آکادمیا کافه
آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+----- انجمن: مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-IELTS-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2)
+----- موضوع: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان (/Thread-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%8C-%D9%84%D8%BA%D9%88%D8%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - m.ost - 13-09-2011

منظور من آیلتس سنجش بود. بله قبلا اینطور بود ولی الان برای سال 2011 فرق کرده. یک قانون جدید گذاشتن که کارنامه نسخه داوطلب رو می فرستن در خونه. کارنامه های اضافی رو هم از دفتر پست DHL میفرستن برای دانشگاه ها، کارنامه هایی که بعد آزمون سفارش میدیم میره به همون دفتر پستی که به اونجا سفارش دادیم. ولی کارنامه هایی که قبل از آزمون به صورت رایگان صادر میشه رو نگفته که کجا میره.

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - Maral - 13-09-2011

بعد از لاگین کردن در سایت سنجش به قسمت My Order بروید و بر روی گزینه my TRFs کلیک کنید. در زیر صفحه توضیحی نوشته شده که فکر میکنم جواب سوال شما را میده و اون رو عینا نقل قول میکنم:

"از يک هفته پس از اعلام نتايج آنلاين مي توانيد به مرکزي که در آن امتحان داده ايد مراجعه کرده و با پرداخت هزينه استفاده از پست DHL، کارنامه را با اين سرويس پستي به آدرس هاي مورد نظر خود ارسال کنيد"

موفق باشید. بازم اگه سوال یا ابهامی بود حتما بپرسید

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - amirhossein.gh - 07-12-2011

بچه ها
سلام
میشه مثلا از اون 5تایی که قبلا آدرسشو توشتیم، یکشو نخواهیم و آدرس جدید بدیم؟

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - amirhossein.gh - 08-12-2011

بچه ها من چند تا نکته رو میگم برای سنجش خیلی مهمه و تا حالا کسی از بچه ها اشاره نکرده»:

1.کار شما فقط با دفتر دی اچ ال مرکز تهران است و بقیه شعبه هاش به کار شما نمیاد
2.کارنامه ها میره مرکز اونجا شما میری 50 تومان دستی میدی بعدش کارنامتو میفرستن
3.اگه از 5 تا کارنامه ای که پیش از آزمون به صورت رایگان سفارش دادین بیشتر بخاین باید درخواست بدین و حدود 14 روز بعد آمادست. به ازای هر 50000 تومان میشه تا 5 عدد کارنامه اضافی سفارش داد و برای فرستادن هر کارنامه باید 50000 تومان پرداخت کرد. مثلا برای سفارش 5 کارنامه اضافی و فرستادن اونها شما باید 300000 تومان پرداخت کنین. (در ضمن کل این هزینه رو همون زمان سفارش میگیرن)
4.برای ارسال شما باید آدرسی ببرین که مثلا اسم خیابان و محله و پلاک و اینا رو داشته باشه که بهش میگن آدرس courier . آدرسی که فقط صندوق پستی داره قبول نمیگنن
5.برای مقصد امریکا ، در ورودی آمریکا بسته شما باز خواهد شد(کلیرنس چک).پس بازه زمانی تاخیر این کارها رو هم در نظر داشته باشین

سوالی بود من در خدمتم

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - Shihan - 08-02-2012

دروود برهمه دوستان.

طبق اطلاع رسانی جدید که ایلتس ایران (سنجش) اعلام کرده محل برگزاری ازمون کتبی از هتل اسپیناس به باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران منتقل شده است بنابراین دوستان جدید متقاضی ازمون در این مرکز باید برای ازمون کتبی از این به بعد به ادرس : تهران - بلوار کشاورز - خیابان 16 اذر - جنب کلینیک16 اذر - باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران حاضر باشند.

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - Paradise4 - 27-02-2012

ببخشید بعد از دریافت جواب امتحان تا چه مدت می تونیم برای درخواست فرستادن 5 تا کارنامه دیگه اقدام کنیم ؟ deadline مشخصی داره ؟

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - m.ost - 27-02-2012

(27-02-2012, 09:12 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید بعد از دریافت جواب امتحان تا چه مدت می تونیم برای درخواست فرستادن 5 تا کارنامه دیگه اقدام کنیم ؟ deadline مشخصی داره ؟
اگر منظورتون سفارش 5 کارنامه رایگانه باید 36 روز قبل از امتحان اسم 5 تا دانشگاه مورد نظر رو در پروفایل وارد کنید تا 5 کارنامه رایگان برای شما صادر بشه. (البته من اسم یک دانشگاه رو وارد کرده بودم ولی بعد کارنامه رایگان اون رو برای یک جای دیگه فرستادم، الان که دیگه مستقیما کارنامه ها رو از طریق دفترِ DHL باید بفرستیم میشه این کار رو کرد)
بعد از امتحان و اومدن کارنامه شما میتونین هروقت خواستین برین به دفتر DHL و هرچند تا کارنامه میخواین سفارش بدین. البته هزینه سفارش و فرستادن اونها رو باید اولش پرداخت کنین.
اگر منظورتون فرستادن این کارنامه ها به دانشگاه های مورد نظره، در سایت ایران آیلتس نوشته این کارنامه ها تا 4 ماه در دفتر DHL نگهداری میشه، ولی مال من رو 5 ماه نگه داشتن. من خودم که پرسیدم کارمند پست مدت زمان مشخصی به من نگفت ولی گفت یک مدت طولانی نگه میداریم.
در این لینک توضیحات داده شده:
http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=HBUXrE9jyEY_r

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - amin_mb - 06-03-2012

قابل توجه داوطلبان آزمون آيلتس (بابت پرداخت مابه التفاوت)

با توجه به اين که بر اساس اعلام مراکز برگزار کننده آزمون آيلتس در ايران، امکان ادامه برگزاري آزمون با شهريه هاي فعلي در کشور وجود ندارد، لذا نظر به بررسي هاي صورت گرفته و محاسبه هزينه هاي برگزاري آزمون، شهريه ثبت نام داوطلبان تا اطلاع ثانوي چهار ميليون و پانصد هزار ريال تعيين گرديده است.

مقتضي است داوطلباني که قبلا ثبت نام کرده اند و تاريخ آزمون آنان، ماه مارچ و پس از آن مي باشد، مي بايست نسبت به پرداخت مابه التفاوت به اقدام کنند.(داوطلباني که آزمون آن ها در ماه فوريه بوده است و به دليل عدم برگزاري آزمون، مي بايست در آزمون هاي مارچ شرکت کنند، نيازي به پرداخت اين مابه التفاوت ندارند)

لازم به ذکر است مبلغ مابه التفاوت در پروفايل داوطلباني که در مرکز ايران آيلتس ثبت نام کرده اند، اعمال شده است و اين دسته از داوطلبان در صفحه My billing، سند بدهکاري با عنوان Added Cost مشاهده مي کنند که لازم است تا قبل از اتمام مهلت پرداخت مشخص شده، بر روي لينک Pay مقابل اين سند کليک کنند تا به سايت بانک جهت پرداخت مابه التفاوت هدايت شوند(چنانچه پروفايل داوطلبي به هر دليلي مانند انصراف از آزمون هاي گذشته و عدم تکميل فرم Refund بستانکار باشد، در اين مرحله به سايت بانک هدايت نمي شوند و اين داوطلبان مي بايست بر روي آيکون «پرداخت از موجودي» کليک کنند تا پرداخت مبلغ مابه التفاوت برايشان منظور
تذکر مهم: اگر داوطلبي به هر دليلي، تمايل به شرکت در آزمون يا پرداخت مابه التفاوت را نداشته باشد، مي تواند تا قبل از مهلت داده شده جهت پرداخت مابه التفاوت، از صفحه My Order آزمون را (بدون کسر کارمزد) لغو کند و با تکميل فرم استرداد وجه، مبلغ بستانکاري را پس بگيرد.

لازم به ذکر است که پس از اتمام مهلت پرداخت مابه التفاوت، آزمون کاربراني که نسبت به پرداخت مابه التفاوت اقدامي نکرده باشند، بصورت خودکار حذف مي شود و از حضور داوطلب در آزمون نيز جلوگيري مي شود و بديهي است که کارنامه اي نيز براي اين دسته از داوطلبان صادر نخواهد شد.

داوطلباني که بيش از يک آزمون تاييد شده که شامل پرداخت هزينه مابه التفاوت مي شود توجه داشته باشند که حتما مي بايست خودشان وضعيت آزمون ها را مشخص کنند و اين مرکز در برابر حذف اشتباه آزمون که توسط سيستم انجام مي شود، مسئوليتي نخواهد داشت.

خداراشکر تو امتحان 9 فوریه نمره مورد نیازم را گرفتم و دیگه نیازی به دادن امتحان نداشتم! الان هم تونستم درخواست Refund برای کل پول خودم را دادم!Smile!

ولی برای دوستانی که به نمره این 3 تا امتحان آخری نیاز داشتند و نتونستند امتحان بدهند، از صمیم قلب آرزو می کنم مشکلشون یک جوری حل شود!

به دوستان خود اطلاع دهید!
موفق باشید

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - m.ost - 07-03-2012

بچه هایی که 18 و 25 فوریه امتحان داشتند و لغو شد و در امتحان کتبی فردا (8 مارچ) شرکت میکنن نیازی به حضور مجدد در آزمون مصاحبه ندارند.
لینک خبر: http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=Ms0BW5RiBsk_r

RE: آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان و... - amin_mb - 08-03-2012

توضيح در خصوص حوزه برگزاري آزمون 10 مارس (2012/03/08-18:26)

قابل توجه داوطلبان گرامي:

متقاضيان شرکت در آزمون 10 مارچ تا 12 امشب (18 اسفند) فرصت دارند تا در خصوص انصراف از شرکت در آزمون اقدام کنند؛

براي انصراف بايد بر روي لينک Cancel Order در صفحه My Order کليک کنيد و در صفحه بعدي انصراف خود را قطعي کنيد

لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت انصراف، فايل نهايي بسته شده و براساس فهرست نهايي، اسامي داوطلبان هر حوزه اعلام خواهد گرديد .

حوزه 1 : باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران
حوزه 2: هتل اسپيناس تهران
حوزه 3: هتل عباسي اصفهان

لازم به ذکر است، فهرست مصاحبه نيز متعاقبا از طريق همين سايت اعلام خواهد شد.
لینک خبر