آکادمیا کافه
انواع Statement - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Statement of Purpose - SoP (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP)
+---- موضوع: انواع Statement (/Thread-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-Statement)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: انواع Statement - Pejman - 13-02-2012

به نظر من هم امین درست می گه. خلاصه ای از یک کار پروژه دوران دانشجوییت یا پایان نامه یا یه مقاله ات رو در حد خواسته شده بنویس و حداقل یک شکل یا دیاگرام هم بهش اضافه کن و بفرست. همین. یه چیزی تو مایه های writing sample هست که بعضی از دانشگاه های آمریکایی من دیدم می خوان. در واقع می خوان بدونن یه نوشته تخصصی و علمی رو شما چطوری می نویسید و سطحتون در این زمینه چطور هست.

RE: انواع Statement - soilman - 13-02-2012

امیر حسین بچه ها بهت راهنمایی رو قشنگ دادن
من هم نظرم به پژمان نزدیک تره..شبیه WRITING SAMPLEهست که بعضی از دانشگاه ها میخان یا میگن دارید بفرستید...
به طور مثال من نمونه کار یه پروژه ی درسی که تک نفره بود رو براشون فرستادم...اگر مقاله دارید که فکر کنم بهترینشم همون باشه یه خلاصه ای از خود مقاله رو بفرستید عالیه...

خوش خبر باشید Rolleyes
(13-02-2012, 04:13 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام امین جان
آره این قرتی بازی ها ماله اروپا هست . آلمانه !

ببین میگه همه پروژه هایی رو که انجام دادی خلاصه کن و تو 1000 کلمه بنویس یا میگه یه مقاله یا پایان نامه رو همینجوری براشون بفرستم ؟
خدایی تا حالا این شکلیشو ندیده بودم ! Smile

RE: انواع Statement - Paradise4 - 16-07-2012

Personal Statement هم که می گویند منظور همین Statement of Purpose هست ؟

RE: انواع Statement - amirhossein.gh - 16-07-2012

(16-07-2012, 06:47 PM)Paradise4 نوشته: Personal Statement هم که می گویند منظور همین Statement of Purpose هست ؟
بله !

RE: انواع Statement - lavender - 25-02-2013

خیلی شیک sop  نوشتم...از 8 تا دانشگاه فقط یه دانشگاه sop می خواست!!!!
الان من می تونم sop یم رو برای دانشگاه هایی که اپلای دادم اما sop نخواستن به طرز optional  پست کنم؟ 

RE: انواع Statement - Pejman - 25-02-2013

(25-02-2013, 09:03 AM)'lavender' نوشته: خیلی شیک sop  نوشتم...از 8 تا دانشگاه فقط یه دانشگاه sop می خواست!!!!
الان من می تونم sop یم رو برای دانشگاه هایی که اپلای دادم اما sop نخواستن به طرز optional  پست کنم؟ 

اگه اصلاً نخواستن که لابد براشون اهمیتی هم نداره و دلیلی نداره بفرستید. ولی به هر حال فرستانش مشکلی ایجاد نمی کنه! اما اگر گفتن optional یا recommended هست به نظرم بهتره بفرستید. 

RE: انواع Statement - lavender - 01-03-2013

Educational Gap Statement اینو نمی دونم کجای دلم بذارم!
اصن می ترسم هر چی بنویسم بگن : اووووووو خب این که نشد دلیل:|

RE: انواع Statement - lavender - 01-03-2013

(01-03-2013, 03:49 AM)'lavender' نوشته: Educational Gap Statement اینو نمی دونم کجای دلم بذارم!

دوستان می گن این سئوال بود یا جواب؟ Big Grin
می خواستم بدونم هیچ کس همچین تجربه ای داشته هین اپلای کردن؟  

RE: انواع Statement - Babak - 01-03-2013

(01-03-2013, 03:49 AM)'lavender' نوشته: Educational Gap Statement اینو نمی دونم کجای دلم بذارم!

نمی‌دونم چند سال بین تحصیل شما فاصله افتاده و چقدر توجیح این فاصله مشکله، اما اگر کار می‌کردید در این مدت یا به دلیل مشکلات مختلف موفق نشدید که ادامه تحصیل بدید، بهتره که رو راست باشید و بگید که حالا چرا انگیزه پیدا کردید که درس رو دوباره دنبال کنید و نشون بدید که اراده‌اش رو دارید که این کار رو انجام بدید. به نظر من اگر بگید که در این مسیر به چه مشکلاتی برخورد کردید و چطور این مشکلات رو از پیش پا برداشتید تا دوباره راه رو برای ادامه تحصیل خودتون باز کنید، می‌تونه statement خوبی بشه و تاثیر مثبت داشته باشه. 

RE: انواع Statement - Elias.Saber - 18-12-2013

دوستان یکی از دانشگاه ها از من Statement of Interest میخواد . همون SOP هست یا Research Interest؟ البته با توضیحاتی که داده فکر می کنم گزینه اول باشه ولی شک دارم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

Statement of Interest: you should say the nmes of anu supervisors or faculty members in the program with whom you like to work with,the proposed area of research,any source of funding you have to support your graduate studies
your statement should also explain your reasons for studying computer science,how your previous studies and experiences have prepared you for MSc program and your career objectives.
لطفا راهنماییم کنید