آکادمیا کافه
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%DA%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - Sara112 - 13-01-2017

و یک سوال دیگه اینکه برای من استاد دانشگاه مونیخ که برگزار کننده هست این دعوتنامه رو فرستاده و محل اقامت توسط مدرسه تامین میشه
ممنون میشم توضیح بدید در قسمت ۳۱ و ۳۲ چه چیز باید بنویسم

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - ForeverBlue - 14-01-2017

(13-01-2017, 09:09 PM)Sara112 نوشته: درود بر شما
من میخواستم در یک مدرسه یک هفته ای در اتریش شرکت کنم در فرم درخواست ویزای مدت سفر رو چند روز بزنم؟ به اندازه ی هفت روز برای محل اقامت ساپورت میشم از طرفی هم امکانی کنسلی پرواز یا مشکلاتی از این دست هم هست.

زمان را از تاریخ شروع الی پایان دعوت‌نامه بزنید. معمولا خود سفارت چند روز به این بازه اضافه می‌کند و ویزا صادر می‌کند که برای برنامه‌ریزی و پرواز و ... انعطاف‌پذیری داشته باشید.
(13-01-2017, 09:12 PM)Sara112 نوشته: و یک سوال دیگه اینکه برای من استاد دانشگاه مونیخ که برگزار کننده هست این دعوتنامه رو فرستاده و محل اقامت توسط مدرسه تامین میشه
ممنون میشم توضیح بدید در قسمت ۳۱ و ۳۲ چه چیز باید بنویسم

پیشنهادم این است که حتی‌المقدور از استاد مربوطه درخواست کنید که نامه‌ای برای این کار به شما بدهد تا بتوانید ضمیمه مدارک کنید.
در مورد آن قسمت‌ها، این‌جا توضیح داده شده است

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - nader - 15-01-2017

(05-01-2017, 12:59 PM)amirahmadkhan81 نوشته: سلام
خسته نباشید
یه سوال درمورد ادرس داشتم.
آدرس رو که میخوایم بنویسیم باید به ترتیب 
استان،شهر،خیابان یا بلوار،کوچه،پلاک
باشد یا
پلاک،کوچه،خیابان یا بلوار،شهر،استان
ممنون از شما

درود بر شما
برای آدرس به زبان انگلیسی همیشه باید از پلاک شروع کنی و به کشور برسی و برای زبان فارسی برعکس

موفق باشید

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - رضوی - 16-01-2017

سلام اولا بابت مطالب خوبتون ممنون
بعد اینکه:
من با همسر و فرزند 10 سالم برا عید میخواییم ی سفر اوروپا بریم
آژانسا الکی گرون هستن .میخواستم ببینم به نظرتون خودم اقدام کنم؟
از طریق کدوم کشور بهتره؟
تمکن مالی و سند دارم.کارمند اداره هم هستم

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - ForeverBlue - 16-01-2017

(16-01-2017, 01:46 AM)رضوی نوشته: سلام اولا بابت مطالب خوبتون ممنون
بعد اینکه:
از طریق کدوم کشور بهتره؟

درود بر شما  Smile
اگر اولین سفرتان است، تقریبا شانس ویزا گرفتن به صورت خانوادگی توسط خودتان در حد صفر است و اصلا پیشنهاد نمی‌شود.

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - روشنک و هادی - 30-01-2017

سلام به تمامی دوستان... خیلی ممنون از سایت بسیار پر محتواتون... من چند تا سوال دارم که بدجوری گیر کردم و نمی دونم چکار کنم... ممنون میشم اگر کسی می تونه به من کمک کنه.... من خودم ساکن المان هستم برای مادرم درخواست شنگن دادم برای مدت پنج سال .... دعوتنامه و تمام مدارک کامل هست فقط در تکمیل فرم شنگن چند مشکل دارم...
1. مادر من گرین کارت امریکا داره ایا باید در شماره 18 فرم شنگن بنویسم بله و شماره کارت رو بدم؟
2. برای سوال 24 بهت تینجا گفتن باید ورورد مکرر بزنم ولی نمی دونم چطور باید شماره 25 رو پاسخ بدم... چون این نوع ویزا اجازه اقامت نود روز تو 180 روز برای مدت پنج سال میده.... حالا چطور باید شماره 25 پر کنم؟
3. شماره 29 و 30 رو چطور باید بزنم ..؟ همون با فاصله پنج سال؟
4. و فقط مورد اخر نوشته در مدارک .. تکمیل فرم امنیتی و امضا.... یادمه این فرد قبلا بود .. الان فرم روی سایت جدید شده و من فرم امنیتی ندیدم؟؟؟؟ کسی اطلاع داره...
ببخشبد سوالانم زیاد بود.... پیشاپیش ممنونم...

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - schengenvisa.us - 30-01-2017

(16-01-2017, 01:46 AM)رضوی نوشته: سلام اولا بابت مطالب خوبتون ممنون
بعد اینکه:
از طریق کدوم کشور بهتره؟

سلام بهتره از یک موسسه و یا آژانس معتبر اقدام کنین

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - ForeverBlue - 04-02-2017

(30-01-2017, 06:40 PM)روشنک و هادی نوشته: سلام به تمامی دوستان... خیلی ممنون از سایت بسیار پر محتواتون... من چند تا سوال دارم که بدجوری گیر کردم و نمی دونم چکار کنم... ممنون میشم اگر کسی می تونه به من کمک کنه.... من خودم ساکن المان هستم برای مادرم درخواست شنگن دادم برای مدت پنج سال .... دعوتنامه و تمام مدارک کامل هست فقط در تکمیل فرم شنگن چند مشکل دارم...
1. مادر من گرین کارت امریکا داره ایا باید در شماره 18 فرم شنگن بنویسم بله و شماره کارت رو بدم؟
2. برای سوال 24 بهت تینجا گفتن باید ورورد مکرر بزنم ولی نمی دونم چطور باید شماره 25 رو پاسخ بدم... چون این نوع ویزا اجازه اقامت نود روز تو 180 روز برای مدت پنج سال میده.... حالا چطور باید شماره 25 پر کنم؟
3. شماره 29 و 30 رو چطور باید بزنم ..؟ همون با فاصله پنج سال؟
4. و فقط مورد اخر نوشته در مدارک .. تکمیل فرم امنیتی و امضا.... یادمه این فرد قبلا بود .. الان فرم روی سایت جدید شده و من فرم امنیتی ندیدم؟؟؟؟ کسی اطلاع داره...
ببخشبد سوالانم زیاد بود.... پیشاپیش ممنونم...

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم  Smile
1- بله. دقیقا. این کار تاثیر مثبتی هم دارد.
2- قسمت 24 را مالتیپل انتری بزنید. قسمت 25 را الان اطلاع دقیقی ندارم. به نظرم خالی بگذارید و از خود سفارت بپرسید
3- بله.
4- از کدام سفارت می‌خواهید اقدام کنید؟ این مدل فرم‌ها را هر سفارتی برای خودش جدا دارد.

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - Elham-s - 07-03-2017

با سلام
 یک سوال داشتم ممنون می شم راهنمایی کنید
من خانه دار هستم و می خواستم همراه شوهرم برای ویزای شینگن اقدام کنم
ما برای ارائه به سفارت یک حساب مشترک به نام هر دوتامون داریم 
من اگر شغلم رو خانه دار بزنم، با توجه به حساب مشترک آیا در قسمت نوع هزینه و اسپانسر سفر ، باید خودم رو علامت بزنم یا بنویسم از طریق همسرم؟

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - dehsal - 30-03-2017

با سلام و عرض ادب ممنون از پاسخگوییتون
1- من برای مادرم وقت مصاحبه سفارت آلمان گرفته شده و من همراه ایشون میخوام سفر کنم سفارت در روز وقت مادرم مدارک مرا نیز قبول می کند؟ ( هنگام دعوت نامه گرفتن در آلمان در رایانه آنها ثبت شده که من سفرم به عنوان همراه مادرم است) ، چون رزرو زمان مصاحبه دو نفری تو سایت نداشت.
2-دعوت نامه رسمی ما توسط فردی آلمانی فرستاده شده است که نسبت  فامیلی با ما ندارند، در خصوص بند 34 باید اطلاعات شخص دعوت کننده رو وارد کنم یا برادرم که در آلمان مستقر است؟؟
3- من در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که بیمه هم نیستم آیا گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی هم باید به سفارت ارائه بدم؟ و اگر ارائه بدم باید ترجمه به زبان آلمانی باشه؟؟
4- در کل آیا مدارکی رو باید ترجمه کنم ؟ برای ویزای شینگن نوع دیدار بستگان
4- در خصوص بند 35 من که میخوام برادرم رو ببینم کدوم تیک رو باید بزنم؟؟ فقط نوشته فرزند و مادر و ...
5- فرم تقاضای رویداد شینگن چه فرقی با پرسشنامه امنیتی داره؟ من تو سایت سفارت دوتا فرم دیدم یکیش یه صفحه اش نوشته شده پرسش نامه امنیتی که نمیدونم کدوم درسته؟
6- آیا مدارک تحصیلی که دارم رو هم باید ببرم برای مصاحبه؟