آکادمیا کافه
آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - Zari - 12-04-2013

(23-02-2013, 12:17 AM)'ahmadpashaei' نوشته: zari خانم ممنون از جوابای خوبتون.
1-برای دانشگاه ش بهشتی دوستم باید کجا بره؟ولنجک؟کدوم قسمتها و پیش کی؟ترجیحا اگر تلفنی دارید بذارید چون اون بنده خدا جنوب ایران (لار) هست.
2-کسی بدون وکالتنامه میتونه بره براش مدرکش رو بگیره؟

نمی دونم دانشنامه رو بدون وکالتنامه می دن یا خیر. چون اونجا باید امضا بشه که مدرک رو تحویل گرفتند. بعید می دونم همینطوری به فرد دیگری تحویلش بدن.
در مورد سوال اولتون، بله باید به ولنجک، جنب بیمارستان طالقانی برن و به بخش امور فارغ التحصیلان مراجعه کنند. اگر لازم بود بگید که اسم و شماره شون رو در پیام خصوصی براتون بذارم.

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - MaMi - 12-04-2013

(23-02-2013, 12:17 AM)'ahmadpashaei' نوشته: ...
2-کسی بدون وکالتنامه میتونه بره براش مدرکش رو بگیره؟

احمد جان دانشنامه رو فقط به شخص فارغ التحصیل، وکیل قانونی اش (یعنی کسی که وکالت نامه داره) و یا پدر و مادر فرد (با همراه داشتن شناسنامه خودش و فرد فارغ التحصیل) تحویل میدهند. حتی من دیدم که به همسر فارغ التحصیل هم با اینکه شناسنامه همراهش بود، تحویل ندادند!

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - Nasim67 - 12-04-2013

خود دانشگاه شهید بهشتی( و نه علوم پزشکی) که من چند وقت پیش پرس و جو کردم گفت نیاز به وکالتنامه محضری نداریم. فقط یه برگه مشخصات بهم داد و گفت کسی که می خواد کارهای اداریتو پیگیری کنه و مدرکتو بگیره فقط باید این برگه رو بیاره با مدارک شناسایی خودش(وکیل) و دانشجو(موکل). شما تلفنی بپرس،  اگر اون ها هم روالشون مثل خود بهشتی بود، من اون کاغذرو اسکن می کنم می ذارم. (الان دم دستم نیست، وگرنه همین الان می ذاشتم براتون) 

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - simin69 - 30-05-2013

من رشتم جز طرح اجباری هست ولی از اونجایی که خارج از کشور بازار کار بهتری برای رشته من هست می خوام برم ولی اونجا از من مدرک می خوان که من تا طرح نرم اینجا مدرکم رو آزاد نمی کنه, می خواستم ببینم آیا راهی دیگه برای آزاد کردن مدرک هست؟یا من می تونم طرحم رو همون جا برم؟

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - GordAfarid - 09-06-2013

سلام

ببخشید دوستان،کسی اطلاع داره آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی حداکثر چقدر طول میکشه؟
من امسال تیرماه فارغ التحصیل میشم و برای سپتامبر سال آینده قصد اپلای دارم،فکرمیکنید از جهت آزاد شدن مدرکم مشکل ایجاد میشه؟رشته ام فاقدطرح اجباری هم هست

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - Nasim67 - 09-06-2013

(09-06-2013, 08:09 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام
ببخشید دوستان،کسی اطلاع داره آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی حداکثر چقدر طول میکشه؟
من امسال تیرماه فارغ التحصیل میشم و برای سپتامبر سال آینده قصد اپلای دارم،فکرمیکنید از جهت آزاد شدن مدرکم مشکل ایجاد میشه؟رشته ام فاقدطرح اجباری هم هست

سلام
دانشگاه به دانشگاه فرق داره. اما خیــــــــــــــلی هم که بخواد طول بکشه دیگه بیش از 3 ماه نمی شه! شما که کلی فرصت دارید، نگران نباشید. 

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی(غیر از بحث هزینه ها) - فرید - 09-06-2013

(09-06-2013, 08:09 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام

البته این مطلب در نظر داشته باشید سیستم وزارت بهداشت و علوم (تجربه اکثر دوستان برای وزارت علوم) متفاوته و وزارت بهداشت یک مقدار سخت گیرانه تر کار انجام میده و عدم نیاز به شما لازم ولی در مجموع مشکل خاصی احتمالا نخواهید داشت با این همه فارغ التحصیل. 

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - shabnamm - 26-12-2013

سلام
من کارشناسی ارشدم رو از دانشگاه علوم پزشکی گرفتم. متاسفانه امور هیات علمی وزارت بهداشت اجازه خرید تهدات آموزش رایگان ذو به من نمیده. میشه لطفا منو راهنمایی کنید که از په طریقی میتونم مدرکم رو آزاد کنم؟ برای ادامه تحصیل در خارج از ایران به مدرکم نیاز دارم
مرسی

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - Hamid219 - 08-01-2014

دوستان برای فردی که پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران  خوانده و طرح نرفته (طرح اجباری) و بیش از ده سال از فارغ التحصیلی وی سپری شده و قصد دریافت مدارک و ریز نمرات و دانشنامه را دارد چه امکانی موجود است و روش آن چگونه است؟

RE: آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها) - rezainstitute - 23-11-2014

(23-06-2012, 03:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته: eeeeeeeee!!!!!!!!!!!
یعنی برای رشته هایی مثل بهداشت محیط که طرح اجباری ندارن هم نمیشه با عدم کاریابی مدرک آزاد کرد؟ دقیقا این اطلاعات رو از باید از امور فارغ التحصیلان کسب کرد؟ همون ولنجک؟ از کی بگم بپرسه دوستم؟

قابل توجه دانشجویان وابسته به وزارت بهداشت
طی یک بخش نامه جدید هزینه آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد چندین برابر شده است مثلا برای رشته ی خودم یعنی روانشناسی بالینی 18 برابر شده برای هر سال.این در حالی است که این بخش نامه برای ورودی های 86 به بعد قابل اجرا است و نه 93 به بعد. هر کی اعتراض داره اعلام آمادگی نشان بده.