آکادمیا کافه
مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: راهنمای شهرهای امریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - amirhossein.gh - 07-12-2011

آخه میدونین خیلی از جمهوری خواهان که همه میدونیم چه جوری راجع به ماها فک میکنن از تگزاس میان؟

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Babak - 07-12-2011

درسته و به طور کلی اکثریت جمعیت تکزاس معمولا به جمهوری‌خواهان رای می‌دن و احتمال برخورد با افرادی که از ایرانی‌ها خوششون نیاد در تکزاس شاید بیشتر باشه، ولی تجربه دوستان من می‌گه که این مساله مشکل جدی‌ای نیست و چنین برخوردهایی خیلی کم اتفاق می‌افته.

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - M0TRIX - 22-01-2012

سلام.

میشه توضیح بدین که توی امریکا چند تا ایالت وجود داره ؟ و اینکه چطوری محاسبه میکنن ؟ منظورم اینه که از کجا تا کجا یک ایالت حساب میشه ؟

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - m0h3n - 22-01-2012

(22-01-2012, 07:42 AM)M0TRIX نوشته: سلام.

میشه توضیح بدین که توی امریکا چند تا ایالت وجود داره ؟ و اینکه چطوری محاسبه میکنن ؟ منظورم اینه که از کجا تا کجا یک ایالت حساب میشه ؟

نقشه ایالت های امریکا رو در تصویر ببینید.

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Pejman - 16-02-2012

طبق اطلاعات خیلی خوبی که آرش عزیز در این پست گذاشته، ایالتهایی مثل North Dakota، Wyoming و Idaho از نظر امنیت، شاد بودن مردم و مناسب بودن برای زندگی آمار خوبی در کل دارند و در بعضی موارد جزو بهترین ایالتها هستند. البته نمی دونم منبع این آمار کجاست ولی به هر حال تو سایت های دیگه هم می شه چنین مواردی رو دید.
سوالی که مطرح می شه اینه که با این اوصاف چرا دید خوبی نسبت به این قبیل ایالتها وجود نداره و به طور کل این ایالتها زیاد برای دانشجوها توصیه نمی شند؟

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - amirhossein.gh - 16-02-2012

پژمان جان من حداقل راجع به آیداهو رو میدونم :
این ایالت به دلیل آب و هوای همیشه سرد و برفیش ، همیشه به نظر میرسه تو یه حالت مونده !
مردمش اکثر ترجیح میدن تو خونه هاشون بمونن تو سرما و چون خارجی اونجا کمتر رفته قاعدتا آشنایی مردمش با فرهنگ های دیگه کمتره
مردم این ایالت اکثر عقاید خاصی دارن ، مدهبی ترن ، خانواده دوست ترن و به دلیل اینکه شرایط محیط زیتسی و آب و هوایی اونجا فرق داره با جاهای دیگه ماها زیاد نمیتونیم خو بگیریم
نکته دیگه : جمعیت این ایالت هاست که کمه و تو تابستون خیلی ها میرن و شما میمونی و کلی جنگل Smile

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Saeid - 16-02-2012

(16-02-2012, 12:50 PM)Pejman نوشته: طبق اطلاعات خیلی خوبی که آرش عزیز در این پست گذاشته، ایالتهایی مثل North Dakota، Wyoming و Idaho از نظر امنیت، شاد بودن مردم و مناسب بودن برای زندگی آمار خوبی در کل دارند و در بعضی موارد جزو بهترین ایالتها هستند. البته نمی دونم منبع این آمار کجاست ولی به هر حال تو سایت های دیگه هم می شه چنین مواردی رو دید.
سوالی که مطرح می شه اینه که با این اوصاف چرا دید خوبی نسبت به این قبیل ایالتها وجود نداره و به طور کل این ایالتها زیاد برای دانشجوها توصیه نمی شند؟
"NORTH DAKOTA" یکی از بهترین ایالت ها برای رشته مهندسی نفت هستش و دارای کمترین میزان بیکاری و اقتصادش بیشتر کشاورزی هستش...ولی برای اکثر رشته های فنی بازار کار و دانشگاه خوبی نداره الا نفت (تا اونجایی که میدونم)------Wyoming (ایالت کابوی ها) از نظر اقتصادی بسیار بسیار ضعیف و تولید ناخالص داخلی اون برابر کشور (کوچک) آذربایجان ه تقریبا در حالی که تولید ناخالص داخلی ایالت کالفرنیا معادل کشوری مثل روسیه هستش------این ایالت به غیر از "دانشگاه وایومینگ" دیگه تقریبا هیچ مرکز قابل توجه و مهمی نداره-----مردم وایومینگ خوشحال هستن چون دارای آب و هوای بسیار خوب و سرسبز و چندین پارک ملی هستن---- در حالی که این ایالت از نظر بزرگی از ایالاتهای قابل توجه هستش (10 امین ایالت از نظر بزرگی) ولی از نظر جمعیت 50 امین ایالت هستش که مجموعا منطقی به نظر میرسه شاد بودنشون-----شرایط آیداهو هم تقریبا مثل وایومینگ هستش (تولید ناخالص داخلی برابر کشور سریلانکا)

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Babak - 17-02-2012

ببینید شاید شما اگر به جای این که مثلا در تهران یا یک شهر بزرگ ایران زندگی کنید، برید و در یک روستای کوچک در گیلان زندگی کنید، زندگی خیلی آروم‌تر و شادتری داشته باشید. دلیل این که خیلی‌ها این کار رو نمی‌کنند اینه که پتانسیل پیشرفت کاری و اقتصادی در چنین روستایی کم خواهد بود. زندگی در بعضی از ایالت‌های کوچک و آرام امریکا هم تقریبا مشابه همینه. شما ممکنه در یک ایالت کوچک و کم جمعیت زندگی ساده و راحتی داشته باشید، ولی احتمالا کار خیلی مناسبی در اون ایالت پیدا نخواهید کرد و اگر هم بکنید، احتمالا امکان پیشرفت زیادی درش نخواهد بود. به این خاطر هست که خیلی‌ها ترجیح می‌دن در ایالت‌هایی که از نظر اقتصادی و کاری وضعیت خوبی دارند زندگی کنند.

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Pejman - 17-02-2012

ممنون از نظراتتون.

من خودم به شخصه هوای سرد رو ترجیح می دم. فوق رو همدان بودم و این شهر از نظر سرما تو ایران معروفه، ولی من واقعاً اون هوای سرد رو که گاهی به 25- و حتی تک و توک به 30- هم می رسید به هوای گرم و شرجی شمال ایران در تابستون ترجیح می دم. بنابراین در کل از نظر آب و هوا جاهای سرد رو ترجیح می دم به جاهای گرم.

بحث کوچک بودن و کم بودن جای پیشرفت درسته و خب از این لحاظ توجیهی نداره آدم بره چنین جاهایی. مگر اینکه بعد از فارغ التحصیلی نقل مکان کنه که اون هم از جای کوچیک به بزرگ رفتن شانس آدم رو کم می کنه.

دوستان سایتی سراغ دارید آمار بیکاری و وضعیت اقتصادی ایالتها رو داشته باشه؟

RE: مقایسه ایالتهای مختلف آمریکا - Saeid - 17-02-2012

(17-02-2012, 01:42 AM)Pejman نوشته: ممنون از نظراتتون.

من خودم به شخصه هوای سرد رو ترجیح می دم. فوق رو همدان بودم و این شهر از نظر سرما تو ایران معروفه، ولی من واقعاً اون هوای سرد رو که گاهی به 25- و حتی تک و توک به 30- هم می رسید به هوای گرم و شرجی شمال ایران در تابستون ترجیح می دم. بنابراین در کل از نظر آب و هوا جاهای سرد رو ترجیح می دم به جاهای گرم.

بحث کوچک بودن و کم بودن جای پیشرفت درسته و خب از این لحاظ توجیهی نداره آدم بره چنین جاهایی. مگر اینکه بعد از فارغ التحصیلی نقل مکان کنه که اون هم از جای کوچیک به بزرگ رفتن شانس آدم رو کم می کنه.

دوستان سایتی سراغ دارید آمار بیکاری و وضعیت اقتصادی ایالتها رو داشته باشه؟
درصد بیکاری رو تو تمام ایالتها آورده......البته درصد بیکاری آماری گول زنندس...ممکنه بعضی ایالتهای کشاورزی درصد بیکاریشون کم باشه.....ایالتهای صنعتی مهمترن....

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U.S._states_by_unemployment_rate