![]() |
زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE (/Thread-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-iBT-IELTS-%D9%88-GRE) |
RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - Paradise4 - 09-08-2012 (09-08-2012, 08:15 PM)maryamseyedi نوشته: سلام راستش تا جایی که من میدونم باید 6 یا 9 ماه قبل از ترمی که قصد شروع اون رو دارید، برای پذیرش اقدام کنید. با احتساب زمان دریافت جواب تستها، هر چه زودتر باید امتحان رو بدید. یعنی در مهر یا آبان. چون یا باید در september برای apply اقدام کنید یا در january. اگر الان هیچکدوم رو ندارید و زودتر امتحان ندید، متاسفانه شاید 2013 رو از دست بدید. موفق باشید. RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - maryamseyedi - 09-08-2012 ممنون از پاسخی که دادین من کارمندم به نظرتون باید تموم وقت زبان بخونم یا همون جعبه لایتنر برا وقتای بیکاریم جواب میده؟ RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - Paradise4 - 09-08-2012 بسته به این داره که سطح زبانتون در چه حدی هست . به نظر من انتخاب یک روش مفید، کاملا به توانایی ها و تجارب قبلی فرد بر میگرده. توصیه میکنم هر روشی رو که بهترین کارایی رو براتون داشته انتخاب کنید. من برای IELTSجعبه لایتنر استفاده نکردم و چون base خوبی داشتم، امتحان رو خوب دادم چون یک ماه آخر رو واقعا وقت گذاشتم. در مورد TOEFL نمی تونم کمکی بهتون بکنم ولی برای GRE از flashcard استفاده میشه کرد مثل خودم که الان این کار رو میکنم. RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - اhmk - 02-05-2013 سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید من از زبان انگلیسی فقط اونچه که در دبیرستان یاد گرفتم به اضافه 3واحد توی دانشگاه بلدم. به نظر شما چه مدت باید واسه قبول شدن در تافل وقت بذارم؟ هر چه سریعتر هم بهش نیاز دارم. وقتم هم خالیه یعنی میتونم تمام وقتمو واسش بذارم واسه پاییز 2014 باید کانادا باشم یعنی واسه ژانویه 2014 باید اپلای کنم به نظرتون میشه؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید . RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - Simon2007 - 02-05-2013 (02-05-2013, 11:21 PM)'اhmk' نوشته: سلام دوستان
اگر هدفتون كاناداست بايد روي نمره ي بالا ي 100 براي تافل سرمايه گذاري كنيد. داشتن GRE براي برخي دانشگاه هاي رتبه بالاي كانادا توصيه شده اما الزامي نيست.
شما ميتونيد از الان شروع كنيد و اواسط تابستون يك آزمايشي بدين و بعد دوباره روي نقاط ضعفتون كار كنيد. منابع رو دوستان قبلا معرفي كردن. من يا توجه به صحبتهاتون و تجربه ي خودم ميگم كه از زبان چيز زيادي نميدونيد جز كمي لغت [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]وضعيتي كه همه ي ما قبل اينكه خودمون به فكر بيوفتيم داريم. ميتونيد هم آيلتس بديد هم تافل اينو بايد در دانشگاه مورد نظرم چك كنيد. اگر هدفتون تافل بود با كتاب لانگمن شروع كنيد كه بهتون خط مشي خوبي ميده و در كنارش كتاب لغت 504 رو شروع كنيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img] RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - blur - 02-05-2013 (02-05-2013, 11:21 PM)'اhmk' نوشته: سلام دوستانجواب این میشه که باید زیاد وقت بذارین ولی شدنیه...هرقدر میتونین زیاد مطالعه کنید واگه براتون مقدوره یه دوره فشرده کلاس برین...اگه نه که خودتون زیاد باید وقت بذارین. من این شرایطو تجربه کردم وقتی پایه زبان نداشته باشین سخت تره ولی ناممکن نیست....ولی زمانی شرکت کنید که خدایی نکرده اگه نمره نیاوردین بتونید دوباره قبل از ددلاین ها امتحان بدین با توجه به این نکته که در حالت عادی شما حدود دو ماه قبل از زمان باید به فکر رجیستر کردن بیفتین ولی نزدیک ددلاین ها فوق العاده شلوغ تره و زودتر هم باید اقدام کنین...پس لب مرزی امتحان ندین بهیچ وجه. ده روز برا اینکه نمره ها حاضر شه و محض احتیاط دو هفته برا اینکه به دست دانشگاه برسه. با در نظر گرفتن همه این مسائل وقتش رجیستر کنید. [جداشده] ثبت نام GRE General - keivan68 - 03-05-2013 سلام دوستان من قصد دارم اواسط مردادماه برای تافل ثبت نام کنم و اواسط آبان هم برای GRE به نظرتون این زمان بندی مشکلی نداره؟ با سطح زبان نسبتا خوب دو ماه مطالعه برای تافل و سه ماه برای GRE خوبه؟ لازم نیست این زمان ها رو کم و زیاد کنم؟ اگر GRE رو اواسط آبان بدم نمراتش کی حاضر میشه و از نظر ددلاین ها دیر نمیشه؟ RE: زمان مناسب برای iBt و GRE - Simon2007 - 03-05-2013 البته بستگي داره از اين آزمونها چه نمره ايي انتظار داشته باشيد. سطح زبانتون خوبه اينو چطوري ارزيابي كرديد و آيا منظورتون جنرال انگليش هست؟ چون بحث GRE خيلي فرق داره . شما ظاهرا چاره ايي جز اين زمانبندي هم نخواهيد داشت مگر اينكه بخواهدي هر دو رو با هم همزمان كنيد كه من توصيه نمي كنم. به هر حال شما زودتر تافل رو مشخص كنيد و روي GRE متمركز بشيد خيلي هم خوبه. اولي و دمي به ددلاين ها ميرسن اكثرا ولي بازم اگر دانشگاه هاتون مشخصه خودتون چك كنيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img] [برش] مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - ShaD - 16-07-2013 سلام و خسته نباشید من نمیدونستم این سوالامو کجا بپرسم,شرمنده اگه ربطی به بحث مورد نظر نداره! شما تو انجمن های دیگه هم اشاره کرده بودید که برای دانشجوهای کارشناسی برای Apply, اولویت معدل, GREو نمره ی زبان می باشد. من الان ترم 5 کارشناسی ام.تازه می خوام IELTS رو شروع کنم.به نظر شما بعد IELTS , جی آر ای رو شروع کنم؟ یعنی اینکه تا آخر کارشناسی باید زبان رو تموم کنم که master به مقاله نوشتن فک کنم؟ RE: زمان مناسب برای iBT/IELTS و GRE - blur - 16-07-2013 (16-07-2013, 02:56 PM)'ShaD' نوشته: سلام و خسته نباشید سلام یعنی برا دکتری میخواین اپلای کنید دیگه؟ نه دوست عزیزم اعتبار آیلتس و تافل تنها دوساله و شما باید نزدیک اپلای یکی رو امتحان بدین...شما زبان بخونی که خیلی به نفعته ولی از الان برا امتحان زوده...جی آر ای هم اگه بتونی یه طور وقت بذاری که یه سال قبل امتحان بخونی خیلی خوب میشه (اعتبار این 5 ساله)...
|