![]() |
خرید وسایل الکترونیکی و کامپیوتری در امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: خرید وسایل الکترونیکی و کامپیوتری در امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) صفحات
1
2
|
RE: خرید وسایل الکترونیکی/کامپیوتری در امریکا - Babak - 06-05-2013 (05-05-2013, 07:18 AM)'armince' نوشته: از عنوان تاپیک دور میشیم، ولی به طور خلاصه باید بگم که درسته، میشه با Virtual Machine ویندوز رو اجرا کرد، همچنین میشه با استفاده از نرمافزار Bootcamp ویندوز رو در کنار Mac OS نصب کرد و در صورت نیاز ویندوز رو boot کرد و نرمافزارهای ویندوزی رو اجرا کرد. اشکال VM اینه که نیاز به حافظه بیشتر دارید و یک مقدار هم نسبت به حالت عادی (Native) کُندتر هست. به خصوص اگر از نرمافزارهای گرافیکی استفاده میکنید، این کندی رو بیشتر احساس خواهید کرد.
RE: خرید وسایل الکترونیکی/کامپیوتری در امریکا - lavender - 08-12-2013 برای آداپتور یکی از بهترین گزینه ها این هست. http://www.amazon.com/gp/product/B000YN01X4/ref=oh_details_o06_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 [برش] لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا - Dr.Roya - 21-04-2014 من تا اگست باید برم امریکا (برای اولین بار ![]() احتیاج به گوشی و لپ تاپ جدید هم دارم،اما نمی دونم ازینجا بخرم یا وایسم برم امریکا هر دوشو بخرم!!! از نظر قیمت،خدمات پس از فروش،اپراتورهایی که اونجا ساپورت می کنن سل فون ها رو و..... [برش] تجربیات سفر به آمریکا - reza_1st - 22-04-2014 (22-04-2014, 12:57 AM)'Dr.Roya' نوشته: من تا اگست باید برم امریکا (برای اولین بار قطعی نمیشه جواب داد و تا حدی بستگی به میزان استفاده از موبایل و ...، اینکه چطور جایی دارین میرین، شهر بزرگیه یا نه، و اینکه آشنایی اونجا دارین یا نه که تو خریدهای اولیه یکم کمک باشه هم داره، ولی بطور کلی بهتره آمریکا بخرین بنظر من. اگه یه گوشی قدیمی همراهتون باشه که یه ماه اول رو بتونین باهاش سر کنین و بعد سر فرصت مقایسه کنید و گوشی و خط موبایل مناسبی بگیرین خیلی خوبه، اگه بتونین 3-4 ماه باهاش سر کنین که میرسه به تخفیفهای سال نو و بلکفرایدی و دیگه خیلی بهتره. در مورد لبتاپ یکم قضیه سختتره، چون اگه اصلاً نیارین، اولش یکم ممکنه سختتون باشه و لازم باشه با عجله بخرین، ولی باز هم بنظر من میارزه از آمریکا خریدن، هم از نظر قیمت، و هم از نظر خدمات بعد از فروش. من خودم یه نت بوک 10 اینچی کوچیک داغوون با خودم آوردم و یه ماهی باهاش سر کردم، سر فرصت یه تخفیف خیلی خوب پیدا کردم. مسئله اینه که اگه یکم وقت داشته باشین، تخفیفهای 30-40 یا بیشتر هم میتونید پیدا کنید.
موفق باشین.. RE: لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا - Dr.Roya - 22-04-2014 ممنون رضا! مقصدم داکوتای جنوبیه،شهر بروکینگز. آشنا هم دارم اونجا. رشتم برق-الکترونیکه و با فرض اینکه تموم نرم افزارهایی که فکر می کنم لازمم می شه رو بخوام از ایران ببرم(ایرونی بازی ![]() دنبال ظاهر قضیه هم نیستم ، فقط می خوام به دردم بخوره و کارم راه بیفته. RE: لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا - reza_1st - 22-04-2014 (22-04-2014, 02:24 PM)'Dr.Roya' نوشته: ممنون رضا! خب با این شرایط اینجا خریدن که بهتره، در مورد لپتاپ خب قیمتها نزدیک به ایرانه، شاید کمی بهتر، دیگه خیلی بستگی داره چطور لپتاپی بخواین بگیرین، ولی حدود 500 دلار گزینه متوسط تا خوبی میشه گرفت. موارد خاص رو بذاریم کنار، از 250 دلار تا 1500 دلار انتخاب دارین برای خرید. در مورد گوشی، یکم قضیه پیچیدهتره، اگه استفاده ماهیانهتون بیشتر از حدود 400-300 دقیقه صحبت و 200-300 مگ اینترنت بیشتر باشه، احتمالاً بیارزه که قراردادهای دو ساله بگیرین، و اون موقع، ماهیانه 60-70 دلار هزینه باید بدین، ولی گوشی تقریباً مجانی میشه، جز اینکه بخواین گوشی خیلی خوبی بگیرین، که اونوقت بین 50 تا 200 دلار باید برای گوشی هم بدین. ولی اگه استفادهتون کمتره، طرحهای پیشپرداخت ماهیانه 40-30 دلاری یا حتی کمتر، بسته به استفاده، احتمالاً کارتون رو راه بندازه، و اونوقت باید گوشی رو خودتون بگیرین، که باز از حدود 100 دلار اسمارتفون هست تا 700 دلار. من خودم اولین گوشی که گرفتم، چون میخواستم صرفهجویی کنم تو هزینهها یه گوشی حدود 100 دلار گرفتم و تا مدتی که داشتمش هم کارم رو راه میانداخت.
موفق باشین. RE: لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا - MaMi - 22-04-2014 من نکته ای رو اضافه کنم، نرم افزارهایی رو که شما برای پروژتون نیاز دارید، دانشگاه/استاد در اختیار شما خواهد گذاشت، یعنی اینجوری نیست که شما خودتون مجبور باشید، مثلا 500 دلار برای License نرم افزار پرداخت کنید (تجربه شخصی من) بنابراین بنظر من نیازی به حمل! نرم افزارها از ایران نیست. از طرفی معمولا کامپیوترهایی که برای کار با این نرم افزارها در اختیار شما قرار داده میشه (یعنی کامپیوترهای موجود در آزمایشگاه/دفتر) کامپیوترهای به روزی هستند، در نتیجه اگر فقط کامپیوتر رو برای مصارف معمول مثل گوش دادن به موسیقی، دیدن فیلم (اگه وقت بشه!
![]() در مورد موبایل هم، من خودم وقتی اومدم، با موبایل های اعتباری 25 دلاری شروع کردم ولی بعد از مدتی به Plan دوستانی که اینجا بودند، Join شدم، الان هم ماهیانه همون 25 دلار رو میدم ولی دقیقه و اس ام اس نامحدود داریم، بعلاوه هر نفر 1 گیگابایت دیتا. منظور اینکه برای شروع میتونید با طرح اعتباری شروع کنید و بعد از مدتی که با ایرانی ها دانشگاهتون آشنا شدید، در صورتی که در Plan شون جای خالی داشتند، به اونها Join بشید. RE: خرید وسایل الکترونیکی/کامپیوتری در امریکا - mahyarelc - 28-04-2014 (22-04-2014, 02:24 PM)'Dr.Roya' نوشته: ممنون رضا!درود رضا و Mami عزیز به سوال شما پاسخ دادن ولی من نظرم روی خرید (بخصوص لپ تاپ) از امریکا هست شما در اکثر فروشگاههای امریکا توانایی پس دادن خرید تا مدت زمانی رو دارید. ولی اگه از ایران بخرید بطبع همچین گزینه ای نیست ضمنا با توجه به رشته ممکنه لپ تاپی به امکانات خاصی براتون مناسب تر باشه (من اصلا از شرایط شما اطلاع ندارم ولی بطور مثال وقتی خود من وارد دانشگاه شدم متوجه شدم لپ تاپی با کارت گرافیکی NVIDIA - و نه الزاما گرون - برای من بسیار مناسبتر خواهد بود) برای همین اگه همچین موردی پیش بیاد میتونید لپتاپ قبلی رو عوض کنید. ضمنا در هرصورت لپ تاپ شما احتمالا باید قدرت نسبتا خوبی داشته باشه تا نرم افزارهای رشته رو بتونید باهاشون کار کنید. به طور متوسط با توجه به رشته من نظرم برای قیمتی حدود ۷۰۰-۱۰۰۰ دلار هست که بتونید تقریبا بدون مشکل کل دوران دانشجوییتون رو سپری کنید. ولی باز به مقاصد رشتتون بستگی داره. مورد آخر اینکه توجه داشته باشید درسته شما نرم افزارها رو در ایران خریدید ولی در حقیقت اینا همه crack شده هستن. حتما به این موضوع توجه داشته باشید که بعدا مشکلی پیش نیاد. RE: خرید وسایل الکترونیکی و کامپیوتری در امریکا - fatima204 - 11-11-2018 @Babak سلام دوستان من یه سوالی دارم من میخواستم اینجا برای یکی از دوستان یه لب تاپ بخرم بفرستم ایران حالا سوالم اینه که شنیدم خیلی ازوسایلی که امریکا میخریم ایران کار نمی کنه و بر عکس ایا این موضوع صحت داره یا نه ؟ خیلی ممنون RE: خرید وسایل الکترونیکی و کامپیوتری در امریکا - automotive - 11-11-2018 @fatima204 سلام نقل قول:خیلی ازوسایلی که امریکا میخریم ایران کار نمی کنه و بر عکس یک توضیح جامع برای وسایل برقی برق آمریکا 110 ولت با فرکانس 60 هرتز هستش و برق ایران 220 و فرکانس 50 هرتز. قانون کلی این هستش که هر وسیلهای که از آداپتور استفاده میکنه مثل لپتاپ، گوشی، معمولا ریشتراش یا موارد مشابه، اگر بر روی آداپتور آنها جمله ی Input: AC 100-240V 50-60Hz نوشته شده باشه (مثل اینجا) یعنی هم با برق ایران کار میکنه و هم برق آمریکا، اما مشکلی که به وجود میاد نوع دو شاخه برق هستش که با یک تبدیل چند دلاری مشکل حل میشه. اما تمام وسایلی که آداپتور ندارند، مثل چرخ گوشت، مخلوط کن، دریل، اتو و غیره رو اگه از آمریکا بخرید در ایران کار نمیکنه و اگر از ایران بخرید در آمریکا کار نمیکنه ( البته اگه از آمریکا بخرید در ایران به برق بزنید میسوزه اما برعکسش فقط روشن نمیشه) و به دلیل اینکه این لوازم مصرف برق بالایی دارند حتی در صورت استفاده از آداپتور مناسب هم فکر نمیکنم کار درستی انجام داده باشید هرچند که کار خواهند کرد. برای لپتاپ باید مطمئن بشید که روی آداپتورش جملهای که گفتم نوشته شده یا اینکه تماس بگیرید با فروشنده (یا شرکت اگر کد کالا رو میدونید) و سوال کنید بگید که آیا دستگاه با برق 220 و 50 هرتز کار میکنه یا نه. اگر کار کرد که بهتر اگرنه هم میشه آداپتوری خرید که با برق ایران کار کنه (چون برق ورودی لپتاپ 9 ولت هستش معمولا) اما خب دیگه از لوازمی به جز لوازم اصلی استفاده میکنید و ممکن هستش که کیفیت مناسب رو نداشته باشه. در حال حاضر حتی لنو هم که چینی هستش ما رو تحریم کرده، حتی نمیذاره وارد وب سایتش بشیم پس در جریان باشید که چه مک بوک پرو 2018 خریداری کنید و چه لپ تاپ چینی، هیچ خدمات سخت افزاری و نرم افزاری به کسی که ایران لپتاپ به دستشون میرسه داده نمیشه یعنی حتی نمیتونند درایورها رو از وب سایتهای اصلی دانلود کنند. (آنتی ویروس و آپدیت ویندوز استثنا هستند) اگر لپتاپ رو از وب سایت خود شرکت خریداری میکنید (که بعید هستش) میتونید در ازای پرداخت چند دلار، یک DVD کلون شده از ویندوز اصلیتون رو داشته باشید که خیلی کمک بزرگی هستش. اگر نه هم که کد ویندوزتون رو یک جا یادداشت کنید که تمامی ویندوزهای (سیستم عامل های) نصب شده بر روی لپتاپ ها اصلی هستند و اگر ویندوز بوت نشد و بک آپ نداشتید بعدا بتونید ویندوزتون رو رچیستر کنید. حتما حتما همان روز اول یک بک آپ از ویندوز بگیرید. برای گوشی کلا آمریکا دو تا باند مخابراتی مهم داره که از همدیگه مجزا هستند و انحصاری هستند برای اپراتور ها، CDMA و GSM Sprint, Verizon and US Cellular use CDMA. AT&T and T-Mobile use GSM اگر شما از Verizon موبایل خریداری کنید به صورت قراردادی یا Contract آنلاک هم بشه باز هم چون CDMA هستش نمیتونید از AT&T خدمات بگیرید، ایران هم نیاریدش که به احتمال زیاد کار نمیکنه. اما موبایلهای گران قیمت معمولا هر رو پوشش میدهند اما خب تا جایی که دوست داشته باشید موبایل مخصوص آمریکا وجود داره (موبایل اپراتورها با همدیگه فرق میکنه یعنی آیفون اکس Verizon با آیفون اکس AT&A فرق داره البته فقط مودمش)، بعدش میشه موبایل مخصوص International یک سری هم که مخصوص آسیا هستش (حتی مخصوص یک کشور خاص مثل هند یا چین هم داریم). و این ها همشون فقط یک گوشی هستند با مودمهای مخابراتی مختلف. موضوع اصلی بعدی هم فرکانس هستش به طور کلی راه ساده این هستش که از وب سایت هایی مثل اینجا فرکانس ها و باندها رو نگاه کنید و با مشخصات گوشی تطابق بدید، باز هم میگم که از یک مدل گوشی خاص (مثلا آیفون 8) ممکن هستش چند نوع مختلف وجود داشته باشه که باندها ی اون با بقیه فرق میکنه. باند های ایران IRAN 2G capabilities: GSM 900, GSM 1800 3G capabilities: UMTS 2100 4G capabilities: LTE 1800 United States 2G capabilities: GSM 850, GSM 1900 3G capabilities: UMTS 850, UMTS 1900, UMTS 1700, UMTS 2100 4G capabilities: LTE 700, LTE 800, LTE 1700, LTE 1900, LTE 2100, LTE WCS 2300 (30), LTE 2500 مثال، باندهای آیفون 8 کد A1905 For EMEA, UAE, LATAM, Canada, USA (AT&T, T-Mobile), Singapore Network Technology GSM / HSPA / LTE 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100) البته در صورت تطابق باز هم بحث دوشاخه مطرح میشه. ضمنا اگر GSM هم باشه مثلا از AT&T گوشی خریده باشید اگر Unlock نشه نمیتونید در ایران ازش استفاده کنید در آمریکا هم همینطور. نکته مهم برای گوشی: معمولا (تاکید میکنم معمولا) گوشیهای آنلاکی که از Amazon یا سایرین خریداری میکنید International هستند، ضمنا در زمان خرید گوشی از هر اپراتوری شما میتونید در ابتدا گوشی رو قراردادی خریداری نکنید و با پرداخت تمام وجه آن را Unlock کنید. |