![]() |
مسائل مرتبط با CIIP - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84) +----- موضوع: مسائل مرتبط با CIIP (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-CIIP) |
RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - amir2023 - 15-05-2015 (15-05-2015, 08:49 PM)m_ashari2 نوشته: البته اینکه نوشته هیچ تضمینی وجود نداره که پاس ریکویست بکنن، شاید به این دلیله که هنوز مرحله سکوریتی چک مونده، و در واقع این مرحله تازه شروع شده... هر چند توی اون یکی فروم یکی از بچه ها نوشته بعد از این ایمیل یه اپدیت عحیب ازش خواسته شده!!!! ولی قاعدتا باید پرونده به یه جاهایی رسیده باشه که برای یه عده ای این ایمیلو بزنن... واقعا تفسیر کارای این پاریسیا هم داستانیه... RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - ghanary93 - 15-05-2015 [size=11pt]با سلام به همه عزیزان..دوستان یک ایمیلی با مضمون زیر برای ما اومده که از متن انچه مشخص است کلاس اموزشی برای تازه واردین هست..می خواستم بدونم از دوستان کسی اطلاعاتی د اره در اختیار ما بگذاره؟ برای دوستان دیگم این ایمیل امده؟ با سپاس[/size] [size=11pt]Citizenship and Immigration Canada (CIC) encourages you to attend the free orientation services offered by the Canadian Immigrant Integration Program (CIIP), as described in the enclosed flyer.[/size] [size=11pt] [/size] [size=11pt]You, your spouse and your adult dependents become eligible to participate in CIIP when completing the application process for a Canadian immigration visa, usually at the stage where you have been requested to undergo your medical examinations, and security and background checks have been initiated. Please be aware that being eligible for, or participating in an orientation session, is not a guarantee or an indicator that your immigration application will be successful or that you will receive an immigrant visa.[/size] [size=11pt] [/size] [size=11pt]CIIP orientation sessions help you understand how to use labour market information and how to get work in your profession. You will learn how to access local resources through Canadian partners who can help in your job search and in the settlement process. Immigrants to Canada who have participated in these sessions have confirmed that they are very important to their success in Canada.[/size] [size=11pt] [/size] [size=11pt]The pre-arrival services are available online and some sessions are available in person. Visit the CIIP website, www.newcomersuccess.cato learn more and to register for this free service. CIIP staff will require a copy of the correspondence you received from CIC, verifying your eligibility as an economic class applicant.[/size] [size=11pt] [/size] [size=11pt]CIIP sessions are very popular and space is limited. We encourage you to register early to secure a spot in an upcoming session.[/size] [size=11pt] [/size] [size=11pt]Immigration Section – Paris[/size] [size=11pt]Citizenship and Immigration Canada[/size] [size=11pt]Government of Canada[/size] [size=11pt] [/size]
RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - sarane - 15-05-2015 سلام میبینم از این ایمیل های CIIP برای همه اومده!!! من کلی خوشحال شدم فکر کردم مدیکالم اومده بعد از حدود 40 روز از اپدیت که دیدم نه از این خبرا نیست . من که الان نمیتونم کاری کنم چون برنامه اینا مشخص نیست و در نتیجه برنامه من RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - fswp - 15-05-2015 سلام دوستان با توجه به ایمیلی که برای اکثر دوستان اومده و با توجه به اینکه من قبلا تویه این CIIP ثبت نام کردم لازم دونستم یه توضیحاتی بدم شاید جواب بعضی سوالات رو بدم. خوب این دوره به دو شکل انلاین و in person تشکیل میشه که با توجه به محدودیت کشورهایی که کلاس توش برگزار میشه افراد میتونن به صورت انلاین هم شرکت کنن. البته تویه سایت CIIP گفته شده شرکت تو این کلاس هیچ ربطی به پرونده مهاجرت نداره یعنی شرکت کردن یا نکردن کاملا اختیاریه. حتما هم باید مدرکی دال بر اینکه شما در مرحله مدیکال به بعد هستید ارائه بدید. موقع ثبت نام باید فرم مدیکال و یک رزومه براشون بفرستید. بعد از 3-4 روز یه ایمیل میاد که توش توضیح داده چطوری باید به صورت انلاین تویه کلاس شرکت کنید اینم لینکش: http://support.blackboardcollaborate.com/ics/support/default.asp?deptID=8336 البته یکم پیچیده توضیح داده که من چون هنوز درست نخوندمش زیاد نفهمیدم چی گفته. به هرحال امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - ghanary93 - 15-05-2015 (15-05-2015, 11:05 PM)'fswp' نوشته: سلام دوستان ممنون از شما دوست عزیز..
RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - AlaTiti - 16-05-2015 دوستان، ایمیل CIIP امروز برای من هم اومد (به ایمیل وکیل ارسال شده بود). من ده روز پیش، پاس ریکوئست شدم و هفته پیش هم از طریق یکی از این آژانس ها برای پیک آپ ویزا اقدام کردم که الان هم توی سایت شون رهگیری کردم، ویزام هم اومده ایران و فقط باید صبر کنم تعطیلی تموم بشه که فردا برم بگیرمش. به امید خدا. بنابراین بعید می دونم این ایمیل ربطی به سکیوریتی چک داشته باشه. بنظر من دولت کانادا حقیقتاً تصمیم داره برای یافتن کار به مهاجران تازه واردی مثل ما کمک کنه. باز این نظر منه و دوستان،هر کسی نظر دیگه ای داره من هم استفاده خواهم کرد.. ممنون RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - lili432 - 16-05-2015 بچه ها برا ما اون CIIP با یه ایمیل دیگه مجدد اومد ولی اینبار یه فایل 700 کیلو داره که باز میشه و درباره سرویس توضیح میده RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - Artin88 - 16-05-2015 (16-05-2015, 11:30 AM)'AlaTiti' نوشته: دوستان، ایمیل CIIP امروز برای من هم اومد (به ایمیل وکیل ارسال شده بود). سلام دوست عزیز. ضمن تبریک برای اومدن ویزاتون و آرزوی موفقیت در ادامه راه برای شما، خیلی از اطلاع رسانیتون متشکرم. این ایمیل برای من هم اومده بود (بماند که من و همسرم اولش نزدیک بود از خوشحالی پس بیفتیم و بعد موندیم که این دیگه ماجراش چیه!). من دلم میخواست از دوستان پاس ریکوست شده پرس و جو کنیم ببینیم اونها هم اینو گرفتن یا نه که پست شما رو دیدم.
شاد باشید RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - zhobeys - 16-05-2015 دوستان ایمیل CIIP برای منم بعد از یک ماه و اندی از پاس ریکویست دیروز از پاریس اومد. من این دوره رو تقریبا یک ماه پیش گذروندم. با مدیکالم اقدام کردم و براشون فرستادم تا رجیستر شم. الان در این ایمیل اشاره شده که شما با همین ایمیل هم میتونید ثبت نام کنید و در آخر گفته ثبت نام به این معنی نیست که شما پروسه تون به سرانجام میرسه (یه متن فرمالیته که یعنی تعهدی ایجاد نمیکنه). این دوره در دو مرحله برگزار میشه. آشنایی گروهی یا Group Orientation یا به اختصار GO که در بستری آنلاین چند presentator برای شما از مسایل مختلف از جغرافیای کانادا و آب و هوا گرفته تا روشهای نوشتن رزومه و آمادگی برای مصاحبه و پیدا کردن کار رو به صورت اجمالی و بدون در نظر گرفتن شرایط خاص افراد توضیح میدن. جلسه حدود ۷ ساعت طول میکشه و شما تنها از طریق نوشتاری امکان مشارکت در بحث رو دارید. چند روز بعد از جلسه گروهی برای شما تمام اطلاعاتی که در اون جلسه مطرح شده به صورت پکیج الکترونیکی ارسال میشه. لینک وزارتهای مهاجرت استانها ، رزومه های نمونه ، نکات مصاحبه و .... و همینطور سرویسهای مجانی برای تازه واردین مثل زبان یا نوشتن رزومه و یا کارهای قانونی در بدو ورود. مرحله دوم جلسه خصوصی یک ساعته برای شماست. البته اگر همسرتون (یا فرزند واجد شرایطتون) هم باشن این جلسه یک ساعت به ازای هر نفر اضافه میشه. این جلسه به MAP یا My Action Plan معروفه و پیشاپیش با شما از نظر زمان هماهنگی میشه و آفیسری که مامور شده به طور خاص کیس شما رو بررسی میکنه. ارتباط به صورت ۲ طرفه و شفاهی هست و از بستری که اونها به شما میگن یا Skype برقرار میشه. شما دستکتاپ آفیسر رو میبیند و اون توضیح میده و شما جواب میدید یا سوال میکنید. از نظر رشته و شرایط اقامتتون بسته به محلی که انتخاب کردید در نهایت آفیسر یک Action Plan برای شما آماده میکنه که حاوی کلیه اطلاعات و لینکهایی هست که شما برای شغلتون ، تهیه رزومه و غیره نیاز دارید. آفیسر این فایل رو برای شما و به چند موسسه دیگه به صورت CC در ایمیل ارسال میکنه. این موسسه ها به شما کمکهای تکمیلی در زمینه های مختلف میکنن (و تقریبا همگی برای پیش از ورود شما به کانادا). مثلا به شما راهنمایی میدن در مورد اینکه چطور دوره های تکمیلی مرتبط با رشته تون (Bridging Programs) برای گرفتن لایسنس برای مشاغل Regulated رو بگذرونید. یا دوره های زبان تخصصی برای رشتتون رو چطور بگیرید. این موسسه ها به محض دریافت ایمیل CIIP که در واقع به شما زده شده و برای اونا کپی شده باهاتون تماس میگیرن. در کل این دوره مفیده و کمک بزرگی به شما خواهد کرد. بهتره زمان بذارید و ثبت نام و شرکت کنید. باز تاکید میکنم که این دوره فقط و فقط برای Pre-Arrival هست و بعد از ورود موسسات دیگه ای هستن که به صورت governement funded یا semi-funded به مهاجرین کمک میکنن. لینک این موسسات رو بهتون میدن در جلسات CIIP و جای نگرانی نیست. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - mbm_e - 16-05-2015 سلام به همگی با تشکر از توضیحات دوستان فقط جهت اطلاع ایمیل ciip دیروز برای من هم اومده بود من امروز دیدم جالبه که دوتا ایمیل بود و تاجایی که من دیدم محتوای هردو مثل هم بود ویزای بنده درحال پیکاپ توسط یکی از دفاتر هست بنظر میرسه یه مرتبه تصمیم گرفتم اینو برای همه بفرستن |