![]() |
سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) |
RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - Torkan - 30-08-2015 (30-08-2015, 10:35 AM)automotive نوشته: با سلام، درود دوست من اولا خدمتتون بگم که میخواید برای ژانویه 2016 اقدام کنید؟ ترم ژانویه 2016 حدود 4 ماه دیگه شروع میشه و ددلاینش تموم شده. شما یا میخواهید برای FALL 2016 اقدام کنید یا میخواهید برای Spring 2017 اقدام کنید. برای اپلای واسه FALL 2016 خوب باید تا 5 ماه دیگه تمام مدارکتون آماده باشه. شما دقیقا بگید برای چه تاریخی میخواهید وارد دانشگاه در آمریکا بشید؟ پ.ن: فرض کنیم منظورتون SPRING 2017 هست. یعنی دقیقا 1.5 سال بعد میخواید وارد بشید. هیچ بایدی در تاریخ متحان وجود نداره. هر دو امتحان نتیجش دو هفته ای معلوم میشه و نتیجه رو هم یک هفته ای حداکثر میرسه به دانشگاه. شما فرض کنید ددلاین دانشگاهی اول دی ماه هست. شما حتی اور اذر هم امتحان بدید با کمی ریسک میشه گفت میرسید ولی بهتره کمی زودتر بدید. در ضمن GRE مهمتر از TOEFL هست. شما بهتره هدفتون رو بذارید روی نمره GRE بیشتر. البته تافل هم مهم هست ولی شما که اینهمه وقت دارید بهتره GRE رو دست بالا قرار بدید. بااحترام، ترکان RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - automotive - 30-08-2015 (30-08-2015, 10:41 AM)Torkan نوشته: درود من میخوام مدارکم رو تا ژانویه سال بعد آماده کنم، مگر ثبت نام دانشگاه های آمریکا از 6 ماه قیل نیستش؟ یعنی ژانویه مدارک رو تحویل میدی و اگر تایید بشی 6 ماه بعدش که اگر اشتباه نکنم ترم پاییز میشه میتونی بری دانشگاه!! من میخوام ترم پاییز وارد دانشگاه بشم که بیشتر دانشگاه ها بورسیه هاشون بیشتر هست و خوب یک تعدادی هم فقط در همین ترم ورودی دارند! راستش جوابتون منو حسابی تحت تاثیر قرار داد!! فکر میکردم ژانویه 2016 مدارک رو تحویل میدم و برای ترم پاییز 2016 وارد دانشگاه میشم!! مثلا VIRGINIA TECH یا CLEMSON نوشتند که تا 15 ژانویه 2016. deadline ثبت نامشون هستش،یعنی این زمان برای ثبت نام پاییز نیست؟؟ من هنوز زبان رو نخوندم و برای نمره ای که میخوام هم برای GRE و هم TOEFL فکر کنم که 9 ماه زمان لازم باشه، برای دکترای مستقیم مکانیک میخوام اقدام کنم، میشه راهنمایی کنید که کدوم تاریخ درست هستش؟؟ یعنی ژانویه سال دیکه برای من نیست؟ و ددلاین ژانویه برای ترم بهار هستش؟؟؟ خیلی پیچیده شد!!! ممنونم که زود جواب دادین، منتظر میمونم ببینم باید چه کار کنم، اولین ترم معقول از نظر زمانی برای من بهترین زمان هستش، اولویت بهار 2016 بعد پاییز 2016 و بعد بهار 2017 هستش. باتشکر RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - Torkan - 30-08-2015 (30-08-2015, 10:57 AM)automotive نوشته: من میخوام مدارکم رو تا ژانویه سال بعد آماده کنم، مگر ثبت نام دانشگاه های آمریکا از 6 ماه قیل نیستش؟ یعنی ژانویه مدارک رو تحویل میدی و اگر تایید بشی 6 ماه بعدش که اگر اشتباه نکنم ترم پاییز میشه میتونی بری دانشگاه!! دزود خیر قربان. اپلای حدود 6 تا 8 ماه قبل از ورود به آمریکا انجا میشه. شما ثبت نام رو با اپلای اشتباه گرفتید. بعد پذیرش تازه میرید ویزا بگیرید تازه اگر ویزا دادن میرید دانشگاهتون و اونجا ثبت نام میکنید. شما ژانویه سال بعد یعنی دی ماه 1395 مدارکتون باید اماده باشه(بعضی دانشگاهها حتی اسفند هم هست ددلاینشون). بعد اپلای میکنید دی ماه 1395. اگر پذیرش گرفتید میرید ویزا اگر کلیر شدید یک ماه قبل شروع کلاسها اجازه ورود به آمریکا رو دارید. مثلا 1 هفته مونده میرید ثبت نام میکنید و وارد کلاسها میشید. در واثع شما شهریور 1396 وارد میشید آمریکا. دو سال بعد! شما ددلاینها رو اشتباه گرفتید و همچنین دقت کنید تاریخ میلادی در 11 دی ماه عوض میشه! یعنی برای FALL 2017 شما باید تا حدود پایان دی ماه 1395 مدارک رو بفرستید. منظور از ترم بهار در آمریکا هم 17 دی ماه هست. یعنی ترم بهار در آمریکا تقریبا از 6 ژانویه شروع میشه و ترم پاییز از اواخر مرداد حدودا. پ.ن: استرسی نیاز نیست دوست من. کمی فروم رو بخونید بعد چند هفته همه چی دستتون میاد. اگر از الان اینطور استرسی باشین وای به حال روزای ویزا و... ![]() بااحترام، ترکان RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - automotive - 30-08-2015 (30-08-2015, 11:03 AM)Torkan نوشته: دزود با سلام، بسیار ممنونم از پاسختون، این زمانی که گفتید برای ترم پاییز هستش و برای ترم بهار هم محبت میکنید زمانش رو بگید؟ با توجه به صحبت های شما من با خیال راحت بشینم زبان بخونم و روی مقالاتم کارکنم، من فکر میکردم تا خرداد 95 باید مدارکم رو آماده کنم که بتونم به ترم پاییز برسم، پس پذیرشی که در شهریور انجام میشه برای تزم بهار هستش؟! تاریخ دانشگاه ها برای افرادی که درخواست فاند دارند با افرادی که در خواست فاند ندارند فرق میکنه، تاریخی که شما فرمودید برای پذیرش با فاند هستش؟ اگر برای بهار بخوام ثبت نام کنم تا اواخر مرداد باید مدارکم رو کامل کنم درسته؟ با توجه به اینکه بیشتر فاند ها برای پاییز هستش، شما ترم بهار 2017 رو پیشنهاد میکنید یا پاییز؟! من فروم رو زیاد میخونم، تقریبا بیشتر مطالب مربوط به بلاد کفر و توفل و GRE رو خوندم، اما خب چون پپراکنده میخونم به نتیجه ی درستی نرسیدم. پ ن : از مدیر این قسمت عذر خواهم اگر مطالبم طولانی و چند پارچه شد، هرگونه ویرایش و یکپارچه سازی که صلاح دونستید انجام بدید من کاملا راضی هستم. RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - Torkan - 30-08-2015 (30-08-2015, 11:43 AM)automotive نوشته: با سلام، درود بله اصلا نگران نباشید. شما اگر بخواهید برای بهار 2017 برید که میشه دی 1395 اون موقع باید تا اواخر خرداد یا تیر مدارک رو اماده و بفرستید. هر چند اصلا ترم بهار رو توصیه نمیکنم! اپلایی که در حدود تیر یا مرداد انجام میشه واسه آمریکا برای ورود به ترم بهار است و اپلایی که در حدود دی انجام میشه برای ورود در شهریور سال بعد هستش( اواخر مرداد) بعضی دانشگاهها شرط گذاشتن مثلا گفتن تا این تاریخ برای بررسی فاند بفرستید معمولا زودتره خوب. باید کامل بخونید جزییات دانشگاه رو. امتحانات زبان رو هم به نسبت اون تاریخ ها میتونید بخونید. بله به راحتی کار کنید. بااحترام، ترکان RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - nastaran1992 - 06-05-2017 با سلام خدمت دوستان عزیز من قصد دارم برای ترم پاییز ۲۰۱۸ اپلای کنم ولی نمیدونم بهترین زمان برای دادن امتحان زبان کی هست ممنون میشم راهنمایی کنید RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - mortezanear - 06-05-2017 (06-05-2017, 04:54 PM)nastaran1992 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزبا توجه به اینکه ددلاین اکثر دانشگاه ها از دسامبر 2017 شروع میشه، و حدودا دو هفته هم اعلام نتایج آزمون های زبان طول میکشه و یک هفته هم اعلام نمره زبان به دانشگاهها، به نظر من بهتره تا اواخر نوامبر 2017 یعنی اواسط آبان تکلیف نمره زبانتون مشخص باشه، البته برای اینکه استرس نمره بد گرفتن نداشته باشين و فرصت امتحان برای یکبار دیگه هم داشته باشين بنظر من تا آخر شهریور امسال تکلیف زبانتون رو بهتره مشخص کنید. RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - nastaran1992 - 04-07-2017 ببخشید برای ثبت نام تافل از چند وقت قبل باید اقدام کنیم؟ من مهرمیخوام امتحان بدم تا کی فرصت ثبتنام دارم؟ ممنون RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - butterfly - 04-07-2017 (04-07-2017, 07:21 PM)nastaran1992 نوشته: ببخشید برای ثبت نام تافل از چند وقت قبل باید اقدام کنیم؟ سلام دوست عزیز، معمولا ثبت نام برای آزمون تافل از چند ماه قبل اون تاریخ باز میشه و در صورتی که سنتر مورد نظرتون پر نشده باشه می تونید تا یک هفته قبل از آزمون با همون هزینه عادی و چهار روز مونده به امتحان با پرداخت 40 دلار هزینه اضافی تر هم ثبت نام کنید. من الان چک کردم و از همین الان تاریخ های سپتامبر و اکتبر باز شده و ظرفیت هم داره برای ثبت نام. به نظرم اگر تصمیمتون قطعیه ظرف همین چند روز ثبت نام کنید چون این تاریخ ها خیلی پرمتقاضی هستند و سریع پر می شن. RE: سوالات و نظرات راجع به زمان مناسب برای شرکت در آزمون iBT - nastaran1992 - 04-07-2017 (04-07-2017, 07:50 PM)butterfly نوشته: سلام دوست عزیز، معمولا ثبت نام برای آزمون تافل از چند ماه قبل اون تاریخ باز میشه و در صورتی که سنتر مورد نظرتون پر نشده باشه می تونید تا یک هفته قبل از آزمون با همون هزینه عادی و چهار روز مونده به امتحان با پرداخت 40 دلار هزینه اضافی تر هم ثبت نام کنید. من الان چک کردم و از همین الان تاریخ های سپتامبر و اکتبر باز شده و ظرفیت هم داره برای ثبت نام. به نظرم اگر تصمیمتون قطعیه ظرف همین چند روز ثبت نام کنید چون این تاریخ ها خیلی پرمتقاضی هستند و سریع پر می شن. خیلی ممنون فقط ۱ سوال دیگه هم داشتم من واسه ثبت نام چطوری ووچر بخرم؟ از سایت سازمان سنجشمیشه؟ و اینکه من میخوام امیر بهادر امتحانبدم ،آیا انتخاب labهای مختلف فرق داره؟ |