![]() |
دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +------ انجمن: پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +------ موضوع: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان (/Thread-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D9%84%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86) |
RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - Shihan - 01-05-2013 (30-04-2013, 10:26 PM)'abiabiabi' نوشته: این مورد در وب سایتش اشاره نشده است، اما بر حسب تعداد متقاضیان و نقل قول دوستانی که برای این دانشگاه اقدام کرده اند بوده و بنده هم از این موضوع با خبر می باشم. به هر حال ریسک نکنید.
RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - alirezaz - 03-05-2013 سلام شرایط من به این صورته لیسانس مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه ازاد شیراز با معدل ۱۶.۶۲ ارشد مکانیک از دانشگاه ازاد با معدل ۱۸.۹۰ ۱ مقاله داخلی دارم. از اینکه به اساتید دانشگاه مختلف ایمیل زدم برای دکترا و یا جواب نگرفته ام یا شرفیت دانشجو های دکترا شون پر بود خسته شدم. می خواهم با هزینه شخصی برای تحصیل دکترا به دانشگاه دلفت هلند و یا میلان ایتالیا بروم،ایا کسی نظری دارد؟ ایا تحصیل دکترا در در دانشگاه ها رایگان می یاشد؟ ممنون می شوم از دوستان عزیز پس از مطالعه این پست ایده و نظر خود را به من بدهند. ایا کسی فکر می کنه من بتونم از دانشگاهی بتوانم بورس بگیرم؟ RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - Shihan - 05-05-2013 (03-05-2013, 04:27 PM)'alirezaz' نوشته: سلام شرایط من به این صورته دروود.
برای ایتالیا وضعیت مناسبی برای پذیرش دکتری دارید. البته باید نمره زبان رو هم داشته باشید که بالای 5.5 ایلتس باشه. ضمن اینکه بدلیل متقاضی زیاد برای دانشگاه صنعتی میلان و رشته پرطرفدار شما موقعیت فاند خیلی محدوده بین 4-5 عدد!! بنابراین برای پذیرش با هزینه شخصی میشه امیدوار بود. ضمن اینکه هزینه سالیانه دکتری مهندسی در میلان سالی 1500 یورو می باشد. ازاد اندیش باشی RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - mkmkmk - 10-05-2013 با سلام. ممنون از اطلاعات منتشر شده در انجمن. من سه تا سوال داشتم، امیدوارم بتونم پاسخم رو بگیرم. 1- من مدرک مهندسی و کارشناسی ارشد رو هردو در رشته IT گرفتم (البته الآن ترم آخر ارشد هستم) و معدلهام هم به ترتیب 15.7 و 18.70 ــه. و مقاله هم ندارم. میخواستم ببینم امیدی به قبولی در دکتری در دانشگاه پلی تکنیک میلان یا تورین هست یه نه؟ امید برای بورس گرفتن چطور؟ 2- سوال دوم اینکه من شهریور امسال فارغ التحصیل میشم و همینطور که میدونید فقط 1سال میشه سربازی رو به تاخیر انداخت و با توجه به اینکه این دانشگاه ها فقط در ماه مهر نتیجه ثبت نام ها رو اعلام میکنن، یعنی تنها فرصت من برای اپلی کردن فقط همین حالا است؟ و با توجه به اینکه مدرک من شهریور آماده میشه اصلا الآن میتونم اپلی کنم؟ (چون نمره 2تا از درسهام هم تا شهریور اعلام نمیشه). 3- به غیر از ایتالیا روی چه کشورهایی میشه برای پذیرش گرفتن برای دکتری (با توجه به شرایط من) با هزینه کم حساب باز کرد؟ ممنون از شما RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - Shihan - 10-05-2013 (10-05-2013, 01:07 AM)'mkmkmk' نوشته: با سلام. ممنون از اطلاعات منتشر شده در انجمن. با تشکر از شما بابت مطالعه مطالب فروم و ضمن خوش امدگویی به شما.
1- ملاحظه کنید دوست عزیز، رقابت برای دوره دکتری در دانشگاه صنعتی میلان و تورین همیشه بالا بوده. با توجه به اماری که من از پارسال دارم. فاند بسیار کمی در رشته ارائه میشه و رقابت رو فشرده میکنه و به طبع هر فردی که رزومه قوی داشته باشه اون مهم را برای خود میکنه. شما شانس پذیرش بدون فاند رو دارید، اما برای فاند بدلیل نداشتن نمره زبان و مقالات پژوهشی کمی بعیده اما اقدام کنید. 2- کلاً دوره دکتری ثبت نام انلاین و ارسال مدارک هر سال از حوالی اگوست شروع میشه و طی چند مرحله لیست نهایی منتشر میشه، و خیلی هم دقیقاً ممکنه مهر ماه نشه و وارد ابان و اذر بشه. اما به طبع باید مدارک اماده باشه. 3- با هزینه کم برای اتریش و المان و اسپانیا وبلژیک می توانید به برخی از کشورهای اروپای شرق فکر کنید اما به هر حال هزینه زندگی هم در شهرهای بزرگ کمی جای تامل داره. ازاد اندیش باشید RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - mkmkmk - 10-05-2013 (10-05-2013, 09:43 AM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام مجدد ممنون از اینکه لطف کردید و پاسخ دادید. مدرک زبان رو احتمالا میتونم تا دو-سه ماه دیگه با نمره 6 / 6.5 بگیرم. زبانم خوبه و احتمالا از لحاظ نمره ielts مشکلی ندارم ولی خوب مقاله رو همونطور که در پست قبلی گفتم ندارم. به غیر از این دو دانشگاه چه دانشگاه های دیگهای توی ایتالیا هستند که احتمال گرفتن فاند از اونها (با توجه به شرایط من) بالاتره؟ (لیست دانشگاه های ایتالیا رو توی ویکی پدیا دیدم ولی خیلی زیاد بودند و با این سرعت اینترنت نمیشد تک تکشون رو چک کرد) ممون از لطفتون RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - Shihan - 11-05-2013 (10-05-2013, 03:50 PM)'mkmkmk' نوشته: سلام مجدد ممنون از اینکه لطف کردید و پاسخ دادید. خب به طبع اگر این موارد رو داشته باشید ممکن بودن شدن را به مسجل شدن تبدیل خواهد کرد. ضمناً در ایتالیا بجز این دو دانشگاه صنعتی و بولونیا و ساپینزا رم اکثر دیگر دانشگاهها به زبان ایتالیایی دوره رو برگزار می کنند که نیاز به دانستن دانش ایتالیایی دارید.
RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - alirezaz - 02-06-2013 سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید کسی از بورس DSU خبری داره؟ شرایط گرفتن این بورس چیه؟ ایا گرفتنش اسونه؟ ایا تو کشور های دسگه هم رواج داره؟ با تشکر RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - Shihan - 03-06-2013 (02-06-2013, 11:19 PM)'alirezaz' نوشته: سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید دروود.
دوست عزیز لطفاً این لینک رو کاملاً ملاحظه کنید همه سوالات و پاسخ ها در اون تاپیک مطرح شده، اگر سوالی بود از همون لینک درج نمایید و پیش از ایجاد سوال مطالب رو مطالعه نمایید. در ضمن این بورس تنها در ایتالیا و با این نام شناخته میشه. ازاد اندیش باشید RE: دکترا در دانشگاه پلیتکنیک میلان - sepidehnm - 26-12-2013 سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی هستم دانشگاه دولتی و روزانه ( یکی از دانشگاه های تهران)معدلمم 16.30.میخواستم ببینم برای دکترا (Bioengineering) دانشگاه پلی تکنیک میلان چه قدر شانس دارم؟البته هنوز یک سالی از درسم مونده. تاجاییکه تحقیق کردم شهریه سالی 1500 تا 2000 یورو است این مقدار رو میتونم پرداخت می کنم اما میخواستم ببینم برای بورسیه DSU شانسی دارم؟و اینکه آیایذیرش برای دکترا سالی 2 بار در اردیبهشت و دی ماه انجام میشه؟ ممنون |