آکادمیا کافه
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش (/Thread-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: موسسات اخذ پذیرش - amirhossein.gh - 28-11-2012

(28-11-2012, 02:56 PM)khorshid20 نوشته: من حاضرم 200 یورو بدم برام پذیرش بگیری.ولی واقعا میخوام بدونم چه کارایی انجام میدن؟مثلا توصیه نامه از استادا هم مینویسن؟sop مینویسن؟مقاله هم برامون مینویسن؟خوب من تو اینا مشکل دارم وگرنه اگه همه چیم جور باشه خودمم میتونم پذیرش بگیرم.
دوست من !
موسسات ممکنه واستون sop بنویسن ولی مقاله اینا رو که نمی نویسند !
فوقش واستون رزومه و sop بنویسن و مدارکتو بفرستن.
به قول rulany عزیز ، کل هزینشون شاید 50 یورو هم نشه !

RE: موسسات اخذ پذیرش - rulany - 28-11-2012

جل الخالق!!!!
مگه مقاله نوشتن کار ایناست؟ باور کن اگر بگم حتی بگی 5 تا دانشگاه اون کشوری رو که براش کار میکنن نام ببر بلد نیستند.اصلا چرا راه دور بریم.من حوالی شهریور ماه رفته بودم یکی از موسسات اخذ پذیرش(اسمشو نمیارم.) حوالی میدان توحید. تازه این موسسه جز موسسه شاخ هست.خیلی معروف مثلا!!
گفت برای چه رشته ای میخوای پذیرش بگیری.گفتم مهندسی برق.گفت انگلیسی شو بنویس تو کاغذ بده.حساب کن طرف بلد نیست اینو بنویسه!
گفتم الان وقت هست برای اینکه اکتبر و یا نوامبر برم.یه بار گفت نه! 5 مین بعد گفت اره! اخرم زنگ زد واسه زنش که ظاهرا بچه همون کشور بود و امار گرفت و اخرشم معلوم نبود چی گفتن!! اخرشم داشتم میرفتم گفتم هرکی برات پذیرش میگیره من 10 % کمتر از اون میگیرم ازت .استخدامم میکنی!!!!!!
اگر هم SOP بنویسنن معلوم نیست چی مینویسن.
یه تجربه ی دیگه.یکی از موسسات اخذ پذیرش فرانسه زنگ زده بودم.گفتم از دانشگاه های رنک بالا هم پذیرش میگیرین.گفت بستگی به شرایطتون داره.گفتم از چه دانشگاه هایی میتونین واسمون پذیرش بگیریم.گفت ما نماینده چندتا دانشگاه هستیم.از اون ها 100% واست پذیرش میگیرم.اسم یکی دو تاشو ازش گرفتم.بعد دیدم نه تو سایت وزارت علوم هست اسم این دانشگاه .نه تو QS خبری ازش هست. حتی ویکی پدیا هم براش چیزی نداشت بگهواخرش بعد کلی سرچ فهمیدم دانشگاه سر هم کمتر از 2000 تا دانشجو داره!

[برش] (Massachusetts Institute of Technology (MIT - محمد10 - 31-05-2013

اقا استار 7 یکسری از موسسات تو ایران هست که یه هزینه ای میگیرن بعد باتوجه به مدارکت از یک کشور و یک دانشگاه پذیرش میگیرن و من می خوام اگه بشه از این طریق اقدام کنم نظر شما چیه؟

RE: (Massachusetts Institute of Technology (MIT - Star7 - 31-05-2013

سلام

باید آقای لطیفی باشه همچین آی دی انتخاب کنه....: )

ممم...
من نه ایده ای دارم نه تجربه ای در این زمینه...
اما برای آدمی مثل من پروسه اپلای کردن یک چالش لذت بخش بود. 

از کسی که این کار رو کرده بپرسید به نظرم

شاد باشید

RE: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - Star7 - 31-05-2013

(28-11-2012, 02:56 PM)'khorshid20' نوشته: من حاضرم 200 یورو بدم برام پذیرش بگیری.ولی واقعا میخوام بدونم چه کارایی انجام میدن؟مثلا توصیه نامه از استادا هم مینویسن؟sop مینویسن؟مقاله هم برامون مینویسن؟خوب من تو اینا مشکل دارم وگرنه اگه همه چیم جور باشه خودمم میتونم پذیرش بگیرم.

دوست عزیزم....
اگه کسی همه ی این کارها رو کرد و برات پذیرش گرفت، به نظرت بری اونجا به مشکل نمی خوری؟

RE: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - محمد10 - 02-06-2013

دوست عزیز خورشید 1800 یورو میگیرن تازه به انتخاب خودشون با توجه به مدارک شما از یه دانشگاه تو کشوری که شما بگید براتون پذیرش می گیرن

RE: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - محمد10 - 02-06-2013

نه خورشید جان اول مدارکت مثل توصیه نامه و cv از شما میگیرن با مدرک زبان بعد طبق توانایی های شما از یه دانشگاه براتون پذیرش می گیرن

RE: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - rojan - 18-07-2013

رشته من زبان انگلیسیه.لازمه کارامو بسپرم به این شرکت ها یا خودم میتونم انجام بدم؟هزینه اپلای رو چطوری بپردازم؟

RE: شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - Simon2007 - 18-07-2013

(18-07-2013, 06:11 PM)'rojan' نوشته: رشته من زبان انگلیسیه.لازمه کارامو بسپرم به این شرکت ها یا خودم میتونم انجام بدم؟هزینه اپلای رو چطوری بپردازم؟

شما با كمك گرفتن از دوستان در همين فاروم يا فاروم هاي مشابه ميتونيد خودتون براي خودتون پذيرش بگيريد . من توصيه نميكنم كه كارتون رو به ديگري بديد خصوصا كه هم هزينش بالاست هم شما الان نتونيد يك پذيرش براي خودتون جور كنيد چطوري مي خواهدي در يك كشور غريب مسائلتون رو كنترل كنيد. به نظرم از يكجا بايد شروع كنيد ديگه. فقط در زمينه ي پرداخت هزينه ها كه كرديت كارت نداريم ميتونيد از اين شركتها با درصدي كارمزد استفاده كندي. شادزي

[img]images/smilies/smile.gif[/img]

[برش] تحصیل در پلی تکنیک تورین در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد - arasheshghe2000 - 27-07-2013

سلام به همه دوستای عزیز.کسی راجع به موسسه IREDUCATION اطلاعی داره که واقعا به وعده هاش عمل میکنه در کل چجوریه؟