آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - m0h3n - 28-01-2012

(27-01-2012, 03:31 AM)m0h3n نوشته: البته در این حالت می تونید از دانشگاه سوال هم بکنید.

من حتی موردی بوده که دانشگاه ریکام آنلاین نداشته (باید پست می شد)، ولی با مکاتبه با دانشگاه راضی شدند که ریکام ها توسط ریکامندرها ایمیل بشه.

البته سیاست های دانشگاههای مختلف متفاوت هست و یک نسخه برای همه جواب نمیده.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - soilman - 28-02-2012

درود

به نظرتون منظور جمله ی زیر چیه؟!
من که اصن سر در نمیارم
The reference from
Kevin Bishop will not be considered as it reads to be a professional
reference, please check with the referee as he is aware. A replacement
reference is required for your application.

بار اول گفتن که : ( بعد از چند بار ای میل زدن)
Please be advised
we have received your reference from Kevin Bishop. This reference will
not be considered as it is not an academic reference. Please provide a
replacement reference for your application.

من در جواب این گفته بودم که چی میگید؟!استاد فول پرفسور هست و دو تا وب پیج شو براشون تو ای میل نوشتم که چک کنن..ولی الان من اصلا نمی فهمم منظورشون از اون جمله ی بالا چیست؟
از مشخصات فرستنده هم بر میاد که طرف هندی یا پاکستانی تبار باشه ولی در عجبم که چرا این قدر نامفهومه جمله اش برام :|

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - Babak - 29-02-2012

گفتند که توصیه‌نامه‌ای که از آقای Kevin Bishop گرفتید، از طرف یک شخص آکادمیک نیست و حرفه‌ای قلمدادش کردند. آیا ایشون ایمیل دانشگاهی خودشون رو در توصیه‌نامه ذکر کردند؟ به نظر می‌رسه که دانشگاه ایشون رو به عنوان یک شخص آکادمیک نشناخته، یا یک احتمالی هم که وجود داره اینه که در توصیه‌نامه‌ای که ایشون نوشته، نگفته که شما با ایشون در محیط آکادمیک کار کردید و فقط گفته که باهاش کار کردید و اون‌ها هم فکر کردند که این توصیه‌نامه آکادمیک نیست.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - soilman - 29-02-2012

حرفه ای یعنی چی؟!
معمولا میگن معرف ها یا اکادمیک باشه یا کاری...خود این دانشگاه توصیه کرده بود هر سه اکادمیک باشه...
حالا این حرفه ای یعنی اینکه بالاتر از استاندارد هست؟خوب استاد فول پرفسور هست و معروفه مخصوصا تو سوئد و اروپا...اصلیت هم امریکایی هست...
این استاد من هم باهاش درس داشتم و هم اینکه یه پروژه ی فوق پیشنهاد داد که به دو تا دانشجوی دیگه کمک کردم و در واقع سوپراویز اونا بود...جدا از اینها چون قرار بود استاد راهنمای من بشه(ولی بعدا به علت کنسل شدن پروژه نشد)ارتباط خوبی باهاش دارم....البته نمی دونم چی واقعا می نویسه Big Grin
ولی جدا از اینها من مطئنما که از ای میل اکادمیکش استفاده کرده و اینقدر تجربه داره که بدونه چجوری توصیه نامه رو بفرسته...همیشه هم توصیه نامه ها رو به موقع می فرستاد و باهاش مشکلی نداشتم سر توصیه نامه ها تا الان...

الان به نظرتون چکار کنم؟دنبال جایگزین باشم(خیلی سخته) یا اینکه متقاعدشون کنم که این استاد باهاش کورس داشتم و اینها(البته استاد الان اتیوپی هست تا 11 مارچ و معمولا دسترسی محدود به نت دارن) Confused
(29-02-2012, 12:03 AM)Babak نوشته: گفتند که توصیه‌نامه‌ای که از آقای Kevin Bishop گرفتید، از طرف یک شخص آکادمیک نیست و حرفه‌ای قلمدادش کردند. آیا ایشون ایمیل دانشگاهی خودشون رو در توصیه‌نامه ذکر کردند؟ به نظر می‌رسه که دانشگاه ایشون رو به عنوان یک شخص آکادمیک نشناخته، یا یک احتمالی هم که وجود داره اینه که در توصیه‌نامه‌ای که ایشون نوشته، نگفته که شما با ایشون در محیط آکادمیک کار کردید و فقط گفته که باهاش کار کردید و اون‌ها هم فکر کردند که این توصیه‌نامه آکادمیک نیست.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - Babak - 29-02-2012

منظورم از حرفه‌ای همون کاری بود.
به نظرم در این شرایط به دانشگاه ایمیل بزنید و شرایط رو توضیح بدید و بگید که ایشون استاد دانشگاه‌ هستند و باهاشون درس داشتید و غیره و ببینید که چه جوابی بهتون می‌دن.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - blur - 13-11-2012

سلام، تکلیف ارسال و شکل توصیه نامه وقتی بصورت آنلاینه و یا پستی می فرستیم تا حدی مشخصه ولی اگه قرار باشه میل کنم چطوری باید این کارو انجام بدم؟ همین طوری تو ورد به اضافه آدرس میل و مشخصات و اینا؟ یا باید برم توصیه نامه رو بدم امضا کنن بعدش اسکن کنم حتما؟...البته فعلا منظورم برا این سابمیت غیررسمی مدارکه...

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - Pejman - 13-11-2012

(13-11-2012, 12:48 PM)blur نوشته: سلام، تکلیف ارسال و شکل توصیه نامه وقتی بصورت آنلاینه و یا پستی می فرستیم تا حدی مشخصه ولی اگه قرار باشه میل کنم چطوری باید این کارو انجام بدم؟ همین طوری تو ورد به اضافه آدرس میل و مشخصات و اینا؟ یا باید برم توصیه نامه رو بدم امضا کنن بعدش اسکن کنم حتما؟...البته فعلا منظورم برا این سابمیت غیررسمی مدارکه...
من خیلی متوجه منظورتون نشدم. تا حالا زیاد ندیدم بگن توصیه نامه استاد رو خود شخص متقاضی ایمیل کنه. یعنی دیدم، ولی خیلی کم اینطور بوده. به هر حال اگر گفتن خودتون با ایمیل بفرستین، احتمالاً منظور اینه که اسکن همون توصیه نامه کاغذی که استاد امضا کرده رو بفرستین. اگه تو Word باشه و بدون امضا، که هر کسی می تونه هرچیزی دلش خواست بنویسه!

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - Behnoush - 14-11-2012

خطاب به soilman عزیز ( نقل قول برای من کار نمیکنه چند وقته Big Grin )
اضافه بر توضیحات کامل بابک، از اونجایی که یکی از ریکامندرهای من پارسال پسورد ایمیلش رو به من داده بود که خودم فرم توصیه نامه رو سابمیت کنم Big Grin موقغی که فرم رو پر میکردم یه گزینه های بود که باید انتخاب میکردی این توصیه نامه اکادمیک هست یا حرفه ای و کاری ، شاید سیستم اونا هم همینجوری بوده و ریکامندرت حواسش نبوده گزینه کاری رو تیک زده. حتما باهاش چک کن بگو بهت اینجوری گفتن علتش چیه.

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - rulany - 15-11-2012

سلام
اگر استادی که میخواهیم ازش توصیه نامه بگیریم از یه دانشگاه دیگه ای باشه حتما باید سربرگی که توش توصیه نامه رو مینویسه برای دانشگاه خودمون باشه؟ یا اینکه میتونه سربرگ و پاکت دانشگاه خودش بنویسه؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه - amirhossein.gh - 15-11-2012

فک کنم بهتره تو سربرگ و پاکت دانشگاه خود استاده باشه