آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Babak - 12-05-2014

همون طور که خودتون هم می‌دونید، شما اگر با ویزای نامزدی (K-1) وارد امریکا بشید، باید ظرف ۹۰ روز ازدواج کنید. بعد همسر شما می‌تونه برای شما درخواست گرین کارت کنه و فرم I-130 رو فایل کنه. شما همزمان با I-130 می‌تونید درخواست travel document و work authorization هم بکنید. معمولا این پروسه برای همسر شهروندان امریکایی با سرعت انجام می‌شه و به خصوص travel document به احتمال خیلی زیاد ظرف حداکثر دو، سه ماه صادر می‌شه. قبل از گرفتن travel document توصیه نمی‌شه که از امریکا خارج بشید. در صورت خروج احتمال زیادی وجود داره که به شما ویزای برگشت ندند و بگن که باید منتظر بشید تا پرونده مهاجرت شما به سرانجام برسه.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - peyman.cr - 08-06-2014

سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا جوابو بدید.
من یک دوست دارم که متولد ترکیه است اما گرین کارت امریکا را دارد اگر من با او ازدواج کنم دولت امریکا به من هم گرین کارت میده یا نه ؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 08-06-2014

کسی که گرین کارت داره مقیم دائم (Permanent Resident) آمریکا مجسوب میشه و اگر یک مقیم دائم هم با فردی ازدواج کنند می تونند برای او هم درخواست گرین کارت بدن.

گرین کارتی که در این حالت به شما داده میشه مشروط به این هست که ازدواج شما دست کم یکی دو سالی برقرار باشه و شما با هم زندگی کنید و بعد می تونید برای گرین کارت دائمی اقدام کنید. اگر در زمان درخواست اولیه قدمت ازدواج بیشتر از دو سال باشه میشه مستقیم برای گرین کارت دائمی اقدام کرد.
(08-06-2014, 03:45 AM)'peyman.cr' نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا جوابو بدید.
من یک دوست دارم که متولد ترکیه است اما گرین کارت امریکا را دارد اگر من با او ازدواج کنم دولت امریکا به من هم گرین کارت میده یا نه ؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - peyman.cr - 08-06-2014

خیلی سپاسگذارم از این که پاسخ منو دادید.
ازدواج اگر در ایران صورت بگیرد مشکلی دارد ؟یا باید در خاک امریکا این کار انجام بشه و به مدت یک سال اونجا هم زندگی کرد سپس اقدام کرد

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 08-06-2014

زیاد فرقی نمی کنه ازدواج در کجا انجام شده باشه ولی مراحل اقدام از داخل آمریکا و خارج آمریکا متفاوت هست. قاعدتا برای اینکه در داخل آمریکا ازدواج صورت بگیره می بایست یک بار ویزای غیر مهاجرتی بگیرین و برای ازدواج به اونجا برین که انجامش سخت تر هست. یکی از مشکلاتش این هست که شما نمی تونید زمان گرفتن ویزای غیر مهاجرتی (توریستی یا بازدیدکنندگان) اعلام کنید که قصد دارین برای ازدواج وارد به آمریکا وارد بشین وگرنه درخواست ویزاتون رد میشه. اگر همسرتون شهروند (Citizen) بودن می تونستید برای ویزای نامزدی اقدام کنید و در آمریکا ازدواج کنید.

اگر خارج از آمریکا ازدواج کردین همسرتون می بایست فرم I-130 رو پر کنند و بعد شما منتظر بمونید تا کارها در سفارت (معمولا آنکارا یا دوبی) پیگیری بشه و بعد شما ویزای مهاجرتی بگیرین و بعد از ورود گرین کارت رو دریافت کنید. اگر به شکلی در آمریکا ازدواج کردین دوباره همسرتون درخواست برای گرین کارت شما رو از راه پر کردن فرم I-130 اعلام می کنند و بعد از مدتی با استفاده از فرم I-485 از وضعیت موجود (توریستی، دانشجویی و غیره) به مقیم تغییر وضعیت میدین و منتظر گرین کارت میشین.

ولی توجه داشته باشید که صرف گرفتن گرین کارت برای حفظ اقامت کافی نیست. شما و همسرتون می بایست آمریکا رو به مدت طولانی ترک نکنید به شکلی که اینطور برداشت بشه که قصد زندگی در اونجا رو ندارید (مثلا ترک آمریکا برای بیشتر از شش ماه در سال یا ترک آمریکا طی سفرهای زیاد 2 ماهه). چرا که می تونه به طور بالقوه باعث باطل شدن اقامت یا همون گرین کارت خود شما و همسرتون بشه.

اگر می خواستین برای مدت طولانی بیرون از آمریکا باشید می بایست کارهای زیادی انجام بدین که شانس ایجاد مشکل کاهش پیدا کنه. برای نمونه همچنان یک آدرس دائمی در آمریکا داشته باشید، حساب های بانکی تون برقرار باشه، اگر شرکتی شما رو برای کار به خارج از آمریکا فرستاده قرارداد کاری داشته باشید که نشون داده باشه شرکت شما رو به خارج فرستاده و داره برای شما حقوق رد می کنه، مالیات رو در همون خارج از آمریکا هم پرداخت کنید و مواردی از این دست که نشون بده شما اگرچه در آمریکا حضور فیزیکی ندارید ولی وابستگی اجتماعی زیادی به اون دارید. البته این مواردی هم که گفتم برای بازه های مثلا شاید یک ساله کار کنه و اگر حفظ اقامت براتون مهم هست نباید در کل برای مدت طولانی آمریکا رو ترک کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - رویاس - 24-06-2014

سلام
می خواستم بدونم گرفتن ویزای نامزدی چقدر طول می کشه؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 24-06-2014

به طور خلاصه اگر خوش شانس باشید 3 ماه و اگر خیلی بدشانس باشین 1.5 سال.

برای ایرانی ها به طور متوسط حدود 3 تا 6 ماه از زمان تشکیل پرونده طول می کشه تا به مصاحبه دعوت کنند و از اونجا به بعد بستگی داره که کلیرنس بخورید یا خیر. من افرادی رو دیدم که سه ماهه دعوت شدن و بدون کلیرنس ویزا گرفتن و افرادی رو هم دیدم که بعد از 6 ماه هنوز به مصاحبه دعوت نشدن. اگر به کلیرنس بخورین ممکنه 5-4 ماه هم اونجا طول بکشه. این قسمت کار به این بستگی داره که شما مثلا در شغل های دولتی بوده باشین یا خیر و بخشی از قضیه هم به این بستگی داره که نامزدی شما براشون قابل اثبات باشه و ساختگی نباشه. اگر مطمئن باشند که همدیگه رو می شناسین و قراره ازدواج کنید زیاد سخت نمی گیرن.

ویزای نامزدی ویزای غیر مهاجرتی هست و اعتبارش هم مغمولا 90 روزه هست. ویزای ازدواج مهاجرتی هست ولی به طور معمول بیشتر از نامزدی طول می کشه تا ویزا صادر بشه.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Michael - 10-07-2014

سلام

1- اگه بعد از دوسال, مثلا دو سال و نیم, ازدواج با یه امریکایی به هر دلیلی دو نفر مجبور به جدایی بشند (با توجه به اینکه در ابتدا کاملا به همدیگه علاقه داشتند و قصدشون از ازدواج زندگی کردن با همدیگه بوده نه کلک زدن واسه گرفتن گرین کارت و سیتیزنی) آیا از نفر غیر امریکایی تمام چیزهایی که بهش دادند اعم از گرین کارت و سیتیزنی و دیگر امتیازات رو پس میگیرند و طرف مجبوره خاک امریکا رو ترک کنه؟

2- طبق چیزی که از پستهای دوستان در این دو صفحه فهمیدم ابتدا یه گرین کارت 2 ساله میدند, سوالم اینه که سه ماه قبل از اکسپایر شدن گرین کارت 2 ساله باید برای گرین کارت 10 ساله اقدام کرد یا سه ماه قبل از اینکه طول مدت ازدواج به 24 ماه برسه (یعنی بعد از 21 ماه)؟ اگه در ماه 21 درستشه، آیا در همین موقع برای سیتیزنی هم باید اقدام کرد یا باید 2 سال تموم بشه؟

3- ابتدا یه گرین کارت 2 ساله میدند و بعد یه گرین کارت 10 ساله, خب سوالم اینه که گرین کارت دائم چیه و کی باید واسش اقدام کرد؟ اصلا باید براش اقدام کرد، چون تا اون موقع دیگه طرف سیتیزنیشو گرفته و اصلا گرین کارت بی معنی میشه, درسته؟

4- میشه لطفا یه لینک موثقی از دولت امریکا که این موارد رو توضیح داده و احیانا در آینده ممکنه قوانین رو به دلیل تغییر کردن به روز رسانی کنه اینجا بزارین؟

با سپاس فراوان

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 10-07-2014

در این رابطه دو نوع گرین کارت وجود داره گرین کارت موقتی که 2 ساله هست و گرین کارت دائمی که 10 ساله هست. گرین کارت 2 ساله زمانی داده مبشه که در زمان گرفتن اقامت ازدواج موردنظر کمتر از 2 سال قدمت داشته باشه و این تصور وجود داشته که هدف از ازدواج صرفا گرفتن اقامت بوده. این نوع گرین کارت قابل تمدید نیست و در حالت معمول باید در بازه 90 روزی که به انقضای اون مونده شرط موقت اون برداشته بشه و گرین کارت دائمی گرفته بشه. برای این کار اونهایی که از راه ازدواج گرین کارت موقت گرفتن باید فرم I751 رو که برای "برداشتن محدودیت موقتی اقامت" هست پر کنند که در این صفحه می تونید خود فرم و راهنما و شرایط و نیازمندی هاش رو ببینید.

مثل هر قانون دیگه ای این قانون هم تبصره هایی داره مثل مرگ همسر، آزار و اذیت توسط همسر، طلاق ناخواسته و غیره که افرادی که مسوول بررسی پرونده هستند با توجه به شرایط تصمیم می گیرند که مثلا طلاق موردنظر ساختگی بوده یا اونها واقعا به مشکل خورده بودن یا مثلا اگر اون همسر آمریکایی، فرد رو مورد آزار و اذیت مالی، جسمی، روحی و غیره قرار بده لزومی نداره حتما دو سال رو با هم زندگی کنند. راهنمای فرم رو بخونید جزئیات رو توضیح داده.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - aria13 - 16-07-2014

سلام دوستان من یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنیید
من چند سالی هست که با یکی از شهروندان آمریکا دوستم و حالا قصد ازدواج داریم
تا اونجا که من فهمیدم اول باید برای ویزای 3 ماه نامزدی اقدام کرد!
سوال من اینه که از کجا باید شروع کرد؟   اون بنده خدا کدوم اداره باید بره تو امریکا؟ من چکار باید بکنم؟
:-(