آکادمیا کافه
مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی نروژ (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98--11188)

صفحات 1 2 3

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - kourosh12 - 06-05-2012

(05-05-2012, 02:02 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز!

میشه بیشتر مطلب را باز کنید، که از کجا متوجه شدید که نروژ سخت تر میگیره!؟
ببینید نمی تونید فاند آلمان را با زندگی در نروژ مقایسه کنید! حتی شما نمی تونید میزان پول دریافتی را برای یک شهر با شهر دیگر مقایسه کنید!
اصولا کشورهای اسکاندیناوی و اروپایی برای دکتری خودشون حقوق پرداخت می کنند نه بورس (اسکولارشیپ) نه فاند!
به عنوان مثال شما برای دکتری در هلند که شغل محسوب میشه، حقوقی دریافت می کنید که فقط برید درس بخونید نه کار دیگه ای انجام بدهید!
اما مثلا سوئد، در موقعیت های دکتری که باز میشه، اغلب اشاره می کنند که حقوق دریافتی 80 درصد برای تحقیق و 20 درصد برای تدریس و امور دانشکده ای است!
بنابراین لزومی نداره که هر جایی حقوق داد، باید هر کاری انجام بدهید!
کشورهایی مثل هلند، دانمارک، سوئد و نروژ، معمولا حقوق را طوری تعریف می کنند، که یک زندگی متاهلی با یک فرزند بیر تا بیر گذرانده بشه!

نکته مهم دیگه در اروپا، اینه که برای دکتری پوزیشن باید تعریف شده باشه، که امسال متاسفانه نسبت به سالهای پیش به خاطر وضع اقتصادی ضعیف تر اروپا، پوزیشن های دکتری خیلی کمتر شده! بنابراین ممکن هست به چشم بیاد که سختگیرانه تر عمل میشه!

فاکتور مهم دیگه تو پذیرش دکتری در این پوزیشن ها نسبت به کل رزومه، داشتن سابقه تحقیق و پژوهش کاملا مرتبط با پروژه تعریف شده هست که این فاکتور نیز، پذیرش های دکتری را سختگیرانه تر نشان خواهد داد.

موفق و موید باشید!

ممنون از پاسخ سریع شما
در رابطه با سخت گرفتن با توجه به رنکینگ منظور من سختگیری بیش از حد نسبت به معدل هست.
من دانشگاه تهران بچلور خوندم. واقعا از پاس کردن درسها در اونجا خندم میگرفت از بس که راحت بود. و همینطور ازدوستان ارشد هم اطلاعاتی داشتم که براحتی همراه با کار معمول زندگی خوب و خوش و خرمی رو همراه با درس طی میکردند.
اما اینجا در هندوستان شما میتونید از جاهای دیگه هم آمار بگیرید ببینید راست میگم یا گزاف.
یک دانشجوی همون دانشگاه تهران یا مثلا شریف رو بیارید در بطور مثال کالج فرگوسن دانشگاه پونا.
اگر این دانشجوی نخبه تونست حتی براحتی پاس کنه (یعنی از صد نمره فقط 40بگیره )جایزه داره.
خود بنده و همسرم با اینهمه درس خوندن و با توجه به پاس کردن هر درس که باید حداقل 20صفحه مطلب انگلیسی اونهم با ادبیات بریتیش بنویسید معدلمون شده 55از صد.
اونوقت یه چنین دانشگاههایی که نروز هم از اون دسته هستند بدون در نظر گرفتن اینمساله براحتی مارو با معدل گل و بلبل ایران مقایسه میکنند. که از پایه و اساس غلطه. شما یه ارشد نشون بده در ایران که معدلش زیر 16باشه. منکر نیستم که وجودداره ولی واقعا چند درصد؟؟؟!
همین اولین سخت گیری بیخودیه که اصلا در نظر نمیگیرن بنده چند تا مقاله بین المللی دادم یا پروپوزال بنده چی هست
لازم به ذکره پروپوزال بنده طرحیه که انقلابی در مارکتینگ آنلاین هست . اونقدر این پروژه پولساز و بزرگه که نمیشه واقعا همه طرح رو براحتی توضیح داد.
اصلا این دانشگاهها در نظ ر نمیگیرن که این پروپوزال فقط یه طرح روی کاغذ نیست و در نظر نمیگیرن که در روزمه بنده درج شده که بنده وبمستر سه وبسایت تجاری مرتبط با رشته هستم. و مسایلی از این دست
واقعا یک ارشد در ایران با توجه به اون منابع نخ نما(بطور مثال این دوستم که آلمان دکترای اقتصاد میخونند برام میگفت که بنده یکسال و نیم پیش از دکترا کلی واحد پاس کردم و اصلا دیدگاهم نسبت به اقتصاد خرد و کلان کاملا و بطور بنیادی عوض شده چرا که منابع دست اول و بروز نیست) چطور میتونه در سطح بین الملل حرفی برای گفتن داشته باشه؟؟!!
متاسفانه این مسایل رو دانشگاههایی از این دست در نظر نمیگیرند
سپاس

(05-05-2012, 02:02 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز!

میشه بیشتر مطلب را باز کنید، که از کجا متوجه شدید که نروژ سخت تر میگیره!؟
ببینید نمی تونید فاند آلمان را با زندگی در نروژ مقایسه کنید! حتی شما نمی تونید میزان پول دریافتی را برای یک شهر با شهر دیگر مقایسه کنید!
اصولا کشورهای اسکاندیناوی و اروپایی برای دکتری خودشون حقوق پرداخت می کنند نه بورس (اسکولارشیپ) نه فاند!
به عنوان مثال شما برای دکتری در هلند که شغل محسوب میشه، حقوقی دریافت می کنید که فقط برید درس بخونید نه کار دیگه ای انجام بدهید!
اما مثلا سوئد، در موقعیت های دکتری که باز میشه، اغلب اشاره می کنند که حقوق دریافتی 80 درصد برای تحقیق و 20 درصد برای تدریس و امور دانشکده ای است!
بنابراین لزومی نداره که هر جایی حقوق داد، باید هر کاری انجام بدهید!
کشورهایی مثل هلند، دانمارک، سوئد و نروژ، معمولا حقوق را طوری تعریف می کنند، که یک زندگی متاهلی با یک فرزند بیر تا بیر گذرانده بشه!

نکته مهم دیگه در اروپا، اینه که برای دکتری پوزیشن باید تعریف شده باشه، که امسال متاسفانه نسبت به سالهای پیش به خاطر وضع اقتصادی ضعیف تر اروپا، پوزیشن های دکتری خیلی کمتر شده! بنابراین ممکن هست به چشم بیاد که سختگیرانه تر عمل میشه!

فاکتور مهم دیگه تو پذیرش دکتری در این پوزیشن ها نسبت به کل رزومه، داشتن سابقه تحقیق و پژوهش کاملا مرتبط با پروژه تعریف شده هست که این فاکتور نیز، پذیرش های دکتری را سختگیرانه تر نشان خواهد داد.

موفق و موید باشید!
مرسی دوست عزیز از پاسخ سریع
فکر کنم سختگیری رو در کامنتی توضیح دادم
اما در رابطه با فاند من هم فکر کنم نظرم با شما یکیه. یعنی فاندی در کار نیست و در واقع حقوق زحمتی هست که شما میکشید
اما اینکه بگیم مثلا با آلمان فرق میکنه یا نه بنظر من چندان موضوعی نداره
چرا که فاند یا حقوق یا هرچیز دیگه براین اساس هست که شما زندگی ابرومند دانشجویی داشته باشید
اگر مبلغ المان کم هست خرجش هم کم هست این رو در نظر بگیرید
اگه یه سری به سایتهای اجاره خونه و مابقی مخارج در نروژ بزنیم دستمون میاد
این مطلب کاملا به سطح مخارج شما برمیگرده. مثال میزنم
الان در هندوستان بنده و همسرم خرجمون حدود 1600هزار تومن یا نزدیک به 1800هزار هست بطور ماهانه
اما داریم زوجهایی که با حدود 800هزار تومن یا حتی 650هزارتومن هم زندگی میکنند
در آلمان و در شهر فرانکفورت که دوست بنده سکونت دارند به ایشون مبلغ 1000یورو پرداخت میشه که طبق حساب ایشون حدود 850یورو ایشون خرجشون هست اونم بطور مجردی
اما یکی از دوستان ایشون بطور متاهلی با ماهی 750یورو زندگی میکنند اونهم در شهر گرونی مثل فرانکفورت
پس اینمسایل بستگی به سطح زندگی شما داره بطور صددرصد
شما هم اگر بخواید در نروژ مثل این دوست بنده خونه ای بگیرید و بطور معمول خرج کنید از حقوقتون چیزی باقی نخواهدماند. اجاره یه واحد 30متری در اسلو چیزی در رنج 7500تا 15هزار کرون هست .
اما در عین حال خیلییها هم با همین مخارج کلی سیو میکنند و با دست پر برمیگردند یا میمانند
پس سبد زندگی مهمه نه مبلغ پرداختی. یادمون نره که اسلو دومین شهر گران بعد از توکیو هست
بعد اینکه منظور بنده از کار دانشجوییی مثل تصحیح اوراق یا تدریس اجبار یا پادگانی بودن ماجرا نیست. بلکه منظورم اینه که این دانشگاهها فکر نکنیم که دارند لطفی میکنند. خیر. کاملا یه رابطه برد برد هست .ولاغیر
پیروز و شاد باشید

(05-05-2012, 07:07 PM)Pejman نوشته: کوروش جان نروژ یکی از مرفه ترین و بهترین کشورهای دنیا از خیلی لحاظ هاست و از نظر میزان رفاه اجتماعی، وضعیت اقتصادی و خیلی فاکتورهای دیگه قطعاً جزو بهترین های جهان هست. مثل هر جای دیگه نقاط ضعف خودش رو داره، مثلاً وضعیت آب و هوا و نزدیکی به قطب. ولی انقدر نکات مثبتش زیاد هست که با همه این تفاسیر از همین ایران خودمون کلی علاقه مند برای تحصیل در این کشور وجود داشته باشه.

در مورد وضعیت فاند و حقوق و غیره هم که دوستان کاملاً توضیح دادند. این رو هم اضافه کنم که حقوق داده شده به دانشجویان دکترا در این کشور خیلی خوبه و دوست من که چند سال پیش اونجا دکترا می خوند، مقدار زیادی هم تونسته بود پس انداز کنه و بعد هم که ازدواج کرد باز هم حقوق دریافتی ایشون کفاف زندگی دو نفره رو به راحتی می داد.
سلام دوست من .ممنون از پاسختون
بنده اطلاع دارم که یکی از مرفهترین کشورهای دنیاست . بله هست . ولی اولا این مطلب برای یه نروژی بطور کامل صدق میکنه.
اگر مدتی رو در خارج از کشور زندگی کنید دقیقا فرق رو حس خواهید کرد.
در مورد پس انداز کردن در کامنت قبلی نظر خود رو اعلام کردم
اما یه چیزی رو صادقانه عرض کنم. کلا ما ایرانیا خیلی جوگیریم. شرایط یک کشور رو باید کاملا با تمام عواملش سنجید و درنظر گرفت. این رو بنظر من اصلا نباید دوستان فراموش کنند.
یعنی از میانگین این شرایط میتونیم تعریف کنیم کجا برای یک خارجی خوبه و کجا بد
ایرانیها بدلیل محدودیتهای زیادی که وجود داره دچار این حالت شدند که واقعا این کشورها یادانشگاهها دارند لطفی میکنند که بنظر من اصلا این طور نیست و همونطور که عرض کردم رابطه کاملا برد برد هست
مثلا شما در مورد ایتالیا یه چیزی میشنوید ولی اگر در اونجا یه مدتی زندگی کنید کاملا حس میکنید که این جماعت تا دویست سال هم اگر شما در اونجا اقامت کنید همچنان به شما به چشم یک خارجی نگاه میکنند و بسیار مردم مغروری هستند. این ایرادشون نیست اصلا بلکه شرایط اونجا به این شکله
ضمنا کامنت اول من بر این اساس هست که چرا یه چنین دانشگاههایی چنین طرز تفکری دارند . مبلغ فاند یا حقوق یا مسایلی از این دست بنظر من در حاشیه هست
اما واقعا مارو جوگیر کردند . اینجا در هندوستان یک هندی که شاید شما حتی از قیافه ش خوشنتون نیاد یا بظاهر بی کلاس باشه براحتی ودرعرض کمتر از یکماه میتونه ویزای سه ساله تا ده ساله انگلستان بگیره
صاحبخونه من که از من چندین سال کوچکتره و دارایی چندانی هم نداره و تمام زندگیش با وام هست براحتی در سال دوبار به امریکا میره و میاد.
خیلی بظاهر آدمهای در پیت اینجا براحتی در مایکروسافت در خود امریکا کار میکنند .
اما به ما ایرانیان که میرسه همه چیز جنبه بزرگ و عجیب پیدا میکنه . واقعا خود این مطلب پروپوزالیه برای خودش
پاینده باشید

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - esi89 - 14-09-2012

سلام،
کدوم دانشگاههای نروژ رشته حسابداری رو واسه فوق لیسانس ارائه میدن؟
با معدل لیسانس 14.5 و ایلتس 6 از کدوم دانشگاهها شانس گرفتن پذیرش هست؟
گرفتن GREکمکی هم میکنه؟
ممنون.

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - Shihan - 14-09-2012

(14-09-2012, 04:13 AM)esi89 نوشته: سلام،
کدوم دانشگاههای نروژ رشته حسابداری رو واسه فوق لیسانس ارائه میدن؟
با معدل لیسانس 14.5 و ایلتس 6 از کدوم دانشگاهها شانس گرفتن پذیرش هست؟
گرفتن GREکمکی هم میکنه؟
ممنون.
دروود.
شما می توانید با مراجعه به این وب سایت (http//:www.studyinnorway.no) مشخصات رشته و دانشگاهها را پیدا کنید. در ضمن یکی از بهترین دانشگاهها برای رشته شما دانشگاه BI می باشد.
البته در خصوص GRE در مقطع فوق لیسانس در نروژ چیزی از متقاضیان خواسته نشده است. اما فکر نکنم کمک شایانی کند زیرا نقش سازنده را معدل و نمره زبان شما دارد.

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - مهرناز7م - 13-11-2012

در اروپا بعد از سوییس بیشترین حقوق رو نروژ به دانشجوی دکترا میده پس ارزش رقابت رو داره چون پس انداز هم میشه کرد.
تعداد دانشگاه های نروژ بیشتر از اینی هست که ایجا نوشته شده. فکر میکنم اگه بحث فقط رنک باشه دانشگاه علامه طبابایی تهران هم که رقابت سرش هست و رنک 7500 رو داره باید قاطعانه بگیم مدرکش ارزش تداره! ملاک های رنک بندی مهمترینش مقاله است و فقط مقاله سطح و خوبیه دانشگاه ها رو تعیین نمیکنه. و کسانی که مثل من نروژ رو برای ادمه تحصیل انتخاب میکنن رنک نمیتونه براشون مهم باشه چرا که من به شخصه به این دلیل نروژ رو با همه ی سختیش انتخاب کردم که مهاجر میگیره در نروژ خبری از بحران اقتصاذی و بیکاری نیست.مهاجر پذیر بودن هم واسه من خیلی مهمه.میدونیم که نروژ نخواسته منافع خودش را با اتحادیه اروپا سهیم بشه و هنوز حتی جزو اتحادیه اروپا هم نشده پس رنک دانشگاهی که پذیرش میگیرم اصلا برام مهم نیست وقتی میشه با حقوق خوب کار و زندگی کردچیزی که در وطن خودمون دیگه به این راحتی برای جوانها پیدا نمیشه.

در نروژ امکان تغییر رشته نیست و اگه برای رشته ی نا مرتبط با لیسانستون در ایران اقدام کنید احتمال پذیرشتون خیلی کم میشه
دانشگاه های مطرح نروژ :
1- اوسلو
2-ان تی ان یو
3-برگن
4-آگدر
5-استاونگر
6-ترومسو
7-کالج تجاری بی آی
8-اوستفلد بازم هست برای دیدن لیست کامل در کنار رنک ها به این لینک برید: http://www.webometrics.info/en/Europe/Norway

http://www.mastersportal.eu/students/search-results/?params=VY1RCoNADETvkhNoC4qzh5HQDUtAsrDJFkS8eyn60X6-Gd4MY8bhWEBNilZbNVNSTMkxgWrTokYXWDUR_sIMylKaiFNiDDhOxziCPHreVw9u8VM8QLyFNOPQ958ygF61W7T9vh2XdC1tbKVzkTt_pvMDz9882ca56&start=0&length=40

در این لینک رشته هایی در مقطع ارشد به زبان انگلیسی در نروژ رو میبینید. برای پیدا کردن ارشد رشتتون در قسمت key word اسم رشتتونو وارد کنید.

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - darvari - 27-05-2013

دوستان کسی اینجا می تونه منو راهنمایی کنه که وضعیت پذیرش تو رشته های نفت وگاز برای مستر, تو نروژ چطوره؟ 
رشته تحصیلیم مهندسی شیمی (طراحی فرایندصنایع نفت) معدل کارشناسی 16.5 مقاله ISI هم یکی البته فعلا سابمیت شده حالا در نظر بگیرید اکسپت گرفته .نمره تافل بالای 90 جی آر ای هم نمیدونم ولی یه  نمره معمولی در نظر بگبرید.بیشتر میخوام بدونم احتمال گرفتن فاند چقدره؟توصیه نامه هم 3 الی 4 تا دارم یکیشون پرفسور بقیه هم خوبند.یه توضیح دیگه اینکه مقاله ای که کار کردم تو زمینه مرتیط با نفت وگاز نیست مربوط به بیو میشه با این وجود شانسی هست؟
(یه چیز دیگه این 90000 کرون که باید به حساب دانشگاه ریخته بشه برا ویزا چیه قضیه اش؟)

RE: رشته ها و دانشگاه ها در نروژ - soilman - 27-05-2013

دوست عزیز

در مورد مستر در نروژ کلا فاندی در کار نیست....نه رشته ی نفت و گاز بلکه همه ی رشته ها...رشته های مرتبط با گاز و نفت هم از اقبال زیادی برخوردارن پس به طور قطع رقابت بیشتری براش هست
اون 90000 کرون هم جهت نشان دادن این هست که شما می تونید از پس مخارج زندگی خودتان در نروژ بر بیایید

برای اطلاعات بیشتر حتما این تاپیک و تاپیک های مرتبط را مطالعه کنید....
(27-05-2013, 09:22 PM)'darvari' نوشته: دوستان کسی اینجا می تونه منو راهنمایی کنه که وضعیت پذیرش تو رشته های نفت وگاز برای مستر, تو نروژ چطوره؟ 
رشته تحصیلیم مهندسی شیمی (طراحی فرایندصنایع نفت) معدل کارشناسی 16.5 مقاله ISI هم یکی البته فعلا سابمیت شده حالا در نظر بگیرید اکسپت گرفته .نمره تافل بالای 90 جی آر ای هم نمیدونم ولی یه  نمره معمولی در نظر بگبرید.بیشتر میخوام بدونم احتمال گرفتن فاند چقدره؟توصیه نامه هم 3 الی 4 تا دارم یکیشون پرفسور بقیه هم خوبند.یه توضیح دیگه اینکه مقاله ای که کار کردم تو زمینه مرتیط با نفت وگاز نیست مربوط به بیو میشه با این وجود شانسی هست؟
(یه چیز دیگه این 90000 کرون که باید به حساب دانشگاه ریخته بشه برا ویزا چیه قضیه اش؟)