه برای یک مهندس مکاترونیک مفید باشه یا نع؟؟ متشکرم RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - Ebish - 20-04-2016 (19-04-2016, 09:50 PM)ٍElementric نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید سلام دوست عزیز با توجه به رشتتون میتونم بگم که خوب بعید میدونم جلوی دست و پای هم تیمی خودتون باشید، البته این مساله برمیگرده به میزان تسلط شما به کاری که ازتون میخوان. ( در صورتی که ازتون برنامه نویسی PLC بخوان خوب مسلما دست و پا گیر نخواهید بود که هیچ کمک مفیدی هم هستید. که این هم بر میگرده به میزان توانایی های شما در برنامه نویسی) در ضمن برای انتخاب موضوع هم حتما به علاقه مندی و توانایی هاتون نگاه کنید و انتخاب کنید. در رابطه با سوال آخرت هم؛ چرا نتونه مفید باشه؟ اگر اون مهندس مکاترونیک به تخصص دیگه ای احتیاج نداشت مطمئنا سراغ کسی نمی رفت. البته بهتر اینه که قبلش بپرسی چه انتظاراتی ازت دارن و چه کاری نیاز هست انجام بدی و بر همین مبنا انتخاب کنی. RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - مهمان - 16-07-2016 سلام ببخشید من توی انتخاب رشته دبیرستان کمی گیج شدم به نظر شما آینده شغلی مهندسی جوش بهتره یا مهندسی مکاترونیک ممنون RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - Matinking - 16-07-2016 (16-07-2016, 03:23 PM)مهمان نوشته: سلام ببخشید من توی انتخاب رشته دبیرستان کمی گیج شدم به نظر شما آینده شغلی مهندسی جوش بهتره یا مهندسی مکاترونیک ممنون سلام دوستی دارم که رشته باستان شناسی رو برای تحصیل انتخاب کرد... اون زمان در گیر و دار این انتخاب، به شدت از طرف خانواده و دوست و آشنا تحت فشار قرار گرفت که "این دیگه چه رشته ای؟!..."، "فکر کردی بعدش چی؟!..."، "با معدل فلان و توانایی بهمان می خوای مهندسی ول کنی بری باستان شناسی؟!..." هیچ کدوم از اون افراد اون زمان جمله واضح و صادقانه "من به باستان شناسی علاقه دارم" اون فرد رو نشنید... و صد البته هیچ کدوم این دید رو نداشتن که اگر انتخابی با "علاقه" و "تلاش" همراه باشه، بدون شک تو مسیر موفقیت هست... الان چند سالی از اون انتخاب گذشته... دوست من شده مرد بیابون... ولی با علاقه شگفت انگیزی الان یکی از بهترین و جوان ترین باستان شناسان ایران هست... میادین باستانی زیادی رو اکتشاف کرده و اشیا فوق العاده ای رو به موزه های ملی ارائه کرده... طبیعتا به لحاظ مادی و درآمد هم در وضعیت بدی نیست... چون رفت دنبال علاقه اش... بر خلاف دید غلط اون روزهای اطرافیانش... این ها رو گفتم تا بگم هر رشته ای خوب و موید موفقیت هست، اگر به اون کشش حقیقی همراه با شناخت واقع بینانه داشته باشید... اگر بخوام دیدی کلی در مورد آینده کاری این دو رشته بهتون بدم: - مهندسی جوش در مقطع ارشد یکی از گرایش های مهندسی مواد هست... فارق التحصیلان این رشته معمولا می تونن (با گذروندن چند دوره و گرفتن گواهینامه نامه های اونها) به عنوان Quality Expert در صنایع جوش کاربردی در جای جای صنعت مشغول به کار بشن... - شاکله مهندسی مکاترونیک از تلاقی برق و مکانیک و کامپیوتر ریشه گرفته و نه تنها دنیای multidisciplinary جذابی پیش پای فرد می گذاره بلکه در خیلی از زمینه های شغلی منستب به رشته های بالا جای کار داره... کنترل و طراحی... برنامه نویسی... اتوماسیون صنعتی و ... این رشته در مقطع کارشناسی ارشد در بعضی دانشگاه ها مثل خواجه نصیر و شریف ارائه میشه و از ورودی هر سه رشته بالا پذیرنده داره... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: آینده شغلی رشته مکاترونیک - Ebish - 16-07-2016 (16-07-2016, 03:23 PM)مهمان نوشته: سلام ببخشید من توی انتخاب رشته دبیرستان کمی گیج شدم به نظر شما آینده شغلی مهندسی جوش بهتره یا مهندسی مکاترونیک ممنون سلام در تکمیل صحبت های دوست خوبم متین. دو مورد رو اشاره کنم؛ مهندسی جوش در دانشگاه امیرکبیر در دپارتمان مکانیک ارائه میشه و بسیار هم قوی هستن. بخشی از کارهایی که در این مقطع ( کارشناسی ارشد) ارائه میشه تا جایی که من اطلاع دارم تلفیقی از مکانیک و جوش هست ( کارهایی شبیه المان محدود ؛ شبیه سازی فرایند ها و .....). استاد راهنمای دوران لیسانس من مدرک دکتراشون رو در همین زمینه از امیرکبیر گرفته بودن و الان هم در حال گذروندن دوره پست داک در انگلیس هستند. در رابطه با مکاترونیک؛ دست شما بیشتر باز هست. همونطور که متین عزیز اشاره کردن این رشته تلفیقی از مکانیک؛ برق و کامپیوتر هست. کاربردهای زیادی از این رشته رو در کنترل؛ پردازش سیگنال؛ پردازش تصویر؛ رباتیک؛ هپتیک و .... میتونین ببینید. علاوه بر دانشگاه هایی که متین جان گفتن؛ من دانشگاه تهران ( واحد علوم فنون نوین) رو هم به شما پیشنهاد میدم ( پروژه های بسیار خوبی کار میکنن). در حال حاظر هم اطلاع دارم که دارن بر روی طرح ملی که ساخت یک شبیه ساز برای کارهای دندانپزشکی هست کار می کنند. اما در مورد کاربردهای هر کدوم؛ من هم تاکید میکنم که کاملا به علایق شخصیتون بستگی داره. اما اگر از نظر باز بودن دستتون بعد از فارغ التحصیلی برای اپلای هست؛ پیشنهادم مکاترونیک هست ![]() امیدوارم موفق باشید |